עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ... מכיוון שאני לא מבין ברמקולים ואני לא רוצה לקנות משהו שאין לי מושג בו.. לכן אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים ומבינים .. יש לי רסיבר של JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב ועוד.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים ... הסאב שלי במצב מצויין לכן אני רוצה לקנות רק 5 רמקולים .. לחדר גדול יחסית.. התקציב שלי הוא 900 שקל. ( אני מעוניין לקנות רק את הרמקולים ללא סאב). *דרך אגב אם זה אפשרי לשים אפילו 2 רמקולים איכותיים לרסיבר זה גם אופציה .. שיהיה רמקולים איכותיים ועמידים. השימוש הוא בעיקר למוזיקה וסרטים תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Teac,

תקציבכם: 300 חריגה מקסימאלית: 50 שקלים 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב-בעיקר!-, מוזיקה,סרטים... הכל הכל הכל 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9449 4. אני מחפש איכות שמיעה טובה מאוד ואיכות מוצר טובה שישמר כמה שנים טובות. @ ושהחנות תיהיה רק K.S.P או IVORY או OFFICEDEPOT כי אין לי אפשרות להגיע לשום מקום אחר. -תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by BIGBENG5,

תקציב לאוזניות: 100$ / 500 שקל חריגה(הסכום שאסור לעבור בקנייה): עד 100 דולר 500 שקל אני רוצה אוזניות IN-EAR השימושים לאוזניות: מוזיקה\סרטים\משחקי מחשב - סמנו באדום את השימושים. בקשה מיוחדת (איזור מגורים, חנות, גודל וכו'): אני יקנה אותם באיזה אתר מחול כמו EBAY אמאזון(יש לי דודים בחול) או כל אתר אחר אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה(אלקטרו טראנסים) חשבתי על אלה http://www.akg.com/personal/K_330,pcatid,7,pid,102,_psmand,1.html או http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4-overview/ לגבי הAKG K330 כבר ראיתי עליהם ביקורות אני רוצה חוות תעד/המלצה על ה Image S4 Headphones תודה! סהר

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by ItachiSan,

שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Saari,

כותרת. רצוי שתהיה על כל הראש, כי עכשיו יש לי "צדדית" או מה שזה לא יהיה, וזה נורא מעיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by House M.D.,

אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Moshe36,

החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by jety,

חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by TrytoDie,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by zxcvbnm,

יש איזשהו מפצל שמאפשר לחבר creative 2500 לחיבורים של הדיוידי?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by moshe06,

האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ככה, יש לי בדריבר של ה Fortissimo2 (הכי חדש על xp ) בלשונית של ה MIDI שני קטגוריות שנקראות : Maximum Hardware notes ו Maximum software notes ואני יכול לבחור שם לעלות או להוריד בכול אחד, מה הם עושים? הביררת מחדל היא 32 ו 32 שאני יכול להעלות ל 256 ו 64 קראתי בredme של הדריבר אבל לא מצאתי תשובה החלתית. וגם באותה לשונית יש "keep DLS collection in memory" מה זה אומר? ועוד אחד זה: Voice allocation מה זה אומר? ואחרון: current synth bank? זה מאוד חשוב לי לדעת בבקשה תכתבו מה שאתם יודעים תודה, עמית

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_240_Monitor http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_141M# יותר טובות מגדרו SR-80?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by dorlevy,

רציתי לדעת אם יש בו תמיכה ב-ID3 בעברית תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by roei88,

מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by rann,

היי רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ? כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך) אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ? וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mtn9,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכים את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by abudy,

האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by roei88,

אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)

• 7 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.