אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה! סוף סוף מחליף טלוויזיה בסלון למרחק צפייה של 5 וחצי מטר מה עדיף פלסמה או LCD? מחוברת לייס ולמחשב קולנוע צנוע תקציב: 8,000 שח (גמיש) מהסקר שעשיתי עד כה אהבתי את הסמסונג פלסמה 50" B550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719086
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 700 שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב רגיל. לא מדיה סנטר. מערכת XP. אני רוצה לקנות לי איזה שלט שיאפשר לי שליטה על חוטית על: 1. ווליום 2. אפשרות הגדרת כפתורים מסוימים שיבצעו מה שכפתור מסוים על המקלדת עושה (למשל F1). 3. שליטה מסוימת בעכבר כדי להפיעל תוכנות מסוימות. בבקשה תמליצו לי על השלט שיתאים לי. יש בכלל שלטים שעובדים עם מחשב רגיל (לא מדיה סנטר)? ואם אני נמצא בפורום הלא נכון, בבקשה תכווינו אותי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר כזה פשוט עכשיו וגיליתי שנהרסות לי היציאות בלוח אם של האודיו באחד שומעים רק מרמקול אחד וגם הכבל נכנס ויוצא מהשקע שלו בלוח ביתר קלות מאשר ביציאה שלא השתמשתי בה ושמתי לב שיש עיקום בקצה של הכבל הנוחכי שלי(ונראה לי שזה מה שהרס לי את היציאות בלוח) הכבל הוא האורך 1.5 מטר ודיי פשוט נראה לי אני רוצה לקנות כבל חדש אבל ארוך יותר ראיתי שיש כבלים כאלה של 5 מטר והשאלה אם אין להם היתנגדות גבוהה האורך יוריד איכות? אחרי חיפוש בזאפ מצאתי אתץ הכבל הזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7715372 מה אתם אומרים עליו? ואם יש אופציות אחרות יותר טובות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מצאתי אוזניות דיי ישנות בבית, אך הייתי מאוד מרוצה מהם.. הבעיה איתם היתה בפלאג, המגעים שמה לא היו משהו. חשבתי האם אני יכול לקחת פלאג מאוזניות שנהרסו, ולחבר לאוזניות הישנות כדי להפעיל אותם? ניסתי את זה, חשפתי חוטים והיו שלושה בכל אחד מן האוזניות ירוק כסף ואדום, התאמתי ביניהם חיברתי לMP3 והאוזניות לא עבדו.. האם ביצעתי את התהליך נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם:nvidia geforce 8400m gs בעל יציאת VGA בלבד ואני מעוניין לחבר אותה לטלויזיה שלי מדגם פיליפס 8404 אך יש לי בעיה כרגע שאחרי שהצלחתי להגדיר ולחבר את המסך למחשב התמונה במסך כל הזמן מרצדת. תדר הריענון הוא אכן על 60 הרץ כמתבקש אך בכל זאת המסך עדיין מרצד, הרזולוציה שהמחשב מכוון הוא 1920*1080 ! זה גם לאחר שניסיתי את כל הרזולוציות שרשומות שנתמכות ע"י הטלויזיה ! אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות LCD 42" בנוסף להחליף DVD ממש ישן שלא קורא דיסקים כמו שצריך ובזמן הרצה של סרטים מופיעים ריבועים על התמונה, וגם לחבר מחשב ישן לטלוויזיה. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 שאני אוכל לחבר לטלוויזיה, למחשב וDVD או לפחות למחשב ולDVD כדי להינות מהסאונד בסירטי DVD וHD. יש רמקולים כאלה? כיצד אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכדי להרחיב קצת את מאגר הידע ששמור בדביק בראש הפורום, ועקב מספר דיונים שבהם היה צורך בכך, החלטתי לכתוב הסבר קצר על סוגי החיבורים הנפוצים בתחום האודיו. ראשית אציין כי אין שום סיכוי שאני אצליח להקיף הכל, יש חיבורים ישנים שכבר מאוד לא נפוצים (חיבורי DIN למשל), יש חיבורים חדשים שיוצאים כל יום, ויש חיבורים קיימים שהם מאוד לא נפוצים וחברות מסוימות משתמשות בהם (בדר"כ לצורך חיבור בין מספר רכיבים של אותה החברה). שנית, המאמרון הזה מתייחס לתחום האודיו. חלק מהחיבורים בשימוש/המידע שמוצג כאן, רלוונטיים גם לתחום הוידאו, אך אני כמעט ולא אתייחס אליו (אם בכלל). כמו כן, חשוב להבין שיש הבדלים מהותיים בין חיבורים דיגיטליים לאנאלוגיים, לכן אני אקדיש מספר שורות גם להסבר זה. מי שלא מעוניין לה…
-
- 13 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מצלמת HD Canon HF20 שרכשתי.. המצלמה שומרת את הקבצים שלה בפורמט AVCHD כשהסיומת של הקבצים הם mts הייתי רוצה להעביר לחבריי דיסקים של DVD עם הצילומים שלי.. אך אינני מצליח לעשות את זה.. ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני תוכנות אבל כל מה שניסיתי לא הצליח.. קיבלתי תוכנה עם המצלמה אך תוכנה זאת לא יעילה וקורסת כל הזמן.. האם יש איזשהי דרך שאוכל לצרוב על DVD את קבצי הMTS..? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה קיבלתי פטיפון .מדובר בפטיפון thorens TD160 mk II , ואני כבר מת לשמוע תקליט איתו אבל מעולם לא התעסקתי עם פטיפונים. מישהו יודע להסביר איך מפעילים ומתחזקים את הפטיפון? בנוסף,יש אולי מישהו שמכיר את הדגם ויכול לתת לי קצת מידע עליו?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-P35-DS3L כידוע קיים חיבור אופטי OUT, הבעיה היא שכאשר אני מחבר אני שומע רק 2 ערוצים, מה קרה לעוד 3 ערוצים נוספים? האם צריך להתקין משהו מלבד הדרייבר? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את טלוויזיה lcd לחדר וראיתי כמה סרטים עם הרמקולים 2.1 האהובים שלי הבנתי שלסרטים הרמקולים האלה לא מספיקים. גם אין להם שלט (אז צריך לקום כדי להחליש/להגביר) וגם 2 רמקולים זה פשוט לא מתאים לסרטים.. אז אני מחפש סט 5.1 שיש לו שלט אלחוטי, המקסימום שאני יוציא על זה זה 1000₪, אבל עדיף שיהיה בסביבות ה650₪, שכמובן יישמעו טוב יחסית. חשוב שיהיה כמה כניסות אודיו כי אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה גם למחשב עצמו (עם ה3 תקעים pl או עם spdif) וגם לממיר של yes בסטריאו אנלוגי רגיל. ראיתי כל מני סטים של microlab שבאים עם שלט, אבל אני לא ממש רוצה לקנות סט מחברה לא מוכרת שרוב הסיכויים שזה זבל סיני שמוכרים רק בארץ, אלא אם כן תגידו לי שזה לא ככה. אז נתקלתי ברמקולים האלו: Genius SW…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי רסיבר שמסתבר שלא מעביר סאונד דרך הכניסת hdmi ואני צריך לחבר אותו עם כבלים נוספים בשיטה הקלאסית.. מה שרציתי מהתחלה זה להעביר תמונה+אודיו דרך הhdmi כפי שמקובל , מעבר לעניין החיבורים רציתי לדעת האם יש הבדלי סאונד בין audio שעובר דרך הhdmi לאודיו שעובר דרך כבלים רגילים , לרסיבר יש digital surround 96/24 ו dolby digital pro logic 2 אבל הסאונד לא עובר בכבל hdmi...רק תמונה מה אתם אומרים על זה ?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות Lcd 47 אינצ מה הכי מומלצת? קיבלתי המלצות כל פיליפס 8404 או lg47lh50 תשמש בעיקר לצפייה בסרטים ובשידורי כבלים. עד 10000 בערך
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-