אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת 4.1 של רמקולים ורציתי לקנות מערכת לחדר אבל אמרתי עם כבר יש לי מערכת רמקולי אז עדיף לקנות משהו למחשב שאני לא יודע מה הוא ולשמוע רדיו במחש באיכות מה אני צריך לקנות אמרולי כרטיס טלויזיה זה נכון ? אני רוצה לשמוע באיכות לא כמו ששומעים מאתרים שונים באיטרנט . תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב יש לי התלבטות בין כמה דגמים להלן Micro lab 6c Micro lab 7c Micro lab h11 Micro lab solo 15 Micro lab hw12 אני יודע שכולם אותו חברה ויש הבדלים רק במחיר ושתיים מתוכם הם בחיבור אלחוטי אבל השאלה אם יש השפעה כלשהיא על האיכות בין חיבור ישיר לבין אלחוטי ולגבי תמורה של מוצר למחיר, יש הנחה ב ksp 20 אחוז על כל המוצרים של מיקרולאב ושל קריאיטיב, שאלה נוספת אם יש הבדלים בין מערכת 2 לבין 2.1 לגבי המוזיקה וגם תמורה, לא בא לי על רמקול ברצפה אבל אם יש הבדלים אשקול שנית את דעתי...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לגיימינג, מוזיקה וסרטים נדרש מיקרופון. ההגבלה ל - 75$ היא בגלל הגבלת המכס בארץ, אם מישהו מכיר איזה דיל טוב שרץ עכשיו באינטרנט אני ישמח פשוט לא מצליח למצוא...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר.. כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג! נ.ב לא של Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש עד 300 שח שיחליף את המובנה בעיקר בגלל שהחיבור הקידמי נישבר איכשהו (מארז Arc midi r2) והאחורי גם כן נידפק (לא מצליח להפעיל את שני הרמקולים איתו ,הראשי לא עובד) המובנה הוא ALC887 של realtek והרמקולים הם solo c6 עכשיו יהיה נחמד גם אם הוא יתן שיפור מסויים על המובנה חשבתי על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ?יש המלצות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי פה כמה שרשורים ואני קצת מבולבל. אני מנסה לבחור בין שני הרמקולים הבאים: Creative Inspire T10 2.0 Microlab FC330 2.1 הרמקולים בעיקר למשחקים וקצת מוסיקה. אם באס זה לא משהו שחשוב לי, האם אני בכלל צריך סאב? מישהו פה ציין שעבור מוסיקה דווקא 2.0 יותר יתאים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים מורדים מהרשת, דרך המחשב או USB, וממכשיר DVD. מרחק כ-2 מטר. הרוחב חייב להיות עד 80 ס"מ. עידן+ - נחמד לא חייב. מה ממליצים מבין שני דגמי hdready שבכותרת? סמסונג: 50hz, חיבור USB לתמונות מוסיקה וסרטים + MKV.טיונר מובנה DVB-T, עידן +,חיבור USB- תומך מוסיקה תמונות וסרטים DIVX, MKV עם תמיכה בכתוביות SRT 1540 ש"ח כולל שנה אחריות שארפ: LED, 100hz, Component , AV , USB , HDMI x 3, 1:3,000,000, usb תומך בסרטי divx עכשיו 1350 ש"ח כולל שנה אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למכירה מורל אוקטב סיגניצר שמורים כחדשים. נרכשו לפני עשרה חודשים יינתנו עם קבלות ואחריות של היבואן הרשמי בארץ נמכרים עקב שדרוג לרמקול יקר במיוחד. מחיר מחירון לחדש: 14 אלף ש״ח. יימכר בהזדמנות במחיר מדהים לרציניים בלבד ישראל: 0547268914
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום חנות שמשמיעה את הרמקולים של MicroLab.. במקרה מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים של החברה הזאת באיזור השרון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה החוברת הסברה... http://www.bet-h.co.il/PDF_files/more/Sonic%20DVR2133.pdf לכו לעמוד 22...שם יש מפרט... עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD (את הNEC המפורסם 3500A..)..ואני רוצה לדעת אם הDVD הזה יקרא את המופרמטים האלה DVD-R וDVD+R...(ומה עם RW?)... עכשיו חשבתי לקנות DVD DIVX אז אני רוצה שתגידו לי על דגם טוב שיש....(הדרישות שלי ממנו זה שיהיה אפר לשים תרגום בעברית...בלי להדביק על...אם בכלל יש דבר כזה..)...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך האיכות? שווה לקנות? http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 http://www.dandr.co.il/details.asp?id=835 או ללכת על חברה אחרת (טובה יותר) בתקציב של עד כ-400-500 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום לקחו לי מכס של 905 ש"ח אבל המכשיר הוא מצוין. מנגן קבצי וידיאו בצורה מעולה פשוט העתקה והדבקה וזהו. ניגון חלק ורמקול פנימי טוב מאוד. ניגון אודיו בצורה טובה מאוד וממש הצגת כל הפרטים אפילו הצגת השיר הבא שינוגן וכו'...יש משהו ממש מצוין בו עם ה ID3 TAGS בקבצי מוזיקה. אפשר לעשות חיפושים לפי אלבומים אמנים שנה וכו'.. ממש מגניב. גם תמונות מוצגות בצורה טובה מאוד והכל בפשטות. בקיצור.. ממליץ חבר'ה... למי שיכול להרשות לעצמו. כמה תמונות: מצטער על האיכות של חלק.. צילמתי אותם דיי מהר... http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3478-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3479-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3481-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולםי Creative T6200 אבל אני צריך מאריכים, אז הלכתי ל ksp שמה יש את הרמקולים די בזול, ורציתי לקנות את הסט, אך אמרו לי שהמאריכם האלו : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10363 לא מתאימים למערכת של הרמקולים, והכבלים ב T6200 הם כבלים יחודיים שהחברה יצרה. קיצר אני די בטוח שהם לא מבינים כלום, אך רציתי להיות בטוח שאני צודק, שהמאריכים האלו מתאימם והם לא יפגעו לי באיכות הסאונד! תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה ל DVD קורא USB אני לא צריך משהו מתוחכם, ראיתי בהום סנטר Graetz AV782 ב 130 ש"ח בלבד זה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-