עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?) מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by puNani,

מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by love-its-my-name,

קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by computer_freak,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם לא מזמן קניתי מיני דיסק וקיבלתי איתם אוזניות לא משהו אז אני רוצה לקנות איזה משהו איכותי אם תוכלו אז גם שלחו איזה לינק תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב.... מחפש המלצה לסט רמקולים למחשב 2 עבור צפייה בסרטים / מוזיקה ומשחקים... עם בס חזק, ללא צורך בשימוש בסאב. עד 100 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך רמקולים בתקציב הנ"ל החדר שלי ממש קטן בערך שתי מטר וחצי על שתי מטר הרמקולים ישמשו כנראה רק לסרטים הם יתחברו למחשב אבל אך ורק כאשר אני ירצה לצפות בסרט בשאר השימושים יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב. הדרישות: לא גדולות במיוחד עוצמה היא לא דרישה כי החדר שלי קטן רק צליל שימלא את החדר אבל שיהיה איכותי כמה שיותר חשבתי לנסות לקנות מחו"ל בעזרת חבר של אבא שעובד שם(ארה"ב) את הקילפוש יש להם דגם 2.1 אם אני לא טועה השאלה אם הוא טוב לסרטים. המלצות אחרות התקבלו בברכה אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני מערכת שלפחות תיתן הצדקה להשקעה הזאת ולהחלפת המערכת סטריאו שכרגע משמשת לסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ran8,

שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CyberBot,

שימוש למחשב מוזיקה וגיימינג לא מחפש אוזניות מיועדות לגיימיניג יותר דגש על מוזיקה (מיקרופון אני מביא בנפרד) עד 300 שקל בנתיים אני ננעלתי על ה AKG K92 גם אמזון תופס

17. אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI. בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI. אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית. חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב). למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה. אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

מישהו יודע אולי פרטים על מצב העיניינים של זה, הבנתי שהם בשלב די מתקדם עם זה והכי חשוב מבחינתי האם זה יתמוך בעיברית

20. מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, שאלה טריויאלית, אבל לא מצאתי איך לשלוט על הבאס והטרבל ללא השלט. האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם הייתם צריכים לבחור בין yamaha rxv450 לבין harman-kardon avr-135 מה הייתם בוחרים ? אומנם ה AVR-135 הוא רק 40WX6 אבל נאמר לי בפורום שלכל חברה יש את הטריקים שלה וגם במגבר הזה הווליום יפיל אותי .... ומכאן שוב לשאלה , תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.