עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sweet_Tooth,

ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , אני מחיפה ( לקוח KSP לצורך העיניין ) . בכל אופן מה שרלוונטי הוא שבעוד פחות משבוע אני יוצא למסע של 7 ימים לנגב . לפני כחצי שנה רכשתי דיסקמן MP3 ב260 ש"ח ... נהניתי וכו' , אבל זה כבר לא פרקטי וממש גדול ( יחסית כמובן ) , לא נוח ואף מקרטע ( קופץ בשמיעה ) . לכן חשבתי להחליף אותו בנגן MP3 קומפקטי מן המניין : יתרונות : גודל . חיסכון בסוללה ( האומנם?! ) . כנראה יותר איכותי ממה שיש לי עכשיו . לא צריך לצרוב דיסק חדש בכל פעם שרוצים לעדכן את רשימת השירים . חסרונות : מחיר . שטח אכסון . בכל אופו מה אתם אומרים , כדאי לקנות אחד לפני המסע? ואם כן איזה כדאי , התקציב לא כל כך מוגבל אבל רצוי שלא יעבור את ה450 ש"ח רשימת המותגים העומדים על הפרק ( רצוי מאוד 256MB…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  3. אני מחפשת אוזניות אלחוטיות עבור אמא שלי . לא יודעת איזה סדר גודל של מחיר זה אמור לעלות אבל חשבתי משהו בכיוון של 500 ש"ח . אם מחירי הכניסה של הדגמים הסיבירים,הם יקרים יותר או זולים יותר אשמח גם לשמוע חו"ד ,כך שאני יכולה להיות גמישה קצת בתקציב .מקסימום אחסוך עוד קצת. לעניין האוזניות , אני מעדיפה לקנות לה אלחוטיות בגלל הנוחות והמרחק ישיבה מהטלוויזיה (בין 3-4 למטר) . אציין 3 דברים שקצת רלוונטים : 1) לא חשובה כ"כ האיכות שמיעה . סה"כ זה למטרת שמיעת חדשות וכמה תוכניות טלוויזיה . חשוב שתהיה קליטה טובה ורציפה . 2) עדיף אפשרות כיוון ווליום עצמאי באוזניות , כך שאם היא יושבת איתנו בסלון ,אז שתוכל להנמיך\להגביר את האוזניות , בלי שזה יתבצע במקביל גם ברמקולים של הטלוויזה השמנמנה…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן לאדעתי אם זה לפה או איחסון אבל אמרתי יאללה נשים פה טוב אז השאלה היא אם אפשר לעשות איחוי דיסק לH100 או H300 ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  5. אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש אוזניות קשת אוטומות לשמיעת מוזיקה מנגנים GALAXSY S4 ו IPOD SUFFLE . הן יהיו גם לשימוש עם מחש לשעות ארוכות . אני שומע בעיקר רוק /פופ/ אלקטרו . יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל... יש לי שאלה שמטרידה לא רק אותי. והמצב הוא כזה: יש לי מקרן של שארפ PGC30 אם זה אומר למישהו משהו וכאשר אני מנסה לראות סרט/ סירטון דרך המדיה פלייר או דרך DVD על מסך המחשב אני רואה את הסרט אבל דרך המקרן לא!!! והרי המקרן אמור לשדר כל מה שהוא מחובר אליו כאילו ראי. המצב חוזר על עצמו זה בחלק מהמחשבים הניידים אבל לא בכולם כלומר חלק מהניידים כן רואים דרך המקרן וחלק לא רואים פשוט רואים מסך שחור. החיבור בין המקרן למחשב הוא דרך כבל VGA (15 פין) השאלה למה זה קורה?? האם זו רזולוציה?? או קשור לכרטיס מסך?? אני בדילמה קשה!!! תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Oranl,

היי, אני אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על טלוויזית Samsung LED c5000 ארבעים ושישה אינץ'.. אני די חדש בתחום הזה 8)

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. אהלן. קניתי לא מזמן את הEP630 ואני לא הכי מרוצה מהן, פשוט לא אהבתי את כל הרעיון של הIn Ear-Canal [PLUG] והייתי מעדיף להחליף אותן. נתקלתי בשתי אפציות, האחת: SENNHEISER HD201 השניה, SONY MDR-V150. קריטריונים: שיהיו נוחות, שיתאימו למוזיקת רוק [מטאל], שיהיו כמה שיותר ניידיות [קשה לי מתמונה של 200X200 להחליט מה "נייד יותר"] בלי להתפשר על איכות הסאונד - שתיהן בתקציב שלי, 200ש"ח.. השימושים העקריים הם לנסיעות אבל לפעמים גם הליכות ונסיעות על אופניים... האמת שהייתי מעדיף אוזניות כפתור כאלו אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב בתחום המחיר - אני פתוח להצעות אבל בנושא, אם למישהו יש המלצה. אגב הנגן אליהן יתחברו האוזניות הוא Creative Zen Vision:M. תודה מראש וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97 האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!! תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  12. היי לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 לאחי בר המצווה.אז ככה מבירור שעשיתי באינטרנט קבלתי את ההמלצות הבאות: 1-IRIVER 795 2-IRIVER 895 3<אגב מה ההבדל בין ה-895 ל-795?> 3-IAUDIO G3 4-IAUDIO U2 עכשיו מישהו אמר לי שה-795 וה-895 כבר ישנים מדיי ולכן כדאי לי לקנות את הדגם T30 .יש לציין שכל המכשירים לעיל הם בנפח 512MB .<עכשיו ראיתי שה-T30 מגיע בלי רדיו.ככה זה מופיע בזאפ.> התקציב: 600-700 פחות או יותר.<אפשרי גם 800 ש"ח..אם זה שווה את המחיר וההבדלים.> לסיכום אני כבר שבוע אחרי הבר מצווה של אח שלי ועדיין לא קניתי. אודה לכם אם תמליצו לי מה לקנות.כל אחד מושך לצד אחר ואין לי מושג מה לקנות. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Gohan,

קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.paintingbynumbers.com/bootcamp/ נראה חביב, חשבתי שאולי יעניין פה אנשים, איש לעשות באופן בסיסי את כל ה MASH הזה (כשלוקחים שתי שירים שונים ומחברים אותם ביחד).

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. אז ככה דבר ראשון תודה לכפרות שיעזרו לי ... (אני מקווה לא לצאת מיובש פה) אוקי נתחיל בבעיה שמשגעת אותי יומיים: יש לי טלוויזית LG מדגם 37LC7 וכרטיס מסך nvidia GeForce 6600LE (לא כמו במפרט בצד) LE לימטד כזה מעפן 256 מגה. קניתי כבל DVI to HDMI באורך 15 מטר, העברתי את הכבל מהמחשב לטלווזיה. עדכנתי את הדרייברים לגרסא 175. בחרתי ברזולוציה 1360X768 בשביל המסך טלוויזיה, וקרה דבר מאוד מוזר, הצבעים שעוברים בטלוויזיה מאוד חיוורים, כאילו איבדו חלק מהעומק שלהם, הדבר שאני יכול להקביל את זה אליו זה כאילו מ32 סיביות זה הופך לפחות מזה, למרות שזה מוגדר על 32... ברזולוציות אחרות זה לא קורה, כלומר ברזולוציות שבהם חלק מהתמונה נחתכת רואים את הצבעים מצוין. הדבר קורה גם ברזולוצייה 1280X768, ב1024X…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  17. אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום, אתמול מצאתי בבית אוזניות שכבר לא בשימוש קרוב ל-5 שנים. האוזניות הן Sony MDR-p10, שוות משהו? לא מצאתי בגוגל שום מידע מועיל, אני מניח שזה חרא ישן, אבל לא בטוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Aviv C,

אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Y-L,

דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום באתר של KSP יש שם את הרמקולים האלה KSP 500W sub + 2sp אין להם תמונה שלהם אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם משהו יודע אם הם טובים או כדי להשקיע עוד קצת לCREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרמקולים הם רק למשחקים לא למוזיקה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  22. על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  23. אני מחפש המלצה לאוזניות למחשב עם כרטיס X-Fi של Creative ללא מגבר ייעודי עד 1,000 ש"ח לשמיעת מוסיקה. יש לי כרגע את ה- Steel Series אבל כל הצלילים הגבוהים נשברים. חייב להיות זמין בארץ. יש הצעות? (אם יכולתי, היתי מזמין את ה- Audio-Technica ATH-A900 אבל אני מעדיף שלא ליבא אותם באופן פרטי)

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by iyehuda,

עד היום ראיתי סרטים דרך הדיסק קשיח חיצוני שאותו הייתי מחבר לכניסת ה USB לאחרונה שקע הUSB ניזוק חיפשתי שקע כזה בכל דרום ת"א אך לשווא שמתי לב שבטלויזיה יש עוד 2 כניסות HDMI השאלה שלי אם אני קונה מעביר מ HDMI ל USB FEMALE האם אני אוכל לשוב לראות סרטים דרך הדיסק קשיח

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.