עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OR007,

יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EQliz24,

אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by idanarieli,

חריגה אולי ב50 שקל לא יותר מזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מלפש רמקולים למחשב חדש (משחקים) בעלות של 200 - 300 ש"ח, מישהו מכיר את - MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS ? אנא המלצתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

הכותרת די ממצה את עצמה... מצאתי תוצאות בחיפוש רק בקשר לRMS, אבל אני יודע שרושמים נגיד 500W PMPO או 500W RMS אז בקיצור, מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב או שהם בכלל לא קשורים אחד לשני?

7. רכשתי כרטיס טלויזיה מסוג Hauppauge PVR 150, התקנתי את מערכת ההפעלה Windows 7 וישנן בעיות בתאימות הכרטיס. היו לי אותן בעיות עם הכרטיס קול אך הן נפתרו לבסוף. המחשב אומר שהוא אינו מצליח לעדכן את הדרייבר כי הוא לא מוצא את הכונן ואיני יודע מה לעשות. אם למישהו יש הצעות לדרכים להתאים את הכרטיס ולהתקינו כמו שצריך .... בתודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MiD,

איך האיכות? שווה לקנות? http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 http://www.dandr.co.il/details.asp?id=835 או ללכת על חברה אחרת (טובה יותר) בתקציב של עד כ-400-500 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by haim85,

רסיבר דנון דגם AVR1509 סכום 1250 רסיבר פיוניר דגם VSX520K סכום 1670 רסיבר אונקיו דגם SR308 סכום 1790 מה עדיף מ 3? אבקש חוות דעת ממביני עניין ברסיברים..! תודה מראש [= נ.ב מבחינה פונקצויות שמע איכות וכו'! אם עם רסיבר עדיף מהשלושה עד 2000 שח גג!! אשמח לשמוע .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ניר מליק,

שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד. דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!! עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!! דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית?? ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617 הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי?? שבת שלום לכולם.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kobiatti,

חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מגבר ONKYO TX-DS575X ? 2 רצפתיים -160 WATT כל אחד סנטר 90 שניים אחוריים 90 כל אחד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ramax,

הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by itayze,

היי , כנראה אני אתן את הכרטיס קול שלי לאחי הקטן ( Gtxp , הוא צריך כ.קול חיצוני ) . אני מחפש כ.קול שלא יפחת מהרמה שלו ... הרמקולים : Logitech Z550 , חובה שיהיה לכ.קול Coax ( ועדיף שתהיה גם יציאה אופטית , Just in case )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itayizra,

אני צריך מדריך להרכבה ..אין לי את החוברת ואני מסתבך עם החוטים..בחיבור בין הTV לרסיבר ולDVD דגם הרסיבר: RX5042 של JVC מספר ערוצים: 5.1 ערוצים פרטים: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=34107 או http://www.jr.com/jvc/pe/JVC_RX5060/ -------------------------- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום מבקש המלצה לאוזניות אלחוטיות נטענות למחשב/לטלוויזיה בתקציב - 300-500 ש"ח אני יודע שבמחיר הזה האיכות של השמע לא תהיה טובה, אבל אני מבקש את עזרתכם במציאת אוזניות המתאימות לתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב לכולם כבר שנתיים שיש לי את המחשב והטלוויזיה, ואני לא מסוגל לחבר אותם בצורה האופטימלית. אני מחבר דרך כבל HDMI, מגדיר רזולוציה של 1080*1920 וניסיתי כל כך הרבה דברים. החלפתי דרייברים, חפרתי על ההגדרות בטלוויזיה ושום דבר לא עוזר - אני לא מקבל תצוגה של פיקסל פר פיקסל, וזה משפיע נורא על החדות והחוויה. תייעצו לי מה אפשר לעשות... עברתי קצת על האינטרנט, חיפשתי מקרים דומים. ראיתי הרבה פעמים את המושג Just Scan אבל לא מצאתי אותו לא בתפריט הטלוויזיה ולא בדרייברים. כרטיס מסך GeForce 310M טלוויזיה Toshiba מסדרת REGZA בגודל 42", כמובן FULL HD. אני לא יודע מה הדגם המדוייק ואין לי כל כך איך לבדוק (אמור להיות כתוב מאחורה, איפה שמחוברות הזרועות שמחזיקות אותה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אז אני רוצה או את הדגם הזה Morel NOVA 850 VELVET ב-1750 או את זה Morel NOVA 5.1 ב2189 מה נראה לכם יותר כדאי _המערכת לחדר ויש לי חדר גדול משהו כמו 4 על 4 עכשיו התקציב שלי לרסיבר הוא משהו כמו 1400 שקל.. אם אתם יודעים על יד שניה של משהו טוב או פומבית אז בכיף אמממ אני מעדיף שהרסיבר יהיה ל 6.1..כי אני מאמין ששמתישהו אני ארצה להוסיף סנטר משובך דרך אגב הכל הולך להתחבר למחשב ולטלויזיה אל סי די 32 (של סוני (בראביה) אם זה משנה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guliver,

כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917 אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו... בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. צריך המלצה לאוזניות עד 650 ש"ח בעיקר לשמיעת מוסיקה מכל הסגנונות שמעתי פידבקים רבים על הM50X אך אם יש אוזניות עדיפות בטווח מחירים הנ"ל אשמח להמלצות ד"א יש לי כרטיס קול XONAR STX להגברת האוזניות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.