אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אולי זה ייתן זריקת מרץ למתחרות. לכתבה ב YNET: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/979/395.html
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
p4 2.8 786 RAM כרטיס מסך ATI Radeon X800GTO... ואם לא מה אפשר לשפר בכדאי להריץ אותפ?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי. התקנתי WIN 7 ואח"כ עם הדיסק של הלוח אם ( GIGABYTE EP45C-DS3 ) את הדרייברים אח"כ BS PLAYER ווינאמפ ואין לי קול במחשב עם התוכנה Driver Checker עידכנתי את כל הדרייברים והכל נראה בסדר אבל עדיין אין קול אני מתחיל להשתגע נראה לי פספסתי איזה משהו או לא יודע לא מצליח לחשוב כבר אפשר קצת עזרה ?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום ישלי תקציב של 800-900 שקל ואני מחפש רמקולים עם האיכות הכי טובה לשימוש של סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, נרשמתי היום - חבר אמר לי להירשם, המליץ לי שזה אחלה אתר. אני מעוניין להזמין אחד מאלה, שבוע הבא אני רוצה כבר להזמין או לבצע הזמנה מאוחרת - ככה או ככה אני חייב לקנות אחד מאלה, כי המערכת שלי בקרשים - מאוד ישנה והיא התחילה לקרטע. השימוש העיקרי שלי - משחקי מחשב \ מוזיקה \ סרטים, זה לפי סדר החשיבויות. אני לא מעוניין בהמלצות ל 5.1 \ 7.1 אלא רק 2.1 או 2.0 ולא מצאתי משהו יותר טוב משני אלה בטווח המחירים שלהם [ 900-1000 שקל בארץ ]. לא מצאתי באינטרנט שום השוואה ביניהם, רק ביקורות שמהללות בעיקר את ה Altec Lansing . תודה לכל מי שיכול לעזור..
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר המסוגל לנגן דיסקים של mp3 עד 300 ש"ח אין לי בעצם שום דרישות מעבר לזה, רק שחיי הסוללה לא יהיו איזה שעתיים מסכנות ואני חושב שעדיף שהסוללות יהיו נטענות, כדי לחסוך בכסף תודה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כשחיברתי את המיני שלי למחשב הוא פתח לי או יצר לי כונן נוסף g והופיעו לי שם תיקיות של notes מה זה צריך להיות? :
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שכמה אנשים ביקשו ממני כתבתי מדריך להתקנת Rockbox אם עברית טובה (מימין לשמאל) על נגני IRIVER H120/140 אני לא לוקח אחריות על כל בעיה שזה יכול לעשות לכם, לי ולכל מי שעזרתי עד עכשיו זה עובד http://thebaumers.com/rockboxguide.htm
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי השבוע קניתי מחשב ואני קצת מסתבך עם כל עניין ה HD יש לי מסך של LG דגם w2261v,למסך יש חיבור DVI RGB ו HDMI יש לי לוח אם של MSI P6NG עם יציאת HD. למה אני לא מצליח לבחור באופציית ה HDMI במסך? הוא אומר לי NO SIGNAL כשאני מחבר את RGB יחד עם ה HDMI ובמסך בוחר RGB אני רואה בתפריט של nvidia control panel T את כל האופציות של HDMI ואני גם יכול לבחור ברזולוציה (1080P יכול להיות שאני מדבר סינית אבל אני אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת מידע והמלצות לרמקולים למחשב. עד היום המחשב שלי היה מחובר למערכת סטריאו, כך שזו איכות השמע שאני מחפשת ברמקולים. הבעיה שהמערכת לוקחת לי יותר מדי מקום וחוץ מרמקולים לא נעשה בה שום שימוש לכן החלטתי להחליפה. קראתי שיש תוספת לרמקולים קטנים שנקראת סאב וופר, מה זה? מה ההבדלים בין סוג אחד לשני... כיצד אוכל לדעת שאני מקבלת ברמקולים איכות סטריאו ולא איכות של רמקולים קטנים שבקושי ניתן לשמוע משהו מהם בקצה השני של החדר. גבול המחיר שלי הוא עד 300 שח. תודה מראש לכולם לרה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה: "??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי." עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות... אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה.. אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות) תודה. נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי מערכת רמקולים של Altec Lansing דגם FX6021 לאחר שקראתי ביקורות טובות על המערכת. הייתי מרוצה ממנה אך הרעש הקבוע שבא מהסאב וופר ממש הפריע לי. אחרי החלפה, עדיין היה קיים רעש דומה, אפילו כשהסאב בלבד היה מחובר לנקודת חשמל עצמאית. לא ניסיתי מכשיר שאמור לסנן את הרעש הזה, משום שלא מצאתי משהו כזה בארץ. אני מחפש מערכת מחברה אחרת, משהו איכותי שיתאים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים. מאוד חשוב שלא יהיה המהום/זמזום מהסאב ומהרמקולים בזמן שמיעת מוזיקה או כשלא שומעים מוזיקה. ארצה המלצות רק ממישהו שיש לו את המערכת עליה הוא ממליץ ושהוא יודע שלא קיים שום רעש מהסאב. אני מעדיף מערכת 2.1 ולא 5.1. המערכת תהיה ממוקמת בחדר ואני לא שומע בווליום גבוה מאוד. למשל משהו כמו 20%-25% כשהיה לי את …
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה בפעם הראשונה לקנות אוזנייות במחיר זול 50 -> 70 -> 100 ש"ח למחשב למטרת משחקים/שירים. מקווה לאוזנייות אכותיות אפילו אם מחיר זול (צליל צלול ונעים). לפעם הראשונה אתם ממליצים אוזנייות סגורות (קשת) או קטנות אשר נכנסות לאוזן עצמה? לפי דעתי יותר נוח סגורות, אך אשמח לשמוע את המלצתכם. אני לא מבין באוזנייות, בנתיים מתלבט בין 3 סוגי אוזנייות כגון: (50 ש"ח) Gold Touch HYG-800 Stereo With Microphone http://ksp.co.il/?uin=23698 (70 ש"ח) GP Hi-Fi PHS-520 http://ksp.co.il/?uin=17486 (70 ש"ח) SpeedLink Thebe Stereo PC http://ksp.co.il/?uin=21573 מה חושבים? מבקש את עזרתכם בנוגע למציאת אוזנייות למחשב למטרת משחקים= עיקר/שירים. עם צליל טוב ועשיר שכייף …
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1 אגב כמה עולה משלוח מה amazon ? כי אם הוא לא כזה יקר המשלוח אז אני כבר יקנה icemat או משו יותר איכותי במחיר אפסי יחסית לארץ
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-