עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The Dom,

יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. שלום, הרמקולים שלי התחילו לעשות בעיות, ובהתחשב בזה שיש לי אותם המון זמן (6 שנים נראה לי) אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש רמקולים שיהיו טובים, ושיהיה נוח לשנות בהם את הסאונד (שהמתג לא יהיה על הבאס נגיד). חשבתי ללכת על הMICROLAB X-13 שיש עליהם ביקורת באתר אבל הם טיפה גדולים לי, אני מעדיף משהו קטן יותר. יש לכם המלצה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HumanFly,

שלום רב, קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם מלוח Z77-D3H. בעל כרטיס קול אונבורד של VIA. הבעיה שלי היא שהכרטיס מייצר לי HISSING + רעשים מגנטיים בכל פעם שאני עושה קליק עם העכבר או טוען אייקון או תוכנה, ישנו "חיווי" ברעש מגנטי\סטטי באוזניות. ללא הסט האלחוטי הדבר קורה. אני משתמש באוזניות של BEATS BY DRE STUDIO שמה הרעשים הכי מורגשים. עם ה RE0 HIFIMAN שומעים חלש יותר, אך עדיין שומע. (יתכן כי לBEATS בגלל ההגברה שלהם עם הסוללות, יש לי 2 BEATS STUDIO שניהם עושות זאת) מיותר לציין שבמחשב הקודם עם ה REALTEK זה לא קורה. בחנות שרכשתי נאמר לי כי בכרטיסי קול סטנדרטים ON BOARD יתכנו רעשים מגנטיים מכיוון שאין בידוד רעשים, ושכדאי לקנות כרטיס קול איכותי עם הרעשים מציקים. האם רכישה …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by danieln9,

אני מחפש רמקולים איכותיים וראיתי את הYAMAHA עכשיו יש משהו מוזר שראיתי בשוק מחשבים ראיתי דגם של ימהה שכתוב משהו עם 20 וUSB עכשיו אני לא יודע מה זה אני לא מוצא את זה באתר של ימהה. בעיקרון מה שאני עושה זה אני בונה מחשב HTPC ואני רוצה מקודד חיצוני עם חיבור אופטי אז אני שואל אותכם מה כאדיי לי ליקנות מגבר וכרטיס כל חיצוני של ימהה או רק רמקולים שמכילים מקודד חיצוני חלק מהם אם אני בוחר בשני אז אני חייב כרטיס כל אז אני לא יודע איזה כי אני צריך שיהיה בו COAXIAL IN (כי יש לי מקודד MPEG 2 ו 4) וOPTICAL OUT או COAXIAL OUT לרמקולים עם מקודד חיצוני אז תמליצו לי בבקשה בבקשה על רמקולים וכרטיס קול. דרך אגב ראיתי את הכרטיסי PALTINUM של CREATIVE שיש לעם פאנל קידמי לא הבנתי מה טוב בו(חוץ מזה…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by crik,

אהלן, חיברתי לאחרונה את הממיר הדיגיטלי שלי של HOT ובנוסף חיברתי את המחשב שלי מאז שחיברתי את הממיר יש לי רעשים של הפרעות מישהו מכיר את זה? ואם כן יש פיתרון נחמד? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by moran-k,

שלום רב אני מעוניינת לקנות את הרמקולים microlab m880 למחשב הפרטי שלי. רציתי את חוות הדעת שלכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  9. קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by overload,

למי שלא מכיר OGG זה קובץ סאונד כמו MP3 אבל קטן יותר לפחות בחצי ואיכותה הרבה יותר. השאלה שלי היא למה לעזזל אנשים לא עוברים לOGG ??? הוא נמצא כבר שנה או יותר, כמו שאמרתי הוא קטן ואיכותי יותר ויש לו שם מגניב יותר. אז למה אנחנו עדין משתמשים בMP3 הגרוע הזה!?! יש סיבה או שזה סתם בגלל שכל המכשירים היום תומכים בMP3 כבר.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. אני מחפש רמקולים למטבח (בשביל אישתי). הם אמורים לשבת על הארונות למעלה, כך שחובה שיהיה שלט. יחוברו לטאבלט, וישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני מתלבט בין כמה זוגות של Micro-Lab. SOLO 4C 2.0 SOLO 5C 2.0 ו- SOLO 3C 2.0 (אם כי הם קצת גדולים) הם פחות או יותר באותו מחיר. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Yossarian22,

שלום לכולם יש לי את הATP3 של אלטק לנסינג כבר כמה שנים טובות[אני לא יודע כמה בדיוק, אבל לפחות 3-4] ונהניתי מכל רגע אבל אני מרגיש כאילו משהו כבר לא כמו שהוא היה פעם - אם זה הרמקולים, או האוזניים שלי נהיו יותר רגישות. בלי קשר אני שומע כזה רחש עמום שלא היה פעם בווליום גבוה. וזה מעצבן אותי. אז החלטתי להשתדרג בזוג רמקולים חדשים. הדרישות: א. אני מבהיר מראש - אני לא אודיופיל ואין לי שמיעה מוזיקלית. אבל כן חשוב לי שהאיכות תהיה סבירה. לפחות יותר מהATP3. ב. העוצמה של הATP3 סיפקה אותי רוב הזמן, אבל טיפה יותר יכול להיות נחמד. ג. אני משתמש בעיקר למוזיקה, קצת משחקים, וסדרות וסרטים. ריאלי לתקציב של עד 800 שקל נניח ? תודה מראש. עריכה: אני מאמין שמערכת 2.1 תספק אותי ביותר.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  14. עם ישראל שלום אני מחפש רמקולים למחשב נייד, אך לא מבין גדול בדבר, כמה וואט וכו'. מחיר שיהיה סביר ומוצר איכותי בסים לא רעים...לא משהו מטורף לא קלנוע ביתי...אבל כן שיהיה איכות. תתנו בבקשה עצה איך לבחור מינימום כמה וואט ו...כסף ככה עד 500 ים תודות.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. Started by icebreak,

סוף סוף מישהו רציני החליט לעשות השוואה אחד מול אחד בין ה IRIVER H320 ל IAUDIO X5: הביקורת: http://phonephile.blogspot.com/2005/08/iaudio-x5-vs-iriver-h320.html ותודה ל: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1958

• 91 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by NimDod,

מחפש המלצה לטלויזיה בסלון עבור חבר. מרחק צפיה: 3.75 מ'. גודל באינצ'ים: מעוניין ב 40-42 אינץ' טווח מחירים: עד 5000 ש"ח אבל מוכן להוסיף קצת אם השדרוג שווה את המחיר שימושים: צפיה בטלויזיה בYES/HOT, סרטים "רגילים" - לא HD. יש עדיפות לטלויזיה שמסוגלת להציג סרטים מתוך כרטיס USB ומסוגלת להציג כתוביות בעברית. קונסולות: PS2. אין XBOX360 או PS3 וגם לא יהיה. לא משנה לו אם זה פלזמה או LCD - העיקר שיוכל לראות כדורגל כמו שצריך. וכמובן, האחריות חשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. המחשב לשי עכשיו מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמוקלים קידמיים ללא סאב אם אני עכשיו הולך וקונה רמקולים של 2.1 לדוגמא ה 2.1 קרייטיב אינספייר http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm או את הלוג'יטק סידרה Z ה 2.1 (אני לא מוצא לינק) ואני מחבר אותם למחשב אם אני אעשה את זה אז תהייה לי מערכת 4.1 לכל דבר יהייה לי סאונד היקיפי עם סאב וסראונד והכל כרגיל כאילו קניתי מההתחלה מערכת 4.1???? אם כן.... אז איזה רמקולים הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות את זה?: הרמקולים שאני אקנה יהייו רמקולים אחוריים אז אם זה לשיקול... איזה רמקולים כדאי בתור רמקולים אחוריים??? תודה... ;D

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  18. מה נשמע? רציתי לדעת מה נחשב למחיר הגיוני +- לקניית ipod mini דור ראשון (4gb)? הציעו לי את המכשיר, כבל למחשב, מתאם ac, שני iskins כאשר אחד במצב כמעט חדש והשני טיפה קרוע. עכשיו הסיבות שבגללן אני מתלבט הן שעל גבי המכשיר יש מספר שריטות (דבר מובן בהתחשב בכך שהמכשיר אינו חדש אך בכל זאת), הסיבה השניה שיותר מטרידה אותי היא שהמכשיר היה מחובר לאורך זמן לחשמל שלפי מה שזכור לי מהדורות הקודמים של ה ipod זה דבר שפגע בחיי הסוללה. הייתי מעונין לשמוע מה את דעתכם והאם הקניה משתלמת, תודה.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by meirdor,

ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. מה זה vbr quality ?שאני ממיר שיר לMP3 יש לי אפשרות 1-9 .9 תהיה האיכות הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shshmul,

שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eliXir,

אהלן אנשים, היום יום ההולדת שלי ואני הולך לקנות לי רמקולים ורסיבר על איכות שאני אוכל לחבר למחשב ויהנה מהחיים! כל החנויות בארץ מפוצצות באיך לומר, "זבל" של דברים לעומת הדברים האמיתיים שאפשר למצוא מחנויות מעטות, פעם פתחתי כבר נושא כזה בפורום והציעו לי לקנות רמקולים של TRIANGLE TITUS אבל איפה אני מוצא כאלה רמקולים בארץ? בקיצור אני מבקש מהמבינים בלבד בבקשה שיעזרו לי לבחור רמקולים(סראונד או זוג מה שיותר טוב) ורסיבר טוב בסביבות ה-3500 ש"ח בשביל שניהם (כן אני יודע רסיבר טוב עולה בין ה -2000-2500 ש"ח) אבל בכל זאת תגידו לי את הסוג אולי אני יוכל למרוח קצת את המחיר, ובבקשה אם זאת לא טרחה גדולה מדי למה לדעתכם שווה לקנות ואיפה אני יכול לקנות, תודה מראש!!! אריאל.

• 64 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. רכשתי את האוזניות שלי מניו יורק (דרך דודה שלי) לפני בערך שנה (לא סגור אם יותר או פחות משנה) והאוזנייה השמאלית לא עובדת. אני מחפש מעבדת תיקונים באיזור נס ציונה (ראשון לציון/רחובות גם עוזר) יש עדיפות לאיזורים האלה כי מדובר בחייל קרבי שלא חוזר יותר מדי הביתה וצריך לסגור עניינים בסופש קצר. מחיר משוער לדרך שכזה יעזור לי גם.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by rap_tr,

בא לי להכניס איזה סאונד טוב לרכב. בסביבות ה-3000 שקל [+/-] לא מתמצא כ"כ בעניין מה שכן באוטו אין יותר מדיי מבחינת סאונד ואקוסטיקה חוץ מנגן CD מקורי מהמפעל ורמקוליים מקוריים מהמפעל מדובר על טויטה אוונסיס 2003 ככה שהאוטו גדול יחסית אשמח להמלצות.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.