עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by faza,

ברשותי כרטיס קול הרקולס DIGIFIRE 7.1 אני מחובר ממנו למערכת סטריאו עם כבל אופטי. בהגדרה של הכרטיס מסומנת היציאה האופטית/דיגיטלית אבל יש לי סאונד רק בסטריאו. יש אפשרות לערוך בדיקת שמיעה לכל רמקול בנפרד וכך שומעים כי בכל המצבים אני לא שומע סראונד-הסטריאו בכל מצב-אין רמקולים אחוריים או סנטר או סאב. גם שהוא מראה על השמעה לרמקול אחורי אני עדין מקבל סאונד בקדמיים אין לי הפרדה לכל לרמקול בנפרד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

אני משתמש בקודק CCCP ועד עכשיו לא היו לי בעיות עם הסרטים, עכשיו נתקלתי בכמה סרטים שעושים בעיות, הפריימים לא רצים בקצת המקורי שלהם, אלא לאט יותר, תודה לעוזרים!

3. יש לי את המפרט שבצד.. כרטיס המסך ללא מפענח HD - G80 וסרטי HD (48,720,1080) מקרטעים לי עם קודקים אחרונים בארבעה נגנים שונים - Jet Audio , wmp, Crytal Player, Media Player Classic. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה של קידוד במחשב אחד התקנתי את ACE MPEG וכל הסרטים עובדים טוב ומחשב אחר התקנתי את זה וכלום או שלא רואים אוש ששומעים היסרתי התקנתי התקנתי מקודדים אחרים וכלו לא עוזר מה ניתן לעשות במצב כזה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by DAVIDKI19,

SONY SRS-D511 זה הדגם... הבעיה היא שכשאני מסתכל סרט אז הקול שמדברים נשמע מאחור ה3 רמקולים לא עובדים הקידמיים והסנטר כשנפעלת מוזיקת רקע זה עובד..... על השלט יש כפתור DUAL STEREO כשהוא בOFF בסרטים יש רק את המוזיקה כשאני שם אותו על OC אז הקול של השחקנים מאחור מקדימה הם עובדים רק כשנפעלת המוזיקה במוזיקה במצב שOFF האחוריים לא עובדים וחסר משהו ... כשאני שם ON הכל עובד בסדר... הרמקולים מוגדרים כ 5.1 מערכת הפעלה וינדוס 7 לוח אם <<< מה לעשות תעזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by The Ball,

יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by orinabarro,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. שלום, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, אני אובד עצות... קניתי כרטיס קול חדש X-FI Titanium Fatal1ty Champion Series של Creative, עם פאנל קידמי שיש בו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות וכניסת RCA בשביל הקלטות. הכל עובד חוץ מיציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס! אני עובד תחת WINDOWS 7 ואני משתמש בדרייברים של ויסטה שהיו לי בדיסק המצורף. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולשים הכי מעודכנים מהאתר של CREATIVE, גם דרייברים רשמיים לויסטה וגם דרייבר BETA ל-WINDOWS 7 - ושום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by BONO,

יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by ogi123,

שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Inter,

אני ממש מקווה שהנושא הזה הוא לפורום הזה, אז ככה. יש לי מקלדת מיקרוסופט דיגיטל מדיה, בצד ישנם מקשים של +\- לווליום והשתק כמובן, לאחר פירמוט של המחשב לגירסה קצת מעניינת יותר של ווינדוס XP נתקלתי בבעיה שהמקשים של ה+\- לא עובדים אבל ההשתק כן, התקנתי מחדש דרייברים למקלדת למרות שמעולם לא הייתי צריך אותם וזה עדיין לא פועל, למרות שכל שאר באפליקציות שיש כן פעילות. אם זה משנה כ"כ הכרטיס קול הוא AUDIGY 2 ZS. יש למישהו פיתרום ? בנתיים ניסיתי הכל

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by dan9,

היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מסך טלוויזיה 37 אינץ' של טושיבה. חיברתי אותו למחשב דרך ה-S-VIDEO ובמקביל למסך מחשב דרך VGA. הבנתי שיש סיכוי טוב שאני אראה יותר טוב את המחשב במסך ה-LCD אם אני אחבר אותו לטלוויזיה דרך VGA. כשחיברתי את הטלוויזיה דרך חיבור ה-VGA ועברתי לערוץ ה-PC הוא רק מהבהב כל הזמן משחור לשחור ולא מראה כלום. אם אני עובר לערוץ של ה-S-VIDEO אני רואה את המחשב. מה אני צריך לעשות? למה לא רואים כלום דרך חיבור ה-VGA? למה זה מהבהב משחור לשחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by siin,

התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by agal,

יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מסך LCD של סוני BRAVIA 32S5500 שהוא המסך הראשי במחשב שמחובר דרך חיבור HDMI (עם מתאם DVI) כאשר יש לי כרטיס מסך שלGigabyte 4850GT. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סדרות שהם לא HD אני לא מקבל מסך מלא אלא מסך עם פסים שחורים עבים בצדדים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך עד כמה שאני מבין אבל ללא הועיל. חשוב לציין שסרטים או סדרות באיכות HD ואת "שולחן העבודה" אני רואה במסך מלא ללא כל בעיה. בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

שלום.. כשאני מנסה לצפות בDVD 5 מלא במחשב הוא משמיע רק את הסאונד של הרקע.. ואת הפסקול של הדמות שמדבר הוא לא... כשאני מנסה לצפות בדיסק דרך נגן DVD שמחובר לטלוויזיה הכל בסדר.. (היתה לי את הבעיה הזאת גם עם DVD ישן ולא ידעתי איך פותרים אותה)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by walla,

העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by RJ1,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם כרטיס קול מובנה. בחודש הראשון הכל עבד חלק ושמעו בסטיראו מהחודש השני שומעים רק באוזן שמאל. למה זה ומה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ophir555,

מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. יש לי TV OUT מהכרטיס מסך של רדאון 9200 . הTV-OUT מחובר לוידאו, עכשיו יש לי בעיה עם סאונד, רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לחבר את הסאונד של המחשב לוידאו(LINE IN של הודאו) דרך חיבור RCA (האדום הזה).? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by Or94,

טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.