עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lioriiii,

שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by ophir91,

שלום קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!) הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב?? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים....

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by sir f,

יש לי מין הד במחשב(בקול), אני יודע שהבעיה היא לא ברמקולים/אוזניות. ההגיון אומר לי שמישהו (סביר להניח אני) התעסק באקוולייזר או בהגדרות השמע בלי לדעת מה הוא עושה, אבל אין לי מושג באקוולייזרים ובשמע. איך קוראים למדד שישנה את זה, ואם זו לא הבעיה מה כן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by danny70,

שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mikezaush,

הכרטיס הזה הוא אונבורד על הלוח אם שלי שהוא msi 865pe neo-2 platinum והבעיה היא שכשאני נכנס לvolume control וואותו אני שם בbalance באמצע כדי שישמעו משני הרמקולים באופן שווה, אבל כשאני עושה את זה לא שומעים כלום במחשב אלא אם כן אני יגביר את הרמקולים על מקסימום ווליום (וגם אז אני שומע מאוד חלש). רק כשאני מעביר את הbalance לטובת אחד הרמקולים עד הסוף אז אפשר לשמוע את שני הרמקולים באופן שווה בכל העוצמות. לאחרונה עקב הבעיה עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס שהורד באתר של msi אך הבעיה נמשכת.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי DVD של חברת LG מסוג RC288. אני הקלטתי (צרבתי) על דיסק DVD את מה שהיה בTV. כשאני רוצה לראות את זה בDVD אז אין שום בעיה, אבל אם אני מנסה לראות את מה שהקלטתי במחשב אז המחשב לא רואה כלום על הדיסק. המחשב מזהה אותו כדיסק ריק ואפילו עשיתי שיציג קבצים מוסתרים - לא עזר. בדקתי את זה ב3 מחשבים שונים וגם חבר שיש לו את המכשיר הזה אומר שיש לו את אותה הבעיה. אשמח אם תעזרו לי להצליח לראות במחשב את ההקלטות במכשיר הDVD תודה למגיבים!!

10. Started by talgold,

שלום יש לי מכשיר DVD של LG מדגם DV256\DV276K שמתי ע"פ ההוראות את המספר של הכתוביות בעברית ב טפריט בו מבקשים את סוג הכתוביות ואני לא מצליח לשיים את הכתוביות לא משנה למה אני משנה כאשר אני לוחץ על כפתור ה SUB מופיע לי OFF למרות שיש בודאות קובץ כתוביות איפה אנייכול לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. Started by asdzxc16,

כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה אז הטלווזיה עושה רעשים של פיצוצים קטנים כאלה כול כמה שניות וזה לא בעייה בכבל כי המוכר בחנות בדק איתי את הכבל על אותה טלווזיה מדגם Skyworth בחנות ועבד שמה חלק בלי רעשים והכבל זה DVI HDMI עכשיו השאלה שלי אם זה בעיה מהמחשב ואם כן זה יכול להיות מהכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך מסוג 8800 GT של NVIDIA תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by haim1440,

שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??

15. Started by simon 23,

אתם מכירים את הלוחות אם החדשים שמגיעים עם כרטיס קול "channel sound 6" ? אז קניתי לוח אם , והגיע כרטיס קול עם 3 יציאות 5.1 אנלוגיות , אופטית , וקואקסיאלית. כשאני מחבר את יציאת הקואקס , מה-DVD אל הכניסה בכרטיס קול , אני לא שומע כלום ברמקולים. גם ב - volume control בווינדוס האופציה של spdif אפורה , ולא ניתנת להזזה ... מה עושים ?!?!?!?!?! זה משגע אותי !

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by Mantis,

שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by tiktoka,

יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by adirss,

שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by גוגומגוג,

שלום. לפני כשבועיים קניתי רמקולים 5.1 X530 Logitech קיניתי כבל מאריך, חתחתי את הכבלים חיברתי את המאריך שמתי רמקול בכל פינה בחדר, ואת החוטים ליד הפאנל בתעלה. אחרי כמה זמן הרמקולים התחילו לעשות לי רעשים...חשבתי שזה חד פעמי אבל לא, זה קורה הרבה שפתאום יש להם ג'ננה של רשרושים (גם בלי להפעים מוזיקה) עכשיו אני לא יודע ממה הבעיה , אני חושב שזה בגלל החוטים שחיברתי , או שחיברתי לא טוב . אבל אני לא בטוח. אבל זה סרט רע לפרק הכל אז חשבתי להתייעץ פה. איך אני יכול לבדוק את זה ? מה אתם אומרים על הבעיה זה יכול להיות עוד משהו ? מישהו יש לו ניסיון עם הרמקולים האלו? ומה אתם אומרים אם אני יילך אליהם הם יסכימו להחליף אחרי שחתחתי את החוטים? תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Check_Point,

יש לי Altec 2100 מחוברים ל- Audigy2 . האם זה הגיוני שכאשר אני מנמיך את הרמקולים עד הסוף (דרך השלט), עדיין ישמעו חלש? אם לא, איפה עלולה להיות הבעיה ? ברמקולים או בכ.קול ? איך אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by haim652,

יש לי בלוח אם 3 חיבורים מאחורה. עד השצלחתי לכוון את הדרייבר עדיין יש לי בעיה. 3 היצאיות מאחורה של הלוח אם הם 1.מיקרופון 2.אוזניות 3.רמקולים עכשיו יש לי בעיה, באזניות נניח אני שומע כל סאונד שיש. אבל ברמקולים אני שומע רק נניח שירים, סאונד של משחקים או כל סאונד אחר אני לא שומע. מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי דרך לפתרון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by danny70,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב דגם 5300 יש לי כרטיס קול של הרקולס 6.1 game theater מהסאב יוצאים שלושה כבלים חיברתי דרך הראק ( הקופסא שיש בה את כל היציאות ) את שתי היצאות הסטראו קדמיים ואחוריים והבננה הדגיטלית חיברתי דרך הסנטר בראק . והבעיה היא שהסאבאופר לא נשלט רק חמשת הרמקולים נשלטים ואין בעיה איתם . אם יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים כך שהסאבאופר כן יהיה נשלט . ? מאחר וכל החיבורים נעשים דרך ראק . ??? זה מחריד הסאבאופר מקבל עוצמה של באסים חזקים ואי אפשר לשמוע כך . רק בווליום נמוך

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.