אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי היום אוזניות מדונה של MULLER (נראה לי). בעוד שהמיקרופון מגיב טוב האוזניות פשוט לא מזוהות במחשב או משהו כזה. לא מוצא איך להגדיר אותם. צירפתי תמונה של המסך בויסטה כדי שאולי תוכלו לעזור לי. רשום שזה לא מחובר אבל זה כן... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות. אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי) הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ור…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה... האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות.... דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי לוח a8n-sli עם כרטיס קול מובנה alc850 הוא מחובר למערכת קולנוע שלי דרך יציאה דיגיטלית עכשיו הבעיה כשאני שומע שיר אני שומע אותו בעוצמה נורמלית אבל כשאני מפעיל סרט אני שומע אותו ממש חלש בבקשה תעזרו לי אני משתגע
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הכרטיס קול הוא כרטיס קול מובנה על הלוח DFI LANPARY NF4(ליתר דיוק זה הופך אותו לחצי מובנה) והבעיה שלו היא שהרמקולים שלי(של זלמן) שבמחשב השני צריך להוריד את הווליום כמעט למינימום כדי לעבוד איתם בצורה סבירה, נשמעים מאוד שקט גם כשהם מוגדרים על המקסימום סאונד בעיה נוספת היא שבמשחקים(גם GTA:ST וגם SPLINTER CELL) יש בעיה בדיבור- כלומר לא שומעים את הדמויות מדברות
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה והכל הכרטיס קול עובד לי והכל אבל המיקרופון שלי לא עובד. הכרטיס קול שלי הוא של sigmatel יש אנשים שאומרים שעדיין לא יצא הגירסה הסופית לויסטה מישהו יודע משהו על זה?1
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש עליו winXP ן-win 98 עכשיו ב-98 הוא לא מזהה תכרטיס קול ואין קול וב-XP הוא מזה אותו כ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) עשכיו אני לא מוצא תדריבר לוינ 98... אם מישהו ימצא אז תדוה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הכרטיס קול הוא 7.1 של ASUS און בורד עכשיו אני משחק אני שומע רק חלק מהצלילים למשל דיבור רעשי מנוע וכאלה לא שומעים אשמח לעזרה הלוח חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופי פתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoder בקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זה ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובד מה אני אמור לעשות במצב הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המיקרופון שלי פשוט לא מגיב במחשב! לפני בערך שבוע הצלחתי לדבר איתו בנטמיטינג, אבל פתאום זה לא עובד. המיקרופון עצמו בסדר גמור (בדקתי במחשב אחר), אז זה אומר שהבעיה היא במחשב. בעיית חומרה זה בטוח לא - כי מה כבר יכול להשתבש בשבוע עם היציאת מיקרופון? הקיצר, זה בעיית תוכנה כלשהי. בהגדרות המיקרופון על העוצמה הכי גבוהה ולט מושתק - אבל בכל זאת, אני לא יכול לדבר לא בנטניטנג, לא במסנג'ר, ואפילו ניסיתי להקליט ברשמקול אבל זה לא עובד! הצעות?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מובנה באוזניות של רייזר ועשיו עשיתי פירמוט ובשום דבר אני לא שומע אתה מקירופון כאילו רואים בהגדרות של הוידנוס שהוא עובד אבל נגיד בסטים כלום יש לי וינדוס 7 אולטמייט וREALTEK HD DRIVER
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-