אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקלקלה המערכת סטריאו שברשותי (Sony MHC-RG330) מסיבה לא ידועה, ואני צריך המלצות לגביי מעבדות תיקון. - תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מצאתי 3 סטים שמתאימים בערך לתקציב שלי.. מה הכי עדיף לקחת? 1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734172 3) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734595 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי (בנישה, מאחורי הפטיפון ) זוג אוזניות, שלדעתי (הצנועה אמנם) נשמעות די טוב, מספר הדגם של האוזניות הוא MDR-V6, וכתוב שהן"אוזניות סטריאו דינמיות". האוזניות די/מאוד ישנות (הן שייכות לאבא שלי שקנה אותן מתישהו כשהיה צעיר), והציפוי דמוי-העור שהיה על הספוגיות התפורר לגמרי (לא לפני שלכלך אותי במלא פרורים קטנים ונמרחים של החומר). השאלה שלי היא האם הן נחשבות לאוזניות טובות והאם שווה ללכת לסוכנות של סוני כדי לקנות כיסויים חדשים בשבילן.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יענו שכשאני מדליק אותו אני בוחר תיקייה מתוך רשימה שאני אישית יודע איזה שירים יש בתוך התיקיה לדוגמא: תיקייה של מוזיקה כללית-General תיקייה של ג'יימס בראון (שולט)- James Brown תיקייה של היהודים- Hayehudim וכו'.... ואז כשאני מדליק את הריו קארבון יופיע לי בתפריט לבחור את אחת מהתיקיות האלה ואת השירים שבתוך התיקייה הזאת אני אשמע... אפשרי?אם כן אז איך?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה דעתכם על המוצר הבא: Pen Drive Plus MP3 המוצר כולל: 1. Disk On Key 128MB 2. MP3 Player את המוצר הזה אני משווק אז רציתי לשאול אם כדאי לנסות לבדוק אותו איך הוא להלן תמונות: http://www.pendrivemp3.com/packing.jpg בברכה ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני הנגנים הם 2G... רק שהE250 זול יותר ב-200 שח.. מה יותר שווה לקנות? עריכה: מה המשקל של הסנסה?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.iriverrussia.com/products/audio/hdd/h-300/
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב, מחוברת לסאבוופר שמשמש כמגבר אקטיבי ובתורו מתחבר לכרטיס קול במחשב (כלומר אין רסיבר). המחשב מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI בנוסף, יש לי סאונדבר די פשוט של LG עם חיבור אופטי לטלוויזיה. אז כשאני רואה סרטים דרך המחשב האודיו יוצא דרך ה-5.1 של קריאייטיב, וכשאני רואה דרך הטלוויזיה בלבד האודיו דרך הסאונדבר. השאלה אם בתצורה כזו אפיק משהו מרסיבר, מלבד חיבור הסאונדבר לרסיבר כך שהוא יצטרף למערכת ה-5.1 וכשאלה כללית יותר, לא ברור לי למה צריך כל כך רסיבר כשיש מגברים אקטיביים במחירים הגיוניים (למשל מערכת 5.1 עולה כ-800 שח כולל הרמקולים וכוללת מגבר, למה לשלם 1000+++ רק על הרסיבר?) תודה!@ *דגם הקריאייטיב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים, לדיון הזה אין הרבה פואנטה, יותר משהו כללי שאולי יהיה מעניין לדבר עליו (תלוי כמובן אם יש פה עוד אנשים שיצא להם להתעסק עם כמות גדולה יחסית של רמקולים). אני זוכר כשנכנסתי לצד "האודיופילי" של העניין לפני משהו כמו 4 שנים. הציוד שנתקלתי בו בתחילה היה מאוד אקזוטי. רמקולים בצורת כדורים, מגברי מנורות, רמקולים אלקטרוסטטים, מייצבי מתח, כבלים של אלפי דולרים, ועוד הרבה. כל אלה היו רכיבים בשלוש-ארבע מערכות הראשונות שנתקלתי בהן דרך אנשים שהכרתי עם הכניסה לתחום. בזמנו, בתור תלמיד (לקרת תיכון) התקציב שלי לא היה גדול במיוחד, וחיפשתי להיכנס לתחום עם מערכת טובה, אבל במחיר נמוך. אז את המגבר הראשון קניתי ממישהו שהכרתי, מגבר מנורות, שנבנה בארץ על ידי מישהו שהוציא מידו לא מעט מגבר…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
