עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shai1992,

במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dawn,

הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by dj asaf,

http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by SMoKeR,

אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by haviv822,

אהלן חברה החלטתי להגדיל את התקציב עבור מערכת המיועדת, הסתכלתי ב FAQ וההתלבטות שלי בין האלטק לסינג FX 4021 לבין הZ-2300 של לוגיטק, העוצמה של הלוגיטק פשוט מטורפת מדי בשבילי, והשאלה שלי היא לגבי איכות שמיעה, איזו מערכת איכותית יותר, שתספק לי איכות טובה יותר במוזיקה. כרגע נוטה לכיוון האלטק, מה גם שיש לו שלט.. ברשותי כרגע כרטיס OB, בתקופה הקרובה המערכת החדשה תהיה עליו, האם מעבר לכרטיס קול בתקציב של 400 ~ יתן שיפור בביצועים ? כדאי להוציא כסף על כרטיס קול חדש (400) או להשאר על OB? אשמח לשמוע גם המלצות לכרטיסים, איך ה Audigy 2 ZS ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי רמקולים Z2300 של לוג'יטק. כרטיס קול - SB XFI EXTREME בגלל שכל הכבלים קצרים ואני רוצה לפזרם בחדר יפה, הארכתי את כבל ה3.5 מ"מ ב-5 מטר. כמו כן אני רוצה להאריך את כבלי הRCA (לדעתי זה RCA ממש כמו הכבלים של הטיוי). 1. השאלה האם זה יגרום נזק (לפי מטב ידיעתי זה יגדיל ההתנגדות - אני צריך 3 מטר הארכה לכל אחד) ? ? ? 2. כמו כן, האם זה יפגע באיכות משמעותית? 3. שכחתי איך קוראים לדברים הקטנים האלה המחברים כבלים לקיר (כמו האלה של הכבלים שמהדקים אותם לקיר וכמה הם עולים) תודה רבה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800. היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  10. איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום. האם ניתן עוד להשיג את הרמקולים האלה בארצנו? ואיך הם? ומדוע הם נעלמו מהשוק כלכך מהר אם הATP3 למשל מחזיק איתן כלכך? תודה

12. ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  13. אני מחפש יד שניה עד 1500.. אפשר טיפה לחרוג... אני יודע שהתקציב מגביל אבל זה מה יש... מה אתם ממליצים? ועדיף מאיזור חיפה... יש חנויות? משהו?

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  14. איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. קשה לי להחליט אם אני מגביל את עצמי לסוג אזניות מסוים, כרגע אני משתמש באזניות כפתור סנסהייזר. עיקר השימוש האזנה למוזיקה וצפייה בהופעות חיות במחשב נייד ובסמרטפון GALAXY בדרכים (אוטובוס, רכבת,מטוס...) חשוב לי שהבס יישמע ושהווליום יהיה כמה שיותר גבוה שניתן. מאיפה להתחיל והאם יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by amitz3,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mtnm,

היי אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 שח - 45 דולר. אני אומר בדולרים כי יש לי חברים שגרים בארה"ב והם יכולים לקנות ולהביא לי לארץ. יש לי כרטיס קול פשוט שבא אם הלוח אם. אני משתמש באוזניות במחשב כל הזמן ולכל דבר: שירים משחקים סרטים. חשוב לי שתיהיה האיכות הכי טובה שאפשר במחיר הזה. כמובן אני מעדיף כמה שיותר נוח. עד עכשיו היו לי אוזניות קשת סגורות שיושבות על האוזן והם היו לי נוחות אז אני מניח שמשהו מאותו סוג יהיה גם טוב. איזה אוזניות אתם ממליצים ואם אפשר גם קישור לאתר שמוכר אותם, כמו שאמרתי אם זה יותר זול אז מארה"ב. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by metal_25,

אני רוצה להמיר קובץ של MKV.... ? איך אני עושה זאת..?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Kitt0s,

שלום שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ורסיבר לחדרי הקט בתקציב של 2000 שקל, חשוב לי איכות הרמקולים בעיקר, וטיפה פחות איכות הרסיבר.. השימוש הוא בעיקר למוזיקה / רדיו , אפילו טיפה סרטים / טלויזיה. האם אפשריים שתי הדברים הללו במחיר כזה? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס קול הנ"ל ללא דרייברים וקראתי בת'רדים באתר שיש לו דרייברים ל XP שתומכים ביציאה האופטית שלו. חיפשתי באתר החברה ואין שם דרייברים לכרטיס קול הזה. מישהו יכול להפנות אותי לקישור לדרייברים עדכניים של הכרטיס הכוללים את התמיכה ביציאה האופטית? דבר נוסף איך הכרטיס קול הזה לעומת creative soundblaster live? ct 4760 - מבחינת איכות סאונד בעיקר.

21. Started by evyatar133,

אני מעוניין לקנות את logitech z5500 ואני צכיך לחבר אותה ל4 מכשירים (מחשב טלוויזיה PS3 וממיר) באתר כתוב שזה אפשרי לחבר אותה ל6 מכשירים עכשיו השאלה האם זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך? תודה לעונים , אביתר.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by eegg,

אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EHL,

הייתי מאוד מעריך השווה לגבי שתי הרמקולים הנ"ל

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  24. לא תמיד אפשר למצא מה שמחפשים באיבי, וגם הזיופים לא עוזרים, אז אני מחפש חנות או אתר ששולח אוזניות לארץ במחיר סביר.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי, לקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה כדי שיבצע חיזוק למגעים לאחר שצד ימין הפסיק לעבוד. (בצד שמאל שמעו מעולה*) האוזניות חזרו, האזנתי בחנות בצורה שטחית וראיתי שהכל בסדר. (לא התמקדתי באוזניות יותר מדי כי עשיתי עוד תיקונים אצלו.) כשחזרתי הביתה, פתאום אני מגלה שיש הפרעות בבסים בצד השמאלי, מן צרימה כזאת שמורגשת במיוחד בשירים שיש בהם קטעים של בסים חזקים, אבל מורגשת תמיד אם מאזינים טוב. בצד ימין שומעים טוב ללא צרימה. הטכנאי אומר שהוא בסה"כ חיזק את המגעים ושהבעיה לא קשורה אליו. ממה יכולה לנבוע כזאת צרימה והאם יש מצב שהוא גרם נזק לממברנה השמאלית בעת ההלחמה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.