אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלתי מקרן מדגם PT-L712E של פנסוניק, ואני רואה שיש פס אנכי, ברוחב של כ-4 פיקסלים בצד של התמונה. הפס אדום כשהרקע שחור וירוק כשהרקע בהיר. הפס מופיע גם כאשר המקרן לא מקבל סיגנל. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה פותרים אותה. (המקרן בשימוש של מספר אנשים ואני דיי בטוח שלא כולם מניחים לו להתקרר לפני שאורזים אותו לנשיאה בתיק...)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות כפתור בערך ב 350-400 ש"ח הייתי מעדיף לא יותר אבל אם יש משהו ממש שווה אז אני פתוח להצעות, in-ear יכולות לבוא בחשבון אבל אף פעם לא ניסיתי, כך שאני לא יודע אם יהיו לי נוחות... כרגע יש לי sennheiser px200 שאני לא הכי מרוצה מהם, חסר לי משהו בעומק של הצליל, שמעתי שצריך לפתוח אותן.. מישהו יודע מה זה אומר והאם זה נכון? בכל מקרה השימושים יהיו בעיקר שמיעת מוזיקה מהמחשב, מנגן H340 של iRiver או בריצה/הליכה עם הסלולרי - אז חשוב שיהיו נוחות, שירים באיכות גבוהה יחסית, לא Lossless אבל 192-320 לרוב, בסגנון של רוק מלודי/כבד, טראנס/האוס וקלאסי... תודה רבה על העזרה וחג שמח...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני ממש לא מבין בזה, אני רוצה שיש אפשר לאכסן לפחות 80 שירים בהתחלה רציתי ללכת על 256MB אבל לא הייתי בטוח אז אם כבר קונים רצוי לקנות משהו טוב החלטתי ללכת בסוף על נגן של 512MB ואני לא יודע מה עוד אני צריך לדעת על הנגן אני רוצה שתהיה תמיכה בעברית שאני אוכל להעביר שירים מהמחשב ולנגן בלי בעיות(חבר שלי אמר שצריך להתקין דיסק לפני זה אם כן זה משנה איזה מערכת הפעלה יש לי?) וזהו בעיקר השאיכות שמיעה תהיה טובה מחיר טוב וקצת הסבר ותמונה של הנגן.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות מערכת של רמקולים שיחוברו לדי וי די והיו כמערכת סראונד ולמוזיקה ולסרטים. עכשיו אני מתלבת בין שלושה מערכות אז מי שמכיר את המערכות ויש לו המלצות למערכות אחרות בתקציב של עד 540 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 ש"ח550 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2375 Altec Lansing AVS500 (4.1) 465 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=3301 Creative Inspire 4400 (4.1) black 526 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 אז חברה תתנו לי תגובות והצעות נ.ב. מישהו מכיר מקום במרכז ראשון שאפשר לשמוע אותם? אם יש לכם הצעות לרמקולים אחרים (אם יש מערכת רמקו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים. השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן? (בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכל גולשיי HWZONE! אני מחפש נגן 256 מגה או 512 , הדרישות: איכות צליל טובה מאוד רדיו איכותי מאוד עיצוב סביר + לגבי התקציב, לא מוגבל אבל אני מחפש את בין הטובים ביותר שיש בשוק (לא מבין במחירים בנושא זה בכלל ולא בנגנים). אשמח אם מישהוא ידריך ויעזור בנושא זה. לילה טוב ותודה רבה מראש! spider1.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש טלוויזיה למטבח סתם בשביל חדשות ושטויות.. לא משהו רציני העיקר שתראה יפה ודקה עד כמה שאפשר. התקציב: 800 ש"ח מקסימום. הדבר היחיד שיהיה מחובר אלייה זה ממיר YES רגיל ללא HD. 26-28 אינץ. המרחק צפייה הוא 2-3 מטר.. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב של 300 ש"ח, מיועד למטבח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם p5q-e ורמקולים של microlab x23 רציתי לדעת אם אני מחבר את הממיר של הוט למחשב בline in האם המחשב מחלק ל5.1 אני מחבר rca to pl 3.5mm
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רסיבר של ימאהה הוא פתוח והכל עכשיו אני מחבר למחשב ושאני עושה בדיקה איך שומעים בדרייבר קול של גיגהבייט אני שומע רק מה2 הקידמים ולא מכל ה4. אבל בלי התוכנה שומעים בהכל אבל לא ב5.1 חייב כרטיס קול כדי לשמוע ב5.1 ? תודה ושבת שלום !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלינק:https://www.ynetshops.co.il/Product/9354/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94_%60%6051_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_2_%D7%96%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%99_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_SAMSUNG_PS51E490_600Hz_3D_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=SAMSUNG_51E490_3999 זה עולה 3999, דמ"ש 100 ש"ח מישהו יודע האם משתלם? מישהו מכיר את הדגם הזה? לא ידעתי שמייצרים עדיין פלזמות, חשבתי יש רק LCD ו LED
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואו אני דיי חובב סאונד ואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציני אני מדבר על אוזניות IN EAR אני רואה פה המלצות על הדגמים: AKG K324P CX300 CX400-II אני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-