עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל). רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!

3. Started by levy.mor,

שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!

5. ערכתי חיפוש בנושא ולא הגעתי לתשובה חד-משמעית. יש לי אורגן ישן של ימאהה מסוף שנות ה- 80 ככה. מסתבר, שיש לו יציאות MIDI. יש לי כרטיס קול שקניתי לא מזמן Asus Xonar D1 לצערי, אין לו יציאות מידי, וגם אין לי בלוח עצמו. האם בכלל הוא יכול לשמש כמקלדת שליטה? אם אני אקנה מתאם ממידי ל- USB. תהייה בעיה של השהייה עד שיופק צליל במחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by barisrael,

הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Syrex,

שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by 1234qwer,

מישהו יכול לתת לי לינק למתלה של מסך LED? (הבנתי שזה מתלה שונה ממתלה של LCD) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. או מכשיר דומה ? שווה משהו ? זה בעיקרון לצפות במחשב שלך על גבי הרשת. איפה אפשר לקנות את זה בארץ ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by alondor,

ראיתי (ושמעתי) רמקולים של JAMO דגם A102 : http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-description המחיר ל-5+סאב הוא 3000 ש"ח, האם כדאי? איזה רסיבר כדאי לקנות איתם בתקציב של 2000 ש"ח?

12. Started by r1sk,

חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by dudu2683,

שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. יש לי כרטיס של Creative Sound Blaster 5.1 הפשוט פירמטתי היום והכל עובד כמו שצריך, לאחר שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך, הסאונד פתאום לא עובד, בDevice Manager הכרטיס מופיע, המחשב מזהה את הכרטיס, אבל משום מה אני לא שומע כלום, גם בControl Panel בSounds and Audio Devices, הכרטיס קול שהוא בוחר זה הSound Blaster. יש לציין שיש לי גם On-Board SigmaTel Audio של אינטל מהלוח-אם, יכול להיות שזה מפריע, אבל מקודם זה עבד, ככה שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי כעת מסך מחשב Samsung 19" SyncMaster 913N ומסך טלוויזיה TOSHIBA 32" 32XV550P FULLHD קניתי כבל HDMI וחיברתי את מסך הטלוויזיה דרך כניסת ה-HDMI הצדדית בטלוויזיה, למחשב ע"י מתאם DVI-HDMI. סו פאר סו גוד. אולם, לא התקבלה תמונה במסך הטלוויזיה ואילו במסך המחשב עדיין התקיימה תמונה. לכן ניתקתי הכל וחיברתי אך ורק את מסך הטלוויזיה, והנה התקבלה לה תמונה חלקה. אך כעת מסך המחשב ללא תמונה (כאילו מנותק ממחשב). לפני שקניתי את הטלוויזיה הייתי בטוח במאת האחוזים ששני המסכים הנ"ל יכולים ואמורים לעבוד ביחד ובמקביל, אך כעת אני מגלה שחלה עם הרעיון בעיה. זוהי אינה בעייה חומרתית, כל החיבורים וכל הכבלים אמינים ועובדים כראוי. כיצד אוכל לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  16. יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים 5 רמקולים + סב וופר יש לי עוד סאב וופר גדול מאוד אני יקנה לו מגבר אבל אני צריך איך שהוא לחבר אותו כרמקול למערכת קולנוע ביתית

• 26 תגובות
    • 8k צפיות
  17. אני זקוק להמלצה על רמקולים למחשב בשביל חבר שלי. הוא מתכוון להשקיע עד 300 שקל בארץ או 80 דולר בארה"ב כי דוד שלו מגיע לארץ. (השאלה היא עד כמה קשה יהיה גם להכניס אותם לארץ) תודה לכולם נ.ב. אין לו כרטיס קול מיוחד, אבל עדיין עדיף את היחס הטוב ביותר של איכות לעומת התקציב.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by qwerty1987,

שוקל לקנות את ה- Logitech z-5500 כשיחזרו למלאי בארץ, ומחפש כרטיס קול בכ-500 ש"ח שיהיה בעל יציאה אופטית ושיתמוך ב- Dolby digital Live (האם תמיכה ב-DTS CONNECT מוסיפה משהו?). מן הסתם הכרטיס קול יעבור גם למחשבים הבאים, על כן מצפה שיצאו עבורו דרייברים גם לחלונות 7. מה מבין הכרטיסים עדיף, האם יש כרטיס אחר עדיף בתקציב זה, או האם שווה בכלל לחרוג לתקציב אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yonatanR,

שלום רב לכולם! ברשותי מערכת רמקולים 5.1 T6060 של CREATIVE, ומספר נגני מוזיקה, בניהם, IPOD TOUCH דור 1 ו-IPOD NANO, שאלתי היא, האם אפשר לחבר אחד מהנגנים הנ"ל או כול נגן אחר, ישירות למערכת(ללא מחשב בניהם), כך שישמעו בכול הרמקולים, בין אם ב-5.1 או בסטריאו*2. המון תודה לעונים ולעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avih1994,

שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by es88,

קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  22. x-240 של לוג'יטק, קרובים למסך טי220 של סאמסונג ומחשב נייד מקבוק. יש ליהרגשה שהם גורמים לתצוגה להיות פחות נקייה וחדה, יש מצב ? או שהיום הכל ממוגן נגד זה? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by RayZ,

שאלתי פה בעבר והציעו לי את הכרטיס הנ"ל- ASUS Xonar Essence, אך לאחר כמה בירורים התברר לי שהכרטיס קול לא מומלץ וחוץ מפיצ'רים פה ושם לעורכי סאונד אין לו באיכות הקול משהו חדש אחר להציע ממה שיכול להציע כרטיס קול און-בורד ממוצע. אז אם אפשר בבקשה לקבל המלצה מבן אדם שמבין באמת. אני מחפש כרטיס קול בעל איכות סאונד גבוהה מאוד, חדה ומפורטת- שניתן לשמוע איתו על עוצמות גבוהות בלי לשמוע צרימה שכזו ועם זו הצליל יהיה חד, נקי ומפורט. פיצ'רים זה נחמד (בהתחשב בעובדה שמתוכנן בעתיד הטיפה יותר רחוק עריכת סאונד), אך אם זה מחליף את מקומו של סאונד נקי, מפורט וחד אני מוכן לוותר. כרטיס הקול אמור להקנות עם אוזניות איכותיות, אז אם יש דגם מסויים שכולל את כל אלו וגם יש לו DAC (מגבר) מובנה, זה יהיה נהדר…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. אהלן, הטלוויזיה שלנו בסלון הלכה... החזיקה איזה 10 שנים מאוד ישנה האמת שאבא שלי פשוט רואה הרבה... הייתה 34 אינץ' אם אני לא טועה ולא מזיז ממש להורים שלי היה להחליף אותה אבל עכשיו הם יהיו חייבים ... ;D אוקיי כמו שרשמתי בנושא אני מחפש 42 עד 46 אינץ' בטווח מחירים בין 4 ל 5 אלף גג שבגג חריגה ל 5200 . אני מעדיף טלוויזיה שתתמוך ב FULL HD אם אבא שלי ירצה לפתוח את זה מתישהו ביאס או משהו, ומה שחשוב לי שתהיה טלוויזיה עם תמונה חדה סאונד טוב ואיכותית ואמינה בכללי, מצטער אם זה נשמע קצת פלצני אני לא מבין בזה ממש. ואם זה עוזר המרחק של הספה הכי רחוקה שלנו מהמיקום של הטלוויזה בסלון זה 4.4 מטר, והכי קרוב משהו כמו 2 מטר. אשמח לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים