עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moshon89,

שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by 114508534,

יש ברשותי מגבר kenwood krf-v6030d ויש בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לערץ A (קדמיים וסנטר ) אז שומעים ממש ממש חרא ...וכאשר אני מחבר לערוץ B שומעים טוב אבל הבעיה שבערוץ B איך חיבור ל סנטר .

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by someone,

אני שומע שיר, ופתאום הKBPS שלו מתחיל לקפוץ אחורה ואני שומע מן רעש כזה מוזר... מישהו יודע מה יכול לגרום, או יותר חשוב לפתור?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by devek,

שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by yuvalkob,

הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by ofek4490,

היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. יש לי את האוזניות קרוב לחודשיים שלוש. בזמן האחרון שמתי לב שכשהפין של האוזניות מסתובב בתוך השקע של האוזניות בנגן או בכל דבר אחר שניסיתי כמו מחשב, אני שומע הפרעות מוזרות ולפעמים האוזניה השמאלית משתתקת.הכל מסתדר אחרי שאני מסובב את הפין עד לשלב מסוים, ששם הוא יושב ואין שום בעיות בשמיעה. השכיחות של זה התחילה לעלות וזה מתחיל להעיק.יש משהוא שאני יכול לעשות בנידון? אני לא ממש רוצה להיפרד מהן על מנת לשלוח אותן לבדיקה בביטוח תודה מראש. עריכה: אני חושב שזה לא הפורום המתאים לזה >_< המנהלים יכולים בבקשה להעביר את זה למקום המתאים?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by X7-007,

הרמקולים מחוברים דרך חיבור רגיל 3 חוטי צבעים, לא דיגטלי ולא אופטי. הכל עובד נורמלי עד שפתאום לפתע הסאונד נעלם לחלוטין, או שהוא קצת מתחרבש מבחינה של עיוות קול, הוא כאילו מפסיק וחוזר כל פעם משתנה, אם אני משנה ל Input ברמקול הדיגיטלי אז זה חוזר עוד פעם לכמה שניות ואז עוד פעם הסאונד מפסיק. כל הרמקולים מחוברים ל XFI Xtreme Music שומעים טוב והכל מחובר כראוי. עכשיו יש עוד משהו אני שומע כל מיני באמפים מהבאס או מהרמקולים, סתם לא משנה מתי, בוינדוס או לא, כלומר שהסאונד מפסיק, אני לא שומע את זה כשהכל עובד טוב. יש לכם מושג מה הבעייה? אולי ה XFI לא עובד טוב ? הרמקולים הקודמים עבדו טוב, זה מה שנקרא הבעייה ב XFI עם ה cracking ? זה קורה במשחקים וגם בסרטים או לא משנה מה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by dan79,

הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  12. יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי נגן של חברת SMART בנפח של 1G והוא תומך בעברית... הבעייה היא כזאת: כשאני בוחר את השפה העיברית הוא מציג לי שירים בעברית לא הכי תקינה לדוגמא: מש =_+-0 1 שזה אמור להיות משה כהן - ההופעה מלוס אנג'לס.. מצחיק נכון? וכשהעברית מופעלת, כלומר הממשק של המכשיר (התפריטים וכו') מוצגים בעברית אז אם אני רוצה לנגן שירים שהם באנלית אז הם מופיעים לי ככה: IZAKS - NUR & TIH שזה אמור להיות SKAZI - Hit & Run.... מה שכן עובד.. אם אני מחליף את השפת ממשק של המכשיר לאנגלית.. אז הוא קורא לי את השירים באמנגלית בצורה תקינ (ולא הפוכה כמו שהוצג מקודם) אבל אז הוא לא קורא לי את השירים בעברית בכלל ומופיע לי ג'יבריש... הנה תמונה: מה עושים??!!?!? יש איזשהי גרסה שאפשר לעדכן למכשיר וזה י…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by ZoBy,

קניתי לפני כמה ימים מערכת רמקולים של 5.1 ואת הכרטיס קול 24-bit. הבעייה היא שאני לא מצליח לשמוע שום דבר מהם, והחיבורים בסדר גמור. מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by psyco,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה) הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן האם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה) בתודה מראש איל

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  17. כשזה תקוע עד הסוף אני שומע קקה באיכות חרא ואפילו אני לא שומע חלק מההרצים... אבל שזה על חצי תקעיה אני שומע מעולה! למה?!@

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  19. יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800. היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by gabbay,

אני בוחר בתפריט שפות עברית אבל עדיין העברית מופיעה לי הפוך

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by emix,

אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by raz007,

אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Mesatla,

יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by syclla,

שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.