אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי SB live value 24bit 7.1 רמקולים אנלוגים 5.1 (5 קטנים וסאסמגבר) התוכנה של קריאטיב (הדי ישנה) לא מסתדרת עם הדריברים של ויסטה לSB ולא מצליחה לעשות BR (ככה שאין לי באס) אני מחפש תוכנה אלטרנטיבית שתעשה את זה מישהו מכיר?, יודע? ורצוי כזאת שתעבוד על 64ביט
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי חבריה יש לי כרטיס טלויזיה winpvr כולל תוכנה,יש לי מצלמות בבית המחוברות למחשב,הבעיות הן: מנסה להעביר קבצי צילומים למחיצה אחרת ,פעם מעביר ופעמים רבות אין העברה ,ועוד,רוב הצילומים אשר כן עוברים הם ללא קול,בעוד שבתוכנה עצמה הקול פועל אך בהעברה חלק מגיע ללא קול. איזה פתרונות יש לבעיה זו ? האם להתקין את התוכנה מחדש? אם כן האם זה ייפגע בצילומים ? אודה לפתרון תודה אהוד
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש, וכשאני מחבר אליו את המיקרופון, גם את של האוזניות וגם את השולחני הם לא פועלים! אם אני מקליט משהו או משתמש במשהו ששייך למיקרופון אז המיקרופון לא פועל! ובדקתי במחשב השני שלי והכל עובד! ששם יש XP... וגם כשאני מנתק את הרמקולים מהמחשב ומחליף לאוזניות או להפך, באמצע משחק או שמיעת מוזיקה אני צריך לסגור את התכנית ולהכנס שוב, כי אם לא אז אני לא שומע את מה שעובד!! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה עתה קניתי כרטיס טלוויזיה: pinnacle PCTV Analog PCI חיברתי אותו למחשב אך המחשב לא מזהה אותו! במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows vista ובדיסק שנתנו לי באריזה היה דרייבר לXP אזי ניסתי להוריד דרייבר לvista הורדתי מהאתר של pinnacle כמובן. אולם המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס! מה לעשות? דחוף! אם לא אני אחזיר את הכרטיס לחנות.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב יש לי בעיה ברמקולים 5.1 של לוג'יטק. אני חושב שזאת בעיה, היא התחילה לפני חודש וקניתי תרמקולים לפני חצי שנה+. הבעיה היא כמו שמעבירים מכשיר נייד עם קרינה (פלאפון) ליד רמקולים ויש כזה רעש... אצלי זה קורה רק ברמקול האמצעי (Center) ואפילו בלי שיש לידו פלאפון או כל סוג אחר של מכשיר עם קרינה... אותה סביבת עבודה. זו בעיה מוכרת ברמקולים אילו או שמשהו פה מוזר??? ואיך אני פותר אותה?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חדשים רכשתי את הדגם ATP3 והייתי מאוד מרוצה מהמכשיר לאחרונה המוצר התחיל לזייף בגלל בעיות בחיבור עוצמת הווליום. שלחתי את הרמקולים לקאראט ישראל והם הגיעו למסקנה כי לא ניתן לטפל ברמקולים בגלל חוסר בחלקי חילוף (הATP3 הוצאו מפסי הייצור) ועכשיו קרט אומרים לי שיישלחו לי את הדגם החדש של הרמקולים VS2421. עכשיו אני לא יודע אם זה שמועות או מציאות אבל הבנתי שיש בעיות רעש סטטי שנובעות מהסאב. אז השאלה שלי היא האם זה באמת המצב ושאכן "אכלתי אותה" או שאני יכול להביא דגם אחר דרך האחריות למרות שאני חושב שזה לא אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הרמקולים של לוגיטק - Z5500 חיברתי אותם לחיבורים האנולוגים (ירוק,כתום,שחור) ואני שומע רק ב-2 מהרמקולים : הבאס ושתי הקידמיים..למה ? זה הלוח שלי : Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 איפה אני מגדיר הכל..ניסיתי בהגדרות של הדרייבר קול ולא הצלחתי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר.. ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים) ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים.. והשאר לא שומעים.. והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים. יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בחדר מחשב וסוני פלייסטיישן 3 ושניהם מחוברים למסך שלי (2408wfp) וגם למערכת רמקולים של אלטק לאנסיג בחיבור בננה. הבעיה היא כאשר אני רוצה לעבור מהמחשב לסוני או להפך אני צריך להוציא את הבננה של המחשב\סוני ולחבר את הבננה של הסוני\מחשב. האם יש דרך לעקוף את הבעיה כך ששני המכשירים יהיו מחוברים באופן קבוע לרמקולים ויהיה ניתן לעבור למקור השמע הרצוי בליחצת כפתור? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח האם Intel DG965SS עם כרטיס קול מובנה. כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה אני צריך להעלות (בטלויזיה) את הווליום לרמות מטורפות (כמעט למקסימום) כדי בכלל לשמוע משהו. בדקתי שהווליום במערכת ההפעלה מקסימלי אז פה לא הבעיה. בקיצור, החלטתי שהבעיה היא עם כרטיס הקול המובנה והחלטתי לקנות חדש. אני לא ממש רוצה להשקיע מאחר וזה מחשב ישן ואני לא מטורף של מוזיקה. Sedna 5.1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4606&CatCode=360 האם הדגם הנ"ל יעזור לי להתגבר על הבעיה? אני חוזר עליה - חיבור הסאונד בעזרת הכרטיס קול המובנה של אינטל גורם לסאונד נורא חלש. האם הכרטיס קול הנ"ל יאפשר לי לשמוע משהו בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הרמקולים של מערכת שלי למחשב. לפי מה שהבנתי צריך כבל מיוחד שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני מחובר למערכת בעזרת החיבור הלבן והאדום. חיברתי ככה בעזרת כבל של חבר שלי שהוא קיבל עם הפלאפון. כבל של נוקיה. הבעיה היא, ששומעים הכל רק באסים לא שומעים. וכשאני מחבר את המערכת לאייפוד שומעים מצויין עם באסים. הבאסים לא פועלים על המחשב,כי הכבל לא מותאם למתח גבוה שצורך המחשב? אני צריך לקנות כבל מיוחד? או שזו בעיה אחרת? אני לא יודע... ועוד שאלה,יש לי כרטיס קול 7.1, עכשיו אם אני מחבר את המערכת ויש לי עוד מערכת רמקולים של 2.1 ועוד מערכת של 5.1. אם אני אחבר הכל זה יכול לגרום למתח? עד כמה רמקולים לחבר? תודה רבה לכולם ואם לא הבנתם אותי תגידו ואני אפרט יותר. מצטער על הבורות ב…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי! בזמן שמיעת מוזיקה בווינאמפ כל כמה זמן המוזיקה מפסיקה לשניה וממשיכה, לפעמים זה קורה פעם אחת בשיר ולפעמים זה קורה מספר פעמים ככה שזה לא משהו קבוע.. אבל זה מורגש בהחלט ניסיתי להתקין דרייבר קול חדש (אני משתמש באון בורד REALTEC יש מפרט בצד) ניסיתי גם להתקין גרסאות שונות גם ווינאמפ בגרסאות שונות ישנות, חדשות, ביטלתי סקינים וכל פעם שאני חושב שפטרתי את זה זה חוזר אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות שיגעתי את כל המחשב, ביטלתי OC שינתי זכרונות .. אני חושב לפרמט אבל אם זה לא יפתור את הבעיה אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? :s05: תודה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת, כשיש קטעים של דיאלוג במשחקים, המשחק מתעקש להשתמש רק ברמקול האמצעי (Center) והווליום שם הוא תמיד נמוך. יש לי אפשרות להגביר אותו דרך השלט של המערכת אבל ההגדרות מתאפסות כשאני סוגר את הרמקולים וזה מעצבן כל פעם לכוון מחדש. מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-