עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by levelone,

שלום, אני מתכנן לקנות את המערכת של logitech z5500 עם כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1. השאלה שלי היא אם כדי לי להוריד מוזיקה בפורמט flac או שעם ציוד כזה אני לא ירגיש את ההבדל ולכן mp3 - 320kbs יהיה די והותר? תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kadanie5,

אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SoD,

מה אתם אומרים הכי משתלם לקנות מבחינת המחיר והאיכות? הלוגי'טק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 או הקריאטיב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Ok אז אחד הסרטים האגדיים הגיעו אליי באיכות הכי טובה שיכולה להיות 300 FullHD 1080P & PCM 5.1 (Surround 4.6mbps) blue-ray 32.4GB הבעיה היא שאני מריץ אותו אז ישנם לאגים קטנים... לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו, היו לי כבר מקרים הרבה יותר גרועים עם סרטי 1080P ב x264 . השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להריץ את הסרט הזה חלק? כל האמצעים כשרים חוץ משדרוג חומרה, אבל פירמוט\נגנים\קודאקים שונים וכל מה שכלול בזה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by r.b.y,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה שיהיה בו כרטיס קול של 5.1 לפחות ואם זה לא יקר אז 7.1 המ אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matan007,

מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bg1948,

אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yuvalkosh,

פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות אוזניות בלוטוס כפתור לתוך אוזן, סמארטפון samsung s6. התקציב עד 1000 שח רצוי מארץ באג\קספ\אייבורי ועוד אוזניות למוסיקה בעלות שמע טובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Eli100,

צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם פורום יקר, אנחנו מעוניינים לקנות לסלון טלוויזיה בגודל שינוע בין 46-50 אינצ' עבור הסלון, עם עדיפות ל-46/47 אך יש כ"כ הרבה מבחר ומעט מדי ביקורות לדגמים שניתן למצוא בארץ (לפחות ממה שאני ניסיתי למצוא) ולכן אני זקוק לעזרה מאנשים עם נסיון בתחום. התקציב הוא עד אזור ה-6 אלף, וניתן לחרוג מעט. תלת-מימד בכלל לא חובה - ובמידה וזה יוזיל את העלות משמעותית נעדיף כמובן ללא תלת מימד. ברוב הגדול של הזמן נשתמש בטלוויזיה לצפייה בשידורים של הוט עם ממיר hd, בשאר הזמן נצפה בסרטי HD. פיצ'רים נחמדים כמו חיבור לרשת ושימוש בטלוייזיה כסטרימר יכולים בהחלט לעזור, השאלה היא, היישום של היכולות האלה בטלוויזיה טובות או שעדיף כבר לקנות נגן בנפרד ולחבר לטלוויזיה? (יש כאלה שעולים בסביבות ה-400 שקל ו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח להמלצה על אוזניות טובות עד 100$ לשימוש עם אייפון 6. ארצה את האוזניות הגדולות עם הקשת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tecknorapp,

שלום רב! מנסה לסנכרן מקרן קול סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y ללא הצלחה. חיבור אופטי-לא מזוהה. חיבור אנלוגי-לא מזוהה. התקן בלוטות' -אין צימוד. אני אשמח למעט עזרה ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Walter Samuel,

איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yonatanR,

שלום רב לכולם! ברשותי מערכת רמקולים 5.1 T6060 של CREATIVE, ומספר נגני מוזיקה, בניהם, IPOD TOUCH דור 1 ו-IPOD NANO, שאלתי היא, האם אפשר לחבר אחד מהנגנים הנ"ל או כול נגן אחר, ישירות למערכת(ללא מחשב בניהם), כך שישמעו בכול הרמקולים, בין אם ב-5.1 או בסטריאו*2. המון תודה לעונים ולעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים