עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by Evyatar,

שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!

3. Started by fanta1,

שלום ח'ברה, יש לי LCD שביום אחד בהיר החל להקרין רק ירוק. ואולי מישהו יכול לעזור לי לחשוב על מה זה לפני שאני קורא לטכנאי או בכלל מעיף אותה. אז ככה התופעה קוראת בכל הכניסות וזה דגם הטלוויזיה: "MARANTZ LCD 40 דגם: LC4050EX למי שיש תשובות אני ממש אשמח! אורן

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by חן מ,

שלום לכולם קניתי אוזניות מדגם LX-3000.עד לפני כמה זמן הם עבדו בסדר גמור והכל היה בסדר לפני כמה ימים הם התחילו לעשות בעיה.הבעייה היא שאני יכול לשמוע את מי שאני מדבר איתו,אבל אני לא יכול לדבר איתו,זאת אומרת אני לא יכול להוציא צלילים מהמיקרופון.בנוסף המיקרופון עושה רעשים כאלה מוזרים מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by OmEr.il,

שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. השאלה השתנתה, בקיצור- כנראה שהרסתי את האוזניות שלי כשחבר שלי שמע עליהם חזק מדי. אני אביא אוזניות חדשות מהאחריות, אבל עד שהן יגיעו אני רוצה להבין בדיוק מה אני עושה איתם- משהו כמו burn in או break in, שמגבירים את הווליום כל 10 שעות או משהו כזה. מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושים?

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by tal7420,

שלום. יש לי סנהייזר HD485....שלפתע החליטו ששומעים רק בצד ימין שלהן.... ניתקתי וחיברתי מחדש כל כבל רלוונטי....וכלום לא עזר... פתאום יום למחרת אני מרכיב אותן ושמע בשני הצדדים כמו שצריך...אבל לאחר כדקה שוב הסאונד מצד שמאל נעלם... האם אתם מכירים את הבעייה? אני מקווה שזה לא אומר שעבר זמנן של האוזניות....הן בנות 4 בערך אבל שומעים בהן מדהים ועד עכשיו נהניתי מהן בטירוף..... תודה!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. Started by Sting,

ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by hassaf,

היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DJO,

במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gforce,

שלום אני מתכונן לקנות רמקולים בארה"ב שעולים 250$ creative inspire 5700 האם יש אפשרות לעקוף את המכס בצורה כלשהיא האם אני יכול לחלק אותה ל2 כך שכל חלק יהיה פחות מ 200$ ושני אנשים יביאו אותה לארץ ? אולי אפשר לעשות זאת עיי משלוח ? אנא פנו אלי בפרטי תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by דיוגנס,

היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by infer73,

בעקבות העצה שראיתי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106999.new;topicseen#new שהציעו להשתמש בVobSub וWinAVI בשביל להמיר סרטים לפורמט של VCD ולהדביק להם כתוביות (מבלי לקודד אותם פעמיים, כמו מדריכים שראיתי) אז עשיתי את זה, אבל היו לי 2 בעיות עם זה קודם כל, וזאת הבעיה היותר חשובה, התרגום הופיע נמוך מאוד בסרט, אומנם על המחשב לא שמתי לב לזה, אבל כשצרבתי את זה ושמתי בDVD בטלוויזיה אז בקושי ראו את השורה התחתונה של התרגום וזה הפך ללא קריא מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה? בנוסף, כשהמרתי מAVI לVCD אז זה מאוד הוריד לי את האיכות, והגודל של הקובץ ירד מבערך 700 לחמש מאות ומשהו מגה אז השאלה שלי היא בעצם, האם מישהו יודע מה ההגדרות הטובות ביותר ככה שזה לא יוריד מה…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Michaeld,

שלום, אני מנסה לראות סרט עם תרגום (בעזרת VLC)-אני יודע שהתרגום תקין (עבד במחשב אחר בבית) אבל במחשב שלי התרגום מופיע בג'יבריש. מצורפת תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/526/85943648.png/ ד"א- יש תוכנה שמדביקה את הכתוביות לסרט באופן קבוע?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. אוקיי אז ככה: קניתי אתמול מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 וחשבתי שהכל יהיה פשוט ושאני אוכל כבר להפעיל אותו בקלות . כנראה שהוא עושה לי בעיה עם ההקלטה. אני מקשר בין הקו האופטי לבין ה DVD בוחר את המיקום של ההקלטה, לפי מה שרשום בחוברת ה "הסבר", ולוחץ RECORD על החלק העליון של המיני דיסק מופיע 'NO SIGNAL' וכל פעם שאני רואה את זה בא לי לשבור תמינידיסק על הרצפה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם הדבר הזה? אם באמת מישהו מבין ויכול לעזור לי אני מודה לו מראש. thrash

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by chen_lubash,

שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by Marcovich,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. Started by AdamS,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by ran1809,

אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by yotamoo,

שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  22. יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by yomanet,

רכשתי מסך LCD מדגם FUJICOM 32.. בנוסף קיבלתי חיבורי HDMI מוכספים אשר אמורים לתמוך בצפייה לLCD [חיבורי DVD +כבלים] עם החיבורי YES לא הייתה בעיה והLCD משדר תמונה + סאונד עם החיבורי DVD אני מקבל רק תמונה ללא סאונד בדקתי עם חיבורים רגילים [כבר עם שלוש יציאות אדום לבד צהוב] ונשארתי עם אותה בעיה תמונה ללא סאונד יכול להיות שצריך לשנות אופציה בהגדרות DVD? אמנם ניסיתי ואינני פתרתי את הבעיה..

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by חן מ,

שלום לכולם יש לנו בבית טלוויזיה LCD 37 LG. הבעייה היא שהיא מחוברת למדיה סנטר.סרטים רואים בצורה מלאה והכל טוב ויפה,וגם המחשב נראה באופן מלא רק בערוצי טלוויזיה,במקום לראות על מסך מלא,רואים על מסך לא מלא,כאילו אני מסתכל על טלוויזית CRT מה הבעייה?איך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.