עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by daniel0089,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למוזיקה בעיקר, משחקים וקצת סרטים... בעיקרון הכל. התקציב הוא 300 שקל. ראיתי את ה- Altec Lansing VS2421 2.1 ב320 בפנדה. מה אתם אומרים עליהם? יש אחרים שיותר טובים בתקציב? חשוב לי שהרמקולים יהיו מאוד אמינים ותיהיה אפשרות לשליטה על הבאס (אבל שירגישו הבדל ושזה לא יהיה סתם גימיק השליטה על הבאס...) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש אוזניות עם רמקולים אכיותיים לגימינג עד 400 שקל ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by N N C,

שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by srgshames,

אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Altec Lansing MX5021 black 2.1 ו M-Audio Revolutions 5.1 מה אתם אומריםם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benwin21,

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נדרש לרכוש אוזניות למחשב נייד לטובת צפיה ביוטיוב ושיחות ZOOM (כשעה ביום). מתבלט בין אלחוטי לחוטי. רק מטעמי נוחות - מחיר: עד 200 שח. אין חשיובת לאיכות שמע גבוהה אבל כן מצפה שהאוזניות תהיינה איכותיות ולא תתפרקנה אחרי חודשיים. באלחוטי- Bluedio TMS בחוטי - platronics 400hx האם האלחוטיות רלוונטיות לצפיה בסרטונים ושיחות ZOOM? ל-platronics כמה דגמים, ל-XBOX ואחרים - האם זה אמור לשנות לי משהו? המלצה אחרת לאוזניות אחרות טובות במחיר של עד 200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ashraf,

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי SB LIVE 5.1 ורסיבר של ימהה 5.1 בקומה למטה המחשב מחובר עם כבל SVIDEO וכבל SOUND רגיל 10 מטר שניהם (שני כבלים שחור ולבן לפט רייט, וכבל וידאו ) השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הכבל פקקט'ע הזה לכבל אופטי 10 מטר שאני אוכל לקבל 5.1 אמיתי ומלא (כרגע אני מקבל סטראו) או לפי מה שהבנתי מהשפה המקצועית אני מקבל "דמוי סרונד שהרסיבר שלי נותן מהסטראו שהוא מקבל מהכרטיס קול" האם יש בכלל כבלים אופטיים של מעל ל-3 וחצי ?? (לא מוצא בשום חנות) והאם בכלל אפשר 10 מטר או שהקול לא מגיע כמו שצריך כמו למשל בתמונה ב SVIDEO מעל 15 מטר כבר לא רואים טוב ההספק הולך ב10...מטר וגם האיכות אם בכלל יש עוד סיגנל . ? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני לא כל כך מבין בנושא לכן אני פונה אליכם התקציב הוא 1500-2000 שח למערכת 5.1 הכוללת רמקולים, דיוידי(שמסוגל לקרוא פורמטים נפוצים כמו XVID) ורסיבר נאזין לאיכות בחנות אחרי שנדע על מה בערך ללכת אני לא מחפש משהו בומבסטי, אבל שיהיה סבבה יש פה משהו נורמלי שיכול להתאים לי? http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat2.asp?cat_id=161&dept_id=349&came=1000

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ETB,

יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. יש לי הקלטה חשובה, ושומעים בה כזה פססססס, אפשרי להוריד את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש טלוויזיה למטבח סתם בשביל חדשות ושטויות.. לא משהו רציני העיקר שתראה יפה ודקה עד כמה שאפשר. התקציב: 800 ש"ח מקסימום. הדבר היחיד שיהיה מחובר אלייה זה ממיר YES רגיל ללא HD. 26-28 אינץ. המרחק צפייה הוא 2-3 מטר.. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Super Sonic,

רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by levelone,

שלום, אני מתכנן לקנות את המערכת של logitech z5500 עם כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1. השאלה שלי היא אם כדי לי להוריד מוזיקה בפורמט flac או שעם ציוד כזה אני לא ירגיש את ההבדל ולכן mp3 - 320kbs יהיה די והותר? תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי לשאלותי: המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך? יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תקציב של 300 ש"ח, מיועד למטבח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות בניו יור קאת המכשיר הזה. האם הוא קורא כתוביות בעברית ? אולי מישהו יודע כי אני לא ראה שמצויין שם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tamiravigan,

חיפשתי בגוגל כלום! קראתי פה כמה ת'רדים ורשמו פה משהו על זה ואין לי מושג מה זה ואני מתחיל להתעניין בודיו וכל מה שקשור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ToyMan,

לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים