עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מהי הדרך הכי זולה שבעזרתה ניתן לחבר ממיר של יס (רגיל, לא HD) למסך של סמסונג שיש לו כניסת HDMI? :s05:

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן, אחרי שאנסתי לכם את השכל רבות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418813.0 וכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418646.0 התקציב שלי השתנה ל1K ש"ח למגבר אוזניות + אוזניות שיחוברו או לכרטיס מובנה של EP43-DS3L או לכרטיס מובנה של דל E6400 מצטער על ההטרדה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס PVR זול מKSP אשדוד[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:09:53 up

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. כרגע י שלי JULIA ESI מחליף כיון שחסרה תמיכה לחיבור הפנל הקדמי . מחפש כרטיס סביר חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM חשוב שההגברה שלו (לאזניות) תהיה סבירה. האם ASUS DX עדיף על ה-CREATIVE?? מישהו מכיר לוח אם עם כקטיס קול מובנה איכותי? אשמח לעזרתכם

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by LOOSE,

מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SHOVAL122,

שלום, אני מעוניין ב טלויזיה\LCD בין 900-1000 שקל... איזור מומלץ לקנייה: חיפה , נשר , קריות ייעוד : XBOX .. אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by Marax,

שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. משחק משחק בשם אמריקס ארמי ... והחלטתי להשתדרג קצת. .... אני גם בונה מיקסים ורציתי לשמוע יותר באיכות עכשיו הכי טוב לתקציב שלי זה הקרטיס קול הזה : Creative X-FI Xtreme Audio PCI Express http://www.goldtop.co.il/show_detail...3721&catid=900 בחנות הזאת המחיר יקר אבל בKSP זה ב300... עכשיו , אני רוצה לדעת אם הכרטיס קול מתאים ללוח אם .... הלוח אם שלי: ASUS P5K SE לגבי רמקולים אני מאד השקעתי בהם 3 רמקולים קטנים ואחד גדול צליל באס סט של 400-450 , אני משחק עם אוזניות של 150 שקל שזה סביר לי .... כך שיש לי כרטיס קול מובנה ששוה במקרה הטוב 50 שקל .... והחלטתי להשקיע. שאלה סופית: האם כדאי לי לקנות את הקרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. שלום לכם חברים... ברשותי הMX5021 כבערך עוד מעט שנה שלמה בצבע לבן מדהימים שלי עושים רעש כזה איכותי מכרטיס אונבורד... ואני מחפש לי כרטיס קול טוב עד המחיר 300~350 שקל. לא למשחקים ולא לסרטים שום אפקטים שום כלום. מוזיקה נטו ושיהיה הכי איכותי שיש סאטאפ 2.1 למי שלא יודע.. יש לציין שאפילו כרטיס ב200 ש"ח של קרייטיב מהפשוטים ביותר דחף את הכרטיס הזה לאיכות שנשמע אפילו באוזן באופן דיי ברור. יותר פירוט יותר צליל יותר עוצמה.... התאהבתי בקונספט של כרטיס קול ועכשיו אני רוצה אחד לעצמי! אני שומע בעיקר אלקטרו האוס ומוזיקה עתירת באס חד ומדוייק אז דיי חשוב לי הקטע של הבאס. גם פירוט טוב יועיל המפרט שלי בצד חבר'ה תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. אם אני ישים לחיבור של הרמקולים במחשב מפצל ויחבר אותו גם למערכת סטריאו וגם לרמקולים של מחשב זה יכול להעמיס על המחשב או לעשות נזק כלשהו?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by hobbit101,

היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מחוברות למחשב כדי לא להפריע לאשה. השימושים בהתאם: פורנו, משחקים, מוזיקה (רוק כבד) ומדי פעם סרטים (רגילים). אני לא אוהב אוזניות in-ear. לא נראה לי שיש טעם לדבר בתקציב שלי על אוזניות פתוחות / סגורות... אבל אם כן - אז אני מעדיף סגורות. כרגע הן יחוברו לכרטיס קול on-board, שישודרג בהמשך (סביר להניח לaudigy כלשהו). אין מגברים או כל ציוד סאונד אחר. לא הייתי רוצה לעבור את ה250 ש"ח ואין שום בעיה לקנות ב.ebay התקציב כן יכול להתגמש אם יש המלצה על משהו יוצא דופן בתוספת קטנה. מה שהצלחתי למצוא ברשת: koss PortaPro שאומרים עליו שהוא רץ הרבה שנים ולכן מומלץ(?) koss KSC75 Sennheiser PX100 / PX200 (מה ההבדל?) iGrado המליצו פה מאד על sr60 של grado, אבל זה כבר חריג…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech‎ X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM כרגע אני משתמש JULIA ESI אבל הכרטיס הנ"ל לא תומך בפנאל הקדמי ולכן מחליף.. אגב, האם קיים לוח אם בעל כרטיס קול באיכות טובה ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by nadav275,

שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Commintern,

הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by Fighter,

האם מכשירים שעושים upscale מ480P ל720P או 1080P עולים יקר מדי? איזה חברות טובות? בעיקרון אני מריץ wii עם מסך 1080P וזה קצת מציק בעין לפעמים אז חשבתי אם אפשר לעשות את זה יותר יפה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by pure perfection,

בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. ערב טוב לכולם אשמח לקבל המלצה על טלוויזיית 42" - עד 6000 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול כמה שאלות - 1.האם בגדלים האלה עדיפה פלסמה על LCD ? (שמעתי המלצה כזאת...) 2.האם שווה לחשוב גם על HDR ולא רק על FHD ? 3.האם כדאי לקנות טלוויזיה ביחס של 16:9 או ב ratio אחר ? הטלוויזייה תשמש לצפייה בשידורים רגילים ולמשחק (PlayStation3) מן הסתם עדיף שתהיה אחריות ארוכה לטלוויזיה. *יש אפשרות שאקנה גם טלוויזיית 32 " . יש איפשהו מבצע אטרקטיבי לשתי טלוויזיות ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. תיקון RECIVER ,היכן יותר זול-במעבדה שעובדת עם היבואן או מעבדה פרטית? מדובר על RECIVER של מערכת קולנוע ביתית.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Zomi,

שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  25. היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים