עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה) האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס... הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית: הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין): הנגן ליד תעודת זהות: האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים: האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מתעניין על טלוויזיה לחדר השינה דרישות: *עד 6000 ש"ח *'40' אינץ' *חיבור למחשב אזור קניה-אירופה אין לי מושג ירוק בנושא אז אני ממש תלוי בייעוץ שלכם תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by -ox-,

שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AVROMROTH,

יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מדיי פעם, מתחשק דיון מהנה ולא משהו עם מטרה מובהקת של לעזור למישהו. בתור דיון פתיח, נראה מה יש לאנשים לספר, מה המערכת המרשימה ביותר ששמעתם איי פעם? אוזניות, רמקולים, סטריאו, סראונד, עוצמה, איכות, מה שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי. המערכת המרשימה ביותר שאני שמעתי הייתה מגבר VAC (לא זוכר את הדגם) שמחובר לזוג רמקולים VSA VR-4JR. מערכת מדהימה, אומנם לא זולה בכלל (5-6 ספרות בשקלים) אבל בהחלט לא היקרה ביותר ששמעתי, עם זאת, המרשימה ביותר ששמעתי. היא פשוט הוציאה בצורה מדהימה כל דבר ששמתי, קלאסית, רוק, ג'אז, הכל. כל זה, בעוצמה מספקת מבלי להתאמץ, ועם במה, פירוט, דיוק, מהירות, פאנצ'יות, ופשוט כל מה שאפשר לחפש במערכת. שמעתי גם מערכות שהיו טובות יותר בחלק מהדברים, אבל באופן כללי זוהי לל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shtrum,

שלום . יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה שנים וחשבתי לשתף אתכם בתופעה המוזרה הזו ואולי למצוא פתרון. לפני 4 שנים קניתי מחשב. במחשב לפניו היה לי כרטיס טלוויזיה שעבד בצורה טובה, וגם מצלמת אינטרנט פשוטה שעבדה עם המחשב. במחשב החדש הזה, התקנתי את מצלמת האינטרנט, המחשב זיהה אותה, הייתי יכול להשתמש בה בתוכנות כמו מסנג'ר, אבל כשניסיתי (כמו במחשב שקדם לו) לדגום איתה בעזרת ה-MOVIE MAKER הוא החזיר לי אלרט, שאין שום חומרה שמאפשרת לו לדגום. במקרה של כרטיס הטלוויזה. התקנתי אותו והמחשב זיהה שמדובר ב"רכיב מולטימדיה חדש" אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייוור המקורי מהדיסק, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את החומרה הזו על המחשב שלי ולא מתקין בכלל את הדרייוור למחשב. זה קרה לי עם שני כרטיסי טלוויזיה שונים. בעבר…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA. למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ? ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות In ear לגלקסי שלי מebay עד 200 שקל אני לא מכיר דגמים כול כך אני חשבתי על klipsch image s4 הם אוזניות טובות ? אשמח לעוד הצעות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by יהודי,

בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום איפה אפשר להשיג את הכרטיס הזה בארץ? ומה המחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מקרופון בשביל קריוקי וזה ויש לי כרטיס קול איכותי .... וזה לא מתאים רציתי לדעת עם אפשר לקנות בננה לזה או משהו ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש רמקולים איכותיים כאילו לא כאלה שעולים 2000 שקל אלה בסכום של עד 500 ואני גם צריך כרטיס קול שיתמול לי ברמקולים האלה מכיוון הכרטיס שיש לי עכשיו הוא בכלל על הלוח אמ יעני לא משו בכלל....(מכיוון הלוח אםשלי ישן) ויש לי שאלה האם כל כרטיס רקול שאני קונה אני יצליח לחבר ? או שאני צריך לחפש את החיבור המתאים ואם כן אז איך אני בודק איזה חיבור של כרטיסי קול יש לי בלוח אם... כי למשל הכרטיס מסך שלי זה AGP אז אם זה אותו חיבור מאיפה ובכמה אפשר למצוא כרטיס קול AGP (לא יקר) שתומך ב5.1 תודה רבה לעוזרים וד"א מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, בעיקר לסרטים במחשב וגם קצת למשחקים. בנוסף ארצה לשמוע בהם מוזיקה כשאני מתאמן בחוץ. כיוון שסרטים הם המטרה העיקרית חשוב שהדיליי יהיה מינימאלי, ושיהיו נוחות לאורך זמן. כמובן שגם האיכות צריכה להיות טובה כשארצה לשמוע מוזיקה למשל. בידוד רעשים מהסביבה יכול להיות נחמד אבל פחות קריטי. התקציב שלי הוא עד 800 שקל בערך. חשבתי על Backbeat Pro 2 או Bose Soundlink, אבל לא בטוח מה הדיליי שלהן. בנוסף האם הן באות עם דונגל של בלוטוס או שצריך לקנות אותו בנפרד? הסתכלתי גם על Arctis 7, הבעייה שהן לא מתחברות אלחוטית לפלאפון שזה קצת מבאס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by computer_freak,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mccartney,

שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by inbalr87,

צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.