עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kdani,

עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי לפני חודש בערך KDL32S5500 מהרגע שאני לוחץ על הכפתור בשלט לוקח לה 11שניות להדלק שזה מכוון על הוט ושזה על האקסבוס לוקח לה 15 שניות לעומת טלויזיות אחרות (CRT)בבית שלוקח להם 2 שניות להדלק זה תקלה או שזה ככה צריך להיות? כמה זמן אמור לקחת לה עד שהיא נדלקת?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. בבקשה אני לדעת!!!!איך אני מחבר כרטיס קול למחשב בבקשה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?

5. Started by NADAV991,

שלום בהפסקת חשמל שהייתה היום נהרסו האוזניות שלי,היו פשוטות,עם אחריות לשבוע,כי זה היה מוצר פשוט. ההורים הקציבו 200 שקל,אבל ברוב הפרומים תמיד אמרו לי לחסוך עוד. אני צריך אותם למשחקי יריות מגוף ראשון,עדיפות לסראונד(5.1?+),בתקציב של 300 במקסימום.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס קול USB או FW עד 400 ש"ח (הייעוד העיקרי הוא האזנה למוזיקה) האם יש משהו ששוה את הכסף בתחום המחירים הנ"ל או להשאר עם הOB?

7. אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. אני חושב לקנות רמקולים כאלו, בודק האם ניתן למקם אותם מבחינה לוגיסטית בחדר כך שיתקבל האפקט הרצוי. מה הוא לרוב אורך הכבלים שמגיע עם רמקולים כנ"ל? באילו מרחקים מומלץ למקמם מהצופה ובינם לבין עצמם? האם ניתן להשתמש בכבלים מאריכים (עבור אות הסאונד) מבלי שתהיה פגיעה באיכות? מה המחיר של כבלים כאלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  10. אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  11. בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by reyreymoo,

אני מחפש אוזניות שטובות גם למשחים וגם למוזיקה במחיר של 150 שקל בערך. ועדיף שיהיה מיקרופון.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מספר קבצים שמכווצים ב- 320kbps. אני רוצה להוריד את האיכות שלהם ל 64 או 128kbps כדי להכניס יותר שירים לפלאפון (גם ככה אני לא ארגיש בהבדל). האם ישנה תוכנה (עדיף חינמית, אבל אפשר גם כזאת שעולה כסף) שמורידה איכות של קבצים. תודה, yosda-boy.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, מתלבט בין קנייה של אחד הדגמים של MICROLAB 6C/7C לבין מדפיים יד שניה שיתחברו למגבר ישן שברשותי. התקציב באזור ה-1000 שקל, אך אינני יודע שום נתון על המגבר הקיים וגם ברשת לא כל כך הצלחתי למצוא פרטים. מה דעתכם בנושא? האם יש לכם המלצות לגבי רכישת הדגמים שלעיל, או המלצות לגבי מדפיים יד שניה שנכנסים בתקציב. מעבר לכך אספר ש-90% ממוזיקה שאני שומע היא מהמחשב. תודה.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  15. היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by FRI,

קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by itays333,

טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי כרטיס XFI XTREMUSIC , בחלונות XP לא היתה בעיה לעבוד איתו ולהגדיר את כל הפרמטרים הרצויים, אני מחובר למגבר בחיבור דיגיטלי, ב XP אפשר היה לשלוט על הגדרות הבאס והטרבל דרך התוכנה שבאה עם הכרטיס קול ובחלונות 7 אי אפשר לעשות את זה, על היציאה הדיגיטלית אלא רק על האנלוגית. מה הפיתרון? ניסיתי גם דרייברים צד שלישי שמבוססים על הדרייברים האחרונים של קריאייטיב וזה גם לא עזר.

21. Started by amirlevi3,

שלום רב, יש לי מערכת סטריאו מסוג סניו אותה רכשתי לפני כ-17 שנים! לאחרונה המערכת "מסרבת" לנגן דיסקים רבים, או שהם "נתקעים" לאחר זמן מה. ניסיתי לנקות בעזרת דיסק ניקוי אך אין בכך תועלת רבה. המערכת הזו יקרה לליבי. האם יש למישהו עצה האם וכיצד ניתן לגרום למערכת לנגן את הדיסקים? או שמא מדובר ב"בלאי טבעי" לאחר כל כך הרבה שנים? בתודה, אמיר

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by amisu,

קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by edenbd,

שלום לכם, קניתי LCD 32 של LG, הדגם הירוק (החסכוני יעני) FULL HD. וחיברתי אליו ממיר תקין של HOT עם הכבל של ה 3 צבעים (אדום צהוב לבן) ואני מקבל תמונה אבל יש עליה פסים כאלה שזזים מלמעלה למטה וגם מקבל אודיו אבל גם בו יש מין זמזום מפריע כזה. ניסיתי להחליף כבל ועדיין אותה בעיה ואין לי מושג מה לעשות, רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Paci,

שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים