עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itaysk,

RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dani007,

אני מתלבט בין כמה דגמים! X240 X230 VS2421, 2.1 (שמעתי שיש להם צפצופים כאלה לרמקולים) האם זה נכון? ואפשר לפתור את זה? VS4121, 2.1 אז אני מתלבט בין 4 דגמים אלה... מה לדעתכם הרמקולים הכי איכותיים וחזקים? וטובים? (ובלי שום קשר לתקציב)

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול למפרט החדש שלי. אני מחפש משהו איכותי שכן עד היום הכי איכותי שהיה לי זה LIVE 5.1 החלטתי להשתדרג בל ראיתי כרטיסים ממש יקרים כמו ה-D2X של ASUS אני מחפש כרטיס שמתאים להכול. יש לי אוזניות של SENNHEISER 437 ללא הגברה. מה יש לכם להציע לי בטוח המחיר הזה ? אם אתם חושבים שבשביל כרטיס מסויים שווה להעלות את התקציב אני מוכן לשקול את זה. תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by ABL,

ידידה שלי רוצה שאני אמליץ לה על אוזניות in-ear בשביל הנקסוס 5 שלה. צריך שיהיה להם מיקרופון ושלט. תקציב עד 150 ש"ח. קנייה מהארץ או מאי-ביי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by erjerjerj,

יש לי רמקולים 2.1 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp הרמקולים מגיעים עם שלט. כאשר השלט נמצא על עוצמה נמוכה אז אחד הרמקולים לא פועל, בדקתי ומצאתי שהבעייה היא ביציאה של ה SUB ולא באחד הרמקולים הקטנים (הבדיקה נעשתה ע"י הצלבה בין חיבורי הרמקולים) פתחתי את ה SUB ולא ראיתי חיבורים מנותקים או קבלים נפוחים. למישהו יש רעיונות איך אפשר לתקן את ה SUB? אילו רכיבים צריך להחליף? הרמקולים כמובן לא באחריות. (אני חושב שמה שקרה הוא שהשלט שולט בזרם, ומוצא אחד של ה SUB הפסיק להגיב לזרם נמוך) בתודה לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

אני מחפש רמקולים שיהיה ניתן לתלות על קיר ללא סאב, חשוב לי שתהיה איכות סאונד טובה, עד היום היה לי את הATP3 ואני מרוצה מהם מאוד, אבל אני רוצה משהו קצת יותר טוב בתקציב של עד 500 שקל, כל המיקרו לאב שראיתי בפורום פה, הם נחשבים גדולים מאוד מבחינתי. שימושים רק מוזיקה/סרטים.

8. Started by itaysk,

יש לי מערכת רמקולים 5.1 של אזטק שמחוברים לכרטיס קול של NFORCE2 לוח epox 8RDA+ . עד אתמול הכל היה בסדר אתמול פירמטתי והתקינו לי אינטרנט בכבלים. ועכשיו הם לא עובדים טוב. שומעים כל הזמן רק ברמקול הימני והשמאלי השאר מתים! ניסיתי לשחק בלוח בקרה שלהם וכלום לא עוזר ניסיתי לעדכן דרייברים של NFORCE גם לא עוזר (לא שמתי לב לשינוי בכלל) מה קרה?? השינויים שקרו זה שפירמטתי והפעם עשיתי WINDOWS UPDATE.. עד עכשיו לא עשיתי אף פעם. ושהמודם עכשיו משתמש בכרטיס רשת ולא ב USB (אני יכול לבחור.. הכ. רשת הוא ON BOARD) מישהו?? :'(

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by Stoichkov,

צריך המלצה לרמקולים עד 350 ש"ח שישמשו רק למוזיקה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על רמקולים מחברת genius ועל הרמקולים האלה וSWHF5.1וGenius http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=26708 ואלה SW-5.1ValueוGenius http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967&DB26646=68451 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by etay34,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Evilized,

המחיר הוא עד 3000 שקל ובעיקר לראות סרטים מהמחשב וYES חשוב שיהיה חיבור HDMI איך הטלויזיה HAIER L32R1 מוכרים אותה ב2700

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by dani007,

אני צריך רמקולים 2.1 עד 350 ש"ח אני בעיקר משחק במשחקים ושומע מוזיקה.. מה עדיף 5.1 או 2.1? תודה לעוזרים!

