אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה, יש לי מיני דיסק nf610 חדש. התקנתי את ה- Sonic Stage (יש לי XP) וכאשר אני מנסה להקליט את הקבצים, אז התוכנה נסגרת ויש לי הודעת שגיאה של התוכנה. מישהו אולי יודע למה זה קורה? זנ ממש מתסכל המכשיר חדש אבל אני לא מצליח להקליט לתוכו כלום. תודה, ET
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים ADA880 יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 עכשוי בחיבורים של הרמקולים יש חיבור דיגיטלי שהוא SPDIF. אני לא מוצא את החיבור הזה בכרטיס קול, ואני יודע שיש כזה חיבור. בכרטיס קול יש מלא חיבורים בצבעים שיונים אבל כולם מותאימים לאנלוגי. עכשיו אמרו שאני אצתרך מתאם, ויש לי מתאם אחד שיש לו 2 יציאות , אחת אדומה אחת לבנה. ניסיתי עם המתאם הזה וזה לא עבד. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
חבר שלי לא מזמן קנה מחשב מבוסס AMD עם כרטיס קול PCI VIBRA16 (או 128 אני לא סגור על זה כרגע, אבל אם זה חשוב אני אוכל לבדוק את זה) והתקין עליו WIN98. הכרטיס כל עבד כמו שצריך באותו זמן. הבעיה התחילה כאשר הוא התקין WIN XP, אז הכרטיס קול התחיל או להשמיע רעש מעצבן(ולא להפעיל שום מוסיקה) או לא לעבוד בכלל, תלוי במצב רוח שלו. ניסיתי לחפש באתר של קריאייטיב ובאינטרנט בכלל על פתרון לבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה שעוד אנשים בהחלט נתקלו בבעיה הזו אבל רובם נותרו ללא פתרון, היו שתי פתרונות שהם הציעו, האחד לשנות בBIOS את הPCI LATENCY, וזה לא עבד... וההצעה השניה היתה לקנות כרטיס קול חדש... ??? ובכן מה תמליצו לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת שלום , קניתי היום כבל אופטי למחשב בשביל המערכת. הכבל מחובר ומוגדר במערכת הסטריאו ,אבל המערכת אינה מזהה את הכבל בPnP. נכנסתי חיפשתי בהגדרות איך להגדיר , ולא הלך. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט- ga-ep35-ds4 תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. יש לי ג'יפורס 7900gt, המליצו לי בפורום באתר הזה לקנות dvi לhd עכשיו שאני מחבר לפעמים רואים ולפעמים לא לא יודע איך אבל זה מתנהג על מצבי רוח ואני רוצה ליראות סרטים במחשב על 32 ולא על 19 תודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שתצליחו לעזור לי הקמתי מערכת גדולה שכוללת שני רמקולים ענקיים של 17 אינץ, מקרן, שתי טלויזיות, קופסאת מיתוג שמפצלת בין מספר מקורות אודיאו ווידאו(מחשב מדיה ,ממיר יס וחיבור לאודיאו 3.5mm), ומפצל vga. הכל עובד סבבה חוץ מהרעש המעצבן ברמקולים, כשאני בוחר להציג את המחשב דרך הקופסאת מיתוג, יש רעש רקע חלש ומציק כל הזמן, ומן צרצור חזק יותר כל פעם שאני משנה משהו במסך, גולל את המסך למטה או פותח חלון חדש למשל. בממיר של יס יש תמיד רעש רקע די חזק, יותר חזק מהמחשב. כל הציוד הזה נמצא באיזור די קטן וצפוף, וכל הכבלים דחופים ביחד בצפיפות, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא הפרעות אלקטרומגנטיות שכל הכבלים האלה יוצרים אחד על השני. מישהו מכיר פיתרון …
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע סאונד בזמן צפיה בסרטים מיוטיוב או אתרים דומים למרות שכאשר אני שם דיסק אצלי בכונן אני כן שומע.ניסיתי להוריד הדרייבר ולהתקין מחדש אך לא עזר.בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. לוח אם - ASUS P5B, כ.קול מובנה, הורדתי את הדריבר של SoundMax לווינדוס 7, והיו לי איתו בעיות. התקנתי בנוסף עוד כ.קול על המחשב creative audigy 7.1 ..המחשב מחובר למערכת, שממנה יש 2 רמקולים רגילים. עדכנתי תדריבר החדש ביותר, וכרגע הבעיה היא שרמקול ימין ושמאל לא מופרדים, כלומר אם אני מסמן שרק רמקול שמאל יעבוד שומעים נורא חלש (משני הרמקולים) ואם אני מעביר למרכז או לימין (לא משנה) שומעים בשניהם חזק. יש אפשרות לשנות בהגדרות מ2.1, 4.1, 5.1, 7.1 ואוזניות, ניסיתי לשים כל אחד מהם, וסימנתי שרק צד שמאל כאילו יעבוד, אז בחלק מהמקרים לא שמעתי כלום (משני הרמקולים) ובחלק שמעתי מאוד חלש, שוב משני הרמקולים. במשחקים זה עושה בלאגן שאין הפרדה בין צד שמאל לימין.. בעיות דרי…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע למה זה ואיך אני מתקן את זה?????? כרגע אין לי אף לא שיר אחד בנגן..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים S750 7.1 800W ב 5 רמקולים שומעים חזק וב 2 האחרים שומעים יותר חלש. אבל הם עובדים. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם ABIT IP35 PRO יש מצב זה בגלל הכרטיס קול ? תודה מראש אל העזרה...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... יש לי בעייה דיי מוזרה..לא מזמן קנינו DVD בייתי תוצרת TOSHIBA, חדש לחלוטין. אתמול כשרצינו לראות סרט - לא היה סאונד בכלל. בדקנו את החיבורים לטלוויזיה ולמכשיר - כולם תקינים. בדקנו אם הקול בטלוויזיה (ערוץ 2) - פועל. בדקנו אם הכבלים לא פגומים דרך משהו אחר - כבלים פועלים. ניסינו לחבר את ה DVD דרך כבל S-VIDEO (עד עכשיו השתמשנו בכבלים רגילים) - גם לא פועל. ניסינו לכוון כל הגדרה אפשרית בDVD ובטלוויזיה של הסאונד - גם לא פעל. מה הבעייה כאן? צריך תשובה דחוף לפני שאנו לוקחים את המכשיר לטכנאי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה ה xbmc לא עושה לי עדכון של תמונות ואינפורמצייה לסרטים יש לי את הגרסה של ה pc הוא נתקע אצלי קבוע ב downloading movie information מישהוא בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-