אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם . הביאו לי מערכת סטריו (חינם חינם) של החברה AIWA דגם NSX-S22, הביאו לי אותה ללא רמקולים. השאלה שלי מה אני יכול לעשות איתה בעצם? אפשר לחבר אותה איכשהו לכרטיס קול ובכך להשמיע במערכת דרך הרמקולים של המחשב ?(ATP3). יש למערכת מאחורה יציאה שנקראת AUX\VIDEO לפי מה שהבנתי זאת יציאה דיגטלית? וגם בכרטיס קול שלי יש גם כניסה דיגיטלית (LIVE 5.1 ) זה אמור לעזור איכשהו? . :-\ בקיצור אני פתוח לרעיונות .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מדריך להרכבה ..אין לי את החוברת ואני מסתבך עם החוטים..בחיבור בין הTV לרסיבר ולDVD דגם הרסיבר: RX5042 של JVC מספר ערוצים: 5.1 ערוצים פרטים: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=34107 או http://www.jr.com/jvc/pe/JVC_RX5060/ -------------------------- תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת Creative Inspire 5.1 5200. קניתי כרטיס קול 5.1 מתוצרת CMI, התקנתי דרייברים, אבל דרך Playback Devices בווינדוס 7 הסנטר לא מוציא כלום בבדיקות סאונד. כשאני מתחיל לנגן סרט AC3 גם הרמקולים האחוריים לא מוציאים כלום, בנוסף לסנטר. אבל - כשאני מחזיר בPlayback Devices לסטריאו (2.1) אז ב-XBMC הרמקולים האחוריים מתעוררים לחיים...עדיין בלי סנטר. ראיתי שגם ב-XBMC יש בחירת אאוטפוט - אנלוגי (רק כאן עבד לי), HDMI או קואקס, ויש גם כמה בחירות שונות בDirectSound - Speakers, WASAPI וכו'. אז במקום לעבור על כל ההגדרות...יש איזה מקום שמסביר איך מגדירים את זה כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לאוזניות אלחוטיות נטענות למחשב/לטלוויזיה בתקציב - 300-500 ש"ח אני יודע שבמחיר הזה האיכות של השמע לא תהיה טובה, אבל אני מבקש את עזרתכם במציאת אוזניות המתאימות לתקציב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית HD600 של סנהייזר אבל אני רוצה משהו לקחת איתי לנסיעות ברכבת או אוטובוס ואי אפשר עם הHD600 כי הם פתוחות אז חשבתי על הDT770 אבל אין לי מושג איך הם נשמעות ואני לא רוצה לקנות בלי לשמוע הלכתי לחלילית ומרום וכלי זמר ואודיופיל וקילומבו ולאף אחד אין beyer לשמוע אז אם אתם מכירים מקום שיש.. זה יכול לעזור לי מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין בהמלצה לסטרימר , שיחובר לרסיבר שלי VSX-924 ויהיה מיועד לצפייה בסרטים באיכות REMUX ואולי בעתיד גם ב-4K. להלן הדרישות : *יכולת שידור בפורמטי אודיו DD/DTS וכד'.. *ניגון חלק של סרטי REMUX / 4K *לגבי מערכת הפעלה אין לי מושג , אם יוכל לנגן MPC זה יהיה מעולה (אך לא חייב) *יכולת להציג תרגום בעברית בעת ניגון הסרט (הקובץ של הסרט והקובץ של התרגום יהיו בעלי שמות זהים באותה התיקייה) תודה מראש *לא ציינתי תקציב כי אין לי מושג מה טווח המחירים .. האם הסטרימר הזה יעשה את העבודה ומתאים לדרישות הנ"ל ? https://ksp.co.il/item/1140-38450&select=.1123..248...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי ב- www.ksp.co.il כרטיס קול "CREATIVE 5.1 Live Player" אז האם הכרטיס באמת תומך ב5.1 ומה ההבדל בינו לבין הLIVE 5.1 (הרגיל) ומה יותר טוב מבינהם??? והאם יש להם את אותם כניסות ויציאות?? ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש עד 300 שח שיחליף את המובנה בעיקר בגלל שהחיבור הקידמי נישבר איכשהו (מארז Arc midi r2) והאחורי גם כן נידפק (לא מצליח להפעיל את שני הרמקולים איתו ,הראשי לא עובד) המובנה הוא ALC887 של realtek והרמקולים הם solo c6 עכשיו יהיה נחמד גם אם הוא יתן שיפור מסויים על המובנה חשבתי על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ?יש המלצות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מלפש רמקולים למחשב חדש (משחקים) בעלות של 200 - 300 ש"ח, מישהו מכיר את - MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS ? אנא המלצתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הסטרימר הזה כדי לחבר לטלוויזיה 4k בסלון אבל אני רואה שהוא כבר ותיק. מצד שני אני לא מוצא דגם חדש יותר. מישהו יודע איך ואיפה אני מברר אם עומד לצאת מכשיר חדש יותר בקרוב ואם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיס עכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעים אבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונד אבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחוריים דרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUT למישהו יש עצות לפיתרון? ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-