אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917 אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו... בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי לראות בטלויזיות הגדרת סאונד שהיא על BBE, גם במערכת סטריאו המעפנה שלי יש BBE.. חיפוש בגוגל הראה על High Definition Sound ? נשמע קצת מוזר ? אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הגדרה מדוייקת יותר לדבר, כאשר אני מוריד את הרמה במערכת חלקים שלמים נעלמים מן הסאונד, מעין כזה הד מסויים, מהו פשר הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין ברסיבר עם 2 יציאות דיגיטליות וזוג רמקולים, לא סגור על סוג הרמקולים (ריצפתיים או מדפיים) אודה לכם על ההמלצות
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Toshiba Regza 32AV600E ואני רוצה לתלות אותה על הקיר. הבעיה היא שלא קיבלתי ברגים עם הטלויזיה ואני לא יודע איזה סוג ברגים אלו. בדקתי בחוברת שקיבלתי עם הטלויזיה ולא מצאתי. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות עד 650 ש"ח בעיקר לשמיעת מוסיקה מכל הסגנונות שמעתי פידבקים רבים על הM50X אך אם יש אוזניות עדיפות בטווח מחירים הנ"ל אשמח להמלצות ד"א יש לי כרטיס קול XONAR STX להגברת האוזניות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה המלצה לאוזניות במחיר של עד 150 ש"ח למוזיקה, עדיף IN EAR, שיהיו איכותיות מאוד!! בעיקר לרוק ומטאל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לרכוש רמקולים ממערכת שמרכיבה 2 סאב-וופרים ו-2 רמקולים סטלייטים-מדפיים (אין לי בדיוק הגדרה אליהם...התיבה שלהם יותר גדולה משל סטלייטים אבל יותר קטנה משל מדפיים), אני מתכנן לשים בכל ערוץ סאב-וופר ורמקול אחד, והם ישמשו אותי כרמקולים קדמיים. לצורך הגברה יש לי 2 מערכות סטריאו, השאלה היא מה יהיה הפתרון הכי אפקטיבי ונציל, עומדות בפני מספר אפשרויות: 1. חיבור כל מערכת ל-2 רמקולים מאותו סוג ל-2 הערוצים (2 סאב וופרים למערכת אחת, 2 סטלייטים למערכת ה-2), כאן הקרוס אובר יהיה נציל מאוד ויהיה לי שטח גדול מאוד "לשחק" עם ההגברה 2. חיבור כל הרמקולים למערכת אחת, 2 רמקולים בטור בכל ערוץ (סאב וופר אחד וסטלייט אחד בכל ערוץ) וחיבור הקרוסים לרמקולים עצמם כאשר ל-LOW PASS אשתמש בחיב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש בכלל דבר כזה אם כן איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מגבר ONKYO TX-DS575X ? 2 רצפתיים -160 WATT כל אחד סנטר 90 שניים אחוריים 90 כל אחד ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב לא מזמן, מרוצה אם זה מעניין אתכם, אז כמובן התקנתי כרטיס קול הכנסתי את הכבל לתוך המחשב והופה יש סאונד, מעלה אותו עד הסוף, ומה לעשות, זה לא מחזיק. עכשיו אני במצב שאני חושב שהבעיה עצמה בהגדרות או במשהו כלכך מטומטם שאני לא מצליח לחשוב עליו, אז במקום זאת החלטתי לפנות אליכם בבקשה שאם אתם מכירים איזה תוכנה שתגביר לי את הסאונד מעל ה100% במחשב שלי, שאני מאמין שיש איזה אמפליפייר שאתם מכירים, ואחרי ניסיונות רבים אני העדפתי לפנות אליכם, תודה מראש. אני מקווה מאוד שהת'ראד מתאים לפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה מסוג Hauppauge PVR 150, התקנתי את מערכת ההפעלה Windows 7 וישנן בעיות בתאימות הכרטיס. היו לי אותן בעיות עם הכרטיס קול אך הן נפתרו לבסוף. המחשב אומר שהוא אינו מצליח לעדכן את הדרייבר כי הוא לא מוצא את הכונן ואיני יודע מה לעשות. אם למישהו יש הצעות לדרכים להתאים את הכרטיס ולהתקינו כמו שצריך .... בתודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת Creative Inspire 5.1 5200. קניתי כרטיס קול 5.1 מתוצרת CMI, התקנתי דרייברים, אבל דרך Playback Devices בווינדוס 7 הסנטר לא מוציא כלום בבדיקות סאונד. כשאני מתחיל לנגן סרט AC3 גם הרמקולים האחוריים לא מוציאים כלום, בנוסף לסנטר. אבל - כשאני מחזיר בPlayback Devices לסטריאו (2.1) אז ב-XBMC הרמקולים האחוריים מתעוררים לחיים...עדיין בלי סנטר. ראיתי שגם ב-XBMC יש בחירת אאוטפוט - אנלוגי (רק כאן עבד לי), HDMI או קואקס, ויש גם כמה בחירות שונות בDirectSound - Speakers, WASAPI וכו'. אז במקום לעבור על כל ההגדרות...יש איזה מקום שמסביר איך מגדירים את זה כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין בהמלצה לסטרימר , שיחובר לרסיבר שלי VSX-924 ויהיה מיועד לצפייה בסרטים באיכות REMUX ואולי בעתיד גם ב-4K. להלן הדרישות : *יכולת שידור בפורמטי אודיו DD/DTS וכד'.. *ניגון חלק של סרטי REMUX / 4K *לגבי מערכת הפעלה אין לי מושג , אם יוכל לנגן MPC זה יהיה מעולה (אך לא חייב) *יכולת להציג תרגום בעברית בעת ניגון הסרט (הקובץ של הסרט והקובץ של התרגום יהיו בעלי שמות זהים באותה התיקייה) תודה מראש *לא ציינתי תקציב כי אין לי מושג מה טווח המחירים .. האם הסטרימר הזה יעשה את העבודה ומתאים לדרישות הנ"ל ? https://ksp.co.il/item/1140-38450&select=.1123..248...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-