עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים, אני רוצה להתקין מקרן + מסך שירד מהתקרה (יש לי תקרה מונמכת) אשמח להמלצות בעיקר לענייני המסך החשמלי שאני חייב שיירד מתוך התקרה התקציב שלי לכל הסיפור הוא כ- 5-6K כולל המסך החשמלי איזה מקרן/איזה מסך שוב המרחק הוא כ- 3 מ' (כן אני יודע שזה לא הרבה ... זה מה יש רוצים לראות כדורגל בגדול...) תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסך טלוויזיה עם ממיר פנימי dvb-s. הגודל הוא 32 והתקציב הוא עד 2,000. בעיקר לצפייה בתכני SD. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by approx,

שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה : ברשותי טלויזיה LCD T Toshiba 32AV550T מערכת קולנוע ביתי (רק רמקולים) 5.1 - 4 היקפי סאב וסנטר... המחשב שאני מחבר זה המחשב שבפרטים... הכ. מסך הינו HD4850, לוח אם- GA EP43-DS3L אני רוצה לחבר את המערכת למחשב כך שאני ינצל את מלא היכולת שלה.. כרגע המערכת מחוברת למחשב עם בננה (לבן-אדום) כך שאני שומע בכל הרמקולים אבל בעצם אני שומע סטריאו (נכון?). יש דרך שבה אני יכול לחבר את המחשב למערכת ואת המערכת לטלויזיה ולקבל חווית שמיעה אמיתית של 5.1 ללא קניית רסיבר (אין מקום וגם שיקולי תקציב :-\) ? אולי הפתרון הוא להוסיף למחשב כרטיס קול.. ? אפשר גם לקבל חוות דעת על הטלויזיה ? אני יודע שהיא לא בטופ של טלויזיות ה 32'' אבל לצרכים שלי (צפיה בסרטים עד איכות HD בחדר שהמרחק עד הט…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה שתואם ל-Windows 7?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות In ear לגלקסי שלי מebay עד 200 שקל אני לא מכיר דגמים כול כך אני חשבתי על klipsch image s4 הם אוזניות טובות ? אשמח לעוד הצעות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני קונה מערכת רמקולים 5.1 של Creative ורציתי לדעת אם כדי גם להשקיע בכרטיס קול חדש (לדוגמה ה X-FI) אני לא יודע מכירים של כרטיסי קול ואני לא מבין ממש בעסק..ביינתים יש לי את הכרטיס ה OB.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לאור הblack friday החלטתי לקנות אוזניות at m50 ,כ.ק ורמקולים. השימושים רוק ולפעמים מזרחית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום איפה אפשר להשיג את הכרטיס הזה בארץ? ומה המחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי מקרופון בשביל קריוקי וזה ויש לי כרטיס קול איכותי .... וזה לא מתאים רציתי לדעת עם אפשר לקנות בננה לזה או משהו ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by computer_freak,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TectoR,

היי, פתחתי קודם אשכול על אוזניות ב-100 דולר, אבל יש זמן עד שאוכל לקבל את האוזניות מארה"ב. אז בינתיים רציתי לקנות את ה Sennheiser CX300II. ראיתי בזאפ שיש ב-130 בE-BUY וב DIRECT-LINE, ובכל חנות אחרת עולה לפחות 220. קראתי שיש גם הרבה זיופים לדגם הזה. למישהו יש מידע אם המחיר הזול יכול להיות מזויף או משהו כזה? תודה! (אשמח להמלצות לאוזניות עד 150 שקל בארץ, אם יש לכם איזה משהו שאתם מכירים)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?) מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים