עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amit rotem,

אהלן, אני מחפש המלצה למקרן מיועד כדי לראות סרטים באיכות עד 1080p דרך המחשב הקרנה ממרחק של 3 מטרים על מסך של 150x150 ס"מ, הכי זול שראיתי בזאפ. בחדר שמואר ע"י נורת תקרה של 1500luminous, (בלי אור שמש) אין לי טווח מחירים, אני מחפש משהו שיענה על הצרכים ולא מעבר... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The_Israeli,

שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כרטיס זול מאוד יחסית 35 דולר באיביי מבית אודיוטראק המעולה . CHIPSET & CODEC VT1723 & VT1617A מידע מאתר הבית http://www.audiotrack.net/products/MAYA51MK2ZENI/ מוצע למכירה באיביי http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה ? מידע מועיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sausage,

היי, אני מחפש אוזניות כדי שאני אוכל לנגן מוסיקה דרך האוזניות ולתופף. הדרישות הם: 1. אטימה מעולה! שיהיו גם סוג של אטמים. 2. שאני אוכל לשמוע חזק ובלי מגבר לאוזניות 3. תקע לנגן Creative zen (בננה קטנה?) 4. כ-500 ש"ח. מוכרים בחנות כלי נגינה את האוזניות האלה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=579&cID=161 אני משער שיהיו לכם הצעות נוספות....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by slater,

האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nitsan_7,

מה היא האוזניה הטובה בניהן. אוהב את כל סוגי המוזיקה. רוצה צליל מדוייק. תוף רגל קצר, בס לא מרוח וגבוהים נאמנים למקור. רכשתי זה עתה מגבר אוזניות קטן E5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350 אשמע דרך מחשב עם רוולושן 5 או נגן Cowon D2.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davidz85,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 ברמה טובה לחדר שלי. אני מתכנן לחבר אותה למחשב עם כבל HDMI ומשם לLCD 37 עם HDMI כמובן. העניין הוא שאני לא יודע איזו אפשרות יותר טובה, לחבר דרך SPDIF מהלוח אם למגבר ולהסתפק בזה, או לקנות רסיבר עם כניסת HDMI, ואז לחבר את הכרטיס מסך למגבר דרך כבל HDMI, ואז להוציא כבל HDMI מהרסיבר לטלביזיה. מה עדיף מבחינת איכות? התקציב שלי הוא בסה"כ 1500 ש"ח, אני יודע שיהיה קשה לארגן משהו איכותי וטוב במחיר הזה, אבל כרגע זה מה שאני יכול להשקיע בזה. אני אשתמש בזה בעיקר לסרטים, אני לא צריך לזעזע את הבניין עם ווליומים, העיקר לקבל סאונד סביר ביותר כדי להנות מסרט כמו שצריך, לא להשתולל יותר מידי. אודה לכם אם תעזרו לי, דודי!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shahar9000,

יש לי סאב וופר דגם ADC 100 VAT יש לו בקרה משלו כולל הגברה והורדה של הווליום הוא מתחבר עם חוט אחד למגבר YMAHA הבעיה: כאשר אני מפעיל אותו יש לי רעש רקע כמו שהפעילו מיקרופון מול רמקול מין וווווו כזה חזק, ככל שאני מגביר את העוצמה כך גם הרעש עולה אין לי מושג איך לפטור את הבעיה הזאת?! יש לו אופציה לחוט הרקה וחיברתי לשם איזה חוט אנטנה (נחושת) אשר נופל על הריצפה, אך זה לא עוזר!! חברה מה עושים? שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by D-M-X,

1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב חברים, בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן. ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך. ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה: http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il〈=en וכמובן סרטון הסבר ע"י נציג בתערוכה: וסרטון נוסף : http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/ :Tech Specs [table][tr][td]Storage[/td][td]• Flash memory: 8 GB* • Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB [/td][/tr][tr][td]Operating system[/td][td]• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” [/td][/tr][tr…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיה להם אפשרות לשמוע סראונד (עם חיבור דיגטלי ) הזמנתי את הZXR-500 אבל אני מתכוון לבטל אותם כי הבנתי שאני לא אוכל לשמוע בהם בסראונד כי אין להם יציאה דיגטלית אז אני צריך המלצות לרמקולים 5.1 עד 1200 ....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sub-sw32,

לבחירתכם 7 אפשריות. ---נא לבחור רק פעם 1 לכל אחת מאפשריות.--- בחירה נעימה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by snowboy,

אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pringles,

מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kikkler,

אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מדובר בנגן תקליטורי MP3 נייד. http://www.irivernordic.com/products.php?pid=14 מהו טווח המחירים של המכשיר הזה והאם הוא בכלל זמין בארצינו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ferrarif11,

אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים