אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מערכת פשוטה לסלון (בגודל בינוני) הכוללת דיוידי משולב מגבר + מערכת רמקולים 5.1 דבר חשוב - יכולת לעדכן גירסאות בדיוידי. אפשר למצוא מערכת סבירה ב-850 ש"ח ? איזה מערכות מומלצות ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב. עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו מידע נוסף: לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוייזיה עם חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת HDMI, אז קניתי כבל HDMI TO HDMI. חיברתי אותו ואני רואה סרטים באיכות מעולה. הבעייה היא שאני שומע קול מהרמקולים של המחשב ולא מהרמקולים של הטלוויזיה. מה אפשר לעשות כדי שאני ישמע מהטלוויזיה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, מדובר במערכת 7.1 של creative p7800, הבעיה שהרמקולים לא נדלקים, החלטתי לעשות ניסיון ולנסות לחבר שנאי אחר שיש לי בבית ממערכת 2.1 של logitech והרמקולים דולקים הכל עובד כמו שצריך... עקרונית הרמקולים הגיעו מארה"ב, ככה שאני משתמש במתאם כזה לשקעים - אלו המתחים על השנאי של creative - וזה של logitech - אפשר לראות הבדל גדול בין השנאים, אני מעדיף להשתמש בשנאי המקורי של creative.. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר המון זמן שאני מחפש לרכוש את הסאב-וופר 10" של אומגה אודיו, אבל כל פעם כשצץ אחד למכירה באזור המרכז, הוא מצליח לחמוק מהידיים שלי. AudioFidelity (איל פור) הציע למכירה את הסאב במחיר זול מאוד, הקאץ'? ככל הנראה התעסקו בו, וכפי שאפשר לראות, הוופר לא מקורי. רכשתי אותו. כל שאר המכלולים (תיבה, מגבר, XO) מקוריים, אבל מצבם לא ידוע. בדיקה מהירה של הסאב מגלה כי היחידה לא איכותית, בלשון המעטה, וישנם חרחורים, רשרושים וזמזומים משונים, חלקם ככל הנראה בגלל טיב הוופר, וחלקם גם מקורם בהתקנה קלוקלת של היחידה: באמצעות אך ורק 3 ברגים מתוך 8. הברגים עצמם לא בגודל המתאים. החורים ב Baffle (השקע שבעץ שמחזיק את הוופר) כבר שחוקים. אפס ניסיון של אטימה בין הוופר לתיבה. בנוסף: …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הכרטיסים אני אחבר לסולו 6/7 אני לא רואה סיבה שאני אי פעם אשתמש ב5.1, אין לי ממש איך למקם, ואני בכלל לא רואה סרטים במחשב, ומשחק רק טיפה חשוב לי מאוד איכות מוזיקה גבוהה את הD2X אני יכול לקנות ב660 ואת הSTX ב850. זה הפרש מחיר מכובד לרעת הSTX אבל הרבה מעבר לזה אני קצת מתבאס לאבד את האפשרות ל5.1 לעד (אני לא אקנה עוד כרטיס, ובטח שלא אשתמש במובנה כשיש לי כזה כרטיס רק בשביל ה5.1) חשוב לי מאוד איכות וראיתי בפורומים בחו"ל שאנשים אומרים שבאמת יש הבדל משמעותי באיכות מוזיקה ביניהם מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר.. ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים) ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים.. והשאר לא שומעים.. והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים. יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש באוזניות Piranha של Razer בערך לכל שימוש שלי במחשב, רציתי לבקש המלצה לרמקולים שיהיו בערך באותה איכות ובמחיר סביר, על איזה טווח מחירים אני צריך להסתכל? השימוש העיקרי ברמקולים יהיה למוזיקה (רוק לרוב, אבל לא רק) ולסרטים. (למשחקים אני כנראה ישאר עם האוזניות). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות יש לי פטיפון Sony PS-242 ויש לי בעיה איתו.. לקחתי אותו למתקן פטיפונים שיחליף לי מחט וראש והוא אמר לי שבראש שסוני שמו אין ברגים והוא לא יכול להוציא אותו כדי להכניס אחד חדש.. יש למישהו מושג איך אמורים להוציא את הראש של הפטיפון הזה? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ? iFP-999 iRiver 1GB http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ir-irp999&Cat2Cat1ID=5034&Cat2ID=0&aff=Zap מתחרה ל H-10 ? מי יותר טוב ? זה או H-10 ? תודה לעוזרים, בר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים !! החזרתי לחנות את האוזניות 5HV2 , והזמתי במקום את Sennheiser HD555 ... מה אתם חושבים עליהם ? ולמי שיש אותם רציתי לדעת אם יש להם באסס חזק וטוב , כי הבאס ב 5HV2 פשוט זוועה . נ.ב : אני מאוד ממליץ לקנות ב GOLDTOP , חנות אמינה , מקצועית , עם מלאי ענק , ואנשים מאוד נחמדים .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבל שרשורי דירת קבלן - צריך עזרה מהמומחים! תכנון דירת קבלן, אני רוצה להשאיר אופציה שבה לא תהיה שידה מתחת לטלויזיה ולכן אני מעוניין להעביר תשתיות למקום אחר (ממיר HDMI, רמקולים וכו') עם כבל שרשורי שבו התשתיות יעברו: - האם להעביר למגירה באי (כמו שבתמונה) או למקום פחות שימושי כמו המגירה מעל המקרר ? למרות שהיא יותר רחוקה - איזה תשתיות ממליצים לשים - שקע חשמל, טלויזיה, טלפון? - מיקום ראוטר - האם ניתן למקם בתוך מגירה? זה לא פוגע בקליטה - רמקולים לאן להעביר? לחבר לטלויזיה \ למערכת? - רמקולים מהמרפסת - אם יש לי גם במרפסת טלויזיה - לאן להעביר? - בחדרי ילדים - להעביר תשתיות למגירה נמוכה או למדף גבוה שגם פחות שימושי אבל דורש כבל ארוך יותר? - מה העלויות למ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-