אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה ותוכנה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי מקרופון פשוט שחיברתי אותו לחריץ האדום (לאיפה שצריך לחבר,נכון?) ואני יכול להקליט איתו ברשמקול , אבל אני לא מצליח להפעיל אותו במשחקים ... , אני משחק בSCCT ואם אני רוצה להשתמש במקרופון במשחק אז אני צריך להיכנס לvoice setup ואז המחשב בודק את חומרת הקול שיש - אבל בסוף הוא תמיד עושה לי את הבעיה הזאת: http://img248.echo.cx/my.php?image=18em1.jpg בבקשה משהו יכול להגיד לי מה לעשות? יש לי כרטיס קול מובנה שקוראים לו sound max תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
או קיי היום חיברתי את המקרופון+אוזניות החדשים שקניתי מכיוון שהמקרופון שלי הישן הפסיק לעבוד אז חיברתי כמו שצריך לא עבד לא הצליחו לשמוע אותי והמקרופון לא הגיב האוזניות פשוט בסדר ניסיתי חיבורים שונים וכל זה חיפשתי בהגדרות ואני לא מבין מה לא בסדר? תוכלו לעזור לי בבקשה? ד"א התלבטתי אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית אז מצטער אם זה לא המקום הנכון תודה רבה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ביקשתי מהם וישלחו לי את האוזניות (טכניקה A900) בתג מחיר של 40 דולר כדי שאני לא ישלם מכס. הם מסכימים ואני מוציא את ההזמנה ביום ראשון. מגבר אתם אומרים שלא צריך לאוזניות האלה ממש... למרות שראיתי בEBAY מגברים ניידים זולים (20-50 דולר) אבל אני לא יודע אם הם טובים. אז מה הרמה שלהם והאם הם טובים לאוזניות האלה והאם בכלל כדי מגבר לאוזניות האלה?
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במתג ווליום של הATP3 שלי,כשאני בא לכבות את המערכת הווליום עולה ליותר גבוהה ממה ששמעתי ורק אז נחלש,מה לעשות? זה ממש משגע בלילה אני מעיר את כל הבית ככה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ,לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=riverplay1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים שאינם קבצי מוזיקה לנגן הוא נותן לי מן הודעת אזהרה שלא הכל נשמר או ירד כמו שצריך. אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. שוב זה לא קורה עם קבצי אודיו . אודה לכם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של PHILIPS DVR75 הוא הפסיק לקראו את מרבית הדיסקים שצרבתי במחשב.... עכשיו הוא קורא רק סרטי DVD מקוריים .. מה יכולה להיות הבעי ??? הוא כבר ניגן את הדיסקים שצרובים ופתאום הוא החליט שהוא לא מזהה אותם ..
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום ! הביאו לי נגן DVD פיונייר מדגם מאוד מיושן: DV-350, הנגן מנגן מצויין סרטי DVD ו- VCD אבל כאשר שמים בו סרט בפורמט SVCD מתחילה הבעיה. הוא מנגן את הסרט אבל הוא מכווץ את התמונה אנכית. מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מצליח להכניס שירים לנגן דרך התוכנה JETSHELL, רואים אותם, הם תופסים מקום והכל. עכשיו שאני פותח את הנגן חלק מהשירים לא נמצאים ברשימה הקבצים שלא נמצאים הם קבצים שהסיומת שלהם היא .m4a מישהו יודע מה לעשות? :'(
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com. לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר. במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק. אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו]. כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה. ו... חוזר חלילה. האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו? האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה? אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מא…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הנגן שלי לא נדלק והמחשב לא מזהה אותו יכול להיות שזה בגלל שהוצאתי את היואסבי באמצע עדכון? אם כן, מה אפשר לעשות שיכול להיות יסדר את זה חוץ מלשלוח לתיקון?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) החיבור האדום והלבן בא מהבאס יש לו כל מיני חיבורים מאחורה למנהל- למה לנעול אם סוף סוף עוזרים לי?? תודה
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי תומך ב7.1 כך שהוא לא הבעיה גם אם אני עושה בהגדרות על סראונד 5.1 הוא לא מנגן בכול הרמקולים איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי קנתה את הטלוויזיה הנ"ל. ניסיתי לחבר דיסק און קיי בכדי לראות סרטים, אך יש שתי בעיות. בעיה ראשונה היא שלא רואים את כל הקבצים שנמצאים על הכונן. הבעיה היותר חמורה היא שאף קובץ לא עובד. אני מקבל הודעת שגיאה שהפורמט לא נמתך. ניסיתי 4-5 קבצים שונים ובכולם אותה הבעיה. יש לכם מושג למה? תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי מערכת sbs580 של creative עכשיו היום הייתי בחנות של רמקולים וזה...ואיך שהוא הגעתי למצב שאני אומר למוכר שיש לי רעש כזה שיוצא מהסאב והוא אמר שיש מצב שהסאב שואב אויר במקום להוציא... בדקתי....ואכן זה כך....מישהו יודע איך פותרים את זה והאם זה הורס משהו? הוא אמר שיכול להיות שהחיבורים הפוכים משהו?! תודה לעוזריםם
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך FENDA Multimedia Speakers A310 , הבעיה היא שהסאב כל הזמן משקיע קולות. הקטע הוא שבמערכת הקודמת שלי זה לא עשה את הרעש המוזר הזה. אני מנסה לשחק בהגדרות במחשב והורדתי גם דרייבר חדש אבל זה לא עוזר. מישהו לעזור? הרעש זה לא בהכרח כשיש מוזיקה או סרט.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חיברתי את ה HD4350 לפלאזמה ורואים נהדר הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד. חיברתי את הכרטיס לפלאזהב באמצעות כבל DVI ל HDMI האם פה הבעיה? איך ניתן לפתור זאת או שאלי לרכוש בנוסף גם כבל Audio ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, אח שלי גנב לי את הרמקולים ואני לא יכול לשמוע. אני שם את האוזן על המחשב ועל המסך ולא יוצא שום קול. זה מעצבן כי כשאני מקליד אני שומע את הקול של המקלדת מקלידה, אז זה אומר שגם המחשב אמור להשמיע קול. נראלי אני אטבע את אייבורי הרמאים האלו שמכרו לי את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתיקון הבעיה בסאונד בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרטיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-