עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. במקרה הזה אם יש לכם מושג אני צריך תוכנה בשם I-Video CD Player 1.0

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yosi501r,

שלום לכולם, יש לי PS2 בבית ואני מעוניין לחבר אותו למסך מחשב LCD 24" שיש לו יציאות VGA ו- HDMI, האם ניתן לחבר אותו למסך הזה ללא מחשב בדרך כלשהי? יש מתאם שמאפשר את זה? לסוני יש חיבור שלוש בננות: צהוב, שחור, אדום. בתודה, יוסי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by guy 12,

אהלן! יש לכם אולי עצות איך לסדר את החדר ככה שאוכל לנצל את הסראונד? צירפתי ציור שצויר בכישרון רב אני חייב לציין ( ) הכל אפשר להזיז חוץ מארון המגושם הזה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחפש אוזניות עם רמקולים אכיותיים לגימינג עד 400 שקל ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON N5010. הרמקולים המובנים שלו וכרטיס האודיו שלו מציגים איכות סאונד די טובה לטעמי. מכיוון שהוא הולך להיות המחשב הראשי שלי בתקופה הקרובה, אני מחפש רמקולים למחשב הזה. אם מישהוא מכיר מתוך נסיון רמקולים טובים עם סאונד נקי ועשיר (עד כמה שרמקולים שמחוברים לנייד יכולים להפיק), בתקציב לא גדול במיוחד, אני אשמח להמלצות. ראיתי כמה דגמים של קריאייטיב, לוג'יטק ואלטק לאנסינג. השאלה מה כדאי? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ryuk,

איפה לעזאזל חיבורי ה-SPDIF בכרטיס המסך ובכרטיס הקול? אני צריך לחבר ביניהם כבל SPDIF כדי שכרטיס המסך שלי יעביר סאונד דרך מתאם ה-DVI . בחומה הפנימית, פיזית, אני לא כל כך מבין, אז אם זה מול העיניים שלי ואני טיפש אודה לכם אם פשוט תסמנו לי ותגידו לי את סוג החיבור (RCA\PL וכו'..) תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The Arcane,

ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ? iFP-999 iRiver 1GB http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ir-irp999&Cat2Cat1ID=5034&Cat2ID=0&aff=Zap מתחרה ל H-10 ? מי יותר טוב ? זה או H-10 ? תודה לעוזרים, בר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אגב, יש למכירה בארץ קליפש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by The_Israeli,

שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avilavi,

השימוש יהיה עם הטלויזיה בלבד, בחדר 3 על 3 מטר. מרחק צפיה כ 2.5 מטר (מצב סטטי) צפיה בסרטים או סדרות כאשר החברה ישנה (או לחילופין כאשר אני ישן והיא רוצה לצפות בטלויזיה) אין צורך באיכות קול גבוהה במיוחד , בטווח הסביר+ התקציב המקסימלי הוא 250 ש"ח, עדיף לחסוך במידת האפשר מה שחשוב לי באוזניות 1. נוחות - אוזניות קשת OVER EAR או ON EAR 2. אמינות - עדיפות לחברה מוכרת וטובה 3. יתרון - אפשרות לטעינת הסוללות, לא קריטי טכנולוגיה - מה עדיף, IR , BT או RF ? או שזה לא משנה לשימושים שלי ? ראיתי אוזניות של פיליפס IR ב 150 ש"ח , הם שווים משהו? http://www.dailyshops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GDCDC2115

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי אוזניות אלחוטיות מבית merkury innovation ואתמול הם נפלו ועכשיו לא שומעים בצד שמאל. הבנתי שכנראה נקרע איזה כבל ותיקון לא כל כך משתלם כי בסל הכל אנחנו מדברים על אוזניות בשווי 10$ ולכן אני חושב שכבר עדיף לקנות חדשות. יש לי תקציב של בערך 400 שח אם עדיפות לחסוך. אני חייב שאלה יהיו אוזניות שעובדות על FM או 2.4Ghz ולא אינפרא רד כי אני גם מטייל בבית בזמן האזנה. זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועם אופציה להחליף סוללות. חיבור אודיו בבסיס שלהן (3.5 או RCA). שישמעו טוב יחסית בלי רעשי רקע של שלג. שלא יהיה דיליי בין האוזניות לטלוויזיה. האוזניות ישמשו בעיקר לטלוויזיה (ממיר ו xbox) אבל לפעמים גם למחשב. אוזניה אלחוטית שיש לה גם חיבור 3.5 עליה כבי שאוכל להשתמש בה במידה ואין בסוללה. תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by darky00,

אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Integer,

מה זה לעזזל ומה זה עושה? ואיך אני יכול להשתמש בזה???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX asus השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by נתיHD,

שלום HWZ, היום רכשתי מאייבורי מחשבים את כרטיס המסך "ATI RADEON HD 4670". הם החליפו לי את כרטיס המסך הישן לחדש במעבדה שלהם וגם התקינו לי את הדרייבר. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב, הכל טוב ויפה, חיברתי את כבל ה-HDMI למסך ה-LCD ולחיבור ה-HDMI של כרטיס המסך אך הסאונד לא עובר. אין לי מושג איך להגדיר אם צריך להגדיר משהו, אז עזרה תתקבל בהערכה רבה מאוד! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by composite,

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idanm19,

שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש דגם מסוים שראיתי מה דעתכם עליו? Asus VULCANAN תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by blackx,

שלום! אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים