עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by slater,

האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nitsan_7,

מה היא האוזניה הטובה בניהן. אוהב את כל סוגי המוזיקה. רוצה צליל מדוייק. תוף רגל קצר, בס לא מרוח וגבוהים נאמנים למקור. רכשתי זה עתה מגבר אוזניות קטן E5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350 אשמע דרך מחשב עם רוולושן 5 או נגן Cowon D2.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by My_Name,

איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by galgalgal2001,

חג שמח לכולם! לאחר שקניתי רמקולים אני עכשיו מעוניין לקנות סט אוזניות טובות להקלטות.. מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by פרעה המלך,

היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין באיכות צליל גבוהה עבור ההורים המבוגרים שלי (דו-ערוצי). יש לי 2 יציאות RCA מהטלוויזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by snowboy,

אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חשוב לי שיהיו גדולות ומכסות את כל האוזן נוחות במיוחד כי הן הולכות להיות עלי הרבה... מיקרופון מובנה התרון לכרטיס קול חיצוני (כי הפנימי על הלוח אם) אבל לא רק usb כי יכול להיות שאני אשדרג בעתיד... לא איכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomerA,

קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה. ​

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX asus השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by m0sh,

טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rafi1212,

שלום אנשים !! החזרתי לחנות את האוזניות 5HV2 , והזמתי במקום את Sennheiser HD555 ... מה אתם חושבים עליהם ? ולמי שיש אותם רציתי לדעת אם יש להם באסס חזק וטוב , כי הבאס ב 5HV2 פשוט זוועה . נ.ב : אני מאוד ממליץ לקנות ב GOLDTOP , חנות אמינה , מקצועית , עם מלאי ענק , ואנשים מאוד נחמדים .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by michaelsko,

שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לשדרוג הלוג׳יטק Z4i שלי ל-Soundsticks wireless. האם איכות השמיעה בהרמן אכן ברמה גבוהה ששווה שדרוג? האם יש למישהו ניסיון עם השימוש בבלוטות בהרמן? האם אכן עובד טוב? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sub-sw32,

לבחירתכם 7 אפשריות. ---נא לבחור רק פעם 1 לכל אחת מאפשריות.--- בחירה נעימה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bonapoly,

שלום לכולם אני חדש כאן כול הכבוד על האתר נראה מרשים מאוד. אז ככה קיבלתי במתנה את הרמקולים של wharfedale valdus 400 היתי רוצה לחבר אותם...אבל אני לא יודע לאיזה נגן/ריסיבר/רדיו דיסק. אין לי טלויזיה בבית ולכן זה לא הולך להיות קולנוע ביתי. היתי שמח לשמוע מוזיקה בעזרתם מה צריך כדי שזה יצליח. המון תודה בונו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ben Coggins,

למחוק - נפתח פעמיים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אריק חן,

בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי את האוזניות dunu dn-k ושמתי לב שהכבל מתחיל להיקרע ולכן הם עושים בעיות,רציתי לשאול אם יש מקום שעושים לי את העבודה ומחליפים כבלים לאוזניות,אם כן אשמח לשמוע[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים