עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 3d7,

לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DisinfectedDuck,

אני מעוניין לקנות את ה -621 שלהם, אבל לא ממש יודע איפה לחפש. אם מישהו יוכל לתת לי שם של חנות או של היבואן אני ישמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני מחפש רמקולים טובים למחשב לצורך עריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס ונגינה עם מקלדת שליטה.... האם לדעתכם Altec Lansing VS4621 - 2.1 יספיקו לי והאם הם טובים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DORAZABI,

קניתי רמקולים של פיוניר Pioneer SRS33TB עם רסיבר הרמן AVR 158 חיברתי הכל למחשב עם כל מה שנדרש וזה עובד לי אבל אני שם לב שהרמקולים האחוריים מקוטעים אבל לא באופן מורגש..רק למי שמנסה להקשיב..אני מקריב את האוזן לרמקול האחורי וקולט שנגיד זמר שר אז לפתע אני שומע כככככ ואז נעלם לו הקול ואז אחרי כמה שניות שוב זה חוזר כאילו באופן מקוטע. חיברתי את הכבלים כמו שצריך ואין לי מושג מה הבעיה...כשאני משחק במחשב ושם מוד GAME אז הם עובדים טוב אבל המוד מיוזיק לא עובד טוב ברמקולים האחוריים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, קניתי אוזניות אלחוטיות לטלויזיה של חברת PHILIPS הבעיה שכדי להשתמש בהם צריך כל פעם להכניס ולהוציא את הכבל של האודיו מהטלויזה עצמה (הכניסה נמצאת מאוחרה), מה שהופך את השימוש ללא נוח. האם קיימות אוזניות שאפשר לחבר אותם פעם אחת לטלויזיה מבלי שיהיה צורך להוציא/להכניס את הכבל? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום מרחק תצוגה 2.8 מטר האם 32 או 39 . חשבתי ללכת על 32 אינו תומך בקבצי mkv -אבל תומך WiFi Ready/DLNA. אם אני אחבר לו כבל רשת מהנתב מה האפשרות במצב כזה . האם זה שמיש או שכדאי בעתיד לקנות סטרימר לגבי קובץ mkv עם כתוביות בעברית לא תהיה בעיית צפיה http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=553&ArticleID=1436 או ללכת על הדגם של 39 . http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=1795 לפי המפרט אינו תומך באף אחת מהאופציות הפנסוניק 5 שנות אחריות . או ללכת על

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן! לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לרכוש מזרימדיה [סטרימר] לביתי. הדרישות הבסיסיות שלי היו מזרימדיה שמסוגל להזרים תכנים ברשת הWIFI בצורה טובה, להזרים קבצי וידאו באיכות גבוה באמצעות התקני פלאש\ כונן נייד בUSB, תמיכה מלאה ב1080P ו-5 ערוצי אודיו. אחרי בדיקה קצרה, וייעוד תקציב של בערך כ200$, הגעתי להתלבטות סופית בין שני מכשירים, בעלי תכונות דומות. ואשמח לעצתכם איזה מכשיר עדיף: הראשון - Popcorn Hour A200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750465 השני - Xtreamer Pro http://www.hometheater.co.il/article02021.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-Xtreamer-Pro למי שיש את אחד המכשירים - אשמח להמלצות, חוו"ד וכו'. מי שמכיר ויודע - אשמח שייתן לי גם העדפה על אחד מבין השנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 0xIDE,

היי, לאחרונה היה לי את הX230 של לוג'יטק (כבר לא, העברתי אותם למחשב אחר), מאוד נהנתי מהם ועכשיו אני מחפש רמקולים טובים ודיי פשוטים. אני מתלבט בין LS, X210, Z323 עד כמה טובים הLS אם בכלל? עושה רושם שהX210 כי מניסיון עם הX230 הם היו איכותיים מספיק ואולי אפילו חזקים מדיי אבל שמתי לב שההפרש בין הX210 לZ323 הוא רק כ50 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by daniel0089,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למוזיקה בעיקר, משחקים וקצת סרטים... בעיקרון הכל. התקציב הוא 300 שקל. ראיתי את ה- Altec Lansing VS2421 2.1 ב320 בפנדה. מה אתם אומרים עליהם? יש אחרים שיותר טובים בתקציב? חשוב לי שהרמקולים יהיו מאוד אמינים ותיהיה אפשרות לשליטה על הבאס (אבל שירגישו הבדל ושזה לא יהיה סתם גימיק השליטה על הבאס...) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by idanm19,

היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gabriel,

אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlomibandit,

יש לי את הרמקולים הנ"ל .. אני שומע מכולם .. אבל אין סרואנד .. הכנסתי סרטי די וי די שבדוק שהם עובדים ב5.1 . ולא היה לי סרואנד ככה זה בכל הקבצים אני פשוט שומע מכל הרמקולים ביחד את אותו הסואנד .. יש לי לוח (nforce 4 ultra - (abit kn8 ultra עם כרטיס מובנה 7.1 . התקנתי מהאתר של רילטק את הדרייבר הכי עדכני וזה פשוט לא עוזר . הגדרתי גם בווין 5.1 . משהו יודע איך לסדר את זה? אולי איזה משהו להתקין או מה<? שמעתי שיש אנשים שיש להם את הרמקולים עם הכרטיס מובנה ויש להם סרונאד? תודה רבה לעוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by boogala,

זה נשמע בטח דבילי, אבל אני מחפש דרך לשים את השיר של "MIGHTY MOUSE" כל פעם שהמחשב שלי פועל. הבעיה היא שאני משיג אותו רק בMP3. איך הופכים אותו לWAV? תודה היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dekken,

ובכן, בגלל שהכרטיס קול הקודם שהיה לי של CREATIVE כל הזמן עשה לי בעיות, והתנתק סתם כי בא לו, התקנתי חזרה את הכרטיס קול שהגיע לי עם הלוח-אם. זה הפרטים על הכרטיס: Device Properties Analog Devices AD1988B Device Description nVIDIA nForce 590 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller Device Description (Windows) High Definition Audio Controller Bus Type PCI Device ID 10DE-0371 Subsystem ID 1043-81F2 Revision A2 Hardware ID PCI\VEN_10DE&DEV_0371&SUBSYS_81F21043&REV_A2 התקנתי לו את הדרייברים האלה: http://rs740tl3.rapidshare.com/files/302058220/SoundMAXAD1988B_Audio_V610X6585_Win7BY_cRyS18.zip וזה עדיין לא עובד. אני יכול לנשוף לתוך המיקרופון, ולשמוע את…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Baruh92,

שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.