אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין מה זה, זה ככה כבר המון זמן... אני שומע את כל הצלילים של המחשב דרך הרמקולים - כל מיני הפרעות מגנטיות או לא יודע איך לקרוא לזה שומע את המאווררים דרך הרמקולים, את המחשב חושב, קליקים של הלוח אם, הרד דיסק... אני אפילו שומע ברמקולים שאני מגלגל עם העכבר מה זה הדבר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב רציתי לדעת מה הוא כרגע הנגן הכי טוב שקיים עם 20 GB אני השתמשתי ב iHP-120 והייתי מאד מרוצה...חבל שהלך ההארדיסק וזה סיפור לתקן אותו תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של 300-350 ש"ח, שיהיו In-Ear בלבד. אני צריך אותם לחדר כושר בעיקר, אז חשוב גם נוחות. אבל העיקר שאני רוצה להתמקד בו, הוא סוג המוזיקה שאני שומע. אני שומע בעיקר טראנס, מוזיקה אלקטרונית. מה שאומר, שהבאס צריך להיות במידה הנכונה, שיורגש ושלא יפגע בטריבל. אני שומע דרך Galaxy S3 או דרך נגן Sansa Clip 2GB אז חשוב שהאוזניות לא יהיו רק עם מיקרופון שמותאם רק לאייפון (מבחינתי, שלא יהיה מקרופון בכלל). תודה לכם, ממתין לתשובות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אפשר המלצה לאוזניות שהן גם בלוטוס וגם יש אופציה לחיבור בכבל? אם יש מסנן רעשים עדיף... טווח מחירים של עד 75$ (בעדיפות להזמין מחו"ל)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות אוזניות ,IN-EAR ראיתי שבהמלצות הזולות יש את הCX300 אבל בחיפוש בAMAZON יש הרבה סוגים שונים שלו איזה דגם מדוייק הוא הזה המומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא in ear אלא אוזניות כפתור רגילות לא קשת ולא כלום.הכי חשוב לי שיהיה בהם איכות סאונד יותר מה cx300 שברשותי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוצר לי מן סדק או שבר במסך של המיני דיסק שלי (mzn-707) ועכשיו יש כתמים שחורים כאלה במסך ואין לי מושג מה אני עושה!! המיני דיסק נקנה בחו''ל ככה שאין לי אחריות. איפה אפשר לתקן את זה? פעם קודמת שהייתה לי בעיה פניתי לישפאר והם רצו לשחוט אותי במחיר (הדיסק של התוכנה). עכשיו גם אין להם אתר באינטרנט משום מה. ואני לא יודע איך ליצור איתם קשר. מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה והאם התיקון יהיה יקר? המסכים האלה יקרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ok אז אני מקווה שסוף סוף אני יוכל לקנות אוזניות איכותיות אחרי הרבה זמן שאני רוצה אבל לא הלך... יש לי 1000 ש"ח לקנות אוזניות איכותיות בהתחלה חשבתי ללכת על הATH-A900 שקראתי שהם מעולות לתקציב ולא דורשות מגבר (הוצאה נוספת) אבל מצד שני אני לא רוצה להשקיע כלכך הרבה באוזניות שלא יוכלו לשמש אותי גם ל Surround כלומר אם כבר אז כבר ... ואם הם יהיו אלחוטיות זה יהיה עוד יותר טוב כי את האוזניות הקודמות של הרסתי בגלל שכל פעם משכתי את החוט בטעות והפלתי אותם וגם ככה כל המחשב שלי בנוי על תפארת הממשק האלחוטי כך שזה רק ישלים את היצירה קראתי גם בכל מיני ביקורות שאוזניות אלחוטיות לא עושות להם בעיות כך שלא אמורה להיות בעיה אני מקווה לכן מה כדאי בסופו של דבר הATH-A900 או אוזניות Wireles…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות סרט נגיד ברוזלוציה של 720p מהן הדרישות הממש מינמליות שלו? תודה,רותם.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אמי בדיוק חזרה מחו"ל ובדיוטי פרי קנתה DVD-VHS מקליט העונה לשם RC 288 של חברת LG(המוצר בזאפ: http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=580160). חיברתי את כל הכבלים לפי מיטב הבנתי והכל עובד פיקס(אחרי שפעם אחת הטלוויזיה פשוט נפלה על הפרונט שלה, אבל חפיף ) - הוידיאו מנגן קלטות אשר לא נראו על מסך הטלוויזיה מזה שנים וכן גם סרטי DVD חדישים. אך מה? בעיה - בעיה בהקלטה. כאשר אני מנסה להקליט מן הכבלים הדיגטליים(HOT), את ערוץ 4(ביפ) נגיד - אני פועל לפי ההוראות ואכן המכשיר "מקליט", אך אז, כאשר אני "מנגן" את הדיסק עליו הוקלט - נלקח אני למחוזות סיביר - שלג, שלג ועוד קצת שלג. נראה לי שאני עם החיבורים משהו "לא נכון"... הטלוויזיה הינה של Girudig(מקווה שאייתתי נכון), חדשה יח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת Z-5500. קראתי עליה והבנתי שהיא לא רעה בכלל, אבל אני עדיין מתרשם שיותר מדי אנשים נתקלים בתקלות בערכת שליטה ובפיוזים שרופים. בכל מקרה, אפשר למצוא את המערכת די בזול (300~ דולר) באינטרנט, לעומת קרוב ל-2100 ש"ח בארץ. מהי חברת התיווך המומלצת, כדי שאקנה את המערכת, אשלח לכתובת בחו"ל של החברה המתווכת וזו בתורה תשלח אלי הביתה? עם המשקל של החבילה, זה ברור שאצטרך לשלם מכס. אצטרך לשלם גם מע"מ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הטלויזיות של המותגים הנ"ל במחירים ממש מצחיקים . אני מחפש עכשיו טלויזיה לחדר 32 שתיהיה בעיקרה לצפייה בטלויזיה + DVD מדי פעם. הדרישות לא גבוהות. אני רוצה שהיא תראה סבבה ולא יהיה מריחות והיא לא תתקלקל עוד חודשיים. למשל מצאתי את הדיל הבא (אם יש בעיה של פרסום אז תגידו, לא זאת הכוונה בכל אופן): http://cworld.shopy.co.il/products/96184 שזה ממש ממש כלום כסף ויש גם פריסה להמון תשלומים. תגידו הטלויזיות האלה שוות משהו ? או שהם ממש חרא שלא כדאי אפילו לגעת ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-