עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חג שמח יש לי מסך מחשב HD ממיר של הוט עם יציאות SCART ו RCA כרטיס טלוויזיה עם כניסות S VIDEO ו RCA ויציאות VGA אני יכול לחבר את המסך בכבל HDMI ל VGA בכרטיס טלוויזיה?יש כזה דבר? ואז להוציא מהממיר SCART ל S video +RCA לסאונד? איך לחבר כדי לקבל את האיכות תמונה הטובה ביותר מתוך מה שיש ברשותי מסך מחשב HD ממיר רגיל SCART ו RCA כרטיס טלוויזיה יציאת VGA וכניסות S VIDEO ו RCA כרגע זה המסך מחובר לכרטיס טלוויזיה ב VGA והממיר לכרטיס טלוויזיה ב RCA

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by idan oren,

היי אני מחפש אחר אוזניות שיהיו טובות לגיימינג עד 150 דולר אבל גם חשוב לי שאני אוכל לחברן לגם לטלפון כשאני מחוץ לבית. אני צריך אוזניות בלי מיקרופון/ עם מיקרופון נכנס/פנימי כדי לא להראות מטופש חשבתי בינתיים על הדגם הזה של רייזר http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro אבל אני בטוח שיש עוד דברים כאלו בשוק בתודה מראש לעוזרים, עידן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shadow64,

שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה ‏X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ShOw-Time,

יש לי כרטיס מסך 1950 PRO במחשב ואני רוצה לחבר את המחשב לLCD 37 אינץ שיש לי בסלון כדי לראות סרטים בממש HD אמיתי אז אני הולך לקנות כבל של HDMI לDVI ואז בעצם לחבר,וזאת לא בעיה ממש מה שרציתי לדעת זה שאחרי שאני מחבר,אז סך הכל צריך להעביר AV בשלט ולהגיע לערוץ של הHDMI או שצריך לחפור בהגדרות של הדרייברים במחשב ודברים כאלה? כי הדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא עובד משום מה,פשוט אני לוחץ על לפתוח את הדרייבר וכלום לא קורה ובקשר לסאונד,אני אמור לחבר כבל נוסף מהמחשב לLCD ? אז איזה כבל זה בעצם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ystyle,

אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by srgshames,

אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by haitin,

i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TermiNal,

שלומות יש לי פטיפון Sony PS-242 ויש לי בעיה איתו.. לקחתי אותו למתקן פטיפונים שיחליף לי מחט וראש והוא אמר לי שבראש שסוני שמו אין ברגים והוא לא יכול להוציא אותו כדי להכניס אחד חדש.. יש למישהו מושג איך אמורים להוציא את הראש של הפטיפון הזה? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bonapoly,

שלום לכולם אני חדש כאן כול הכבוד על האתר נראה מרשים מאוד. אז ככה קיבלתי במתנה את הרמקולים של wharfedale valdus 400 היתי רוצה לחבר אותם...אבל אני לא יודע לאיזה נגן/ריסיבר/רדיו דיסק. אין לי טלויזיה בבית ולכן זה לא הולך להיות קולנוע ביתי. היתי שמח לשמוע מוזיקה בעזרתם מה צריך כדי שזה יצליח. המון תודה בונו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, אז אחרי כמה שנים טובות עם הלוג'יטק X-530, החלטתי סוף סוף לשדרג את המערכת למשהו איכותי יותר. התקציב - 2000 ש"ח למערכת 5.1. (לא מעוניין ב2.1, אף על פי שאני מודע שאמצא שם משהו איכותי יותר) השימושים 50% מוזיקה - 50% סרטים. גודל החדר כ15 מ"ר. אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי צריך בבקשה המלצה על מסכי טלוויזיה בגודל 55 אינץ עם הצגת רזולוצייה 4K אינני מעוניין בסמארט. אני חשבתי בנתיים על UE55NU7100 של סמסונג. אשמח לעצות אילו מסכי טלוויזיה לדעתכם הכי טובים היום גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hellforce,

שלום חברים .. לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות... לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי .. POPCORN A200 XTREAMER ונגן של WD ... לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ... מה דעתכם בנושא?? מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, ברצוני לקבל המלצות לרמקולים, התקציב שלי הוא בין 200 ל-300 ש"ח, הרמקולים בעיקרון מיועדים למחשב, יש לציין שיש לי חדר לא גדול במיוחד, בנוסף, יתכן ואני ירצה לחבר את הרמקולים מידי פעם גם לטלוויזיה (HD ready) שיש לי בחדר.. תודה רבה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shahar0z,

שלום רב לחברי הפורום! אני חדש. קראתי הרבה בזמן האחרון והתחלטי להתלבט.. הshure sc3 הלכו לעולמן (הכבל הלך ואי אפשר להחליף אותו וכל הלחמה רק תפגע באיכות) מאחר ובגלל העבודה אני צריך ללכת לעשות התאמה לאטמי אוזניים התחלתי לשקול לקנות אוזניות בהתאמה. השאלה היא איזה?? מצד אחד לפי התגובות הjh-16 או 13 ממש מושכות אותי (מצד שני הן יקרות בטירוף והקופסה שלהן מבאסת כי הן באות בלי כלום) הwestone טיפה יותר זולות ולפי התגובות למרות שיש להן פחות אלמנטים הן עדיין נשמעות טוב כמו הjh או הue (וחלק טוענים שיותר) הue פחות מעניינות בהשוואה לjh. ומצד שלישי, יש את אודיו לוג'יק ואדוט שעושים את האוזניות שלהם בארץ (גם 3way) והמחיר טיפה יותר הגיוני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מחשב שמחובר למגבר של TECHNICS ורמקולים מאיזה מערכת סטריאו. הבעיה היא כזאת בסרטים בעלי קודק AC3 כל הסאונד כולל הקולות ואפקטים הם חלשים מאוד ואני צריך להגביר את מערכת עד לחצי כמעט עך מנת לשמוע ולו בצורה סבירה. במצב רגיל כלומר משחקים ומוזיקה רבע מיכולת ההגברה מספיקה כדי לעשות מהחדר שלי מועדון, או שקה קרב. איך אני מיישר קו עם כל שאר המצבים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Galit17,

אני רוצה המלצה למיקרופון עד 80 שקל לשיר איתו במחשב ולהקליט מה ההמלצה..? ראיתי את 3 אלו מה דעתכם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728615 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=VK25 את אלו ראיתי בחנות ב 99 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי את האוזניות dunu dn-k ושמתי לב שהכבל מתחיל להיקרע ולכן הם עושים בעיות,רציתי לשאול אם יש מקום שעושים לי את העבודה ומחליפים כבלים לאוזניות,אם כן אשמח לשמוע[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by h5n1,

אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lael,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=219 זה שווה תכסף ?

דיונים חדשים בפורומים