אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחיר של 6000-8000 שקל אני יכל למצא מקרן הגון לתמונה של 70 אינץ~ ופחות? באיזה רזולוצייה מדובר במחירים האלה? אם יש דבר כזה, איזה כדאי לי לשקול בחשבון?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה על לוח של Asus P5LD2 מחובר לרסיבר של JVC בחיבור של כבל אופטי אני מחפש איכות של מוזיקה. לפני היה לי Creative Live! 5.1 שחובר לרסיבר עם חיבור קווקסאלי (או איך שלא כותבים). אני לא מוצא כ"כ הבדל בין שני הכרטיסים. מישהו יודע על איזה הבדלים\איזה יותר איכותי? או אם כדאי להשקיע עוד כסף ולהביא כרטיס קול אחר? תודה עריכה: פרטים על הכרטיס Realtek ALC882: http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=43
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מתחיל את חיי כסטודנט ומחפש לקנות טלווזיה 32 אינץ טובה במחיר סביר ביותר. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
צריך המלצה לכבל מאריך איכותי 3.5mm לאוזניות K518LE בסביבות 1-2מ'. לא ציפיתי שכבל שלהם קצר בטירוף. פשוט אני לא יודע איך הכבלי NONAME שמוכרים ברשתות הגדולות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד חדש יותר בעל טכנולוגיה עדיפה והשני בעל הרבה תקני אודיו מה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= האם העדכון הזה מתאים לגרסא אירופאית?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Z5500, אך בכל חנות ששאלתי אומרים שאין אותה בכלל בארץ כרגע. ועד כמה שאני יודע, אין גם אחת שמשתווה לה (גם המערכת של קריאייטיב היא 7.1, ואין לי צורך בכל-כך הרבה, וגם היא לא משתווה לה). מישהו אולי יודע מתי יחודש המלאי בארץ? ואם יש דרך ליצור קשר עם הספקים? אני ממש אתבאס אם אני לא אצליח להשיג אותה... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7VTXH+ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXH+.htm) עם כרטיס קול מובנה של Creative CT-5880 sound chip and AC97 Codec. לא ממזמן התחילה בעיה של רעשים כשמאזינים למוזיקה גם דרך רמקולים וגם דרך אוזניות. ולא, זה לא בעיה של האוזניות או הרמקולים כי הם עובדים פיקס במחשב אחר. המחשב הוא כעקרון של אחי ומלא בשטויות אז חשבתי שזה בעיה בוינדוס אולי, אז שמתי הרדיסק "נסיון" והתקנתי עליו וינדוס נקי ועדיין יש את הרעשים. התקנת דריברים לא עזרה וגם לא אמורה לעזור כי לפני זה הכל הרי עבד בסדר עם הדריברים של הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לתקן בכלל או שיותר זול לקנות לוח אם חדש? (האחריות כבר נגמרה)
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לחבר את הכרטיס סאונד שבמחשב שלי למערכת שבחדר שלי, ורציתי לדעת עם איזה כבלים אפשר לבצע את החיבור הזה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מדובר על ה42" ממילא רצינו להחליף.. הזדמנות טובה?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אילו רמקולים מומלצים יותר? מערכת רמקולים 5.1 Philips MMS460 או atp3 של altec lansing או משהו אחר עד 400 שקלים תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא למשחקים ושאר השימוש השוטף של המחשב.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות AKG K81DJ, ואתמול נכנסתי להתלבטות האם קיימות אוזניות IEM בטווח מחירים דומה שמגיעות לאותה רמה מבחינת סאונד נקי, באס עוצמתי ואטימה מרעשים חיצוניים? ובאופן כללי, אם למישהו יש דעות בעד ונגד ה-K81DJ אני אשמח לשמוע יש לציין שאני מתכוון לשמוע בעיקר ברכבת/אוטובוס/רחוב, בלי מגבר, על הנגן iRiver Clix2 אני שומע בעיקר Dream Theater, RHCP, Rage Against The Machine, In Flames, Opeth, Orphaned Land, Finntroll, ודברים בסגנון אני באסיסט ומאוד חשוב לי להקשיב לבאסליין בשירים, לכן אני רוצה שהוא יהיה מודגש תודה (:
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי... (: אני זקוק להמלצה שלכם... TV 22' אולי גם 24' P= אין לי כל כך הרבה כסף. טלוויזיץ LCD בשביל טלוויזיה ובשביל קונסולה אקס-בוקס 360 המליצו לי בשביל בוקס מסך מחשב, אבל הבנתי שלא רואים טוב טלוויזיה במסכי מחשב מישהו מכיר LCD 22-24 שהבוקס תראה עליו טוב? P= וגם לטלוויזיה(יש לי HOT אם זה חשוב) תודה רבה, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-