עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shainov,

שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MiD,

איך האיכות? שווה לקנות? http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 http://www.dandr.co.il/details.asp?id=835 או ללכת על חברה אחרת (טובה יותר) בתקציב של עד כ-400-500 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dicksy,

אני משוטט לי ברחבי הרשת, וכל פעם כתבה אחרת מצליחה לשכנע אותי לכיוון אחר, כשסוף סוף חשבתי שהתבייתתי על משהו - קראתי משהו נגדו ובעד אחד אחר. נתחיל עם הדרישות שלי: 1) סאונד מעולה (הכי חשוב מבחינתי) 2) חוסר תלות בתוכנה חיצונית (אני מניח שזה מעיף את ה-IPOD 3) ממשק נוח 4) הקלטה 5) רדיו (+ רציני) אלה הדרישות העיקריות. הנגנים שעברתי עליהם: H120 (iHP) של IRIVER ו- iAudio M3L. שתי הביקורות שקראתי ב-whzone פירגנו מאוד לשני הנגנים, ומאחר שאין לי צורך בווידאו או תמונות כלל, שני הנגנים נראים לי ממש אופציונליים. מה שמפריע לי ב-M3L: * אין מסך על המכשיר עצמו, יכול להטריד מאוד * כרגע לא תומך עברית * דורש 30 שעות הטענה, שזה סוג של חיסרון למרות שעות העבודה הרבות * מחייב מתאם לחיבור חיצוני וה…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by erbrt,

יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Raanan30,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gadits,

קראתי בביקורת באתר http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=39&page=2359 ..שכדי להטעין את הבטריה של הIRIVER H-10 הוא חייב להיות מחובר לUSB ..יכול להיות שהבנתי לא נכון ?!?!....האם למישהו כאן יש את המכשיר ויכול לאשר את הדבר? ושאלה שנייה האם הנגן הזה מתאים לריצה ..האם יש לו מנגנון SHOCK כמו לIPOD MINI שמונע קפיצות בשירים בזמן זעזעוים ? אנא עיזרו לי כי אחותי נובעת השבוע לארה"ב ..והייתי כמעט בטוח שאני אומר לה לקנות לי את הIRIVER H-10 עד שקראתי את הביקורת הזאת..אם הדבר הזה נכון אין סיכוי שאני קונה את הנגן הזה!!!...כי אז אם רצה לקחת אותו לטיול לבית מלון ותיגמר לי הבטריה לא אוכל להטעין אותה בתודה מראש גדיץ ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HAI_E,

אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dennis_g,

צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lover323,

אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EG,

יש לי קליפ והוא קובץ MOV אז אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elis02,

שלום, אני זקוק לטלויזיה של 32 אינץ LED עד 2000 ש"ח. עדיפות לקצב העברת נתונים של כ-100 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by amichay,

שלום רב קניתי לאחרונה מגבר של הרמן-קרדון,המכשיר בא עם שלט שניתן להזין לתוכו את מכשירי המדיה השונים,בקצרה שלט אוניברסלי,ללא כל בעיה הצלחתי להזין את הטלביזיה [שרפ]את הקומפקט[סוני] וואת שניהם השלט מפעיל ללא כל בעיה,אבל את הDVD שלי שהוא יונדאי ואת ממיר הכבלים של HOT של סמסונג לא הצלחתי להפעיל בשום אופן, בחוברת של המגבר שי את הקודים של המכשירים אותם ניתן להזין לתוך השלט,אבל גם לאחר שהזנתי אותם המכשירים לא פעלו,בשלט ניתן לבצע סריקת קודים אוטמטית,גם זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. ערב טוב לכולם כבר שנתיים שיש לי את המחשב והטלוויזיה, ואני לא מסוגל לחבר אותם בצורה האופטימלית. אני מחבר דרך כבל HDMI, מגדיר רזולוציה של 1080*1920 וניסיתי כל כך הרבה דברים. החלפתי דרייברים, חפרתי על ההגדרות בטלוויזיה ושום דבר לא עוזר - אני לא מקבל תצוגה של פיקסל פר פיקסל, וזה משפיע נורא על החדות והחוויה. תייעצו לי מה אפשר לעשות... עברתי קצת על האינטרנט, חיפשתי מקרים דומים. ראיתי הרבה פעמים את המושג Just Scan אבל לא מצאתי אותו לא בתפריט הטלוויזיה ולא בדרייברים. כרטיס מסך GeForce 310M טלוויזיה Toshiba מסדרת REGZA בגודל 42", כמובן FULL HD. אני לא יודע מה הדגם המדוייק ואין לי כל כך איך לבדוק (אמור להיות כתוב מאחורה, איפה שמחוברות הזרועות שמחזיקות אותה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by גדעון,

האם מישהו מכיר PLUG IN לWINAMP שיודע להתחבר ל CDDB? (מקבל רשימת שירים כשמנגנים דיסק מקורי) ???????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. צריך המלצה לאוזניות עד 650 ש"ח בעיקר לשמיעת מוסיקה מכל הסגנונות שמעתי פידבקים רבים על הM50X אך אם יש אוזניות עדיפות בטווח מחירים הנ"ל אשמח להמלצות ד"א יש לי כרטיס קול XONAR STX להגברת האוזניות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האוזניות ישמשו לגיימינג, מוזיקה וסרטים נדרש מיקרופון. ההגבלה ל - 75$ היא בגלל הגבלת המכס בארץ, אם מישהו מכיר איזה דיל טוב שרץ עכשיו באינטרנט אני ישמח פשוט לא מצליח למצוא...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיס עכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעים אבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונד אבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחוריים דרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUT למישהו יש עצות לפיתרון? ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים