עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by acker16,

קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by AmL1,

קניתי עכשיו LCD 32 של האייר דגם l32a9aa1 עכשיו איך כדאי לחבר אותו למחשב הכבל צריך להיות באורך 15 מטר השאלה היא אם לחבר בdvi-vga או בקומפוננט? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שינוגן בנגן דיוידי רגיל ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Las@Vegas,

אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by daniel89,

היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by taurus007,

שלום לכולם, חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 אז החלטתי לשים פוסט חדש בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? ) ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל. להלן הנתונים שאני חושב שצריך : א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אוקיי אז ככה כאשר התחלתי לחפש נגן mp3 חבר פנה אותי לפה אני מחפש נגן mp3 שתיהיה לו מין אריזה או משהו נגד רטיבות לפחות 15 גיגה איכות סאונד גגבוהה ושמיעה בווליום גבוה כמובן אפשרות וויסות הוולייום\ ושיהיה מותג או משהו עם זמן אחריות של לפחות שנה אם אפשר אם אפשר מסך צסעוני ואפשרות לראיית סרטים אבל זה ממש לא חובה תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RonR,

שלום, אני קניתי מחשב לא מזמן, מרוצה אם זה מעניין אתכם, אז כמובן התקנתי כרטיס קול הכנסתי את הכבל לתוך המחשב והופה יש סאונד, מעלה אותו עד הסוף, ומה לעשות, זה לא מחזיק. עכשיו אני במצב שאני חושב שהבעיה עצמה בהגדרות או במשהו כלכך מטומטם שאני לא מצליח לחשוב עליו, אז במקום זאת החלטתי לפנות אליכם בבקשה שאם אתם מכירים איזה תוכנה שתגביר לי את הסאונד מעל ה100% במחשב שלי, שאני מאמין שיש איזה אמפליפייר שאתם מכירים, ואחרי ניסיונות רבים אני העדפתי לפנות אליכם, תודה מראש. אני מקווה מאוד שהת'ראד מתאים לפורום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idan oren,

היי אני מחפש אחר אוזניות שיהיו טובות לגיימינג עד 150 דולר אבל גם חשוב לי שאני אוכל לחברן לגם לטלפון כשאני מחוץ לבית. אני צריך אוזניות בלי מיקרופון/ עם מיקרופון נכנס/פנימי כדי לא להראות מטופש חשבתי בינתיים על הדגם הזה של רייזר http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro אבל אני בטוח שיש עוד דברים כאלו בשוק בתודה מראש לעוזרים, עידן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ArZi17,

אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by srulikg,

יש לי טלוויזיית LED שמחוברת לממיר של yes בחיבור HDMI. ממיר yes max total. לאחרונה, מדי פעם, הטלוויזיה מאבדת קשר עם הממיר למשך שנייה. זה קרה בטלוויזיה קודמת של פיליפס וזה קורה גם עכשיו עם טלוויזיה של סמסונג. הטלוויזיה של סמסונג בת חודשיים, הממיר בן כמה שנים. מה יכולה להיות הבעיה?

13. התעורר אצלי הצורך בכרטיס קול לשני השימושים הבאים- 1- כרטיס עם כניסה אופטית שגם מפענח דולבי DTS, מחוסר במקום (ובכניסה אופטית ברמקולים...) אני רוצה כרטיס שיוכל לקבל אות אופטי מה PS3, לפענח, ולהזרים אותו כפלט דרך הכניסות האנלוגיות. כן, אני יודע שזה פתרון ערבי, אבל זה יתן לי 5.1 ל PS3 באיכות סבירה, אין לי כרגע תקציב לרסיבר. 2- כרטיס עם תמיכה נורמלית ב matrix sound 5.1, כלומר, הפעלת כל 6 הרמקולים ממקור סטריאו. אני יודע מה רוב חברי הפורום חושבים על דבר כזה, אבל זה דרוש לי לישומים מסוימים. לצערי ה realtek 892 על הלוח שלי לא מסוגל לעשות את 2 הדברים הנ"ל. ראיתי את ה creative X-fi xtreme audio שמגיע עם כניסה אופטית, השאלה היא האם הוא מסוגל לעשות את מה שתיארתי למעלה? חיפשתי בגוגל, ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by noamb,

אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אחד מהרמקולים שלי שבק חיים ואני צריך סט חדש. מחפש מערכת 2.1 במחיר של 250 ש"ח (+/-) עם גישה נוחה לאוזניות. חלק לא מבוטל מהזמן אני משחק עם אוזניות ולכן גישה נוחה לאוזניות זה קריטי. יש לציין שאני לא ממש שומע מוזיקה במחשב והסאונד מקורו בעיקר בגיימינג ומדי פעם סרטים. על מה הייתם ממליצים בטווח המחירים הזה? כל חנות בתחום פ"ת תהיה רלוונטית (אני יודע על באג ו-KSP באזור). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by civic,

שלום. אני רוצה בפעם הראשונה להמליץ פה לאחרים לעשות כמוני. קניתי בחשש בבאג במבצע את הjbl duet200 אני מגיע הבייתה סקפטי הם לא מי יודע מה יפים אבל ב119 שקל ....מה אפשר להביא עדיף פירמה. הרכבתי ו-וואו ! ! ! איך שומעים ! אני לא מאמין . ממליץ בחום לכל מי שמחפש רמקולים איכותיים למוזיקה ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה אתם אומרים עליהם? http://shopping.walla.co.il/mall_product_images/auction_product/JXN26.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין בקניית מחשב חדש שעיקרו היא צפייה בסרטים (3D) השאלה היא האם אני צריך כרטיס קול מסוים כדי לחבר את המחשב לרסיבר? אני מעוניין לשמוע באיכות גבוהה יש לי מערכת 5.1 ערוצים של הרמן קרדון ומגבר פיוניר שמשדר ב3D אני חושב שזה הפורום המתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshiko211,

אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי ששאלתי פה והציעו לי לקנות מחול ויתרתי על זה והחלטתי לקנות בארץ אוזניות ( IN EAR !) הלכתי על חנוויות שאני יכול לקנות מהם .( לא איטרנט ורק משהו שקרוב אליי) אז אחרי סינון הגעתי להתלבטות בין כמה אוזניות Shure SE102 קיאספי מוכרים אותם ב295 במקום 400 אצל באג ויש את אלה AKG K330 - 250 AKG Q350 - 280 אני לא מכיר את AKG אבל גם לא את הדגם של הSHURE אני מחפש אוזניות לשמיעת רוק עם דגש על צליל נקי ובאס חזק בתתקציב של 300 שקל ונראה לי שזה הכי טוב שיש עוד שאלה יש לי .. : היו לי סנהיזר CX300 II ודי אהבתי אותם ועלו לי 115 מקיאספי (לא זיוף) אז האוזניות האלה שאני שואל עליהם באמת יותר טובות ? אני מקווה שכן ושאני לא יוסיף כלכך הרבה (כמעט פי 3) על אותה הרמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dans41,

שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איך שהבנתי ה MP3 הולך להעלם מהעולם. השאלה היא עם רוב או כל המערכות אודיו שיש באוטו או במערכות סאונד ביתיות מהשנים האחרונות תומכות גם ב AAC? http://www.tgspot.co.il/mp3-creators-abandon-file-format/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.