אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להפוך את הTriple fi 10 שלי לקאסטום.. איפה בארץ אפשר לקחת מידות של האוזניים ובמחיר סביר? ודרך אגב, יש מקום בארץ שיכול לעשות Remolding? כי בנתיים אני מתכוון לשלוח אותם לחו"ל.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המגבר הנל? קיבלתי אותו ביחד עם פטיפון גם של סניו. הוא טוב? בדקתי והוא עובד כמו שצריך.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות פאלם שישמש עבורי גם כנגן מוסיקה MP3. אם יש למישהו ניסיון עם מכשירי כף יד אשמח מאוד אם יחווה את דעתו לגבי איכות המוסיקה במכשירים אלו (יתכן שכדאי לי לקנות פאלם פשוט יותר ולקנות בנפרד מכשיר יעודי למוסיקה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות INEAR לעריכת וידאו, בד"כ לשעות הלילה... הזמנתי מאיביי ב 2 דולר, ואחרי שחיברתי אותם למחשב- הם הלכו לפח...שם מקומם... יש לי סוני MDR700 גדולות, אבל אני רוצה בתוך האוזן, שישמש לי לפעמים לחיבור למצלמת וידאו בשטח. (בעיקר לעריכה אבל גם וגם). תקציב לא יותר מ100 שקל. אני אוהב צליל עמוק ועשיר, אוהב באס. חשבתי על: סנהייזר CX300 II , או על AKG K324 P. יש לי ציוד סאונד של סנהייזר (משדרים אלחוטיים ומייק נייק דש) ואני מרוצה מהמוצרים שלהם. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפשת אוזניות כפתור (אלו שנכנסות בתוך האוזן) בתקציב 200-300 ש"ח. אני שומעת מוזיקה די רגועה. לפעמים Pאנק וקצת רוק. על מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים חיפשת הרבה ומצאתי משהו נחמד וחזק יחסית למה שאני מחפש אז לאלה שמבינים אני רוצה ,מבקש שתביעו דעה..תודה מראש והם כאן :>
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2597760&cfm=EB1BBA384C23 אני וחברה שלי עברנו לדירה ביחד ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתי שתתן חוויה קולנועית בסרטים וגם תשמיע מוזיקה כמו שצריך. הסלון לא גדול מאוד, 3.4*3.4 מטר בערך. המערכת תתחבר ל xtremer Ultra. אני לא אודיופיל אבל אני נהנה מאוד מסאונד עמוק ומדויק (יש לי אוזניויות סנהייזר HD598 עם מגבר, ו soundsticks 2 של הרמן קרדון במחשב).
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים S750 7.1 700RMS ונדפקו לי שני טוויטרים. לרמקול אחד הטוויטר עובד חלש מאוד, וברמקול השני הטוויטר עושה רעשים כשהרמקולים על עוצמה גבוהה. אפשר אולי איך שהוא להחליף טוויטרים לרמקולי האלו ? זה ממש מבאס לשמוע ככה מוזיקה וכו' :\ הנה לכם תמונה של הרמקול מהאינטרנט. http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_2.html תודה מראש לעוזרים...!
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ערב טוב.. פסח מתקרב ואיתו גם האפיקומן.. צריך להתחיל להתכונן בכל מקרה החלטתי כנראה ללכת על זוג רמקולים חדשים.. 3 שנים שירתו אותי קופסאות העץ המעפנות שלי ונראה לי שבאמת מגיע לי קצת יותר (: אחרי סקר שוק קטן וכמה סקירות ממה שהבנתי ה-Altec Lansing VS4121 הם הרמקולים 2.1 היותר מומלצים בטווח המחירים של 500+ שקל.. אבל הקטע המוזר הוא שבכל סקירה/הודעה בפורם שראיתי עליהם (אפילו מלפני שנה+) כולם ציינו שהמחיר הוא 500-550 שקל גג.. וחיפוש מהיר בזאפ הראה לי שהמחיר הכי נמוך הוא 650 שקל.. בכל זאת 150 שקל זה לא מעט כסף וקצת חבל לי.. אז מישהו יודע מה הולך פה? יכול להיות שבחנויות לא ווירטואליות המחיר יותר נמוך? ואם כן איפה באמת אני יכול לראות אותם בפעולה? (אני גר בת"א.. אז אם מישהו מכיר ח…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן... יש לי בעייה מסויימת ואצליח לפתור אותה רק ע"י התוכנה nVidia SoundStorm Control Panel, אך אינני מוצא אותה בשום מקום. יש ברשותי את הלוח ABIT NF7 שבא יחד עם הקול nvidia sound storm, התקנתי את הדרייברים של הלוח, אך אין שום soundstorm control panel בשום מקום. למישהו יש מושג איפה משיגים את זה? רשום שם שזה אמור להופיע ב Control Panel: אבל אין לי שם את האייקון הזה בכלל....ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, עדיין לא הופיע. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, גם לא הופיע. WTF? הנה פרטים על התוכנה בדף הבית: http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html רשום שם שאחרי שמתקינים את הדרייברים של ה NFORCE האייקון הזה אמור להופיע...אצלי הוא לא מופיע בכלל לאחר מלא התקנות של ג…
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-