אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול sound blaster live value עכשיו מחובר לכרטיס קול שלי מערכת סטריו אם 4 רמקולים אני שומע די טוב איתם אבל לא בסראונד כמו שהכרטיס תומך לי איך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוצר לי מן סדק או שבר במסך של המיני דיסק שלי (mzn-707) ועכשיו יש כתמים שחורים כאלה במסך ואין לי מושג מה אני עושה!! המיני דיסק נקנה בחו''ל ככה שאין לי אחריות. איפה אפשר לתקן את זה? פעם קודמת שהייתה לי בעיה פניתי לישפאר והם רצו לשחוט אותי במחיר (הדיסק של התוכנה). עכשיו גם אין להם אתר באינטרנט משום מה. ואני לא יודע איך ליצור איתם קשר. מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה והאם התיקון יהיה יקר? המסכים האלה יקרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהXioami piston 2 אני רוצה אוזניות in ear סיליקון חדשות עם צליל נקי וברור, יש לי נגן mp3 עם dac, אני לא שומע מהטלפון, לא צריך מגבר או מיקרופון. לא ביטס תקציב באזור ה200 שומע רק flac לא להמליץ אם לא ניסיתם בעצמכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי טלויזיה חדשה של סמסונג היא מראה שחור לבן הבנתי מפורומים שהיא בטח על ntsc וצריך להעביר אותה לpal אבל אין שום אופציה כזאת עברתי על כל התפריט של הטלויזיה והיא לא קיימת יש שם איזה משהו שנקרא plug and play שלפי הספרון אמור להיות שם כל מיני הגדרות אבל נראה שכבר התקינו את זה ואני כבר לא יכול לשנות שם כלום תודה מראש הדגם:LA32B450 LCD TV
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-