אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות אוזניות ,IN-EAR ראיתי שבהמלצות הזולות יש את הCX300 אבל בחיפוש בAMAZON יש הרבה סוגים שונים שלו איזה דגם מדוייק הוא הזה המומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , כנראה אני אתן את הכרטיס קול שלי לאחי הקטן ( Gtxp , הוא צריך כ.קול חיצוני ) . אני מחפש כ.קול שלא יפחת מהרמה שלו ... הרמקולים : Logitech Z550 , חובה שיהיה לכ.קול Coax ( ועדיף שתהיה גם יציאה אופטית , Just in case )
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור. בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מבצע על הדגם הנ"ל ב1500 ש"ח. מחיר אטרקטיבי לכל הדעות ל-55' ממותג די מוכר. רציתי לברר האם יש כאן מישהו שמכיר או חווה את הדגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אומרים??!? במה שומעים יותר טוב?!? מה מבניהם יותר עוצמתי..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-