עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by roy998,

אהלן, רציתי לקנות את הרמקולים Microlab Solo 6c שהבנתי שמאוד מומלצים. כיום יש לי רמקולים ישנים שלLogitech עם סאבוופר והבנתי שעם כמה שהSolo 6c יהיו טובים הבאסים שאני רגיל אליהם מהסאבוופר לא יהיו קיימים וזה יחסר לי. אשמח לשמוע מאנשים שמבינים או מכירים את הSolo 6c יודעים להגיד לי איך הם יהיו לשימוש של שירים בעיקר וגם סרטים. ואם כדאי/לא כדאי/ או יכול לעבוד בכלל יחד עם סאבוופר- Morel Sub8 ? (אם ספציפית עם האחד הזה לא ובכללי זה כן מתאים להוסיף סאבוופר לרמקולים אז אשמח לעצה לאחד מתאים בתקציב של עד 1000 ש"ח יד 1/2)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by s-k,

שלום חיברתי את הממיר למחשב לכניסת הליין אין ואני שומע את זה קצת חלש ועם רעש ברקע כזה תזזזזזזזזזזזז רעש זה משתנה מכבל לכבל יענו בעחת יותר ואחד פחות (בדקתי 3) איך אפשר לפתור את הבעיה ??

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by DyNast,

טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by Loui1410,

היי קניתי היום נגן MP3 של MPIO דגם FY600 256MB... אחרי שקניתי שמתי לב שהסלולה בו AAA ולא נטענת, ואני רציתי נגן עם סלולה נטענת.. וגם אין בו איקואליזר... אני חושב להחליף אותו בMPIO FL300 256MB או בiRiver iFP-790 256MB... מה אתם חושבים? להחליף אותו לאחד מאלו או שהוא בסדר גמור ואין צוריך להחליף? הנה הקישורים: MPIO FY600 - ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 iRiver iFP-790- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by yotam360,

איזה MP3 הכי שווה לקנות בתקציב של 1500 ש"ח? שיהיה לפחות 1GB שיהיה אפשר לראות בו קליפים וסירטונים שיהיה אפשר להקליט בו ולשמוע רדיו בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by mani007,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להשיג תכבל הזה בארץ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אהלן. מצאתי בבית , פטיפון מאובק קטן שעמד בפינה לבדו. החלטתתי להחזיר אותו לימי הזוהר שלו. הבעיה - אין לי שמץ של מושג איך ולאן מחברים אותו צריך הסבר בדיוק לאן זה מתחבר? (למגבר/רמקולים/משהו אחר...) קחו בחשבון שאני לא מבין במילימטר בדברים האלה, מה שאתם אומרים לי זה מה שאני מעביר לבחור מהחנות חשמל שאני הולך לקנות את מה שצריך... תודה מראש. הוספתי תמונות של החיבורים, אבל הם נראים כמו שתי יציאות מאוד עבות, מסומנים באדום ושחור (אם זה משנה) וביניהם יש עוד כבל מאוד דק, שיוצא ממנו חוט חשמל שנראה כאילו זה קרוע (נראה כמו החיבורים לרמקולים שפשוט מכניסים לבפנים חוט חשמל שנתפס) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. שלום יש לי קובץ WAV של הופעה באורך של 80 דקות... אני רוצה לחתוך כל שיר בנפרד אבל שזה יהיה מדוייק (שכל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהשיר הקודם הסתיים) יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול להכניס בה את הקובץ הארוך, לסמן בה (לדוגמא) 14 נקודות, ושכל קטע בין שתי נקודות יהפוך לקובץ MP3 נפרד? (וככה כל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהקודם יסתיים) התוכנה לא חייבת להיות חינמית.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by zekit,

למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום יש ברשותי מערכת סראונד (7.1) של קריאייטיב s750 gigaworks ורציתי לקנות כרטיס קול שיחליף את הכרטיס (on board) שיש לי כרגע כרגע יש לי לוח אם של DFI x48 t3rs שמגיע עם כרטיס קול של רילטק 7.1 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 הכרטיסים הבאים : Creative X-Fi ELITE PRO או.. Asus Xonar1.3 Deluxe Audio-Video Enhancement PCI-E HDMI השימושים שלי הם: מוזיקה.. אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות הכי גבוהה שאפשר גם חשוב לי משחקים, אני רוצה שגם הכרטיס יעזור לי להעלות את ה frame rate של המשחק וגם להוריד עומס מהמעבד הראשי וכמובן גם איכות הצליל במשחקים. שימוש נוסף הוא סרטים ב high definition, יש לי מספר לא מבוטל של סרטים באיכות גבוהה ואני מעוניין בכרטיס שיגרום לי להרגיש בגן עדן של סאונד מבחינת…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה אני כבר כמעט חודשיים עם האוזניות AKG K518LE(צהוב-שחור) ואני חייב לומר שנשבר לי הזין. בחיים לא היו לי אוזניות כ"כ לא נוחות. וכבר היו לי אוזניות "עוטפות"/"גדולות"/"DJ" או איך שלא קוראים להן. אבל אלה... לא משנה אם אני מקטין את הקשת או מגדיל אותה - התחושה היא שהמסגרת הפלסטיק עצמה פשוט מנסה כל הזמן להיסגר. זה גורם לי לכאבים באוזניים וכאבי ראש. וניסיתי להתרגל - באמת שניסיתי - כי את הצליל שלהן אני אוהב. אבל אני לא יכול יותר... עוד מישהו חווה את הבעיה הזאת? אני שם את אוזניות ה"חוץ" שלי - Sennheiser PX 100 ופשוט אי אפשר להשוות מבחינת נוחות. הAKG הן עינוי, הSennheiser בקושי מורגשות... עוד מישהו חווה דבר דומה? יש לי משהו לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Salwaby,

אני ממש לא מבין ברמקולים , יש 2.1 כל מיני מספרים .. אני לא מבין בהם בכלל אבל בעקרון אני רוצה רמקולים עם באס טוב (אני שומע הרבה ראפ, ורואה סרטים) אני לא רוצה שיהיה את הרעש המציק הזה כשהבאס גבוהה מדי אם אפשר. ובכלל רמקולים איכותיים (מעדיף של חברה מוכרת .. לא יודע LG .. אנערף) תקציב .. אממ אין ממש ספציפי אבל לא יותר מאיזה 200 שקל , נראה לי מספיק. תודה.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by Satlan,

יש לי מערכת FX6021, ובגלל שהמקירופון היה מחובר, היה באס נורא נוא חזק לאיזה 10 שניות ויכול להיות מצב שהסאב פשוט נהרס \ נשרף או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  15. היי, קיבלתי טלויזיה חדשה של סמסונג - C530 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- Full HD. כאשר אני מחבר דרך כבל DVI (מהמחשב) ל- HDMI (לטלויזיה) זה ישר קולט אות של 1920x1080 אבל לצערי זה מראה את זה באיכות נוראית. דבר ראשון, זה לא מותאם למסך כמו שצריך - חלק ממה שרואים במחשב לא נכנס בטלויזיה וזה כאילו "נמתח" לא כמו שצריך, דבר שני, הצבעים ממש לא נראים כמו שצריך - הצבעים בהירים מאוד ולא תואמים בכלל לאיך שזה אמור להראות באמת. לפני כן, היה לי LCD של סוני - P3000 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- HD Ready. זה ישר קלט רזולוציה של 1366x768 וזה עבד לי נהדר עם צבעים ועם התאמה למסך. לכן, עכשיו אני העברתי לרזולוציה הזאת וזה באמת עובד נהדר, אבל הבעיה שזה לא ממצא את הפוטנציאל של הטלויזיה ואני רוצה לעבוד על 1920x…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R9800P2,

מאיפה אני מוריד דריבר לכרטיס קול של נפורס 2 NFORCE 2 יש לי בלוח כרטיס קול של סאונד סטרום כרטיס מובנה תנו ליבבקשה קישור ישיר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ralman,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מחפש המצלות על איזה מסך לקנות עד 6000 בגודל 32 ושוקנים איזה דברים חשובים יהיו בטלווזיה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by waizman,

הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  20. רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by bigdady,

יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  22. החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  24. ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מתחיל להתאמן במכון כושר בקרוב, ובגלל שאין לי נגן פלאש לקחת, אני מתכנן להשתמש ב-X5. באימון עצמו, מדובר רק באימוני כוח, זאת אומרת הרמת משקולות בישיבה/עמידה. לא מעורב פה אירובי בשום צורה (ריצה וכו'). מבחינה הגיונית, נראה לי שלא אמורה להיות בעיה להשתמש בנגן בזמן האימונים, כי התזוזה היא לא קריטית, בדיוק כמו הליכה ופחות גם. רק ליתר ביטחון, שלא אדפוק את המכשיר, רוצה לוודא שלא אמורה להיות פה בעיה. תודה .

• 6 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.