אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קיבל במתנה את הנגן אולמפוס 5G זה של OLYMPUS M:ROBE MR-100 הוא העביר שירים לנגן, ואחרי זה לא עשה "הסרת חומרה במצב בטוח" או משהו דומה, הוא פשוט הוציא את הנגן ישר מה-USB :-\. בכל מקרה, הופיעה לו הודעה "RETRaY TO SYNCHRONIZE" והנגן לא עולה יותר מזה. יש אפשרות לתקן? אם לא, אז לא נורא. כי התכוונתי לקנות לו ZEN MICRO מבאג מחר גם כך, פשוט מישהו גנב לי את הרעיון למתנת יום הולדת שלו לפני . כך שזה מסתדר בשבילי בסוף
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה KRFV5090D אני מחפש רסיבר נוסף לחדר במחיר נמוך לדעתכם הוא יספק את העבודה? ( חיבור למחשב : סרטים, הרבה מוזיקה ) יש לי בחדר רמקולים של ימאה חזקים 5.1 חוות דעת מקצועית בבקשה זה דחוף אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת Z-5500. קראתי עליה והבנתי שהיא לא רעה בכלל, אבל אני עדיין מתרשם שיותר מדי אנשים נתקלים בתקלות בערכת שליטה ובפיוזים שרופים. בכל מקרה, אפשר למצוא את המערכת די בזול (300~ דולר) באינטרנט, לעומת קרוב ל-2100 ש"ח בארץ. מהי חברת התיווך המומלצת, כדי שאקנה את המערכת, אשלח לכתובת בחו"ל של החברה המתווכת וזו בתורה תשלח אלי הביתה? עם המשקל של החבילה, זה ברור שאצטרך לשלם מכס. אצטרך לשלם גם מע"מ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לאזניות ביתיות למוזיקה, גיימינג וכו.. בתקציב של עד 100 שקל מעדיף אוזניות שיכסו לי את רוב האוזן או את כולה. אזניות נוחות שאוכל לשבת איתם כמה שעות ואין צורך במיקרופון עם האזניות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. יש לי סט רמקולים של Bose דגם ACOUSTIMASS 10 IV, וחשבתי לקנות עבורו מגבר של HARMAN KARDON דגם AVR 158. העניין הוא שהמוכר בחנות שחשבתי לקנות, טוען שהמגבר המדובר, לא מספיק חזק בשביל סט הרמקולים שיש לי. השאלה כמובן, אם זה אכן נכון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא באמת מצאתי משהו שעוזר לי. אז התקלקלו לי האוזניות ואני מחפש חדשות. דגשם עיקריים- סאונד, נוחות באוזן, סוללה וכמובן שעמיד בזיעה וכיוצ"ב. תקציב- עד 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הייתי ממהר לסווג אותו כ"מקצועי"... שמעתי על לא מעט בעיות תאימות שלו כתוצאה מדרייברים לא מרשימים.
-
היי, אוקי, אז ככה. אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית. צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 . ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח. כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישה שישמעו טוב גם בצפייה אקראית בסרט מהצד השני של החדר - מרחק כ-2.5 מטר. לא צריך רמה אודיופילית. איזו רמה תספיק לי? כרגע יש לי רמקולים 900GW PMPO ב-10 ש"ח, אז אין לי כל הערכה. אילו דגמים ממומלצים? סכום? - עד 200 נשמע טוב, אלא אם כן שווה להשקיע קצת יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למקרן מיועד כדי לראות סרטים באיכות עד 1080p דרך המחשב הקרנה ממרחק של 3 מטרים על מסך של 150x150 ס"מ, הכי זול שראיתי בזאפ. בחדר שמואר ע"י נורת תקרה של 1500luminous, (בלי אור שמש) אין לי טווח מחירים, אני מחפש משהו שיענה על הצרכים ולא מעבר... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סריטמר דגם Xtreamer sidewinder המוכר. נתקלתי בפורמט ווידאו לא מוכר לי. יש לי אפשרות להשיג קובץ שמורכב מהרבה חלקים שונים שכולם מרכיבים בסוף סרט אחד. יש שם גם כתוביות וכמה פסי קול שונים. הסיומות שיש שם הם כאלו: m2ts , mpls , clpi ועוד כמה. הקבצים עם הסיומת m2ts שוקלים הכי הרבה (החל מ-2 מגה עד 21 גיגה) שאר הסיומות הם קילוביטים בודדים. הכל ביחד שוקל 29 גיגה. בקיצור השאלה שלי היא אם ה- Xtreamer יכול לנגן דבר כזה? ומה זה בכלל? אולי bluray? ועוד דבר חשוב זה שאני מנגן את הסרטים דרך כבל רשת ל- Xtreamer. הוא יוכל להריץ כזה קצב מידע כבד (מדובר על רשת 10/100)? אם צריך עוד נתונים תשאלו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יכול להשקיע גג 2000 ש"ח ממומץ פחות כי אני גם צריך לחסוך למסך 19" דק ... מחפש משהו שיכול לשמש גם למוזיקה גם למשחקים וכן גם לסרטים אבל יותר למוזיקה וסרטים ... לא חייב רק את ה 7.1 למחשב או כל החרא הזה ... אפשר גם מערכת קולנוע ביתית אתם יודעים יפה כזאת... אאא והחדר שלי בנוי ככה שיש בוא 3 מחשבים אבל הכל בעיצוב יפה אז אם יש גם משהו מעוצב שצריך להוסיף כי הוא ממש סוף הדרך ויחזיק הרבה זמן תנו לי גם אותו כנ"ל אם יש משהו בחו"ל שהוא תותח או משהו כזה כי יש לי אפשרות להביא משם בעוד חודש ... תודה . יעקב <3 ושוב תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר את תפקידו והשפעתו על פעולת הסאב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם. מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה. עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני את כל הפורמטים של dvix אבל ב FULL HD אני רואה את רוב הסרטים לדוגמא MKV אני רואה את הסרט הבא אני לא מצליח לראות , אולי יש אפשרות לתוכנה מסויימת שתעביר לי אותו לפורמט אחר כדי שאראה אותו נ.ב גם בפורמט של 720 אני לא מצליח לראות , אגב מה שם הפורמט הנ"ל ? Taken.2.2012.1080p.WEB-DL.DD5.H.264-P2P הורדתי את התוכנה http://free-mkv-video-converter.en.softonic.com/ free mkv video convertor אבל היא לא תקינה ( נראה לי שהורדתי וירוס )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-