עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מתנה זוג רמקולים בתקציב שנע בסביבות ה-400 ש"ח. לי עצמי יש רמקולים של לוגיטק מלפני 5 שנים ככה (סט של 4.1) שנשמעים לי אחלה, אבל תמיד מדברים על האיכות של Altec. הסתכלתי על כמה דגמים, והכי קרץ לי בנתיים Altec Lansing VS4121 - 2.1 מישהו מכיר ויודע איך הם נשמעים? האם יש בחירות טובות יותר בתקציב שכזה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by yotam77,

שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קודם כל, שלום. אני צריך בדחיפות, כי בקרוב אני טס לחול, וכמו מפגר דחיתי את הקנייה עד עכשיו להלצה לin-ear לשימוש כמעט אקסלוסיבי עם אייפוד קלאסיק, אם זה משנה. חשוב שהן יהיו רק in-ear, עד 300 שקל, יש מקום לחריגות קטנות, אבל למען שפיותי ושפיות הוריי, עדיף שלא.. אם אתם צריכים עוד מידע, אשמח לספק. בדקתי לא מזמן איזה דיון בhead-fi שהמליץ על האוזניות In-ear הכי טוב, אבל רק יצאתי יותר מבולבל... זה יהיה נחמד אם האוזניות יהו זמינות בארץ, אבל גם הזמנה מחול אפשרית, בתנאי שתהיה איזושהי אחריות. ושוב, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by niv251,

היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  8. הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  9. שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני רוצה אוזניות שיתחברו לפלא, נוקיה 5800 XM, האוזניות שהגיעו איתו הן מין הסתם זבל נוראי. בקיצור צריך אוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח, אפשר מחו"ל ואיביי. דרישות: אטימות-חשוב מעוד שיבודדו מרעשים חיצוניים. באס טוב וצליל טוב בכללי. עמידות-מן הסתם צריכות להיות עמידות לזיעה, אני לא מזיע הרבה יחסית אבל בכל זאת פעילות ספורטיבית מאומצת. עד עכשיו ממה שגיששתי קצת ראיתי את הJBL 220, איך הן? הן עולות 28 דולר בערך כולל משלוח מאיביי, מה אתם אומרים? תודה, ניצן

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה , קבלתי מצלמת וידאו של סוני דגם CCD-TRV208E PAL מאבא שלי עם איזה 30 קלטות קטנות , נדמה לי 8MM . אני רוצה לחבר את המצלמה למחשב כדי לדגום את מה שמוקלט בקלטות ולצרוב בדיסקים . למצלמה יש שני יציאות , האחת יציאת S VIDEO והשניה יציאת PL של AV . עכשיו לשאלה , איזה כרטיס אני צריך לקנות למחשב כדי לחבר את המצלמה , ובכלל מה הכי מומלץ כדי לעשות את זה בצורה הכי איכותית ! תודה .

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה מערכת סראונד שתתאים לי בעיקר לצפייה בסרטים ולמוזיקה. ההתלבטות שלי היא בין שני המערכות הללו, אני יודע שה G500 עם 310 RMS וה G51 עם 160 RMS . יש הבדל באיכות השמע בין שני המערכות האלו? או בעוצמת הווליום? יש לי חדר יחסית קטן ואני בהתלבטות בין המערכות הללו. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: ‏LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by er0101,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי התקציב הוא גג 1000 ש"ח, בשאיפה ל 700-800 +-. בעיקרון אני מעוניין במערכת סטריאו פשוטה, בעלת רמקולים באיכות הדומה ל ATP3 של altec lansing. ?(מאוד מרוצה מהם במחשב). אפשרות נוספת היא לקנות סטריאו ורמקולים בנפרד, כאשר אחבר למערכת רמוקלים ATP3 שאקנה במיוחד (האופציה המועדפת עלי, השאלה היא האם קיימת סטריאו בעלת חיבור מתאים לרמקולים האלה, וגם במחיר של כ 300 כי ATP3 עולה כ 450) הסטריאו תשמש לשמיעת דיסקים ורדיו. שאלה נוספת שאינה קשורה, האם ישנן מערכות שביכולתן לקרוא דיסק שירים באופן רנדומלי, ללא קשר לסדר השירים? והאם ישנן מערכות בעלות חיבור USB, שאליו יהיה ניתן לחבר דיסק און קי המכיל שירים, והין יקראו את השירים? תודה רבה לממליצים אסף

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by מגדל,

אני רוצה לחבר את המחשב שלי לLCD (SAMSUNG A450 ואני לא יודע איזה כבל לקנות.. הבנתי שצריך לקנות כבל HDMI עם מתאם לDVI, זה נכון? ואם אני מחבר ככה איך אני מקבל סאונד? מהרמקולים של המחשב? ועוד שאלה... כמה בערך יעלה כל העסק הזה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מתלבט בין Logitech X210 \ Logitech LS21 אוזניות :AKG K512 \ AKG K412P אני צריך את התשובה עד 3 כי אז אני קונה.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  21. פחות או יותר זה התקציב. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה עד כמה שאפשר לכסף. לא משמעותי לי שלט וכל השטויות האלה. מחפש שיהיה כמה שיותר איכותי(בהתאם לתקציב). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  22. מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. נתקלתי בבעיה בה הרמקול השמאלי מפסיק לעבוד מפעם לפעם ויש צורך לשחק עם הקונקטורים. זכור לי שמישהו נתקל פעם בבעיה כזו, אשמח לדעת אם ניתן לתקן זאת ואם מישהו הצליח (האם לרוב הבעיה בקונקטור על הכבל או זה שבסאב, מה המק"ט של הקונקטור וכו'). כמו כן, במידה ולא אצליח לתקן, אשמח לתחליף ראוי עד 500 ש"ח. יש לציין שאין לי צורך במשהו איכותי יותר מה-ATP3, לכן אעדיף מחיר זול ככל הניתן. תודה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by thebenjamin,

איך הרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20series/M960.htm לשימוש של סרטים,משחקים ומוזיקה... הכל מהכל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים