עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by simon 23,

יש 1000 שקל. אני צריך רמקולים 5.1 (רק 5.1 !!!!) יש המלצות ? אם אפשר אז : 1.איכות צליל טובה 2.הספק גבוה יחסית 3.רמקולים מעץ 4.רמקולים דיגיטליים (למרות שלא נראה לי...) תגובות בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hichcock,

אחרי שסגרתי על איזה נגן ללכת... עכשיו צריך אוזניות איכותיות בשבילו!! אני מחפש אוזניות בלי (!!) קשר עם קליפסים שנתפסים על האוזניים (לא מהסוג שדוחפים פנימה) משהו איכותי, שנותן באסים טובים. חשוב שאני באמת ירגיש את הדפיקות! תקציב חופשי. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני חושב לקנות רמקולים כאלו, בודק האם ניתן למקם אותם מבחינה לוגיסטית בחדר כך שיתקבל האפקט הרצוי. מה הוא לרוב אורך הכבלים שמגיע עם רמקולים כנ"ל? באילו מרחקים מומלץ למקמם מהצופה ובינם לבין עצמם? האם ניתן להשתמש בכבלים מאריכים (עבור אות הסאונד) מבלי שתהיה פגיעה באיכות? מה המחיר של כבלים כאלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה דעתכם על הכבלים שמציעים בTMS? על איזה מהם אתם ממליצים? http://tms.co.il/cat/75/607:620

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dudi1234,

עולים עכשיו 1100 ש"ח? במחיר כזה איזה מערכת רמקולים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Grihan,

יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ekroni,

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by NGNG,

יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by --Adidas,

inspire 2500 הלכו לעולמם ,שומעים רק מרמקול אחד (2 הרמקולים טובים אבל רק שאני מחבר את הרמקול לימין בסאב אז שומעים ממנו ) ורק שאני מכניס את החיבור של המחשב לסאב לא עד הסוף, חצי בערך אז שומעים משניהם. אז בנתיים חשבתי על Microlab B-73 מישהו שמע מכיר ? הרמקולים מיועדים להכל מוסיקה, סרטים, משחקים ... המטרה היא לקנות את הזול ביותר אני לא יותר מדיי בררן בנושא סאונד והסתדרתי דיי טוב עם הקרייאטיב שלי ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by motorishta,

ערב טוב. מבקש המלצה לכבל HD איכותי עד 100 ש"ח תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dark Respect,

יש לי מערכת בת 30 שנה עם זוג רמקולים איכותיים של KEF בכל רמקול יש טוויטר שלא פועל אחד פעל לפעמים כן ולפעמים לא עד ללפני כמה חודשים אתם חושבים שאפשרי לתקן\להחליף אותם? כמה יקחו לי על דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by thedarkman,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eran256,

שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by orhoter,

קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז מקסימום תעבירו לפורום הנכון. אני חדש כאן וחבר הפנה אותי ואמר שפה אני אוכל לקבל עזרה בבעיה שלי. יש לי מחשב נייד קומפק מיני, שאני רוצה לחבר אותו לטלוויזית הCRT הישנה שלי. למחשב יש רק יציאת VGA, לכן קניתי מתאם מVGA לSVIDEO כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260520060128&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה, התמונה מרצדת כל הזמן ובקושי אפשר לראות משהו. ניסיתי לשחק עם קצב הרענון של המסך, ניסיתי את כל האופציות מ60HZ עד 120HZ ועדיין התמונה לא התייצבה... אני מודה למי שיוכל לעזור לי

21. Started by neogod,

בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bakshi1,

היי, אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל של 32 אינץ. התקציב הוא 2K ואם אפשר לנסות לחסוך זה יהיה עדיף. אין לי שום ידע בטלוויזיות והדבר היחידי שאני רוצה מהטלוויזיה החדשה (חוץ משיראו את התמונה בצורה נורמלית ) שיהיה חיבור usb ל dok או כונן קשיח חיצוני. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! יש לי איפוד וידאו ואני לא ממש מרוצה מהאוזניות והייתי רוצה המלצה על אוזניות טובות. התקציב הוא עד 200 שקל....יש אפשרות לקניה בחול אבל עדיף בארץ. יש לי כרגע Sony MDR-J10\20 והם אוזניות חסרות באס! אני רוצה משהו שדבר ראשון יהיה איכותי ושיספק באס מעולה.... אני לא אוהב אוזניות כפתור, אוזניות in-ear או אוזניות בצורה של הסוני שלי זה הצורה שאני רוצה, מעדיף יותר את הצורה של הסוני בגלל הונוחת. מחכה להמלצות, ושוב , דגש על הבאס הטוב. החנות צריכה להיות באיזור המרכז תודה ניב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, קיבלתי היום את הרמקולים שהזמנתי: creative inpire 5.1 5200 חיברתי הכל להכל כמו שצריך... אני בא לעשות בדיקה אם כולם עובדים ומגלה שרק השניים הקדמיים עובדים... אה וגם הבאס. מוזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יונתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, יש לי HTPC בסלון הקטן שלי (3 על 3 בערך) מעוניין לשדרג עם מערכת סראונד חמודה ולא יקרה עם באס נעים לאוזן בוואלה שופס מציעים את ה- Logitech Z906 ב- 1800 ש"ח המחיר באתרים בינ"ל עומד על 300 $ לפני מע"מ, משלוח ומיסים (יש מיסים על זה?) אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל וגם אם מישהו מכיר את המערכת או מציע חלופות באותו קנה מידה של מחיר (או זולות יותר כמובן) זה יהיה מעולה תודה לעוזרים מצ"ב הקישור למכירה ב-וואלה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJ0B49637

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים