עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Electric Boom,

המגבר הזקן שלי גוסס,הוא משדר רק לצד אחד. ניסיתי להחליף בין היציאות,כלומר לחבר את רמקולי שמאל לימין,בכל מקרה שומעים רק בצד ימין(הוא מחובר כרגע ישירות למחשב,דרך כל AUX מתפצל והרמקולים(2X20W + 2X150W מחוברים דרך כבל נחושת - Old School...) אני עובר כבר איזה חצי שעה על כל החיבורים ואני לא מצליח למצוא מגעים דפוקים או משהו בסגנון,מישהו חווה בעייה דומה ויכול להמליץ על פתרון?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by kobileib,

מאז שהחלפתי מחשב והתקנתי בו XP אני לא מצליח להעביר MP3 מהמחשב למינידיסק אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליב - אשמח לעצתו

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by asta,

המתאם הזה שניקנה ב-office depo עובד מצויין עם טייפ מנהלים דרך כניסת ה-mic in , אבל כשחיברתי אותו למחשב וניסיתי להקליט דרך כניסת ה-line in של כרטיס הקול ( soundstorm המובנה על לוח האם nf7-sl v-2 ) התוצאה היתה שרק אחד בלבד מהמשוחחים הוקלט ואילו המשוחח השני בכלל לא נישמע בהקלטה. חשבתי אולי שהכניסה של ה-line in נידפקה ,אולם כשניסיתי להקליט מיציאת האוזניות של רדיו , ההקלטה יצאה תקינה . לכן הסקתי שאולי צורת החיבור בין המתאם לכרטיס הקול אינה נכונה משום שעושה רושם שכול הרכיבים תקינים לחלוטין. הקיצר אם אתם יודעים ,מהי הדרך הנכונה לחיבור , אנא תרשמו את הדרך הנכונה לחיבור כאן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. התקנתי את הגירסה של רוק בוס לג'וקבוקס רקורדר 20 והיא ממש אחלה, המון אופציות וכאלה והמון שפות, אבל כשאני בוחר עברית בתור שפה ראשית חלק נהייה עיברית וחלק ג'יבריש... התפריט הראשי כולו עברית חוץ ממסך ההקלטה... וכשאני מסתכל על תיקיות איפה שאמור להיות מסך, אפשרויות, תפריט גם שם הכל ג'יבריש... אני חייב לציין שהוא מציג את הקבצים בעיברים בצורה ממש טובה ובכלל זו גירסא מגניבה עם משחקים וכאלה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. Started by Dr Hardware,

רמקולים סאונדוורק של קריאטיב.. חיברתי אותם נכון קדמיים לחיבור של הקדמיים ולג'ק הירוק בלוח ואחוריים לאחוריים... בכל מקרה אני לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים.. אחרי כיוונון דרך הדרייבר של nvidia (לוח 8RDA+ 2.1 ) בדיוק לפני שלוחצים FINISH הוא משמיע איזה דמו כזה שמדגים.. ובדמו הזה שומעים יפה את כל ה4 אבל ברגע שלחצתי פיניש זה נעלם אין יותר... יש לציין גם שבבדיקה באשף של הדרייבר שהוא בא לבדוק אם הרמקולים האחרויים עובדים הם עבדו עכשיו הם עובדים, אבל רק שאני מכוון את הדרייבר ל4 SPEAKERS (בדולבי-4 רמקולים הם לא עובדים) והם עובדים ממש חלש עם סאונד מוזר כזה בוא נגיד שאם הייתי צריך לשמוע רק מהם, הייתי זורק אותם לפח... סאונד חלש ומוזר וצרוד... מה זה? דרייברים אחרונים אגב

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אני עם LCD 32 אינצ' כמסך במחשב, מחובר בכבל HDMI, התחלתי ככה לפני חודש בערך ועובד מצויין בלי בעיות אבל היום הדלקתי תמסך ואת המחשב, רואים את ההתחלה את הלוגו של Lanparty (הלוח אם אצלי), ואז רואים את הטעינה של הווינדוס(XP), וכשהווינדוס עולה שומעים את המגינה של הכניסה אבל כבר לא רואים כלום ואז מופיע על המסך "אין אות" עריכה: אחרי שבדקתי.. ה safe mode דווקא כן פועל... כנראה יש בעיה עם הווינדוס אבל איך אפשר לבדוק ? עד אתמול הכל פעל רגיל ממה זה יכול לקרות..?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by edoson,

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מגבר PIONEER SX737, ואם הדגם לא נשמע לכם מוכר זה בגלל שיש לו לפחות 25 שנה, אבא שלי הביא אותו מיפן בזמנו. מחוברים אליו שני רמקולים של BOSE, והבעיה החלה לפני כחודשיים. באמצע שמיעה רגילה של סאונד, פתאום שמעתי מן "טיק" עדין כזה, והמגבר הפסיק להוציא קול. עברה דקה ופתאום עוד "טיק", והמדבר חוזר להשמיע קול, וככה חוזר חלילה עד שנמאס לי ושלחתי את המגבר לתיקון. בינתיים הבאתי מגבר אחר, ושמעתי בו. לאחר כמה ימים פתאום אותה בעיה, המגבר החלופי משמיע ומחריש בתדירות. הוצאתי את המגבר המקורי מתיקון, בעל החנות אמר לי שיש בעייה במשהו שנקרא "מגבר פנימי" והתיקון יקר ולכן לא משתלם. החזרתי את המגבר הביתה, הפעלתי אותו , ופתאום הפלא ופלא הכל עובד כשורה.…

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. טוב אז ככה: לפני כמה ימים העתקתי אליו כמה סרטים ומשום מה הוא לא הראה שהם נמצאים על הנגן... ניסיתי עוד כמה פעמים, לא הלך אז עשיתי לו "ריסט" עם התכנה. עכשיו אחרי הריסט הכל טוב ויפה, עדכנתי גרסה והעתקתי אליו שירים עם האיי-טיונס אבל עכשיו הוא לא מראה שיש עליו אף שיר...... פשוט אין כאילו כלום על המכשיר ואם אני נכנס לתוך המחיצות בנגן אז יש עליו 13 ג'יגה... מה עושים???? :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by DJ_Yaniv,

קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by עiמר,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני מניח שאם אתם מתעסקים בלוחות אם ומעבדים בטח למישהו יהיה כאן מושג. הכבל אחד לשתיים שלי שמחבר בין המחשב ובין המערכת נשבר וחלק מהפין נשאר בתוך יציאת האודיו הירוקה של המחשב. אני לא יכול לשמוע שום אודיו של מוזיקה וסרטים ואני כולי בעצבים מזה מה עושים? איך אפשר להוציא אותו?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by bykeking,

יש לי אייפוד 3G 40GB ויש בעיה :'( המחשב לו מזהה אותו בכלל, הוא תוקע את האייטונס שהוא מחובר וגם האייפוד אפדייטר לא מזהה אותו... זאת בעייה כבר כמה חודשים טובים ואין לי מושג איך לפתור אותה. ניסיתי כל דרך אפשרית... אשמח אם מישהו יכול לעזור לי! נראה לי שאני יתן אותו לתיקון בידע מחשבים... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by rozwarez,

התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  16. היי! חיברתי את הכרטיס טלוויזיה שלי PVR-150 ישירות לקיר ביצעתי סריקה והוא מצא את כל הערוצים של הוט אבל לא שומעים מה אפשר לעשות? אני משתמש ב DSCALER הגירסה האחרונה ,מה זה יכול להיות??? ,בבקשה עזרה .

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. שלום וחג שמח, לפני כמה ימים קניתי את הרמקולים Logitech X-530, הרמקולים מצויינים אבל יש לי איתם בעייה, כשאני שם את הרמקולים על ווליום נמוך הם משמיעים רעשים והפרעות, כמו פיצוצים קטנים כאלה כל כמה שניות בשיר, יש לציין שזה קורה בכל שיר וכל הזמן. זה קורה גם אם הרמקולים פועלים ואני לא משמיע שירים. מה הפיתרון?זה מחרפן אותי, רק כשאני מגביר ממש גבוהה אני לא שומע את הרעש הזה. אשמח אם אתם יודעים איך לעזור לי ולפתור את הבעייה, תודה. חג שמח.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  18. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by Makaveli_iL,

קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. Started by KF,

קניתי היום מיבוקס 4S . בטלוויזיה בחדר רואים ממש חלק ויפה בנטפליקס. לעומת זאת בטלויזיה בסלון רואים ממש גרוע (כאילו ריבועים,איכות ג'יבריש). מה יכולה להיות הבעיה ? *בחדר הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה *בסלון הסטרימר מחובר ישירות לרסיבר (VSX924) https://imgur.com/a/3SxNVre#PSL8u1N

23. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להישמע אני חושב שזה אולי בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי!!! אני משתמש בכרטיס קול Creative Audigy החלפתי בין כרטיסי הקול, cse,h את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי... וזה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Spider1,

שלום לכולם ברשותי רמקולים חדשים של לוג'יטק Z2300 2.1 אך לצערי אינם מתפקדים כמו שצריך, הבעיה היא שרמקול צד ימין חלש משמעותית מרמקול שמאל. רמקול שמאל לוקח עליו את עיקר עוצמת הקול ואילו רמקול ימין בקושי משדר משהו. ניסיתי להחליף בין כרטיסי קול, חיברתי חומרה חיצונית כמו MP3 פלייר ושום דבר עוצמת הקול בצד ימין נשארת חלשה. מה ניתן לעשות בנושא? האם זאת בעיה נפוצה? תודה רבה מראש SPIDER1

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by zilbermm,

הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.