אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בסרטים אני תמיד שם את הטרבל על 2 ואת הבאס על 1, אבל במוזיקה על כמה כדיי לשים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני רמקולים וסאב של חברת אלטק לסינג.. הכי טובים שיש! הבנתי שלא מייבאים אותם יותר לצערי... מחפש חדשים במחיר בסביבות 300 ש"ח, סאונד איכותי וחזק למשחקים ומוזיקה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החיבור עצמו של הכבל נראה מוזר ולא נכנס לשקע בין שני הרמקולים (האדום\שחור) השקע עצמו מתברג החוצה עד לשלב מסויים וזהו. ככה נראה הקצה של הכבל: http://www.jamelectronic.com/banana-plug-4-mm-891476.html נראה לי קוראים לזה bnana plug אשמח לעזרה! - - - תגובה אוחדה: - - - עריכה.. למי שנתקע עם זה - פשוט צריך להפעיל הרבה כח כדי לדחוף פנימה את החיבור... גם אם אתם מרגישים שזה חזק ולא נכנס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קראתי פה כמה שרשורים ואני קצת מבולבל. אני מנסה לבחור בין שני הרמקולים הבאים: Creative Inspire T10 2.0 Microlab FC330 2.1 הרמקולים בעיקר למשחקים וקצת מוסיקה. אם באס זה לא משהו שחשוב לי, האם אני בכלל צריך סאב? מישהו פה ציין שעבור מוסיקה דווקא 2.0 יותר יתאים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתהם מערכות 5.1 פלוס מינוס אותו מחיר (900 שח) יש דעה חד משמעית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ? עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קליפ והוא קובץ MOV אז אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלו: http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-300-Headphones-Category/dp/B000E6G9RS/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198987&sr=1-36 אפשרי שיהיה זיוף באתר כזה? אגב מה אתם אומרים על אלה? http://www.amazon.com/Sennheiser-PMX-60-PMX60-Headphones/dp/B00009LI55/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198034&sr=1-1 ואיך יהיה השילוב שלהם (CX300 , PMX60) בפלאפון 6120C שהוא בעצם עם חיבור 2.5CM (יש אפשרות לחבר לחיבור של 2.5-3.5) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רמקולים 5.1 ו 4.1 של Genius יחסית מאוד זולים אולם כמעט ולא מוכרים ותהיתי אם למישהו יש נסיון איתם או שמע עליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובד מהבית ורוצה לשמוע מוזיקה כמו בנאדם בפינת עבודה. יש משהו בתקציב הזה? מעדיף לכיוון ה 200, אבל אם יש משהו ממש איכותי ב 300 גם הולך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כאשר התחלתי לחפש נגן mp3 חבר פנה אותי לפה אני מחפש נגן mp3 שתיהיה לו מין אריזה או משהו נגד רטיבות לפחות 15 גיגה איכות סאונד גגבוהה ושמיעה בווליום גבוה כמובן אפשרות וויסות הוולייום\ ושיהיה מותג או משהו עם זמן אחריות של לפחות שנה אם אפשר אם אפשר מסך צסעוני ואפשרות לראיית סרטים אבל זה ממש לא חובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שלוש שבועות או יותר אני ביקשתי ממכן שתמליצו לי על דיסקמן בתקציב של 200 ש"ח, אבל אמרתם שחבל לי על הכסף ושאין בתקציב הזה משהו טוב. אז חסכתי קצת כסף, והתקציב עכשיו גדל ל-400 ש"ח. לא יודע בדיוק איזה שימושים אחרים יש לדיסקמן, אבל אני רוצה אותו בשביל להקשיב לכמה שירים MP3 כשאני לא על המחשב. לא מיועד לשימוש בזמן פעילות גופנית או משהו כזה. אם אפשר בבקשה שהתקציב לא יחרוג מ-400 ש"ח, ושמחיר המשלוח יהיה כלול ב-400 ש"ח. אני מעדיף לקנות מחנות שיש לה אתר ברשת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-