אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באג החלה לשווק את ה iAUDIO A2 בגרסאות 20 ו30 GB. מחיר בשמיים !!!!!!!! http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2594&scat=277&tcat=33
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף יש התקדמות בשוק ה PMP ! החברה הצרפתית ARCHOS, שידועה בנגני הוידאו האיכותיים שלה, הציגה את הדור הבא של הנגנים, שאמור לצאת בקרוב. הנגן מזכיר בעיצובו את דגמי הדור השני שהוכרזו ע"י חברות נוספות כמו IAUDIO ואחרים. השוני המרכזי הוא שהמסך הרבה יותר גדול הפעם, ומאפשר צפיית WIDESCREEN על המכשיר, המכשיר דק יותר ומעוצב יותר טוב. ספציפית, הנגן הזה יכיל מסך בגודל 7" בפורמט 16:9, דיסק של 40 או 100GB, תמיכה ב MPEG4 ו WMV וגם ב USB2 ON THE GO, שיאפשר בין היתר חיבור למקלט טלוויזיה לוויני (וגם למצלמה שלכם). גם יהיה כמובן הקלטת / הוצאת VIDEO בזמן אמת. כמוכן, הם בנו את מערכת ההפעלה מחדש, ככה שהיא תהיה הרבה יותר נוחה לשימוש מהדור הישן של ה AV420. הבעיה היחידה היא המחיר בשלב זה, 600…
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לאחר שכבר התייאשתי וחשבתי שהמשלוח הלך לאיבוד בביורוקרטיה הברזילאית המדהימה, קיבלתי היום את המשלוח. אני לא מבין למה לוקח למשהו שלושה וחצי שבועות להגיע מארה"ב לברזיל - אבל לא משנה. בכלאופן, בהתחלה קיללתי את האוזניות קללות נמרצות במשך כרבע שעה - עד שהבנתי שצריך לדחוף אותן ממש עמוק לתוך האוזן. קצת מוזר ולא נעים בהתחלה, אבל לאחר כמה דקות מתרגלים. תחושת השקט מדהימה. לא יאמן איזה צליל הקטנטנות האלו מפיקות. יש גם הטוענים שהבאס שהאוזניות מפיקות לא מספיק חזק/נמוך - אני לא מסכים כלל וכלל. אוזניות מפורטות שלא חסר להן בצורה מוחשית משום דבר. קנייה מצויינת למחירן - מומלץ בחום. עכשיו אם רק היה לי כרטיס קול נורמלי במחשב הנייד הארור הזה...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
צריך יותר פרטים עליו מה שיש בנתיים אפשר לראות כאן http://video.google.com/videoplay?docid=-3168733759916419298
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעו לידי BALBOA 30 (הקדמיים של הסט), אחד מהם תקין ועובד בשני יחידת ה MID-HIGH הפסיקה לעבוד. ניסיתי להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה גדולה במיוחד. הרמקול מחולק ל 2 חלקים (חיצונית), אחד שכולל את יחידת הבאס (6") והשניה שכוללת את הטוויטר ו ALL RANGE (בגדלים 3/4" ו 4" בהתאמה). ניסיתי לבדוק את התנגדות הרמקולים, התנגדות ה 4" הייתה דומה לזו שנמדדה ברמקול התקין, הטוויטר כניראה שרוף כי המדידה לא נתנה תוצאה כלל :-\ עכשיו לפי הבדיקה הזו אכן אין סיבה לנשמע צלילים גבוהים ברמקול אבל הבעיה היא שגם ה MID לא עובד מה שאומר שיש בעיה נוספת ואז גם אם נביא טוויטר חדש או שהוא ישרף כמו הקודם או שלא יקרה שום דבר. איזה עוד בדיקות ניתן לעשות (לרמקולים אין אחריות)?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני שוקל אם לקנות את הz906 איך הם בהשוואה לz5500? אני לא מצפה למשהו יותר טוב רק שלא תהיה ירידה ברמה ואם יש לך רמקולים אחרים להמליץ לי עליהם בסביבות ה2000 וקצת אני ישמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה Z560 יספיק לחדר בגודל 3.5X3.5 ? ואני מדבר על ווליום גבוהה ואיכותי.......יספיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כשיהיה לי את הידע ואת הזמן, אוליי אני אכתוב עליו סקירה קצרצרה. יש ביקורת טובה עליו ב- HT. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=FEF327C6F42CD40882F796CA29722ACC תיכנסו ומשם תורידו את התמונות רמקולים פשוט תותחניים!!! האיכות מצויינת, הבאס מבסבס, וכששמים על ווליום גבוה, הבאס מתחיל באמת לפעול! אני פשוט מפחד להגביר יותר מחצי ווליום! זה חזק בטירוף!! קיצר אני שמח מאד, בלה בלה בלה. ביי D:
-
- 50 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות אוזניות חדשות. באף אתר מכירות באינטרנט, לא ראיתי אותן למכירה. הן זמינות בארץ, בחנויות אודיו למיניהם? אני מעוניין להשקיע מקסימום עד 100 ש"ח תודה.
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כרטיס הקול החדש של CRETIVE הגיע ליבואנים. מישהו ראה אותו דבר בחנויות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן שידרוג אוי מחלת האוזניות כואבת. תצביעו, תציעו חלופות עם יש . כרגע בתחום ההגברה יש לי ld2++ (מנורות חדשות בדרך) ו m^3 שאני מקווה שיעבוד בקרוב -המקור שלי זה 1212m. אהה ולאנטולי ,אסור לך להמליץ על k340 ,נראה עם אתה יכול לחשוב על אופציה אחרת
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הקדמה: בעיה: אוהבים לשמוע מוזיקה בחוץ בנסיעות,בדרך ,בכל מקום? ,כן? אז אתם מכירים את זה שהעולם פשוט מפריע לכם עם הרעשים הטורדנים האלה של הסביבה ,נשים קשקשניות והפלפונים שלהם ,נהגי מוניות שירות והשיחות המרתקות שלהם בקשר ,או סתם רעשים בכלל ,כל אלה שמפריעים למוזיקה לזרום חופשי לתוך האוזנים פתרון 1: לא עוד לכן, ישנם אוזניות iem -in ear monitor נכנסים לתוך האוזן ואוטמים אותך מהסביבה לחלוטין . בעיה: מה קורה שיש אנשים שלא אוהבים שאונסים להם את האוזנים ? פתרון :Akg K81dj הזמנתי אותם מאיביי עלה לי 350 ש"ח ,לקח שבוע וחצי עד שהגיע עד הבית . החבילה כללה אוזניות ,פאוצ לאחסון האוזניות,ומתאם מוברג שמעביר מ8\1 ל- 4\1 . האוזניות עצמם די נוחות,מתקפלות(יתרון למתנייד) ובניות די ט…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-