עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dyn,

שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alienchickenpie,

יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב. אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shakedd,

יש לי מגבר פיוניר 822-K יש לי בנתיים 2 רמקולים והרסיבר עובד על מצב סטריאו אחלה שיניתי בהגדרות למצב שכול הרמקולים עובדים (5.1) והווליום היה נמוך משמעותית אולי בחצי עכשיו השאלה שלי אם אני קונה סאב אקטיבי ומחבר למגבר אני עדיין יכול לשמוע בסטריאו כולל הסאב או שאני צריך לשנות את ההגדרות למצב אחר? זה חשוב לי מאוד כדי שאני ידע אם לקנות סאב או לוותר אליו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by nir9202,

החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום זאת המערכת שלי מעבד:AMD PhenomII X4 955 @3200MHz לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P ערכת שבבים:AMD RD770 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4770 זיכרון: 1333 4096 MB (2 x 2048 DDR3) כונן קשיח: SAMSUNG (500 GB) צורב SAMSUNG מארז: Lancool Dragonlord PC-K56W ספק כוח: ENERMAX MODU82 II 425W אצלי בחדר המחשב מחובר למסך סוני 32 אינצ' 1366X768 והכל עובד חלק ולפעמים אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון סוני 46 אינצ' (חדשה) 1920X1080 כדי לצפות בסרטים או לשחק משחקים ואחרי כמה זמן המסך פתאום עובר לצבעים כחול טורקיז עדיין רואים את הסרט או המשחק אבל בצבעים כחול טורקיז ולאחר כמה דקות המסך חוזר לצבעים הרגילים ,ובהמשך זה שוב קורה היה לי כרטיס מסך 6870 והייתה את אותה בעיה, ניסיתי להחליף כבל …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by zilbermm,

הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by wampee,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kyyle,

שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB. יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי. הווינדוס הוא 7. בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן. אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק. שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, חיברתי למחשב כבל באופן המוצג בתמונה. ואת הקצה השני ל-AUX של המערכת סטריאו. אבל משום מה אני שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. .. מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  13. אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DjangoUnchained,

אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by broshg,

צהריים טובים לכולם אחרי חיפוש בפורום ראיתי המלצה חמה על ה-X16 של MicroLab אבל המחיר שלהם קצת גבוה לי. לאחר מתיחה קלה של התקציב הגעתי ל-350 ש"ח, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו מעניין. דרישות? 2.1 ואיכות צליל מדויקת. חוזק לא מעניין אותי, צליל נקי זאת המטרה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by [NOS],

אייפוד 20 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by dragon772,

שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by chris_u16,

האם מישהו יכול להביא לי לינקים לשירים בסראונד (4 ערוצים) שיעבדו ישירות דרך WMP? כלומר שאני רק פותח אותם וישר שומעים סראונד? כמו זה: http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe אבל זה גם סתם דוגמה וזה גם 6 ערוצים. או זה: http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality זה נשמע לא רע אבל זה גם 6 ערוצים וגם זה סתם דוגמאות.... אני צריך רק 4 ערוצים אבל אם אין 4 אז 6 גם טוב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by D-Bang,

המערכות שנכון לעכשיו נראות לי מעניין: Logitech Z-3 Logitech X-230 JBL Creature II Soundstick II ATP3 (אצלי זה בעדיפות אחרונה, אבל ראיתי שהמליצו פה רבות עליהם) אין צורך בהתייחסות למחיר, רק איכות הרמקולים כמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע נ.ב נכון להיום אני משתמש בDSS80 (של מיקרוסופט) לכן מומלץ שהסט החדש יעלה באיכותו על הנוכחי

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

שלום. כרגע יש לי בבית 4 רמקולים רצפתיים. 2 של EPI דיי ישנים ועוד זוג רמקולים ישנים (שנשמעים מעולה דרך הגב) והסיבה היחידה זה שאין לי מגבר כדי לחבר את הרמקולים למחשב. אז אני חושב על למכור את הlogitech Z560 שיש לי כדי להסיג כסף למגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות\התלבטויות. 1. אני מניח שאלה רמקולים למוסיקה ולא לקולנוע אז כדי לי להשתמש רק בשניים מה4 שיש לי (כמובן ה2 היותר איכותיים) או שאפשר לקנות רסיבר סראוונד ולעבוד ב4 ערוצים? 2. אמרו לי להתרחק מרסיברים סראוונד יד שניה אבל לא הבנתי ממש למה.. אם אתה יקנה משהו נורמלי משנת 2000 ומעלה זה לא יהיה טוב? 3. איפה בכלל כדי לי להתחיל לחפש מגברים\רסיברים למכירה באינטרנט\לא באינטרנט? 4. מה אני צריך לחפש במגבר\רסיבר במחינת עוצמה ובכלל למה אנ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Adirz,

מה נשמע? מקווה שבסדר. אני צריך את עזרתכם יש לי מערכת סטריאו רגילה ואני רוצה לנגן בה דיסקים של MP3 ויש לי דיסקמן MP3 אז רציתי לדעת אם יש איזה כבל שיחבר בין הדיסקמן למערכת ואני אוכל לנגן דיסקים של MP3. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  22. שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Bug2000,

מאחר ודפקו אותי בקנייה הקודמת שלי (CX300 פגום ) אני מחפש אוזניות חדשות ונתקלתי באלה של JBL שנחשבות לטובות יותר מה CX300 . השאלה היא אם יש זיופים ואם המחיר הגיוני ? יש את אלה : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1681 ואת אלה : http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=608 מה אתם אומרים כדאי ללכת עליהם ? או שעדיף לקנות איזה SONY ב 50 שח ולגמור עניין ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קצת פחות קשור לקונסולות , מאיר , אתה מוזמן להעביר אם אתה רואה לנכון. פיוניר נחשבת בעולם כנראה לחברה מספר אחד ביצור מסכי פלזמה מבחינה טכנולוגית וחדשנות. נכון לחדשות מהשבוע בכל העולם - פיוניר מפסיקה ליצר ולפתח פלאזמות עקב הפסדים מעלויות היצור והפיתוח. מה הלאה? פיוניר מצטרפת לרשימה ארוכה ומכובדת (לווה , טושיבה וסוני לאחרונה) שקונה פאנלים של LCD משארפ ובונה את שאר המסך. שארפ בעצמה , אחת היצרניות LCDים המובלות והנחשבות בעולם , לאט לאט הופכת למעצמת על ביצור פאנלים. פשוט מרשים ליביו

25. Started by THE FOX,

האם קיימים מודים לאוזניות HD485?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.