אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה רכשנו טלויזיה FullHD של טושיבה דגם 3500X. המחשב שלי הוא המחשב שמצוין במפרט, אבל כרגע עם הכרטיס מסך x1650pro חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI אך האיכות לא נראת כמו HD.. ראיתי בכמה מקומות HD וזה פשוט נראה שם יותר טוב.. הסרטים שיש לי הם 1080p בפורמט bluray ואמורים להיות באיכות הכי גבוהה, אך זה לא נראה ככה במסך. האם יש המלצות אולי אני עושה משהו לא בסדר? הקודק בו אני משתמש הוא CCCP וניסיתי מספר נגנים(שלא אמורים להשפיע על האיכות והם באמת לא) למשל BS, Zoom Player, מדיה פלייר וכו'.... בעיה נוספת שהחלה לאחרונה ולא הייתה בהתחלה ולא שיניתי כלום מאז, היא שמידי פעם הסרט הופך להיות איטי ונוצר דילי בקול ביחס לתמונה ולתרגום. המחשב אמור לפעול בלי בעיה על סרטים כאלה ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבטחתי לאחיינית שלי אוזניות, היא מעדיפה אוזנית קשת ובגלל שהיא צריכה לדחוף אותם לילקוט בית ספר שלה, נראה לי עדיף שיהיו מתקפלות. מקורו השמע שלה הוא גלאקסי אס 1. יש למישהו רעיון? חשבתי על ה JVC FLATS אבל הן לא מתקפלות וראה שישברו בתיק.. עריכה - כמובן שחול בא בחשבון.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לשדרוג הלוג׳יטק Z4i שלי ל-Soundsticks wireless. האם איכות השמיעה בהרמן אכן ברמה גבוהה ששווה שדרוג? האם יש למישהו ניסיון עם השימוש בבלוטות בהרמן? האם אכן עובד טוב? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, עם סאבוופר ואני צריך משהו זול עם איכות שמיעה טובה. אם מישהו שמבין יכול לעזור לי אז תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבחירתכם 7 אפשריות. ---נא לבחור רק פעם 1 לכל אחת מאפשריות.--- בחירה נעימה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם
-
האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm למה המחיר של הרמקולים כל כך נמוך? לא מצאתי שום מאמר שום כתבה רק העמוד של היצרן מישהו שמעה אותם? מישהו קרא עלהם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב. עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו מידע נוסף: לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-