13. Started by אלעד13,

שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by d3vil,

שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר. רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים. * כניסת USB חובה * כניסת SD מאוד רצויה * יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים * תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס). * ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט. * לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות). חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל. האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, לחבר שלי H10 (של iRiver מין הסתם), והוא התנתק לו מהמחשב תוך כדי העתקת קבצים. עכשיו כשמנסים להדליק את המכשיר, הוא מראה שעון של טעינה אבל לא עובר את זה. מה עושים, למישהו יש הצעות? יש איזה משהו שאפשר לעשות? לתקן את הקבצים של מערכת ההפעלה של המכשיר? לשחזר את המערכת?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. חיבור מ DVD לרמקולים z-5500 (הגיעו היום )... כרגע אין לי אף אחד מהכבלים ואני שואל לפני הקנייה. תודה לעונים חיים בהמשך לתשובה שקיבלתי: לוג'יטק ממליצים על כבל קואקס 75 אום. האם מדובר בכבל סטנדרטי או שזה כבל מיוחד?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  19. ראש - audio technica AT110 E 200 ש"ח כולל משלוח מאיביי פטיפון - thorens TD-160 500 ש"ח מיד 2 פונוסטייג' project phono box II 490 ש"ח הוקלט על ידי כרטיס קול אונבורד http://www.2shared.com/file/3507659/d73cbce3/sweet_child_o_mine.html מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  20. הכותרת מסבירה הכל. כרגע עובד עם כרטיס קול on-board, לא רע, אבל יש רעשי רקע והאיכות נמוכה, ובכל מקרה לא ציפיתי ליותר מדי. אני לא ממש יודע כמה לשים על כרטיס וכמה על רמקולים כדי לקבל את היחס הכי טוב בין מחיר לאיכות... השימוש העיקרי יהיה משחקים חדשים, אחרי זה הרבה סדרות וסרטים באיכות של טלוויזיה (כלומר לא יותר מסטריאו) ומדי פעם גם כמה סרטים איכותיים, די וי די וסראונד מלא. אולי גם למוסיקה מדי פעם, אבל לא יותר מדי. מדובר בחדר די קטן, משהו כמו 3X3 אז לא צריך הספק גבוה. הדגש העיקרי הוא על איכות. באופן אישי היו לי כמה מוצרים של Creative ותמיד הייתי מרוצה אבל אני לא יודע מה קורה בשוק היום. יש כ"כ הרבה כרטיסי מסך בין 200 ל-2000 שכולם 7.1 ולא ברור לי מה ההבדל בפועל למשתמש כמוני, אשמח…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  21. בהשוואה לATP 3. אני יודע שהבקשה כוללנית מראש אז כל תגובה בנוגע לאחת המערכות תתקבל בברכה. אגב, מצאתי שהAX3021 בחנויות מסוימות עולה פחות מה ATP3. יש צדק בדבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by g.xorre,

אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ohad2890,

יש לי טלויזיה דיי ישנה ואבא שלי הביא לי DVD לחדר ואחרי שחיברתי אני מחפש תערוץ של הDVD ואין אני יכול לשמוע את הסרט אבל לא יכול לראות... =\ אולי אני צריך לחבר את הDVD לממיר? יש לי ממיר של הוט.. תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by ArZi17,

יש לי רמקולים בהרכב של 5.1 של חברת Hemilton שנקנו לפני 3 שנים בקירוב ועד עכשיו עבדו כמו גדולים. יש לי סאב ועוד 5 רמקולים שמתחברים בעצם לסאב שיש בו שליטה על הווליום. אבל לא יודע מה קרה לפני כמה ימים הבחנתי בשינוי בסאונד וכשבדקתי את זה גיליתי שהחיבור בסאב של הרמקול האחורי ימני לא פעיל... רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לתקן את זה לבד או שאני חייב ללכת לחנות? ואם חנות אז כמה בממוצע זה יעלה לי? תודה מראש:]

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.