עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maxim22,

טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Black Knight,

אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Polk,

אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avilavi,

השימוש יהיה עם הטלויזיה בלבד, בחדר 3 על 3 מטר. מרחק צפיה כ 2.5 מטר (מצב סטטי) צפיה בסרטים או סדרות כאשר החברה ישנה (או לחילופין כאשר אני ישן והיא רוצה לצפות בטלויזיה) אין צורך באיכות קול גבוהה במיוחד , בטווח הסביר+ התקציב המקסימלי הוא 250 ש"ח, עדיף לחסוך במידת האפשר מה שחשוב לי באוזניות 1. נוחות - אוזניות קשת OVER EAR או ON EAR 2. אמינות - עדיפות לחברה מוכרת וטובה 3. יתרון - אפשרות לטעינת הסוללות, לא קריטי טכנולוגיה - מה עדיף, IR , BT או RF ? או שזה לא משנה לשימושים שלי ? ראיתי אוזניות של פיליפס IR ב 150 ש"ח , הם שווים משהו? http://www.dailyshops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GDCDC2115

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתלבט אילו רמקולים לבחור מהקניה הקבוצתית (solo4/5/6C), ואיך יהיה נכון למקם אותם. בעיקר קוסמים לי ה6C מבחינת המחיר, אבל האם הם "גדולים" מדי? מה בעצם החיסרון כששמים אותם במקום קטן? חדר (גודל מוערך 3X3 מטר): דברים ששייך לעשות: - להזיז את השולחן 30+ ס"מ מהפינה לכיוון הארון - להוריד את המארז מהשולחן לרצפה לרווח שבצד (באיזה צד שיהיה) - להרחיק את השולחן מהקיר ולשים מדף מאחורה ושאלה (קצת מוזרה) נוספת: המסך שלי (U2410) יכול לקבל אודיו דרך HDMI מכרטיס המסך (GTX460) ולהוציא לרמקולים, האם זה עדיף מלחבר אותם לכרטיס המובנה בלוח, או להיפך? האם האודיו שיוצא דרך HDMI מושפע מהכרטיס המובנה, או שיש לו "כרטיס קול" מובנה, ואם כן, איפה מתבצעת ההמרה (DAC), בכרטיס או במסך? אשמח לכל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי מחפש מגבר אוזניות משולב דאק לעמדה בעבודה. לא נותנים לשמוע בשקט. מבקש המלצה למגבר אוזניות / דאק מוזיקלי וקטן. כמובן כניסת USB. למי שיש למכור משהו נורמלי או מישהו שרוצה להמליץ על דגם מסויים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Super Sonic,

רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. העניין הוא טלווזיה, היציאות מאחוריה הן ככה : לחצו פה יש לי מערכת 5.1 עם 3 יציאות,ירוק,ורוד ושחור,משמע רמקולים קדמיים ,מרכזי אחד ואחוריים ,כמובן שאני רוצה לשמוע בכולם איך אני מחבר את המערכת לטלווזיה ? יש לי רק AUX אחד ו3 כניסות.. אולי אפשר לאלתר משהו ? מפצל AUX יעזור לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

למישהו יצא להתנסות איתם? שוקל לקנות כי כרגע אני או עם headset או עם הרמקולים של המסך

12. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות טלוויזיה 32" לחדר שינה ומצאתי את זו: http://www.getit.co.il/Prod/61102/ אני לא מבין בטלוויזיות ומסכים, אז אולי מישהו שכן מבין יכול להסתכל על המפרט שלה ולהגיד לי איך הוא? והאם מישהו מכיר את החברה SANSUI ויכול לזרוק עליה כמה מילים? המחיר די מפחיד... הוא ממש זול - 900 ש"ח ללא משלוח. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, משהו יכול להמליץ על אוזניה איכותית במחיר סביר? מחפש אוזניה שתתן מענה גם לשמיעת מוסיקה וסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by motorishta,

ערב טוב. מבקש המלצה לכבל HD איכותי עד 100 ש"ח תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי סרט אם סאונד טוב פשוט מונמך מאוד אני רוצה להגביר את הסאונד שלו (כמו בתוכנות אודיו) בגלל שזה קובץ ווידאו אני לא יודע איך אם יש תוכנה או דרך אחרת לעשות את זה אני ישמח לדעת, תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by demonshlomo,

איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomid,

אהלן מדובר כאן על הרמקולים: http://www.pch.co.il/docs/pd-938365072.htm רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון איתם אשר יכול להמליץ או לא להמליץ לי עליהם בעיקרון חשוב לי המפענח הפנימי לפרו לוג'יק ו-DTS לכן הלכתי בכיוון הזה בתודה מראש לכול העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idanm19,

היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Etus,

שלום, החלטתי לאחרונה לרכוש רמקולים טובים למחשבים(אני כרגע עובד עם פשוטים) ועקב בעיות מקום החלטתי לקנות את ה- Creative Inspire 2500 2.1. אין לי מקום לשים מערכת גדולה יותר בחדר. נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול על לוח האם של חברת RealTek. הדגם הוא ALC650. שקלתי, מכיוון שאני קונה רמקולים חדשים, לקנות כרטיס קול חדש. עקב בעיות תקציב, אני לא מעוניין לקנות Audigy אלא כרטיס פשוט יותר - כמו ה- Creative Live!. האם אני ארגיש הבדל בין 2 הכרטיסים האלו? יש טעם לקנות כרטיס קול אחר? מידע על ה- RealTek ALC650: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=30 תודה, יובל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by icebreak,

http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=4NWncA3Pu/c&offerid=63348.434051557&type=10&subid= 85$ במלאי מוגבל מאוד, לזמן מוגבל.. בהתחשב שהמחיר שלהם בד"כ הוא 125-150$ במקומות אחרים, ולזה שהאוזניות נחשבות למעולות, לנגני מוזיקה בלי מגבר נייד, נראה לי דיל מצויין למי שמספיק לקנות... ותודה ל לDAPREVIEW...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by qwerty1987,

שוקל לקנות את ה- Logitech z-5500 כשיחזרו למלאי בארץ, ומחפש כרטיס קול בכ-500 ש"ח שיהיה בעל יציאה אופטית ושיתמוך ב- Dolby digital Live (האם תמיכה ב-DTS CONNECT מוסיפה משהו?). מן הסתם הכרטיס קול יעבור גם למחשבים הבאים, על כן מצפה שיצאו עבורו דרייברים גם לחלונות 7. מה מבין הכרטיסים עדיף, האם יש כרטיס אחר עדיף בתקציב זה, או האם שווה בכלל לחרוג לתקציב אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by malcolmx9,

קניתי אוזניות CX-300 לפני כמה חודשים. הם לא עברו התעללות בכלל, אבל היום שמתי לב שהאוזנייה שמחוברת לחוט הקצר בקושי מוציאה קול (לעומת האוזנייה האחרת פועלת בצורה רגילה). מה יכול לגרום לבעיה? בצד אחד ווליום של 30 נשמע כמו ווליום של 7 בנגן X5 :-\. לא ראיתי חוטים חשופים או משהו דומה, שום דבר לא אוטם את האוזנייה. מחרתיים אני אתקשר לחנות שממנה קניתי את האוזניות, לבדוק אם יוכלו לתקן במסגרת האחריות.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים