עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8080281 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אני לא מבין בזה....

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fx-57,

שלום! וואי כמה זמן לא הייתי פה! אני צריך לקנות רמקולים חדשים,הSBS370 שלי הלכו לעולמם,תיקון עולה 100 ש"ח ואינו משתלם,מכיוון שרמקולים מדגם SBS370 חדשים עם אחריות לשנה עולים 150 ש"ח. אני חשבתי שבגלל שאני טס לחו"ל אני אקנה GT5051 בדיוטי פרי. עכשיו יש לי כרטיס קול של קרייאטיב 5.1 לייב SE שלא יוחלף. אני מעדיף מערכת 5.1,אבל אם צריך להתפשר,אז אני אקח 4.1 או 2.1 חובה: סאב וופר חזק ואיכותי רמקולים עם צליל טוב עד 5.1 לא קרייאטיב!! עם שלט אלחוטי או נגיעה לפחות שנת אחריות אבל מעדיף 2 שנות אחריות ומעלה,מה שלוגיטק כן נותנים. עכשיו מה ההמלצה שלכם בשבילי? אני מעדיף להוציא כמה שאפשר יותר טוב בכמה שפחות כסף! נכון ב100 ש"ח לא שווה לתקן SBS370? תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by levelone,

שלום, אני מתכנן לקנות את המערכת של logitech z5500 עם כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1. השאלה שלי היא אם כדי לי להוריד מוזיקה בפורמט flac או שעם ציוד כזה אני לא ירגיש את ההבדל ולכן mp3 - 320kbs יהיה די והותר? תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SoD,

מה אתם אומרים הכי משתלם לקנות מבחינת המחיר והאיכות? הלוגי'טק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 או הקריאטיב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yot,

זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DORAZABI,

קניתי רמקולים של פיוניר Pioneer SRS33TB עם רסיבר הרמן AVR 158 חיברתי הכל למחשב עם כל מה שנדרש וזה עובד לי אבל אני שם לב שהרמקולים האחוריים מקוטעים אבל לא באופן מורגש..רק למי שמנסה להקשיב..אני מקריב את האוזן לרמקול האחורי וקולט שנגיד זמר שר אז לפתע אני שומע כככככ ואז נעלם לו הקול ואז אחרי כמה שניות שוב זה חוזר כאילו באופן מקוטע. חיברתי את הכבלים כמו שצריך ואין לי מושג מה הבעיה...כשאני משחק במחשב ושם מוד GAME אז הם עובדים טוב אבל המוד מיוזיק לא עובד טוב ברמקולים האחוריים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום!! אני צריך בבקשה שתמליצו לי על אוזניות עד 600 ש"ח . הייעוד הוא בעיקר משחקים , אבל אני רוצה אותם גם לצפיית סרטים ושמיעת מוסיקה.. ראיתי כמה המלצות על האוזניות הללו: Steelpad SteelSound 5Hv2 http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1865 Steelpad SteelSound HD515 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=353090 אם יש יותר טובות לתקציב אז ציינו זאת.. אם לא , אז תאמרו לי איזה מהם טובים יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alexrta,

בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. העניין הוא טלווזיה, היציאות מאחוריה הן ככה : לחצו פה יש לי מערכת 5.1 עם 3 יציאות,ירוק,ורוד ושחור,משמע רמקולים קדמיים ,מרכזי אחד ואחוריים ,כמובן שאני רוצה לשמוע בכולם איך אני מחבר את המערכת לטלווזיה ? יש לי רק AUX אחד ו3 כניסות.. אולי אפשר לאלתר משהו ? מפצל AUX יעזור לא ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pringles,

מה התרומה שלו?. במה שונה חיבור של כבל וידאו רגיל מהממיר למסך לבין השימוש בכ.טלויזה>> ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן! לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לרכוש מזרימדיה [סטרימר] לביתי. הדרישות הבסיסיות שלי היו מזרימדיה שמסוגל להזרים תכנים ברשת הWIFI בצורה טובה, להזרים קבצי וידאו באיכות גבוה באמצעות התקני פלאש\ כונן נייד בUSB, תמיכה מלאה ב1080P ו-5 ערוצי אודיו. אחרי בדיקה קצרה, וייעוד תקציב של בערך כ200$, הגעתי להתלבטות סופית בין שני מכשירים, בעלי תכונות דומות. ואשמח לעצתכם איזה מכשיר עדיף: הראשון - Popcorn Hour A200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750465 השני - Xtreamer Pro http://www.hometheater.co.il/article02021.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-Xtreamer-Pro למי שיש את אחד המכשירים - אשמח להמלצות, חוו"ד וכו'. מי שמכיר ויודע - אשמח שייתן לי גם העדפה על אחד מבין השנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות בניו יור קאת המכשיר הזה. האם הוא קורא כתוביות בעברית ? אולי מישהו יודע כי אני לא ראה שמצויין שם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איפה אפשר לקנות את שני המוצרים האלה חוץ מפנדה? בPCHARDWARE נגמר להם והם אומרים שזה גם לא יגיע בזמן הקרוב, בפנדה אני לא קונה אחרי המון תקלות ובעיות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה יש לי Creative Inspire 5200 5.1 עכשיו אני משפץ ת'חדר עושה תעלות בתוך הקיר ותולה אותם על הקירות יש אופצייה לעשות מין קופסת בקרה כזאתי של החיבוריי RCA ? כאילו לקבל נקבה ביציאה של הקיר ולחבר את הרמקולים בתוך הקיר ? אשמח לתגובות או מקום לקניית המוצרים ! בתודה איתי דוגמא שמצאתי : http://www.hometheater.co.il/logo.php?picturename=modules/coppermine/albums/userpics/10951/4.JPG

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bg1948,

אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by the flying sanwich,

אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים