אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי רסיבר Kenwood KRF-V9993D פתאום לא ניתן לשמוע בסראונד אלא רק בסטריאו. בהתחלה חשדתי בחיבור SPDIF במחשב, אבל זו לא הבעיה כי גם בחיבור ל DVD לא שומעים בסראונד, וגם כשאני עושה בדיקה לרמקולים - כזו שבד"כ אמורה להשמיע רשרוש בכל אחד מהרמקולים - אני לא שומע כלום. כשאני עובר להשמיע בחיבור אנלוגי בסטריאו - אני כן שומע. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהילד שלי כיבה והדליק כמה וכמה פעמים את הרסיבר?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הבעיה היא כשאני מנגן סרט שמקודד ב5.1 אז הרסיבר לא מראה שהרמקולים בקדמיים עובדים (ימין ושמאל), יוצאים מהם קולות ממש חלשים של דיבור אבל קולות רקע בעוצמה רגילה, זה לא נובע מה DVD בגלל שלא מזמן החלפנו ושום דבר לא השתנה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אז שתפו, תודה. עריכה: ניסיתי לשחק בהגדרות של הרסיבר (לשנות SURROUND MODES וכו') אבל לא עזר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v800 וכל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה ורושם "check sp wires". בדקתי את הכבלים של הרמקולים והם תקינים. בדקתי כל רמקול בנפרד ואפילו בלי ששום דבר מחובר לרסיבר ועדיין מופיעה אותה הודעה. האם יש מה לעשות, או שאני צריך לקחת את המכשיר לתיקון? בתודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה דרך לעשות ריסט להגדרות לעשות את זה כמו שהיה בהתחלה כי שיניתי כול מי ני דברים ועכשיו יש אפקטים מעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזית שארפ דגם 37ad5e ויש לי בעיה כאשר אני משתמש בה לתצוגה כמסך נוסף (לוידאו וכו') המחשב מחובר לטלויזיה דרך כבל DVI->HDMI לאחר כיבוי מסך הטלויזיה לא ניתן להדילק אותו יותר. לאחר כחמש דקות הטלויזיה נדלקת מעצמה והעסק עובד תקין. מה שכן, ניתן לזרז את העניין על ידי ניתוק הכבל המחבר בינהם מהטלויזיה או מהמחשב. מייד לאחר חיבורו הטלויזיה נדלקת מעצמה. הוצאת הטלויזיה מהחשמל לא עוזרת אך הפעלת המחשב מחדש כן. יש לי כרטיס ג'יפורס דרייברים עודכנו אתמול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
לכרטיס הנ"ל יש שתי ציאות אדיו אחת ירוקה ואחת שחורה (אשר מוגדרת כיציאה לרמקולים האחרים אבל בתכלס יכולה לפעול כיציאה רגילה לכל דבר) בכל אופן אני לא מצליח להוציא מתוכה שום קול. מישהוא מוכן להסביר לי איך אני מפעיל את היציעה הנ"ל . בתודה....
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי h120 והתקנתי את ה rockbox (לפי המדריך). יש הצגה מצויינת של העברית במכשיר והכל פיקס אבל השלט פשוט לא עובד. רק מופייעה בו המילה rockbox כל הזמן ושום דבר אחר לא, כמו כן הכפתורים בו גם אינם עובדים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול DIGITALLIVE 5.1 ואני חיברתי אותו לרסיבר עם חוט דיגטלי קואקסיאלי?(לכניסה/יציאה דיגטלית של הרסיבר והכרטיס קול) שבצד אחד זה RCA ובצד שני זה כמו של אוזניות. התקנתי AC3 FILTER שמתי על SPDF ובדרייבר של של הכרטיס קול הגדרתי שזה יהיה DIGITAL 5.1 כיוונתי ברסיבר על PRO LOGIC2 אבל זה לא פועל טוב כי בסרטים שומעים רק את מוזיקת הרקע ולא את הקולות (רק את הסראונד שומעים)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום אתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה: "??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי." עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות... אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה.. אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות) תודה. נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה לי בעיה שאני מפעיל קבצי מדיה למיניהם , הם נשמעים אך לפעמים יש כאלה קפיצות, וקטיעות. אחרי כמה זמן או כמה פעמים שאני מריץ את הקטע, המחשב 'חוזר' לרגיל, ואפשר לשמוע את הקטע בלי כל הקפיצות האלה. הבעיה הזאת במיוחד מפריעה לי כשאני משתמש במחשב בתוך מכשיר הקלטה, וכשאני רוצה להקליט שני ערוצים, מקליט את הראשון ואח"כ מקליט את השני כשברקע מתנגן הראשון, זה קשה להתאים , בגלל שזה כל הזמן קופץ. יש למישהו רעיון לפיתרון? בעיקרון יש לי Realtek AC97 הכי פשוט. אולי אני אתקין מחדש את הדרייברים? תודה מראש! [אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לרסיבר מהיציאת spdif לכניסה דיגיטלית קואקס הבעיה היא שלא שומעים סראונד5.1 כשאני מפעיל סרטים של ac3, הרסיבר רושם linear pcm ולא רושם dolby digital או dts שומעים רק בימין שמאל ובסאב, אני מניח שצריך להגדיר משהו במחשב אבל אני לא מצליח למצוא מה אז אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה (זה רסיבר חדש וברסיבר הישן חיברתי דרך היציאות של הכרטיס קול וה5.1 עבד, הבעיה שבחדש אין לי כניסות כאלה אבל אין סיבה שזה לא יעבוד דרך החיבור הדיגיטלי) אני לא יודע אם זה חשוב או לא אבל הלוח אם שלי זה asus p4s800 והרסיבר זה jvc rx-5042
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים שמקודדים באודיו AC3, הבעיה כשאני מפעיל את הסרט אני לא שומע כלום, אני רק רואה אבל לא שומע. רצוי להגיד שאני שומע את הטריילרים האלו לבדיקת DD, אני כן מצליח לשמוע, ואכן ב DD. הרמקולים מחוברים בחיבור SPDIF לכרטיס קול, ומסומן במאפייני קול Digital Output Only. יש לי גם את הקודק של AC3 מותקן. אני חושב שהבעיה אולי היא שזה לא הקודק הנכון, אולי קיים קודק נוסף... אולי אתם מכירים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי רמקולים של פיוניר Pioneer SRS33TB עם רסיבר הרמן AVR 158 חיברתי הכל למחשב עם כל מה שנדרש וזה עובד לי אבל אני שם לב שהרמקולים האחוריים מקוטעים אבל לא באופן מורגש..רק למי שמנסה להקשיב..אני מקריב את האוזן לרמקול האחורי וקולט שנגיד זמר שר אז לפתע אני שומע כככככ ואז נעלם לו הקול ואז אחרי כמה שניות שוב זה חוזר כאילו באופן מקוטע. חיברתי את הכבלים כמו שצריך ואין לי מושג מה הבעיה...כשאני משחק במחשב ושם מוד GAME אז הם עובדים טוב אבל המוד מיוזיק לא עובד טוב ברמקולים האחוריים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קנינו לא מזמן את הטלוויזה הבאה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 עכשיו ה-USB תומך בקבצי MKV, הבעיה היא שיש הרבה קבצים שהשמע שלהם לא נתמך... והתמונה עובדת בסדר גמור. לפני עלון המידע הפורמטים הבאים נתמכים: פורמט אודיו: WMA ,ADPCM ,HEAAC ,LPCM ,MP3 ,Mpeg ,AAC ,Dolby Digital. משום מה רוב סרטי הבלו ריי לא נתמכים, מישהו יודע למה, כלומר האם יש פורמט מיוחד של סאונד ברוב סרטי הבלו ריי שהטלוויזיה שלי לא תומכת בה? אודה לכם מאוד.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסום ההודעה הזו... יש לי רמקולים ממש ישנים (בני יותר מ-5 שנים) של YAMAHA ולאחרונה הם התחילו לעשות לי בעיות, עד שלבסוף הפסיקו לעבוד. אין לי מושג אם הבעיה בשנאי או ברמקולים עצמם, בעבר הייתי "משחק" קצת עם החיבור והיה מסתדר, אבל עכשיו אחרי שעות של ניסיונות הם מסרבים להידלק. השאלה שלי היא כזו, האם שנאי רגיל (15V DC כמו השנאי המקורי) יתאים? ומאיפה אפשר לקנות אחד זול? שאלה נוספת היא, אם מתברר שהבעיה היא ברמקולים (אני לא חושב שיש משהו לא בסדר מלבד המגעים) האם ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן, איפה? תודה מראש, אלון.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-S1. כדי להעביר אליו שירים אני משתמש בתוכנה OpenMG Jukebox 2.2 של סוני שקיבלתי עם המכשיר. המכשיר אצלי כבר שנה+ והכל תמיד פעל מצוין, רק לפני שבוע התחילה הבעיה. כשאני נכנס לתוכנה קופצת לי הודעת שגיאה: Cannot find the database file, or the database file is corrupt. Click OK to recover the database. Click Cancel to exit the application. וכמובן יש לי שתי אפשרויות OK ו- CANCEL ולא משנה על מה שאני לוחץ זה לא עוזר מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הכרטיס E-MU 1212M, נתקלתי בבעיה די מעצבנת בתוכנה PATCH MIX DSP (של הכרטיס קול) כל הטקסט שבתוכנה הפוך, זאת אומרת שממש כל הטקסט מתהפך. לאלה שלא הבינו, הינה SCREEN SHOTS: יש לי וינדוס XP SP1 בעברית, לדעתי בגלל שהגירסא בעברית היא מימין לשמאל, אז התוכנה פשוט לא תומכת בימין לשמאל וככה הכל מהתפך. אשמח להצעות לפתרון בעיה זאת.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-