אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה. חשוב לי שלא יהיו כל מיני רעשי רקע גם כמסתובבים ברחבי בחדר. מה אתם אומרים על Lexus DH100 ? שאפשר להשיג ב-~500 ש"ח? ואולי על Hama FK966 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. Logitech x540 Creative T6200 .2 תודה !
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איזה רמקולים טובים יותר בלי קשר למחיר ? תודה! עריכה: אני מבקש באמת בלי להתייחס למחיר....
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום קיימים ברשותי היום רמקולים 2.1 של אלטק לנסינג שנמצאים אצלי קרוב ל5 שנים ורציתי להשתדרג מבחינת סאונד לסרטים,אני רוצה שכל החדר של יהיה מרושת ברמקולים סטלייטים סנטר וסאב או אם בדרך אחרת כל שהי החדר הוא בערך 14 מ"ר ורציתי מערכת שלא רק שתהיה חזקה ! אלא גם תהיה איכותית ואני אוכל לחבר אותה ולפזר אותה בכל מקום בחדר ,תקציב : עד 2000 אם צריך יותר וזה שווה את ההשקעה אשים חשוב לי מאוד לשמוע את האפקטים באס וכדומה שהצלילים יהיהו נקיים וחדים תודה
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יצא לי להתקל ברמקולים הללו בTMS Genius SP-HF 2000X http://tms.co.il/product/6924 Genius SP-HF 1800 http://tms.co.il/product/6929 קראתי עליהם ביקורות משתמשים ומאוד החמיאו להם. השימוש שלי הוא משחקים\סרטים\מוזיקה שחורה\רוק. לחלופין יש לי את הEACAN A200II מה כדאי יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי. ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים.. אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר ההתקנה של הכרטיס הרשמים הם: - התקנה חומרתית לא פשוטה עקב ריבוי כבילה - התקנת דרייברים עברה בקלות - איכות בסטראו טובה יותר מזו שברסיבר NAD (ללא קשר להגברה כמובן, רק איכות ה-PRE) - כמות הפרטים בסאונד גבוה מאוד והרגישות גם כן - האיכות בסרטים גבוה מאוד - העוצמה של ההגברה של ה-OPAMPS המובנים גבוהה מאוד ולכן יש צורך להגביר פחות את ההגברה - איכות הוידאו השתפרה (כמעט מכל אספקט) - הצליל באופן כללי קר אבל מפורט באופן שאי אפשר לתאר במילים, אבל ככה זה במערכות HIGH-END, לטובה ולרעה. פינות לא סגורות: - לא נמצאה דרך לבחור את סוג המקור באופן אוטומטי (לדוגמה: אם המקור הוא 2.0 אז שגם הכרטיס יוציא כך ולא יעשה UPSAMPLE לערוצים נוספים). - לא נמצאה דרך להוציא את הנתון מה-…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג קישור http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021 אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשיהיה לי את הידע ואת הזמן, אוליי אני אכתוב עליו סקירה קצרצרה. יש ביקורת טובה עליו ב- HT. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סאב של סט ישן של רמקולים, חשבתי לחבר זוג רמקולים לאיפה שרשום ימין וזוג רמקולים לאיפה שרשום שמאל, יעבוד? חשבתי על אלה לרכוש פעמיים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7744&perur=2&t=9&c=199 במידה ויעבוד יש דרך להגדיר שתמיד יצא צליל דרך כל ה5 לא משנה מה אני עושה במחשב?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברים,אשמח לעזרה עם העיניין. לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4045 אז ככה..שמתי עין על הLCD הזאת,והתקציב שלי הוא עד 3800 ואני רוצה בגודל של 32 אינצ' וכמובן FULL HD,אני לא צריך יותר מ-32 אינצ' בגלל שזה לחדר. מה אתם אומרים על הLCD הזאת?יש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר של עד 3800 ש"ח? הטלויזיה הזאת תשמש אותי לצפייה בסרטי HD ושידורים רגילים,אני רוצה שהצפייה בשידורים רגילים תהיה באיכות טובה מאוד וחדה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD של סמסונג. מחוברים אליה רמקולים של מחשב שיותר טובים מהרמקולים של הטלויזיה עצמה. הרמקולים עובדים בסדר גמור אך כשאני מעביר את הטלויזיה למצב מחשב (כדי לראות סרטים עליה) שומעים עם הרמקולים רק בצד שמאל. הרמקולים מחוברים לטלויזיה דרך יציאה בשביל אוזניות/רמקולים והמחשב מחובר לטלויזיה דרך יציאה שנקראת PC IN (עם כבל PL). בשידורי טלויזיה, וXBOX שומעים מצויין אך כשמעבירים למחשב שומעים רק בצד שמאל. מישהו יודע להצביע על הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים Altec Lansing VS4121 עכשיו התקנתי אותם והכל אני עובד על win 7 אני לא מבין למה הרמקול הקונטרולר מאיפה שאני שולט לא עובד בכלל ומוצי שמע ממש חלש..כמו כן אשמח לקבל את הדרייבר של realteak ללוח אם שלי P35 DS3L rev 1 המערכת שלי 64 ביט..
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-