עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm למה המחיר של הרמקולים כל כך נמוך? לא מצאתי שום מאמר שום כתבה רק העמוד של היצרן מישהו שמעה אותם? מישהו קרא עלהם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GUY550,

חשבתי על הbose qc3 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iyehuda,

אני את כל הפורמטים של dvix אבל ב FULL HD אני רואה את רוב הסרטים לדוגמא MKV אני רואה את הסרט הבא אני לא מצליח לראות , אולי יש אפשרות לתוכנה מסויימת שתעביר לי אותו לפורמט אחר כדי שאראה אותו נ.ב גם בפורמט של 720 אני לא מצליח לראות , אגב מה שם הפורמט הנ"ל ? Taken.2.2012.1080p.WEB-DL.DD5.H.264-P2P הורדתי את התוכנה http://free-mkv-video-converter.en.softonic.com/ free mkv video convertor אבל היא לא תקינה ( נראה לי שהורדתי וירוס )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Sub-sw32,

לבחירתכם 7 אפשריות. ---נא לבחור רק פעם 1 לכל אחת מאפשריות.--- בחירה נעימה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישהו יודע את המספר של פוליפון?{יבואן של iAudio}. אני חייב בדחיפות את המספר שלהם וכבר חרשתי את כל האינטרנט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by crik,

אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by simonldj,

היי, אני כרגע משתמש באוזניות Piranha של Razer בערך לכל שימוש שלי במחשב, רציתי לבקש המלצה לרמקולים שיהיו בערך באותה איכות ובמחיר סביר, על איזה טווח מחירים אני צריך להסתכל? השימוש העיקרי ברמקולים יהיה למוזיקה (רוק לרוב, אבל לא רק) ולסרטים. (למשחקים אני כנראה ישאר עם האוזניות). אשמח להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alienchickenpie,

פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ? iFP-999 iRiver 1GB http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ir-irp999&Cat2Cat1ID=5034&Cat2ID=0&aff=Zap מתחרה ל H-10 ? מי יותר טוב ? זה או H-10 ? תודה לעוזרים, בר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danielzy,

היי, יש אפשרות לחבר אוזניות 5.1 + רמקולים 5.1 ביחד לכרטיס קול בלי שתרד איכות השמע ? אין לי ממש בעייה להחליף כשאני רוצה, הרמקולים משמשים אותי לסרטים וסדרות בלבד... והאוזניות לכל השאר. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Titanium PCI-E

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kupo,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים. השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן? (בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Runny,

מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by m0sh,

טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by IDan2013,

שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yotamoo,

טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Buffer,

היי, לאחרונה רכשנו טלויזיה FullHD של טושיבה דגם 3500X. המחשב שלי הוא המחשב שמצוין במפרט, אבל כרגע עם הכרטיס מסך x1650pro חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI אך האיכות לא נראת כמו HD.. ראיתי בכמה מקומות HD וזה פשוט נראה שם יותר טוב.. הסרטים שיש לי הם 1080p בפורמט bluray ואמורים להיות באיכות הכי גבוהה, אך זה לא נראה ככה במסך. האם יש המלצות אולי אני עושה משהו לא בסדר? הקודק בו אני משתמש הוא CCCP וניסיתי מספר נגנים(שלא אמורים להשפיע על האיכות והם באמת לא) למשל BS, Zoom Player, מדיה פלייר וכו'.... בעיה נוספת שהחלה לאחרונה ולא הייתה בהתחלה ולא שיניתי כלום מאז, היא שמידי פעם הסרט הופך להיות איטי ונוצר דילי בקול ביחס לתמונה ולתרגום. המחשב אמור לפעול בלי בעיה על סרטים כאלה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by THE FOX,

מאחר ולא הייתי מרוצה מה PX100 בתחום הבאסים הייתי חייב להחליף למשהו יותר מתאים... לאחר המון חיפושים נתקלתי ב Sennheiser HD 485 לאחר קריאה מרובה של דעות ברחבי הרשת החלטתי שהן הכי מתאימות. האוזניות דיי גדולות , מכסות את כל האוזן, נוחות מאוד ואינן מכבידות. בשמיעה ראשונית, הדבר הראשון ששמים לב אליו היא כמות באס דיי רצינית. החלפתי לטראק טרנאנס והפלא ופלא הרבה יותר טוב ממה שציפתי מאוזניות. כל פרט ופרט נשמע במתוך קובץ השמע, "מגלים" דברים חדשים שהוקלטו בשירים שמכירים... מוזיקה שחורה נשמעות מעולה עקב כמויות הבאס המאסביות שבהן ובמיוחד האוסים. יש לציין שעברו כמה עשרות שעות של האזנה, איכות הצליל השתפרה מאוד ותחום הבאס יותר מדוייק ויותר מתון כעת. המצב אמור להשתפר עוד כשבוע-שבו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.