עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben007,

האם הנתונים האלה ( מה שפלוס מינוס כל נגן MP3 FLASH זול מציע היום ) : יחס 90dB S\N יחס THD קטן מ 0.25% הספק 10mW לערוץ מספיקים בשביל להשתיק סביבה רועשת ( כלומר דגש על ההספק ) ואם משהו יכול להסביר בבקשה מהוא כל אחד מהנתונים (יחס S/N THD וכו') תודה מראש

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by gargar,

מישהו מכיר חנות כלשהי שמוכרת את הדגם הרגיל ולא את הגרסה היקרה (D2X)?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by dj alex e.,

על איזה חברות ואיזה דגמים של נגני mp3 אתם ממליצים?אני מחפש נגנים שיהיו בעלי שבב זיכרון של לפחות 128 מגה בייט. חשוב גם שאיכות השמיעה תהיה טובה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by The Rock,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 טובים בתקציב של 700-850 ש"ח. אני צריך שהם יהיו טובים למוזיקה,סרטים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by eliyhaoo,

שלום לכלום. אני מחפש אוזניות איכותיות לשמוע מוזיקה במחשב וב Iopd של חברת Sennheiser ואחר חיפוש של כמה שעות באינטרנט הגעתי ל-3 דגמים סופים שאני חושב שיתאימו לי (אבל אם אתם חושבים אחרת תבעיו את דעתכם) שפחות או יותר באותו טווח מחיר. 3 הדגמים הם : HD 485, D515 ו- HD555 לפי בדיקה באינטרנט ראיתי שהמחיר של HD515 זהה כמעט למחיר של HD485 אבל הנתונים שלו יותר טובים, לכן חשבתי אולי יש בו משהו לא טוב? הHD 555 היא התלבטות בשבילי אם כדאי להשקיע את ה" עוד קצת" כסף הזה בשביל " עוד קצת" איכות, או השמצב שונה? ויש הרבה הבדל. מה שאני מחפש באוזניות זה נוחות ואיכות סאונד טובה. אשמח אם תוכלו לעזור לי (דרך אגב, אנטולי, עמי אמר לי להגיד שהוא שלח אותי חחחח ;D )

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by yanro,

שלום לכולם, קניתי פלזמה מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר את המחשב הנישא לטלוויזיה בהתחשב שעלי לחבר גם DVD אבל האיכות שלו פחות חשובה לי.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. היי, לא כ"כ ידעתי לנסח כותרת לזה אז פשוט אפרט פה - התחדשתי לאחרונה בsolo 7c (עד כמה שאפשר להגיד את זה על יד שניה ). חיברתי את הרמקולים למחשב (אדום לאדום ולבן ללבן בצד של הRCA ולכניסה הירוקה של הסאונד בלוח האם בצד של ה3.5mm) ושומעים אחלה ובהחלט שדרוג למה שהיה לי קודם. ואז ביצעתי בדיקה לleft\right דרך האתר הזה: http://www.audiocheck.net/audiotests_stereo.php וקיבלתי את השמע השמאלי ברמקול הימני ולהפך. חיברתי את החיבור האדום לכניסה הלבנה ולהפך וזה הפך כמובן את הערוצים לצורה הנכונה אבל למה זה כך? ככל הידוע לי הצבעים בחיבורים אמורים להיות תואמים... אח"כ ביצעתי גם את הבדיקה השניה שהוא מציע שם - relative polarity: http://www.audiocheck.net/audiotests_polaritycheck.php בבדי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ברשותי מערכת הרמקולים הזאת והיא מונחת בצורה לא טובה. כמו שהבנתי הרמקולים צריכים להיות בגובה הראש.. הנה תמונה- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Ofir87,

אהלן, ברשותי רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3 בני 8-9, ולאחר ששירתו אותי נאמנה כל כך הרבה שנים רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בדקתי חיבורים וכן כל דבר שניתן לעשות מבלי לפתוח את הרמקול עצמו/את יחידת הסאב). תהיתי לעצמי, בתור אחד שאין לו שמץ קלוש בנושא האודיו היוקרתי ועולם ההגברה, האם ניתן וכדאי לחבר רמקול מדפי דמות ה-Wharfedale Diamond 10.1 למחשב, ללא רסיבר או אמצעי מתווך כלשהו? במידה וכן, האם כרטיס עם יכולת הגברה מובנת (דוגמאת ASUS Xonar מדגם מסוים) יכול לתת לרמקולים הללו את הכח הדרוש להגיע ליכולת מספקת? האם בכלל שווה להיכנס לזה או שכדאי להשקיע במערכת 2.0/2.1 יעודית? אני לא מתכוון לקנות בעתיד הנראה לעין טלוויזיה כך שאני לא רואה את עצמי רוכש מגבר/רסיבר לשדך לה או למחשב? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  10. שלום לכולם, אני אחד,ש.... מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6), ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום. ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי, שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(, מה אני יכול לעשות בנידון? בתודה, MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  12. יש לי רמקולים בינונים הם נותנים את העבודה כמו שצריך אבל אני מעדיף לקחת רמרולים קצת יותר טובים של קריטיב. או את הכרטיס קול שלי REATLEK 6.1 AC97 הוא דפקה לא רע אבל קצת עם מעט אפשרויות. הבחירה שלכם.!!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Gliderpilot,

שלום, יש ברשותי את ה CREATIVE XFI XTREME MUSIC ואת הLOGITECH Z5500.. בחרתי ב- GAME MOE בכרטיס קול וקינפגתי את BATTLEFIELD באודיו ULTRA HIGH וכמובן בכרטיס קול שלי.. בעיה היא שאני שומע את האפקטים רק מהרמקולים האחוריים .. כלומר אם מישהו יורה עלי כשהוא מלפני אני אשמע את הירייה *רק* מהרמקולים האחוריים.. וגם אם יש את פצצות האלה שבאות מהשמיים (artillery) גם אם הן נוחתות לפני אני אשמע אותם רק ברמקולים האחוריים.. מיותר לציין שביצעתי כל כיול אפשרי הן ב-SPEAKER CONFIG והן ב- THX CONFIG... מה יכולה להיות בעיה ?? אני ממש מתחרט על זה שקניתי את הזבל של רמקולים האלה

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by רן.ט,

אני לא יכול לראות בתוכנה כל מיני קבצי וידאו אמרו לי להוריד קודקים ואין לי מושג מזה מישהו יכול להסביר לי מאיפה להוריד אותם ומה לעשות איתם?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

יש לי סרט עם סאונד DTS אבל כשאני נסה לנגן אני לא שומע כלום. צריך קודק מסויים בשבילו? יש לי AC3FILTER ואני יכול לשמוע DD דרכו, אבל DTS משום מה אני לא יכול. מה צריך להתקין בשביל לשמוע DTS? הכרטיס קול שלי זה AUDIGY 2 מחובר לרסיבר של PIONEER דרך יציאה קואקסילית.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wiz01,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסום ההודעה הזו... יש לי רמקולים ממש ישנים (בני יותר מ-5 שנים) של YAMAHA ולאחרונה הם התחילו לעשות לי בעיות, עד שלבסוף הפסיקו לעבוד. אין לי מושג אם הבעיה בשנאי או ברמקולים עצמם, בעבר הייתי "משחק" קצת עם החיבור והיה מסתדר, אבל עכשיו אחרי שעות של ניסיונות הם מסרבים להידלק. השאלה שלי היא כזו, האם שנאי רגיל (15V DC כמו השנאי המקורי) יתאים? ומאיפה אפשר לקנות אחד זול? שאלה נוספת היא, אם מתברר שהבעיה היא ברמקולים (אני לא חושב שיש משהו לא בסדר מלבד המגעים) האם ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן, איפה? תודה מראש, אלון.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oFRiZ,

יש לי רסיבר מסוג Kenwood KRF-V5100D כמו שאפשר לראות אותו פה בקישור ביחד עם השלט (שלי בצבע אפור אבל לא שזה משנה..) http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5100D/ כנראה שהשלט כבר התחיל לעשות את שלו וחלק מהכפתורים לא נלחצים.. ניסיתי כל מיני קומבינות שקראתי עליהן כאן עם נייר כסף וכו' אבל זה לא החזיק מעמד.. ובקיצור אני צריך המלצה לשלט אחר שיתאים למערכת או אפילו שלט מקורי אם אפשר למצוא בזול איפשהו למרות שהמגבר די ישן אז אני לא בטוח לגבי זה.. אשמח לעזרה.. תודה!

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שוטטתי בחיפושים אחרי הביוס שיעזור לי לשחק משחקי גיימבוי על הIHP-120 שלי והגעתי לאתר שאומר שהוא מציג עברית וערבית נכון. בגלל שאני עצלן, עייף וכנראה שאני לא אבין מה הTXT הזה אומר אז אביא לכם את זה. http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&atid=439120&group_id=44306&aid=783877

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by icebreak,

http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=4NWncA3Pu/c&offerid=63348.434051557&type=10&subid= 85$ במלאי מוגבל מאוד, לזמן מוגבל.. בהתחשב שהמחיר שלהם בד"כ הוא 125-150$ במקומות אחרים, ולזה שהאוזניות נחשבות למעולות, לנגני מוזיקה בלי מגבר נייד, נראה לי דיל מצויין למי שמספיק לקנות... ותודה ל לDAPREVIEW...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לילה טוב, אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן. האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל. מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד המון תודה! גל

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. תמליצו לי ושהמחיר לא יהיה 2000 או משהו כזה אולי מקסימום ליד ה 1000 ועם יש משהו יותר זול והוא מצויין אז תגידו אל תבחרו לפי המחיר ועם אפשר גם לינק תודה.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by OneWingedAngel,

שלום אנשים! אני מעוניין לקנות משדר FM שני אוכל לחבר ליציאת אוזניות. ככה אני אוכל לשמוע את המוזיקה ברכב (יש לי שם רק נגן קסטות) האם יש להם איכות טובה, ואיזה סוג כדאי לקנות? אני רואה שהמחירים שלהם נעים בין 200 ל600 שקל...

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  25. 1. פעם היה כאן מדריך לאופטימיזציה לא? הנייד שלי עבר פרמוט ואני צריך את המדריך הזה. 2. איפה רואים איזה כרטיס קול יש למחשב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.