עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by שניצל,

Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by katzar,

שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by The Ball,

אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by CZSDF,

שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mccartney,

שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gm446,

שלום רב, אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה, אשמח לעזרה. המסכים הם: Philips 48PFH5509 Samsung UA48J5200 48 אינצ', את שניהם אני יכול לקנות בערך באותו מחיר (למרות שהפיליפס מתצוגה). מבחינת הסמארט, הבנתי שהסמארט של סמסונג פחות טוב מאנדרואיד, אין לי ניסיון עם אף אחד מהם, יש המלצה? קיימת יציאת PL לרמקולים (סטריאו) לצורך שמיעת מוזיקה מהנגן בטלויזיה? השימושים שלי הם צפייה ביתית די בסיסית, בנוסף לחיבור אל המחשב (מה שאני מקווה להחליף בסמארט, לא מציאותי?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה ומצאתי בזאפ את הדגם הזה שנראה לי סביר במחיר טוב. התקשרתי לאחת החנויות כדי יותר לברר על מתלה והתקנה והמוכר התחיל לאכול לי את הראש שיש דגם סיני מיבואן מקביל והתחיל ללכלך על היבואן והדגם הסיני כביכול ויש את של ח.י היבואן המקורי ב1500 שקל יותר כביכול לאותו דגם בדיוק של LG רק קוראני ואיכותי ושקרים למינהם שנשמעים לי כמו הנפצה כדי שאני יקנה את הדגם היקר. יש למישהו פה ניסיון או ידע מעמיק לגבי הסוגיה? פחות מדאיג אותי היבוא המקביל מאשר הבלוף הזה של סיני מול קוראני והאם בכלל יש הבדל. בימינו הכל מיוצר בסין ואין לזה כבר שום משמעות של איכות ירודה לעומת בטח לעומת קוראני.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kdani,

עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כדאי לרכוש את גרסאת הפלטינום? אני משתמש בעיקר במשחקים וסרטים....בעוד כחודש מתכנן להביא מערכת 7.1 במחיר של 2000-3000 ואני רוצה לחבר אותה באמצעות כבל אופטי כי הוא איכותי יותר השאלה היא...זה ייתן לי את מה שאני מחפש?..איכות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by guyhab,

האם מישהו יודע איך ניתן לחבר פטיפון למגבר RX5052 JVC?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מסך טלוויזיה עם ממיר פנימי dvb-s. הגודל הוא 32 והתקציב הוא עד 2,000. בעיקר לצפייה בתכני SD. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. חיברתי את המחשב שלי למסך LCD עם כבל HDMI. המסך: LG 32" 1920X1080 הכרטיס מסך: ATI Radeon X1200 עם דרייבר מעודכן מאתמול. רזולוצית המחשב מכוונת ל- 1920X1080 ב-50 הרץ. יחס הטלוויזיה מכוון ל- 16X9 ועדיין נשארים לי שוליים בצדדים, למעלה ולמטה. אני צריך לעשות זום במסך כאילו למלא את החלק העליון והתחתון אבל עדיין נשארים לי שוליים בצדדים. אמנם לא שוליים גדולים אבל בכל זאת למה אם הרזולוציה של המחשב תואמת את המסך, אני לא מקבל תמונה שנפרסת על הכל? אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Sere,

אני רושם את זה פה כהמשך לדיונים שהיו פה בעבר לגבי שלטים חלופיים לרמקולים הללו ( 4C, 6C וכו') וכדי שזה יעלה בחיפוש בפעמים הבאות. בשעה טובה הגיע אלי השלט שהזמנתי מאיביי מדגם Chunghop L618, ואני שמח לבשר שהוא עובד נהדר עם הרמקולים לאחר סשן תכנות מעט מייגע (לקח לי כמה וכמה נסיונות לתפוס את הקוד עבור כל כפתור מהשלט המקורי, עם שלטים של מכשירים אחרים שניסיתי אין בעיה). לחברה יש מגוון רחב מאוד של שלטים אוניברסליים זולים שאפשר להשיג באיביי או באתרים הסינים השונים, רק לשים לב שמזמינים שלט עם אופציית Learning - אלטרנטיבה לאלה שלא מעוניינים להוציא כסף על Harmony (שנראה שלוג'יטק מפסיקה לייצר אותם) ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Oprapc,

יש לי בכרטיס קול החדש או יציאת סטריאו או יציאה דיגיטלית מהכרטיס המובנה 6 ערוצים על הלוח. עכשיו יש לי מלא רמקולים שמתחברים בבננות RCA. האם יש איזשהי שיטה, מתאם או משהו שבעזרתו אני יוכל לחבר את היציאה הדיגיטלי לרמקולים עם הבננות? :-\

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות In ear לגלקסי שלי מebay עד 200 שקל אני לא מכיר דגמים כול כך אני חשבתי על klipsch image s4 הם אוזניות טובות ? אשמח לעוד הצעות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים