עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LRa,

שלום, מחפש רמקול נייד ופצפון לנגן נייד. אפשר אפילו שיהיה מונו, העיקר שיהיה קטן מאוד ובלי סוללה. משהו הסגנון הזה: http://www.akihabaranews.com/en/news-11017-Pioneer+PCR-ST10+speakers.html תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA. למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ? ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות In ear לגלקסי שלי מebay עד 200 שקל אני לא מכיר דגמים כול כך אני חשבתי על klipsch image s4 הם אוזניות טובות ? אשמח לעוד הצעות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zilkanir,

שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by o07,

אהלן, אני מחפש לקנות פדים לאוזן של האוזניות Denon DH-7000. היכן ניתן לקנות? לא משנה אם זה הרגילות או משהו יותר מתקדם, עדיף פדים מעור. פשוט הפדים שלי ממש מלוכלכים ובצד אחד הוא קצת נקרע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pazer005,

יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקציב גמיש בין 600 ל1000 שקל צריך שיהיה חיבור למחשב (ההבנה שלי בנושא היא די בריצפה) השאלה מה עדיף... מערכת סטריאו, מערכת של 5.1 או קולנוע ביתי עם קיים משהו איכותי בכלל בתקציב הזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimronfio,

היי יש לי סטרימר סייד וינדר, xtreamer sidewinder, עד כה השתמשת בטלוויזיה ישנה והשתמשתי בחיבור AV של 3 פינים. לאחרונה קיבלתי טלוויזיה חדשה ונסיתי לחבר את הסטרימר אליה באמצעות כבל HDMI, לאחר חיבור ראשוני הכל עבד חלק רק הסטרימר רץ על 480p, כשהעליתי את ההגדרות ל-1080 המסך החל להיות מטושטש ושהורדתי את הרזולוציה חזרה ל-480 המסך לא הגיב עם הסטרימר. עכשיו הסטרימר נדלק ועולה מסך ראשוני אבל אני לא מגיע לMENU ואני מקבל מהטלוויזיה הודעה על NO SIGNAL, האם יש אפשרות לעשות ריסטרט למערכת במלי להיכנס ל-MENU?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בכ 400-600 ש"ח. מחפש 5.1 ערוצים. משהו איכותי כמה שאפשר למוזיקה, עם הרבה באסים ואיכות שמע טובה. חיבור למחשב. חשבתי על ה Logitech X530 תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IG,

אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה שתואם ל-Windows 7?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. (אני מבין שלא...) שלום אחים.... אני עומד לקנות רמקולים 5.1 ועכשיו אמרו לי שאני לא יוכל לשמוע שירים ב5.1 אלא אם כן יהיה לי כרטיס קול חכם מספיק.... עכשיו הקטע שלא יודע מה לקחת ד"א אני קונה לוג'יטק x530 אמרו לי שרק סרטים ישמעו בסראונד מלא... אז קיצר אני לא יודע מה יהיה טוב איתם תנו איזה אפשרות עד 250 שקל בערך למה המשכורת שלי מהחופש דלה ואני קצת חס עליה.... :'( (למי שלא הבין אני צריך כרטיס קול שיצליח להפוך סטריאו לכאילו סראונד...... אוקי..... תודה רבה רבה מקווב שהבנתם אותי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kdani,

עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Nevo24,

אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TicTacToe,

שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eegg,

ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם? creative inspire t6060 logitech x-530 וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים