אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי את הרכיבים שלהלן: מחשב HTPC (עם חבור HDMI),ממיר, רסיבר, מסך LCD, ורמקולים. ברצוני לדעת איך לחבר את הרכיבים במערכת - מי מתחבר למי ובאיזה סוג חיבור ??? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מרכיבה כעת מפרט מחשב שישמש למשחקים בינוניים, צפייה ב TV , גלישה וכ' התקציב מאד מוגבל עד 2000 - 2100 ש"ח. אני רוצה להוסיף למפרט כרטיס טלויזיה שישמש לצפייה בערוצים הפתוחים בלבד 1 + 2 מאחר ואין לי כבלים / ממיר / ריבוי ערוצים כך שהדרישה מהכרטיס TV איננה גבוהה במיוחד פשוט צפייה איכותית ע"ג מסך או 17 או 19 אינטש של המחשב [ מסך CRT כרגע ] אני לא דורשת סוס הקלטות משובח, אז על איזה כ. TV אתם ממליצים? כאן יש חלק ממפרט שהכנתי: 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX 370 ש"ח או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box 440 ש"ח 2. לוח אם Gigabyte GAMA78GDS3H 450 ש"ח. 3. 2 יחידות : Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 200 ש"ח. ------------…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
התעורר אצלי הצורך בכרטיס קול לשני השימושים הבאים- 1- כרטיס עם כניסה אופטית שגם מפענח דולבי DTS, מחוסר במקום (ובכניסה אופטית ברמקולים...) אני רוצה כרטיס שיוכל לקבל אות אופטי מה PS3, לפענח, ולהזרים אותו כפלט דרך הכניסות האנלוגיות. כן, אני יודע שזה פתרון ערבי, אבל זה יתן לי 5.1 ל PS3 באיכות סבירה, אין לי כרגע תקציב לרסיבר. 2- כרטיס עם תמיכה נורמלית ב matrix sound 5.1, כלומר, הפעלת כל 6 הרמקולים ממקור סטריאו. אני יודע מה רוב חברי הפורום חושבים על דבר כזה, אבל זה דרוש לי לישומים מסוימים. לצערי ה realtek 892 על הלוח שלי לא מסוגל לעשות את 2 הדברים הנ"ל. ראיתי את ה creative X-fi xtreme audio שמגיע עם כניסה אופטית, השאלה היא האם הוא מסוגל לעשות את מה שתיארתי למעלה? חיפשתי בגוגל, ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מאנטולי כרטיס מסוג Emu 1212M בשביל האוזניות שלי והמערכת שתבוא (אגב זה עבד בערך 5 דקות ואז הלך לי הארד דיסק, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה הוסבר לי שבזבוז לשמוע את האוזניות האלה, ואוזניות טובות בכלל בלי מגבר סביר. אז אני רוצה המלצות למגבר בתקציב סביר, אני מעדיף לא לשלם מעל 600-800 שקל
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
סוף סוף המחשב עובד כמו שצריך עם הכרטיס קול( EMU 1212M) ומה אני יכול להגיד, אנטולי צדק, הוא ממש דורש מגבר. אז אני צריך מגבר, ככה עד 650 שקל, משהו משתלם, חריגות אפשריות. ואספקה מהירה זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לדודה שלי יש בעיה בטלוויזיה, שהיא לא יכולה לסרוק תחנות, לקחנו לטכנאי והכל, ומחכים לחוות דעת. אז רציתי לשאול האם יש מפצל כלשהו בין החיבור העגול בממיר(יש לה ממיר אנלוגי) לבין חיבור אדום לבן צהוב(RCA) שיש בטלוויזיה, כדי שהיא לא תצטרך לסרוק תודה אריאל
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hay guys למזלי היתה לי אפשרות לבדוק באופן אישי 2 נגנים שאנשים מתלהבים מהם ,אולם התאכזבתי משניהם (בהתחשב במחיר המופקע שבו הם נימכרים בארץ) iriver 340 איטי בטרוף , הנשמה יוצאת עד שהוא מגיב חיסרון קריטי נוסף -רק 14 שעות עבודה (נכון שנתוני היצרן מדברים על 16 שעות אולם המציאות שונה . בנוסף ה-otg (חיבור ה-usb להתקנים חיצוניים ,כמו מצלמות ) הוא רק במהירות 1.1 שזה אומר שלוקח חצי שעה להעביר 1giga של כרטיס sd x5l otg בעייתי עם הרבה מצלמות בשוק (בעיקר עם canon) אם רוצים לחבר מיקרופון חיצוני חייבים לחבר מתאם מיוחד שמאריך את המכשיר בצורה קריטית ומסרבל את השימוש בו והחמור מכול לאחר מספר חודשים המגעים בין המכשיר לבין המתאם מתרופפים ואיכות ההקלטה ניפגמת שלא לדבר שהמתאם עלול ללכת ל…
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מניח שזאת תהיה טלווזיית LCD, כשדרושות זוויות צפיה כמה שיותר טובות. אם אפשר, שיהיו כניסות שנפוצות בכרטיסי מסך (S-VIDEO, VIVO, מה שלא יהיה). אם יש גרסה של הטלוויזיה שאתם הולכים להציע, שמגיע בלי רמקולים מובנים, אני מעדיף, כי יש לנו כבר בסלון אחלה של רמקולים ומגבר, ועדיף מסך איכותי יותר על פחות איכותי + רמקולים. חשוב גם שתהיה מקסימום 80 סנטימטר לרוחב, ו-50 לגובה, כי זה מה שהרהיטים בבית שלי יכולים להכיל. יש הצעות? מותר לחרוג בעוד 400-500 שקל, אבל רק אם זה ממש משתלם.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות סנהייזר HD515, האון בורד לא נותן את הביצועים להם ציפיתי (באס די רפוי ולא ניתן להגיע לווליום גבוה) למעשה כאשר חיברתי אותן לשני רסיברים מרנץ 5300 וטיאק קיבלתי ביצועים די דומים האם כרטיס דיסקרטי ינפק תוצאות טובות יותר? אין חובה לנצל את כל התקציב, ניתן גם לעלות טיפה מעל במידה ומדובר בשיפור משמעותי.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן P4 בעל מעבד 3GHZ וזיכרון של 512MB. אני מחפש כרטיס טלוויזיה לראייה טובה של שידורי טלוויזיה עם או ללא ממיר דיגיטלי אשמח להמלצות תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-