אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אמממ טוב אז הבעיה היא כזאת במשחקימחשב כאשר מישהו במשחק הולך מצד שמאל של השחקן שלי אני שמעתי בעבר רק בשצד שמאל ואם מירה רץ בצד ימין הייתי שומע אותו רק באוזנייה ימינית לא ידוע מה קרה לא משנה איפה הולכים יורים אוכלים לא משנה מה מכונית הוקפת לא משנה אנישומע בשתי האוזניות ואני ל אמבדיל בצדדים מה אפשר לעשות?? בדקתי חיבורים DXDIAG תקין המחשב פועל ב CO STERO בהגדרותשל הכרטיס קול ב DEMO עדיין שומעים בשתיהאוזניות כאשר אמורים לשמוע בצד אחד בהגדרות האוזניות על HEADPHONE וניסיתי כמ המשחקים ומנהל התקנים תקין :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות אלחוטיות לטלויזיה של חברת PHILIPS הבעיה שכדי להשתמש בהם צריך כל פעם להכניס ולהוציא את הכבל של האודיו מהטלויזה עצמה (הכניסה נמצאת מאוחרה), מה שהופך את השימוש ללא נוח. האם קיימות אוזניות שאפשר לחבר אותם פעם אחת לטלויזיה מבלי שיהיה צורך להוציא/להכניס את הכבל? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אוזניות AIWA חדשות HP-X122 לינק כשאני מחבר אותם למחשב יש צליל רקע "טססססססס" כזה כמו רמקולים על הווליום הכי גבוה בלי שמתנגן כלום.... זה לא קורה בחיבור למערכת או לדיסקמן, אלא רק במחשב ורק בווינדוס אפילו. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, השתקתי את כל הווליומים המיותרים... לא עובד: כרטיס קול: SB Live! value מה אתם אומרים? :'(
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קודם כל, סליחה על הבורות... גיליתי שיש אצלי בבית את הHD 580 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD580-Stereo-Professional-Headphones/dp/B00005S8KM רציתי לדעת איך הן נחשבות למשחקים בתכלס, ולשאול על בעיה קלה.. יש לי לוח GA-P35C-DS3R והן מחוברות לכרטיס אונבורד, לפלאג הירוק. בעיקרון אני שומע די חרא :\ CSS נשמע לי מתכתי, יבש וגרוע, ובשירים אני שומע חרא ויש מחסור גדול בבס שמורגש... נשמע לא טוב בכלל. זה אמור להיות ככה? כלומר יש להן ייעוד מסויים שבגללו אני לא שומע טוב או מש'ו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את סט הרמקולים Creative Inspire 2500 2.1, והכל היה סבבה, אחרי שהחלפתי מקום לסאבוופר, הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים כל פעם שאני מדליק אותו ( למשך 3 שניות ככה, בומים אקראיים מהסאב ואז מפסיק, ופועל כרגיל ) גם אחרי שהחזרתי אותו למקום המקורי. מישהו מכיר את הבעיה ויודע ממה היא יכולה לנבוע ? בזמן שיש את הרעשים, אם אני מנתק את ה - Audio Input ישירות מהסאב, הם נפסקים, הרעשים קורים לא משנה מה מחובר אליו בקצה השני. הצילו ! ( נ.ב. בדגמים עם יותר רמקולים( 5200 או 4400 ) , אם מורידים את הווליום מתחת ל - מינימום זה מכבה את הרמקולים, פה אין את האופציה הזו, וכפתור הכיבוי הוא רק בסאבוופר, האם אני צריך להתכופף מתחת לשולחן כל פעם כדי לכבות את הרמקולים או לשים אותם על מי…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות לו STOP כמו שצריך והוא רושם לי THE DEVICE GENERIC VOLUME CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW.,TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. וזה לפעמים עושה את זה ולפעמים לא מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה אוףףף :'(
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילו להשמע לי רעשי רקע מוזרים ביותר ב X530, גם כאשר אני לא עושה כלום עם המחשב. לדוגמא אני מקליד וזה עושה רעש, או יושב על המיטה ופתאום מגיעים רעשים, סוגר את הדלת זה עושה רעש, וזה הגיע למצב בלתי נסבל! עוד שניה אני מפרק את הרמקולים ושובר אותם. לפני שאני עושה את זה, יש מה לעשות? בהתחלה זה היה מן "פאקים ( PACIM )" כאלה, זה בכלל לא הפריע לי, אבל עכשיו זה עושה רעש, מציק ביותר! ללכת לממש אחריות?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3 הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום. עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון. האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתק…
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות בתוכנה כל מיני קבצי וידאו אמרו לי להוריד קודקים ואין לי מושג מזה מישהו יכול להסביר לי מאיפה להוריד אותם ומה לעשות איתם?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי יומיים שימוש במיקרולב החדשים שמתי לב שיוצא מהסאב רעש. כאילו שהמתח לא יציב. העברתי את הסאב למקום אחר, נתקתי אותו מהמחשב והשתמשתי בחיבורים ותקעים אחרים, אבל בכל זאת יש את "הרעש" הזה. האם זה נורמלי? יש לכם הצעות בנדון? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי את כל החיבורים לצבעים המתאימים ורוב הרמקולים לא עבדו, אז התחלתי לשחק עם החיבורים ולהכניס אותם לצבעים שונים והגעתי למצב שרק רמקול אחד לא עובד (אחורי) הגדרתי את כל ההגדרות על 7.1 (במצב הזה יותר רמקולים עובדים) בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקול האחורי יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-