עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evy,

היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

5. Started by thebenjamin,

ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eli308,

יש לי מסך טלויזיה שמחובר כבר המון זמן למחשב באמצעות כבל VGA משני הצדדים. יעל המחשב אני משתמש בכרטיס מסך onboard וכל פעם אני מחליף בין הכבל של ה LCD לבין הכבל של הטלוזיה. באחת מהפעמים האחרונות כשחיברתי את הכבל של הטלויזיה המסך נדלק לשניה וישר הפך לשחור. ומאז בכל פעם שאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב התמוה מוצגת לשניה וישר לאחר מכן מסך שחור. כשאני מחבר בחזרה את הכבל של המסך LCD של המחשב, אני רואה שהרזולוציה מאוד מאוד גבוהה, ואז כעבור שניה הוא מגדיר את הרזולויצה מחדש לצפייה מיטבית. כמו שזה נראה בזמן חיבור מסך הטלויזיה, הווינדוס בוחר אוטומטית רזולוציה מאוד מאוד גבוהה, מעבר לטווח של הטלויזיה ולכן אני מקבל מסך שחור. מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה שתתאים לי למשחקים עם nvidia 3d vision מה צריך לבדוק ? * 120HZ, משקפיים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by (iriver H10),

רסיבר למוזיקה באיכות הכי גבוהה עד 2000 שקל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הינה הדרישות שיש לי מהנגן mp4 : שיהיה נגן איכותי,שלא מתקלקל מהר. חובה שיקרא את בוידאו : קבצי avi . ובאודיו: mp3 . (כמובן שנוספים יתקבלו בברכה,אבל הנ"ל הכרחיים.) תקציב : 650 שקלים פחות או יותר. שיהיה של חברה אמינה,ולקנייה מאתר אמין. תודה מראש לעוזרים,אני מעריך עזרה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by alexrta,

בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by F430,

מישהו בנה בשבילהם אתר!!! חח http://www.ns-10.net/ שומעים ממש מדהים אני חייב לציין נקי ויפה! ברור שאין מה להשוות את הרמקולים הקדמיים שהיו לפני JPW אני סתם יבזה אותם חחחחח התרשמות מהמוניטורים! לפי כל מה שקראתי עליהם ציפיתי לשמוע מוניטור נטול באסים, צורם, ב"פנים", נשמע רע וכולי וכולי .... והופתעתי לחלוטין ! הם נשמעו לי ממש ממש טוב נעימים לאוזן מפורטים, הבאסים לא דופקים אבל מרגישים אותם ושומעים אותם הרבה יותר בפירוט. כל אלבום מסחרי ששמעתי עליהם נשמע מצויין, אבל השירים שלי נשמעו גרוע עליהם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8080281 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אני לא מבין בזה....

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by taurus007,

יש לי את הרמקולים האלה http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757 יחד עם הרמקולים הנוספים איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי לכולם. אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ראיתי פורום של טלוויזיות. השלט של הוט לא שולט על הטלוויזיה (ווליום, הדלקה וכו'). יש לי טלוויזיה של mag, והטכנאי של הוט אמר שהדרך היחידה לחבר את השלט של הוט לטלוויזיה זה בעזרת השלט שלה (בגלל שזאת חברה לא מוכרת), והבעיה היא, שאין לי את השלט שלה... מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Gimel,

שלום לכולם. השאלתי מקרן מדגם PT-L712E של פנסוניק, ואני רואה שיש פס אנכי, ברוחב של כ-4 פיקסלים בצד של התמונה. הפס אדום כשהרקע שחור וירוק כשהרקע בהיר. הפס מופיע גם כאשר המקרן לא מקבל סיגנל. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה פותרים אותה. (המקרן בשימוש של מספר אנשים ואני דיי בטוח שלא כולם מניחים לו להתקרר לפני שאורזים אותו לנשיאה בתיק...)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים