עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Thug Love,

שלום יש לי רמקולים מובנים על המסך ואני רוצה גם לעשות aux מהמערכת אני יכול או שאני צריך לבחור אחד למה יש לי שלוש יציאות רמקולים מקרופון ועוד אחד נראה לי הוא עושה תמחשב aux לא יודע מה זה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by Ido.G,

שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by Guy950,

שלום, בתור לקוי שמיעה אני אוהב לשמוע מוזיקה עם אוזניות שאני מחבר למגבר שהגיע עם המערכת רמקולים הנוכחית שלי (פרטים על המערכת והמגבר) והמגבר ספציפית התקלקל מכיוון שאני מגביר את הווליום עד הסוף ושומע נורא חלש. הבעיה היא לא באוזניות מכיוון שאני עדיין מסוגל לשמוע היטב דרך הסמארטפון. לכן במקום להחליף את כל המערכת רמקולים ולהסתפק במגבר שמגיע עם רמקולים החלטתי לקנות מגבר איכותי. את המגבר אני רוצה לחבר למחשב ושאוכל לחבר אליו אוזניות ולשמוע צליל איכותי עם ווליום נוח. לא חזק מדי ולא חלש מדי. אני לא מבין דבר בתחום הזה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מגבר טוב נוח לתפעול. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by menihen16,

שלום לכולם. אני משדר בתחנת רדיו מואזנת מאוד..ואני רוצה להתחיל לדבר בפלאפון ולהעלות אנשים לשידור..לעשות צחוקים, למתוח אנשים וכאלה.. עשיתי משתמש בספיקו קיבלתי מספר אבל כדי שישמעו את זה ברדיו אני צריך לעשות Stereo MIX.. וכאשר אני לוחץ בווינאמפ על Open Mixer זה לא עושה לי כלום. הבנתי שאין מיקסר כזה בWIN 7, מה אני יכול לעשות? זה משגע אותי...אני צריך לשים תפלאפון שלי על SPEAKER ולהצמיד למיקרופון כדי שישמעו את המאזין. תודה לעוזרים (: שבת שלום, מני חן.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. חבר'ה, האחיין שלי עשה לי את זה: http://i49.tinypic.com/2dl105c.jpg יש לזה פתרון? מקווה מאוד שכן... -תודה! כמו כן, איפה ניתן להשיג טוויטרים חדשים לרמקולים מבית KEF סדרה C-40 (או לפחות משהו איכותי לא פחות). הטוויטרים שנמצאים כרגע, התייבשו.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Shlompy,

לא מוצא עליה שום מידע באינטרנט... או על הסדרה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. אורח

יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TomL94,

היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by simbadda87,

שלוםלכולם רכשתי מחשב חדש עם יציאות בכרטיס מסך של hdmi /dvi/vga אבל הטלויזיה שלי ישנה ולכן יש לה יציאות רק של בננות רגילות אדום לבן וצהוב ןכניסת s video פינים כאלה.. איך לחבר???

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. שלום! כפי שרשום בכותרת. זקוק להמלצה עבור רמקולים למשחקי מחשב אבל שייתנו מענה טוב גם למוזיקה - אני שומע יחסית הרבה דרך המחשב, גם לוסלס או לכל הפחות V0. מצאתי את הרמקולים האלה ב-370 ש"ח בקייאסיפי. מה דעתכם? שווה את החריגה במחיר? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד הצעות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by shaul,

בעקרון התקציב הוא באזור ה1500 אני לא צריך נגן עם יותר מידי מקום 5 ג'יגה יהיו יותר ממספיק, מה שכן, אני רוצה שהנגן יהיה כמה שיותר קטן אני מתלבט בין 2 סוגים, אלו המבוססים על דיסק קשיח(לדוגמא הRIO CARBON) לאלו המבוססים על זיכרון פלאש(שהגודל שלהם הוא עד לג'יגה אחד) בקשר לאלו המבוססים על זיכרון פלאש, האם ניתן להוסיף להם עוד זיכרון, או שכמות הזיכרון שיש למכשירים הללו קבועה?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Trin1ty,

בוקר טוב לכולם : ) לאחר זמן ממושך עם ה 2.1 Harman Kardon SoundSticks שלי , אני מרגיש שהכרטיס קול OB שלי לא מנצל אותם בכלל, ( ALC889A) הייתי רוצה לדעת עם ה Asus Xonar D1 יתן בוסט רציני ויספק את הסחורה , או שבמחירים כאלה אין מה לחפש בכלל .. תודה : )

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ohad,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. אז ככה, אני פונה אליכם, כל מומחי הסאונד... לפני כמה ימים קניתי מגבר ישן (זה מגבר משולב) של חברה מאד מאד איכותית בשם SCOTT (אמריקאית), והוא רסיבר מאד איכותי ומאד חזק, עכשיו יש לי איתו שני רמקולים ישנים של 100W, אבל הם לא של חברה מוכרת, אז ככה שלא שומעים הכי טוב, ואני רוצה להתקדם לרמקולים חדשים וטובים יותר. ההגבר של המגבר עומד על 85W*2 RMS, ואני מאמין שהוא נותן את זה ואף יותר מכיוון והוא צורך כ 620W. הרעיון הוא לקנות שתי רמקולים איכותיים ככל שניתן במחיר של כ-2000 ש"ח אני חושב שבמחיר הזה אני יכול למצוא דברים די איכותיים, לפחות בתחום האנושי (10000 ש"ח לזוג רמקולים קדמיים זה לא אנושי בשבילי, מצטער). אז עשיתי חיפוש קטן ב ZAP, ומה שמצאתי זה ככה: MX-3 Tannoy, מחיר= 2190 ש"ח…

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. כרגע יש לי EP630 ואני לא כ"כ אוהב שזה אוזניות כפתור... אני רוצה אוזניות קשת כאלו ואני בהתלבטות. או שאקנה את הAKG ב190 ש"ח מבאג, או שאזמין את הסנהייזר ב280 ש"ח מנעה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בסנהייזר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shahar91,

יש את הפלאפון HTC Sensation XE שעובד עם beats Audio אבל אני מתכוון להחליף את האוזניות Beats By Dr. Dre iBeats לאוזניות קשת מסיבה של נוחות. עכשיו מתכניין באוזניות ושמעתי על חברת akg שהוא חזקים ושמעתי על אוזניות akg k430 שעולים באמזון/איביי 40 דולר. אשמח לשמוע להצעות על אוזניות 150-250 שקל (מחירי אמזון/אייבי). תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם, יצרתי בטעות קובץ MP3 גדול - כ 115 MB - אלבום שלם שהרצועות בו מאוחדות ולכן יש רק קובץ אחד, האם יש תוכנה שיודעת לקרוא את הקובץ ולהפריד אותו לרצועות כפי שהשירים היו במקור. אני לא יכול ליצור את הקובץ מחדש כי לקחו לי את הדיסק ועוד לא החזירו לי. נא עזרתכם: איך אני מפריד את הקובץ לרצועות באוםן מדויק. בברכה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום,לאחר שהDVD הביתי שלי דיי נדפק,המון בעיות - החלטתי לקנוע DVD חדש בסכום צנוע של 300 עד 500 ש"ח. עכשיו,אני רוצה לקנות רק את המכשיר/הנגן,בלי רמקולים או סאב מסביב,אז רציתי לדעת אם הרמקולים שיש לי כרגע שקיבלתי עם הDVD יכולים להתחבר לכל מכשיר?או שלכל מכשיר יש רמקולים בפני עצמו? אני רוצה שיהיה דק,לא גדול,קריאת XVID וחבריו,ועוצמה נורמלית ושליטה נוחה. פתוח להצעות,תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. משהוא יודע אם אפשר לשחק באקולייזר של ITUNES, ולהעביר את השיר ל IPOD עם ההגדרה החדשה של האקולייזר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.