??? קודם כל יש לי שאלה מזה סאב ומה היתרונות שלו ומה הוא עושה אני שזה כמו רמקול שמחבר בין רמקולים אחרים או משהו כזה והו נותן גם איכות יותר טובה נכון ? ועוד משהו האם לכל מערכת סטריו אפשר לחבר נגיד מערכת רמקולים של קולנוע עם סאב + רמקולים והאם זה בא במקום הרמקולים של המערכת או בנוסף? עריכת העקרב: ערכתי לך את הכותרת, אני נוהג לעשות זאת פעם אחת בלבד אז למד לעתיד.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך HD4850 עם יציאה HDMI ויציאת S-VIDIO שבע פינים. בקיצור קניתי מתאם מ 7 פינים לבננה ו S-VIDIO רגיל. איך אני יכול לבחור בין המצבים? מתי לראות בטלויזיה ומתי לראות במסך מחשב הרגיל? יש איזה תוכנה שעושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על חברת MAGNAT , ועם אתם ממליצים לקנות? ומה אתם אומרים על רדיו דיסק של CLARION?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כן שלום :] אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר.. אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1. עכבר אני לוקח כנראה 510MX. מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט. עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות.. אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה.. אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר) רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות. תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
צריך עזהר בחיבור המגב והאקוולייזר לממיר ולמחשב בצורה הנכונה ביותר... מדובר במגבר ONKYO ישן אחד שעושה את העבודה מעולה TX-82 אקוולייזר דיגיטלי של ROTEL דגם RE830 וזוג רמקולים רצפתיים של JBL דגם TLX6 אז ככה הם מחוברים בחיבור סטיראו המגבר לא יודע שום דבר אחר... יש בו רק 4 חיבורים לחיבור של סטיראו של 4 רמקולים הוא מחובר מהממיר לאקוולייזר לחיבור OUT שלו ממנו הוא מחובר למגבר מחיבור IN לחיבור CD במגבר... אני חייב עזרה כיצד לחבר אותם הכי טוב שאפשר לקבלת עוצמה ואיכות אופטימליים!!! 1.איך לחבר את זה הכי נכון למחשב עם כרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1 לא שזה עוזר כי זה עדיין יהיה רק 2 רמקולים 2.לחבר את זה לממיר הדיגטלי שלי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
Creative SBS-370 BLACK 2.1 או LOGITECH X-210 אשמח לתשובה, מהירה. וגם הסבר למה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס tv ולראות בו טלוויזה אני יכול לחבר אותו למימיר של hot ופשוט לראות ? יש דגם מסויים או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:17:07 ?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : לוח אם ABIT NF7-S2 (כרטיס קול O/B) ורמקולים Z340 של לוג'טק. הבעיה היא רעש סטטי מהרמקולים שמתרחש מידי פעם לאורך זמן גם בזמן עבודה (ז"א סרט או משחק), זו בעיה חדשה - התחילה לאחרונה. אני רוצה לציין שזו לא בעיה של קירבה למיקרופון וגם אם אני עושה MUTE לכל רכיבי השמע עדיין נשמע הרעש. בנוסף, ההרכב של חוטי החשמל לא השתנה לאחרונה... מה שחשבתי הוא שאולי יש חוסר יציבות בספק שגורמת לרעש הסטטי, כאשר אני נותן מכה קלה באזור הספק או מזיז קצת את המחשב הרעש מפסיק לזמן מה. תודה על ההיענות
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-