אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הB77 עולה 270 הFC330 עולה 320 הSOLO 2 עולה 350 איזה מהם ייתן תמורה הכי גבוהה (״סאונד פר שקל״) לבחורצ׳יק שמחפש למלא סלון קטנטן ולשמוע מוזיקה מהיוטיוב/אפל מיוזיק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי מאד מעונינת במערכת רמקולים למחשב שיש לה בחדר, רוב השימוש שם הוא כמובן ל-MP3 שונים והיא רוצה מערכת רמקולים סבירה שלא תעבור את ה-350 שקלים, מכיוון שבתחום הזה אני לא הכי טוב אני אשמח אם תעזרו לבחור משהו סביר במחיר זה... ובהחלט אגב לא צריך יותר מ-2.1 איכותי...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניית דיבורית בלוטות' מומלצת לשיחות ולא למוזיקה, עד 100 ש"ח, יכול כמובן להזמין מאתרים בחו"ל. חשובה לי יציבות החיבור, איכות שיחה הן בשמיעה והן מבחינת המיקרופון עם סינון רעשי סביבה. עם בטריה טובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה, לא משנה כרגע החיבור. מתכוון להזמין מחו"ל. כרגע יש לי hauppauge colossus שמחובר לממיר של יס ואני פשוט משתגע מהדיליי בין לחיצה על השלט עד שרואים שזה בוצע. מחפש כרטיס ללא דיליי או דיליי כמה שיותר נמוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים 5.1 בסביבות 1000-1500 ש"ח (יש מקום לגמישות קלה). המערכת מיועדת למוסיקה, סרטים ומשחקים. אני לא אודיופיל, אני צריך משהו ששומעים טוב ושהבית ריק גם חזק המערכת תיהיה מחוברת לרסיבר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני לא הולך לעשות פירסום לחנות אז אני לא הולך להגיד את שמה שלא ינעלו את זה... מה שכן שמו אותי אחראי על משחקי מחשב ונגני MP3 אנחנו מתעסקים ביינתים רק עם creative (אני לא הולך להיכנס שמות של והספקים וכדומה) וגם לקנות נגן יקר אנחנו לא הולכים ... טוב אז ככה בהתחלה חשבתי על ה micro zen אבל אצל היבואן שלו אין אותו , אבל ביום ראשון נעשה בדיקה נוספת עוד נגן שחשבנו עליו זה ה movu 1.5giga וכנראה אולי איזה נגן של 512.... וגם כנראה נביא גם איזה נגן פשוט של ADATA.... http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=213
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול כמה שאלות על האיפוד לידע אישי. א. האיפוד תומך בתיקיות? ב. כמה זמן לוקח לטעון את האייפוד - דרך המחשב? ג. האם מומלץ לקנות מתאם חשמלי, ואם כן- לקנות יד שניה או חדש ? ג. כמה זמן סוללה יש באמת ל30 ג'יגה (באודיו). ד. איזה אביזרים מומלצים לאיפוד? (אפילו שהמחירים ש-ו-ח-ט-י-ם!) ה. האם האייפוד אמיד, או שהוא נשרט\מקבל מכות בקלות כמו הנאנו? ה. מגן מסך- האם מומלץ לקנות? ו. לבעלי האיפוד ווידאו- אתם באמת מרוצים ממנו? או שיש לו כמה חסרונות בולטים? יש לי אייפוד ווידאו חדש 30 ג'יגה בייט בצבע שחור באריזה סגורה- ללא שימוש, שווה למכור אותו בארץ ב2000 ש"ח ולקנות ויזן M מארצות הברית? תודה רבה לכל העונים ניב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל של 32 אינץ. התקציב הוא 2K ואם אפשר לנסות לחסוך זה יהיה עדיף. אין לי שום ידע בטלוויזיות והדבר היחידי שאני רוצה מהטלוויזיה החדשה (חוץ משיראו את התמונה בצורה נורמלית ) שיהיה חיבור usb ל dok או כונן קשיח חיצוני. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני עומד לפני קנייה של מחשב חדש ותכננתי להזמין איתו Xonar D2X, בידיעה שאיכותו טובה בהרבה מכרטיסי הקול המובנים בלוח אם. אתמול כשעשיתי עליו חיפושים בפורום, מצאתי במקרה את הת'ראד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464474.0 הבחור שם מתלונן שהדרייבר קורס לו פעמים רבות ובאופן כללי ממש לא יציב. המשכתי לבדיקות בפורומים בחו"ל ומצאתי תלונות רבות על תפקודו של הכרטיס, במיוחד במשחקים: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=267634 http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/752207-asus-xonar-d2x-games-crashing.html ופה מדובר על "פריצת" הדרייברים כדי לשפר את יציבות הכרטיס (מה שמעיד על דרייברים גרועים): http://www.trubritarforums.com/forum/index.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, כאמור לאחר מנת האנטריקוט המכובדת של היום בערב וקצת אלכוהול איכותי התיישבתי בשקט הלילי לשמוע מוזיקה. כיוון שהחיבורים האנאלוגיים של כרטיס הקול שלי היו בעייתים וקיבלתי עוצמה נמוכה מאוד מאחד הערוצים הייתי חייב לחבר את המחשב למגבר בחיבור קואקסיאלי שהשאיר את כל העבודה האמיתית לרסיבר אשר בתורו כמובן פגע בצליל בגלל איכות הממירים שלו. ובכן, לא עמדתי בזה. לא יכולתי לסבול את הסאונד הזה כאשר אני יודע שהוא אמור להיות טוב יותר משמעותית. כיוון שקריאטיב החליטו שלא להגיב לי למיילים שלי למרות שהכרטיס עדיין תחת אחריות יצרן החלטתי שאני עושה את העבודה בעצמי. פירקתי את הכרטיס, והתחלתי במלאכה. לאחר כשלוש שעות של עבודה, המון מדידות, המון בדיקות, המון הלחמות וחיווטים שונים, פירוק וה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-