עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MiniMizer,

לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי לוח אם EPOX 84DA+ ויש לו קרטיס קול עם תמיכה ב spdif זאת אומרת יש על הלוח חמישה פינים שמיועדים לכרטיס הרחבה פשוט שמשמש כמחזיק ליציאה עצמה הבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע ) עכשיו אין לי בעיה להשיג יציאה ולהליחם אותה עם שני חוטים לפינים אבל אני לא לאיזה! (אני צריך יציאה cox, לא אופטי ) יש שם SPDIF_IN SPDIF_OUT GND NC VCC יש למישהו מושג?? בכל מיקרה אני מעדיף כזה כרטיס מוכן אם משיהו יודע איפה אפשר ליקנות כזה השני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/accessoiries.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה להתחיל עם זה שיש לי ניסיון עם 2 החברות המעולות האלו ושאני רק משבח אותן. אך ברגע האמת - איזה סט יחזיק יותר טוב? איזה סט שומעים צלילים יותר נקיים ואיכותיים? מה היתרונות והחסרונות ביניהם? ואני מדבר כרגע רק על סאונד, לא על ארגונומיות.. מכבד כל דעה אבל אשמח אם מי שיגיב יאמר על מה הוא מבסס את דבריו תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by g1zey,

שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Nevo24,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ilanb0,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת אשר יחסמו רעש. הבעיה שלי היא בעיקר שאני שומע מוזיקה באוטובוסים ואפילו סתם ברחוב, הרעש מבחוץ נכנס לי לתוך המוזיקה, וזה מאוד מעצבן. אני רוצה להשקיע באוזניות עד 500 ש"ח, ומעדיף שהאוזניות יהיו over the ear. אני שומע מוזיקה קלאסית, ולכן אני צריך שהחסימה תהיה מאוד טובה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dor444,

יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by valentino,

שלום, אני צריך שתעזרו לי בתכנון של החדר שיהיה לי בעז"ה. המידות של החדר הוא 4.15*3.25=13.50בערך.. אני צריך שתעזרו לי לבחור: 1.LCD 32 אינץ עדיף FULL HD 2. מערכת קולנוע ביתית 5.1 3.יש שתי אפשרויות: א. מחשב חזק מאוד בתקציב של 5500 ש"ח בערך. ב. sony 3 + מחשב נייד =בתקציב של עד 6000 ש"ח. מה עדיף משתי האפשרויות, אם מחשב חזק תעזרו לי לחבר מפרט למחשב.(המחשב יהיה גם מחובר למסך LCD) בנוסף אני צריך שתעזרו לי בנושא של אקוסטיקה-לבודד עד כמה שאפשר את החדר. התקציב הכולל עד 11000 ש"ח . תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MrT,

טיילתי לי באתרים כמו זאפ ועוד כמה אתרים רנדומלים שקפצו בגוגל ויצאתי טיפה מבולבל. אני מתכוון לשדרג את הMP3 שלי ולהשקיע באוזניות שיפיקו את המירב מהסאונד. התלהבתי מאוד מהאוזניות הגדולות של סנהיזר וAKG ואדיו טכניקה, אבל יחד עם כך הבנתי שלא כל דגם מתאים לMP3 בגלל התנגדות במתחים של האוזניות. לכן החלטתי להפנות את השאלה למקצוענים- אתם, ובאמת להבין מה יותר כדאי אוזניות אין איר או את האוזניות הגדולות? אגב, אני מוכן להשקיע לא יותר מ600-700 שקל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by overload,

אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בשביל מה לי לקנות אותו אם אין לו תמיכה בעברית איזה באסה זה .. ושתבינו אני מת לקנות את הנגן הזה .. יום רביעי נכנס לי כסף אני הולך לקנות אותו .. איזה באסה שאין לו עברית .. יצא מתישהו ? אין לו בכלל תמיכה יעני לא הבנתי ? או חלקית .. למה בחנות אמרו לי יש תמיכה חלקית לא מלאה כרגע ..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taurus007,

יש לי את הרמקולים האלה http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757 יחד עם הרמקולים הנוספים איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות. אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)? אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח. רוב תודות למגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה ומצאתי בזאפ את הדגם הזה שנראה לי סביר במחיר טוב. התקשרתי לאחת החנויות כדי יותר לברר על מתלה והתקנה והמוכר התחיל לאכול לי את הראש שיש דגם סיני מיבואן מקביל והתחיל ללכלך על היבואן והדגם הסיני כביכול ויש את של ח.י היבואן המקורי ב1500 שקל יותר כביכול לאותו דגם בדיוק של LG רק קוראני ואיכותי ושקרים למינהם שנשמעים לי כמו הנפצה כדי שאני יקנה את הדגם היקר. יש למישהו פה ניסיון או ידע מעמיק לגבי הסוגיה? פחות מדאיג אותי היבוא המקביל מאשר הבלוף הזה של סיני מול קוראני והאם בכלל יש הבדל. בימינו הכל מיוצר בסין ואין לזה כבר שום משמעות של איכות ירודה לעומת בטח לעומת קוראני.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by arel508,

כותרת.. משהו טוב אני רוצה ועדיף שיתאים גם למחשב.. אם אין גם וגם אז שיהיה רק לפלייסטיישן.. התקציב בעיקרון הוא עד 600 אבל עדיף פחות. תודה לעוזרים! עריכה: http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-SONY-PLAYSTATION-3-PS3-WIRELESS-STEREO-7-1-SOURROUND-HEADSET-NEW-IN-BOX-/220949614212?pt=UK_Video_Games_Headsets&hash=item33719f8e84 מה אתם אומרים עליהם? ראיתי שהם מתאימות גם למחשב וזה יעודי לפלייסטיישן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 34N1A1N79,

יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שבת שלום! אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD בגודל 37-40 אינץ אפשר לקבל בבקשה המלצות לדגמים? תודה רבה! ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים