אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש TV, ודי נסגרתי על LG, ספציפית על הדגם LG 37LD460, שראיתי שעולה בסביבות 2.4K אך אז שמתי לב שיש גם את הדגם LG 42PW350 שעולה 1K יותר, אך מאפשר גם צפייה בתלת מימד. האם כדאי להשקיע ולרכוש את דגם התלת-מימד? (נראה לי שהוא לא Full HD, אבל גם HD READY זה איכות טובה מאוד...) כלומר: האם הדגם היקר מספק ביצועים טובים בצפייה רגילה ולא יהיו בעיות, או שעדיף ללכת על הדגם הרגיל והמוכר??? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים. איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2. יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER). בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות, אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\ מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים) עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי Creative Inspire 5200 5.1 עכשיו אני משפץ ת'חדר עושה תעלות בתוך הקיר ותולה אותם על הקירות יש אופצייה לעשות מין קופסת בקרה כזאתי של החיבוריי RCA ? כאילו לקבל נקבה ביציאה של הקיר ולחבר את הרמקולים בתוך הקיר ? אשמח לתגובות או מקום לקניית המוצרים ! בתודה איתי דוגמא שמצאתי : http://www.hometheater.co.il/logo.php?picturename=modules/coppermine/albums/userpics/10951/4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו בנה בשבילהם אתר!!! חח http://www.ns-10.net/ שומעים ממש מדהים אני חייב לציין נקי ויפה! ברור שאין מה להשוות את הרמקולים הקדמיים שהיו לפני JPW אני סתם יבזה אותם חחחחח התרשמות מהמוניטורים! לפי כל מה שקראתי עליהם ציפיתי לשמוע מוניטור נטול באסים, צורם, ב"פנים", נשמע רע וכולי וכולי .... והופתעתי לחלוטין ! הם נשמעו לי ממש ממש טוב נעימים לאוזן מפורטים, הבאסים לא דופקים אבל מרגישים אותם ושומעים אותם הרבה יותר בפירוט. כל אלבום מסחרי ששמעתי עליהם נשמע מצויין, אבל השירים שלי נשמעו גרוע עליהם .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות טלוויזיה 32" לחדר שינה ומצאתי את זו: http://www.getit.co.il/Prod/61102/ אני לא מבין בטלוויזיות ומסכים, אז אולי מישהו שכן מבין יכול להסתכל על המפרט שלה ולהגיד לי איך הוא? והאם מישהו מכיר את החברה SANSUI ויכול לזרוק עליה כמה מילים? המחיר די מפחיד... הוא ממש זול - 900 ש"ח ללא משלוח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רסיבר למוזיקה באיכות הכי גבוהה עד 2000 שקל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים הכי משתלם לקנות מבחינת המחיר והאיכות? הלוגי'טק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 או הקריאטיב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-