עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by n_aviv1,

יש לי ויכוח קטן עם אבא שלי אז אני איעזר בכם. 1. מה ההגדרה של מערכת קולנוע ביתית (מה זה חייב לכלול) 2. כמה עולה מערכת קולנוע ביתית ממוצעת ואיכותית (לא כזו של 100 שקל עם עוצמה של אוזניות ולא כזו שעולה מאות אלפי שקלים, משהו שסביר למצוא בסלון ממוצע/ממוצע+ שיש בו קולנוע ביתי)

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by mikets,

אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621

3. Started by Mentally ill,

צהריים טובים, הכותרת מבהירה את הכל, מסך 26-28 עם חיבור אנלוגי לכבלים. עד 2000 ש'ח . הנטייה הטבעית שלי היא סאמסונג (אני ממש אוהב את מוצרי החברה), מטושיבה אני סולד , ו-LG נראת אופציה נחמדה. יש המלצות? חשוב ! חיבור אנלוגי לכבלים, HDMI DVI VGA ושהטלוויזיה תהייה FullHD. זהו בערך. תודה רבה!

4. Started by seffico,

הי, רצתי לשאול האם ניתן להגדיר במחשב שמיעה של מוזיקה בכל הרמקולים. כל הסט פועל אצלי, אבל באינטרנט ובשירים ריגילים הוא נותן רק סטריאו ורק בסרטים וכאלה הוא נותן 5.1 יש אפשרות להפעלת כל הסט גם שסתם אני שומע שיר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by S1BoY,

למישהו יש אותו? איך הוא? אני מתלבט בינו לבין הZ2300. תגובות.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by maor0247,

איזה רמקולים עדיפים לדעתכם: Altec Lansing VS2621 או Logitech X230 או Logitech Z323 אם יש לכם הצעות טובות יותר בדגמי 2.1 אשמח אם תביאו לי.... (אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים!!!)

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by S1BoY,

אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום כולם.. אני רוצה לחבר את מערכת הרמקולים 5.1 שלי ( שהיו מחוברים למחשב עד עתה ) לטלויזיה. הרמקולים שברשותי הם Creative T6060 איך אני מחבר את הרמקולים לטלויזיה? באיזה כבלים להשתמש? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  10. הATP 3 שלי שווקו חיים, אחד הרמקולים החליט למות... אז כנראה שאין מנוס מלהחליפם בשיבה טובה. עברתי פה על ההודעות בפורום וראיתי שיש הרבה המלצות על מיקרו-לבס ו DIVOOM בתור חברות טובות לתקציבים נמוכים. מבחינת עיצוב אין חשיבות משמעותית, אבל אני מעדיף רמוקולים שיהיו יחסית צרים וגבוהים מאשר רחבים. השימושים הם מוסיקה (רוק), והם גם מחוברים לטלוויזיה כך שגם סרטים וסדרות. שלט הוא חובה, חוטי או אל-חוטי. אשמח להמלצות בתקציב של עד 400 ש"ח בערך. אם יש משהו ששווה לעלות עבורו אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by maor5,

שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by thedag,

שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתית HITACHI HTD-K210 ורציתי לשאול האם יש איזה מתלה או משהו לתלות אותם על הקיר? או שאולי הם לא מתאימים לתלייה על הקיר? כי אין על הרמקולים מקום לתלייה או משהו כזה... תודה..

14. אוזניות ה-AKG שלי רופפות באוזן אחת... צריך המלצה לגבי התיקון.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by David_Beckham,

אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם, המטרה - מוזיקה בעיקר.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

התחדשתי אתמול בכבל 150 ש"ח עלה לי מקווה שלא עבדו עליי חיברתי אותו מהמסחב למסך ולא יודע לא רואים טוב, חלק כמו הכבל הרגיל (VGA-VGA) LCD: Samsung LA32A450 מסך מחשב: DELL 2007WFP הכרטיס מסך שלי ATI Radeon X1900 Series מחובר בCLONE

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16552 הוא גם נראה יפה יותר מסתם מארז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקולים למחשב,התקציב נע בין 700-800 השימושים הם בעיקר מוזיקה וסרטים. מה דעתכם על MICROLAB X23?

25. ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים