עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Paci,

שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  2. מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות את ה-Z5500, אך בכל חנות ששאלתי אומרים שאין אותה בכלל בארץ כרגע. ועד כמה שאני יודע, אין גם אחת שמשתווה לה (גם המערכת של קריאייטיב היא 7.1, ואין לי צורך בכל-כך הרבה, וגם היא לא משתווה לה). מישהו אולי יודע מתי יחודש המלאי בארץ? ואם יש דרך ליצור קשר עם הספקים? אני ממש אתבאס אם אני לא אצליח להשיג אותה... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by FRI,

קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by MagnuM_47,

שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי כרטיס XFI XTREMUSIC , בחלונות XP לא היתה בעיה לעבוד איתו ולהגדיר את כל הפרמטרים הרצויים, אני מחובר למגבר בחיבור דיגיטלי, ב XP אפשר היה לשלוט על הגדרות הבאס והטרבל דרך התוכנה שבאה עם הכרטיס קול ובחלונות 7 אי אפשר לעשות את זה, על היציאה הדיגיטלית אלא רק על האנלוגית. מה הפיתרון? ניסיתי גם דרייברים צד שלישי שמבוססים על הדרייברים האחרונים של קריאייטיב וזה גם לא עזר.

8. Started by itays333,

טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by amirlevi3,

שלום רב, יש לי מערכת סטריאו מסוג סניו אותה רכשתי לפני כ-17 שנים! לאחרונה המערכת "מסרבת" לנגן דיסקים רבים, או שהם "נתקעים" לאחר זמן מה. ניסיתי לנקות בעזרת דיסק ניקוי אך אין בכך תועלת רבה. המערכת הזו יקרה לליבי. האם יש למישהו עצה האם וכיצד ניתן לגרום למערכת לנגן את הדיסקים? או שמא מדובר ב"בלאי טבעי" לאחר כל כך הרבה שנים? בתודה, אמיר

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. הבעיה בכותרת. חיברתי את הכבל לפי ההוראות ואין לי סאונד דרך יציאת הDVI שמחובר אליה מתאם HDMI ואליו מסך עם יציאה לאוזניות. עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ran8,

שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by talrub,

שלום, אני מעוניין לשים למחשב שלי שלט שיאפשר לי לשלוט על העכבר ועל פקודות הנגן מדיה שלי האם אפשר לבצע דבר כזה?אני יודע שיש שלטים למחשבים אבל איך אני יכול לקמבן משהו כזה? תודה וחייב תגובות רציניות ובהקדם

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by amisu,

קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by edenbd,

שלום לכם, קניתי LCD 32 של LG, הדגם הירוק (החסכוני יעני) FULL HD. וחיברתי אליו ממיר תקין של HOT עם הכבל של ה 3 צבעים (אדום צהוב לבן) ואני מקבל תמונה אבל יש עליה פסים כאלה שזזים מלמעלה למטה וגם מקבל אודיו אבל גם בו יש מין זמזום מפריע כזה. ניסיתי להחליף כבל ועדיין אותה בעיה ואין לי מושג מה לעשות, רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by r1sk,

שלום, ברשותי מחשב נוסף בעל כ.מסך EVGA GTX 285 SC. ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה TOSHIBA 32" FULL-HD XV550. לכרטיס זה לא קיימת כניסת HDMI (בנוסף ל-2 כניסות ה-DVI הסטנדרטיות) בניגוד ל-GTX 295, שלו קיימת כניסת HDMI. בכל אופן, כרטיס המסך מגיע עם פלג DVI-to-HDMI שבעצם אני מחבר אותו לכניסת ה-DVI בכרטיס המסך ואליו מחבר כבל HDMI שהולך לכניסת ה-HDMI בטלוויזיה עצמה. עד כה ידוע לי מה נהוג לעשות. כעת, האם כניסת ה-DVI עם פלג DVI-to-HDMI תעביר גם אודיו ולא רק וידאו ? אם לא מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. שאלה נוספת, האם עליי לשנות את הגדרות האודיו במחשב בשביל איכות סאונד מקסימלית ? אם כן, כיצד ? (מערכת ההפעלה שלי היא XP) תודה רבה לעוזרים, סוף שבוע נעים.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם

18. אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. בין MX5021 ALTEC LANSING לבין לוג'יטק z2300 ההפרש במחיר זניח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Sorkenta,

הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by daniel0089,

היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by gmb,

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by haviv822,

ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Qtec,

ערב טוב אני מתלבט בין שני הרמקולים הללו. מטרת השימוש ברמקולים היא כללית, לרוב מוסיקה וסרטים. לפי הנתונים ה microlab נראים לא רע, יותר חזקים, בנוסף הם מגיעים עם מגבר נפרד ושלט. לרוע המזל אני לא מוצא מקום שאפשר לשמוע אותם בו. ה Altec Lancing vs4121 נראים כמו השקעה בטוחה יותר, אבל מגיעים בלי הפיצ'רים שmicrolab מציעים (וגם קצת יותר יקרים). מה דעתכם ? בנוסף שתי שאלות - 1. מישהו מכיר חנות שמציעה את ה microlab למכירה בתל אביב ? 2. מישהו יודע אם יש כפתורי שליטה גם על המגבר ? או שאפשר לשלוט על רוב הדברים רק מהשלט? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים