אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת? אני מנסה לחבר אותה למחשב דרך כבל רשת כתוב בבדיקות שהכל בסדר , ואני רואה גם שיש לו IP, אך לא הבנתי איך אני גורם לטלויזיה כעת להראות את הסרט מהמחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להתנצל שזה הת'רד השלישי המקביל שלי בזון, הבעיות פשוט זורמות ללא הפסקה ואין ממש למי לפנות... יש לי רמקולים Logitech X530 ואני עובד איתם על 5.1 ערוצים עם הכרטיס קול המובנה של הלוח (היעודי לא תומך כל כך ובשימוש רק לאוזניות). בכל פעם שאני משחק עם הרמקולים במשחקים, אך ורק במשחקים יש רעשים סטטיים חזקים מהרמקולים בצורה שדי משתקת אותם או חלק מהם ולוקח לזה זמן להרגע ובדרך כלל זה גם חוזר על עצמו. בסרטים או מוסיקה זה לא קורה, גם כשאלו פועלים על 5.1... אין לידם איזה פלאפון או משהו. ניסיתי לנתק אותם ולחבר חזרה אבל זה לא ממש עזר. למישהו יש מושג...?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלם חברים לאחרונהרכשתי מחשב נייד יש בוא יציאת HDMI חשבתי לחבר אתו לפלזמה אבל אני לא בטוח איזה כבל אני צריך בשביל זה (בפלזמה יש גם חיבור HDMI) ראיתי את הכבל הזה : http://cgi.ebay.com/Premium-1-3-Gold-HDMI-Cable-for-PS3-Sony-1080P-1M-3FT_W0QQitemZ370301531122QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5637b0f3f2 האים הוא יתאים לי? כמה שהבנתי לכל כבל יש מהירות משלו על מה זה משפיע ? יש לזה חשיבות בכלל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים - logitech x540 וכשאני משמיע מוזיקה , היא כמובן מתפצלת לי לכל הרמקולים - הקדמיים נשמעים מעולה והאחוריים משמיעים רק חלק מהמוזיקה. ברצוני שבכל רמקול אשמע את כל זרם המוזיקה המלא - האם זה אפשרי? יש תוכנה שמכווננת? תודה רבה ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שמאוד קשה להשיג ולא ממש מצאתי.. מה דעתכם יש מצב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. לוח אם - ASUS P5B, כ.קול מובנה, הורדתי את הדריבר של SoundMax לווינדוס 7, והיו לי איתו בעיות. התקנתי בנוסף עוד כ.קול על המחשב creative audigy 7.1 ..המחשב מחובר למערכת, שממנה יש 2 רמקולים רגילים. עדכנתי תדריבר החדש ביותר, וכרגע הבעיה היא שרמקול ימין ושמאל לא מופרדים, כלומר אם אני מסמן שרק רמקול שמאל יעבוד שומעים נורא חלש (משני הרמקולים) ואם אני מעביר למרכז או לימין (לא משנה) שומעים בשניהם חזק. יש אפשרות לשנות בהגדרות מ2.1, 4.1, 5.1, 7.1 ואוזניות, ניסיתי לשים כל אחד מהם, וסימנתי שרק צד שמאל כאילו יעבוד, אז בחלק מהמקרים לא שמעתי כלום (משני הרמקולים) ובחלק שמעתי מאוד חלש, שוב משני הרמקולים. במשחקים זה עושה בלאגן שאין הפרדה בין צד שמאל לימין.. בעיות דרי…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מחפש אזניות (לא in ear) כפתור בתקציב של עד 450 שיהיו נוחות שיהיה אפשר להתאמן איתן (חסינות זיעה..) שיהיו איכותיות.. (בכל זאת אני משלם...) חסינות רעש חיצוני כי אני רוצה לקצור איתם את הדשא.. הסיגנון מוזיקה המועדף שלי הוא רוקנ'רול וכל מיני דברים מסביב רצוי שיהיו תואמות לאייפון ואם יש משהו שמוכר לכם שכולל בלו טות' בבקשה תציעו... תודה. נ.ב. ניתן לקנות בחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. זמן רב אני תוהה מדוע קיימים הבדלים כל כך משמעותיים בפורמט ה H.D. חלק מהסרטים ממלאים באיכותם מסך מלא. וחלק מכילים פסים שחורים בעוביים שונים. הייית שמח לדעת כמה דברים בנוגע לכך 1: למה אין אחידות בפורמט? הרי פורמט מעצם הייתו פורמט אמור להיות אחיד 2: מה קובע אם הסרט יהיה על מסך מלא או עם פסים שחורים למעלה ולמטה? 3: איך ייתכן שסרט HD מופיע באיכויות שונות למרות שהנפח שלהם כמעט זהה אשמח להסבר מקצועי תודה רבה נדב
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי לוח אם די ישן של אינטל דגם D850EMV2 עם סלוטים של PCI . אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול שמצד אחד יתאים לי ללוח ומצד שני תהיה תאימות מלאה שלו לחלונות 7. אם יש בכלל כרטיס כזה........... תקציב- עד 300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Altec lansing ATP3 יש לי אפשרות לחבר אותם ל LCD עם מתאם כלשהו? ללא רסיבר! אם כן אפשר הסבר על החיבור וכיצד נראה המתאם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול אם השלט Sunwave SMR-140 עובד עם התפריטים של הMedia Portal. תודה!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלוםלכולם רכשתי מחשב חדש עם יציאות בכרטיס מסך של hdmi /dvi/vga אבל הטלויזיה שלי ישנה ולכן יש לה יציאות רק של בננות רגילות אדום לבן וצהוב ןכניסת s video פינים כאלה.. איך לחבר???
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-