אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחשב לשי עכשיו מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמוקלים קידמיים ללא סאב אם אני עכשיו הולך וקונה רמקולים של 2.1 לדוגמא ה 2.1 קרייטיב אינספייר http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm או את הלוג'יטק סידרה Z ה 2.1 (אני לא מוצא לינק) ואני מחבר אותם למחשב אם אני אעשה את זה אז תהייה לי מערכת 4.1 לכל דבר יהייה לי סאונד היקיפי עם סאב וסראונד והכל כרגיל כאילו קניתי מההתחלה מערכת 4.1???? אם כן.... אז איזה רמקולים הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות את זה?: הרמקולים שאני אקנה יהייו רמקולים אחוריים אז אם זה לשיקול... איזה רמקולים כדאי בתור רמקולים אחוריים??? תודה... ;D
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן בן דוד שלי רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה EMU 1820... מוכרים אותו בארץ? אם לא האם מוכרים בחול ועושים משלוח לארץ?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות LCD בגודל 46 או 52 לבית. מעוניין ב- HD FULL. מאוד מעוניין לשמוע את המלצותיכם. לאור ההבדל במחיר, לצערי הנטייה כנראה תהיה לכיוון ה-46 אינץ'. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באיזור חיפה והקריות שמחזיקה את הרמקולים האלה במלאי?? תודה לעוזר!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי גריל כזה מבד שחור שהוא ספג אבק ואני רוצה לדעת אם אפשר לדחוף אותו למכונת כביסה?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם wd tv שנקנה בארה"ב יתאים לשימוש בארץ? האם החיבור לחשמל יעשה בעיות. תודה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן כולם אחד התפקידים שלי בעבודה הוא לעבוד עם פרימייר בהכנת סרטוני הדרכה ולשמוע צלילים מעצבנים שוב ושוב ושוב. בשביל לא לשגע את הצוות אני עובד עם אוזניות, בעבר עבדתי עם on ear של bose פרטיות שלי אבל מאחר והם התחילו להישחק בעבודה החזרתי לבית וכעת אני מחפש חדשות על חשבון העבודה. הדרישות מהאוזניות הם שיהיו נוחות לאוזניים למשך יום עבודה שלם ושיהיה להם בידוד סביר מהסביבה. בתודה מראש גיא.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד חדש לפני כמה ימים D:. עכשיו, החלטתי שאני רוצה גם לקנות מערכת רמקולים איכותית לחדר למוזיקה בלבד. אני לא יודע מה כדי לי יותר לעשות, לקנות כרטיס קול 5.1 חיצוני של creative ואז לקנות מערכת רמקולים 5.1 או לקחת את הרסיבר שיש לי ולקנות שתי רמקולים איכותיים. אין לי מושג מה יותר יספק אותי ויהיה משתלם מבחינת המחיר בשביל הצרכים שלי. התקציב שעומד ברשותי הוא בין 700-1400 שקל. ואם אתם חושבים שכרטיס קול חיצוני ורמקולים 5.1 יתנו לי יותר אז גם הכרטיס וגם הרמקולים צריכים להכנס לתקציב הזה ביחד. תודה רבה [: נ.ב חשוב לי מאוד שהצליל יהיה איכותי ונקי, הרבה יותר משאני יוכל לפוצץ את הבית בווליום
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם לא, האם ניתן להמיר את הMKV(720P) לקובץ AVI אך באיכות זהה?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס הקול החדש במערכת והתקנת הדרייברים הנחוצים(לאחר מאמץ לא פשוט יש לציין), אני נתקל בבעיה מוזרה שעוצמת הווקלס (VOCALS - שירה, או שיח)בשירים או בסרטים, נמוכה משמעותית לעומת מוזיקת או קולות הרקע. השאלה היא מה עושים ואיזו הגדרה יכולה לאזן מצב זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הבנתי שהוא חסכן לא קטן בסוללה.. 70 שעות על AAA אחת.. יש מושג למישהו פה איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337615,00.html אז, מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן. מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים. האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים? האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה? אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: 2. האם נראה לכם בטוח לקנות א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-