עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…

2. היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  3. Started by y0ska,

קניתי היום טלוויזיה LCD 32 אינץ' חיברתי אותה קבל HDMI ל DVI עובד סבבה רואים פצצה אבל יש לי בעיה קשה! אחרי איזה 10 דקות אם סרט או שיר זה עושה לי כזה זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ברעש חזק מה זה יכול להיות עזרה בבקשה כרטיס מסך Navidia 9800 GSO

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by RocknRolla,

קניתי אתמול EDIFIER S550. יותר משעה לקח לי לחבר אותם ואני לא מבין כמה דברים בהגדרות של השלט. דבר ראשון יש שם את ה-SW שזה הכוח של הסאב-וופר אבל יש שם גם אופציה של BASS? מה ההבדל ביניהם? הסאב-וופר זה הבס עצמו לא? ועוד שאלה. מה זה TREB? יש כזאת אפשרות לשנות את זה. זה נשמע אחרת אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by OnlyOne,

שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. כפי שהכותרת מתארת זאת בדיוק הבעיה כאשר מוזיקה או כל דבר אחר בפועל , הוא פשוט עובד חלש יותר מכל הרמקולים האחרים אפילו בדקתי בדרייבר של כרטיס הקול (יש שם אפשרות להשמיע מנגינה מסויימת בכל רמקול) ובו היא עובדת חלש יותר הנה הדברים שניסיתי : הדרייבר של כרטיס הקול מותאם ל 6 ערוצים בעוצמות ה Vol ב WIN הכל מוגדר כמו שצריך החיבורים מוגדרים כמו שצריך בדרייבר נכנסתי אפילו ל Cod4 ואפשרתי שם מערכת 5.1 וגם שם הוא עבד חלש יותר עכשיו תבינו עד כמה זה לא נוח באוזן , עד למצב של כאב הגעתי ועוד לא הגענו לחלק הכי מוזר כבר חששתי שהרמקול פשוט התקלקל אבל אז הגדרתי אותו כרמקול אחורי~שמאלי (שיחקתי עם החיבורים לסאב) , והוא עבד מצויין !!!!(בדקתי בדרייבר כמו מקודם) אפילו יותר מזה ! איכותי , חזק וטוב ! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ilan_,

טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by M_P,

יש לי רמקולים די טובים שבמחשב הישן לא עשו שום רעש קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ? אגב יש לי רמוקלים http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15750&listby= הם עבודו מצוין

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  12. כשאני מדבר עם אנשים בתוכנת הVENTRILIO והם מדברים בדיוק בזמן שאני מדבר הם נתקלים בECHO ( שומעים את עצמם ) מאוד חזק! אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי להחליף כרטיס קול אבל זה פעל ועכשיו זה לא פועל יותר חח אז הכרטיס קול שעושה את הבעיה הזאת הוא: Realtek High Definition Audio. זה ממש מעצבן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by Omerole,

אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by arielbn,

קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by yaniv_z,

ראשית אבד לי דיסק התוכנה שמגיע עם הנגן. לא כל השירים מופיעים לי תחת התיקייה של music אלא בודדים בלבד, כך שאיני יכול לדפדף לפי אמן\שיר\אלבום וכו'... אני יכול להכנסר לשירים רק דרך ה browser. מישהו יודע איך מתקנים זאת??????

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by imber,

יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שירים הIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD. מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשיר עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by uziliv,

שלום יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה זמן. הלפטופ שלי (lenovo t400) מחובר למערכת דרך החיבור של האוזניות. במהלך הזמן איכות הקול יורדת פעמים רבות, או שאני לא שומע באחד הרמקולים. הרבה פעמים הבעיה מסתדרת כאשר אני משחק עם החיבור של המחשב למערכת, מה שגורם לי לחשוב כי השקע של האוזניות התרחב וכעת המגעים שם רופפים. האם זה יכול לקרות? מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי כרטיס XFI XTREMUSIC , בחלונות XP לא היתה בעיה לעבוד איתו ולהגדיר את כל הפרמטרים הרצויים, אני מחובר למגבר בחיבור דיגיטלי, ב XP אפשר היה לשלוט על הגדרות הבאס והטרבל דרך התוכנה שבאה עם הכרטיס קול ובחלונות 7 אי אפשר לעשות את זה, על היציאה הדיגיטלית אלא רק על האנלוגית. מה הפיתרון? ניסיתי גם דרייברים צד שלישי שמבוססים על הדרייברים האחרונים של קריאייטיב וזה גם לא עזר.

21. אני מוריד מוזיקה מקלטות וידאו (באמצעות תוכנה שמקראת GOLDWAVE 506) למחשב ונתקלתי בשתי בעיות: 1. אחרי שאני מוריד את המוזיקה בWAVE המוזיקה מגיעה - לא תמיד אפשר לשמוע, בא לפעמים כאילו הוקלט בפול באס - א. האם יש תוכנה אחרת מומלצת ופשוטה לתפעול שאני יכול להוריד שיש בה אופציות עריכה פשוטות. 2. כשאני מרכיב את הדיסק ב- NERO יש בעיה של "פיץ" כל שיר מוקלט בגובה אחר (אחד נשמע נמוך אחר כאילו הגבירו את המערכת ) איך אפשר לפתור את זה ? 3. אני זקוק לתוכנה להוריד שרים מדיסקים למחשב - כרגע אני עובד עם "אודיו גרבר" - אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by iram,

אהלן התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב. ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by danior^^^,

יש לי את ה-iriver h340. התקנתי את העדכון עם העברית v1.28, כמו כן- שיניתי את ה-db דרך ה-winamp כפי שמצאתי פה בפורומים. וראו איזה פלא... הוא קורא עברית אבל.... פתאום כל האנגלית ג'יבריש!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי? אני על סף שיגעון כבר...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.