אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני כמה ימים את ה- D2 של איאודיו ושמתי לב שהאוזניות המקוריות שלו לא מוציאות ממנו את כל האיכות תנו הצעות לאוזניות עד 350 שקל שיוציאו ממנו את כל האיכות ............... תודה לעוזרים......................
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנתיים אני חושב על NANO IPOD.. אבל אני לא יודע =\ אני רוצה נגן 2 גיגה ולא יותר מ-1000 שח.. רצוי שיהיה קטן... והייתי שמח למסך צבעוני.. =\ לא יודע למה...( אבל תביאו לי גם ללא אם הוא יותר טוב...)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות רמקולים מדגם Logitech X540, אך יש לי כרטיס קול יחסית פשוט(SoundMax), הוא מבונה בלוח אם מדגם Intel 865Perl. יש בכלל אפשרות לחבר רמקולים 5.1 לכרטיס קול שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לראות סרט מדיסק און קי באיכות קולנוע
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה בפעם הראשונה להמליץ פה לאחרים לעשות כמוני. קניתי בחשש בבאג במבצע את הjbl duet200 אני מגיע הבייתה סקפטי הם לא מי יודע מה יפים אבל ב119 שקל ....מה אפשר להביא עדיף פירמה. הרכבתי ו-וואו ! ! ! איך שומעים ! אני לא מאמין . ממליץ בחום לכל מי שמחפש רמקולים איכותיים למוזיקה ומשחקים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי כ''כ הרבה מהביקורות/הצעות באתר...לכן אני מבקש עזרה אישית ממבין בתחום... חשבתי לקנות אולי רמקולים של MICROLAB שלפי מה שהבנתי חברה טובה מאוד לרמקולים. דגם עדיין אין לי מושג...את זה אני מבקש מכם. ועל כרטיס קול רציתי להתפשר קצת ולקנות את זה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469868 או את הדגם הזה ^ או את הSE... המטרות הן למוזיקה וסרטים בעיקר..משחקים גם כן אבל פחות... מקווה שהסברתי את עצמי ברור :] -תודה והמשך יום נעים, נחום.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי צריך בבקשה המלצה על מסכי טלוויזיה בגודל 55 אינץ עם הצגת רזולוצייה 4K אינני מעוניין בסמארט. אני חשבתי בנתיים על UE55NU7100 של סמסונג. אשמח לעצות אילו מסכי טלוויזיה לדעתכם הכי טובים היום גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר.. כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג! נ.ב לא של Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב : 150 שח חשבתי על cx300 II או mx55 (שניהם של סנייזר) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה רסיבר שלי: http://www.avland.co.uk/denon/avca1sr/avca1srlrg.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור. בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-