עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Super Sonic,

רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Eli100,

צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kadanie5,

אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MDK,

לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood,‎ JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips ‎ FWM185 או SONY MHCEC55/68‎ או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי כרטיס קול אסוס שיש בו פלג 4 פינים שצריכים להתחבר ללוח אם אך כל מקום של פלג 4 פינים בלוח הכרטיס רושם שלא מזהה חיבור חשמל מ- 4 פינים בלוח , למה ? לאן לחבר בלוח ? http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov תמונת הלוח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alexrta,

בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by chenc,

שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כרגע חזרתי עם הפלסמה החדשה דגם Marantz PDP42HD שילמתי עליה 5500 שקל ואני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם על הטלוויזיה ועל מחיר היה שם 2 דגמים של הטלוויזיה אחת בצבע לבן ב4700 שהיא HD READY והשחורה שהיא ב5500 והמוכר אמר לי שכבר יש כרטיס HD בפנים חיפשתי ואני לא מוצא יציאה של HD במסך אבל הוא אמר לי שHD מכוונים מהשלט וזה לא יציאה של כבל מישהו יכול לומר לי האם זה נכון ואיך אני רואה ב HD עם המסך? תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuvalkosh,

פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.