עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RoNeR,

מה אומרים??!? במה שומעים יותר טוב?!? מה מבניהם יותר עוצמתי..?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני יכול להזמין אותו ב 650 ש"ח. יש למישהו ניסיון עם אוזניות האלו ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eladcohen100,

אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by x-pert,

אני מוסיקאי, מחפש מכשיר הקלטה יחסית איכותי בשביל להקליט איתו חזרות (תופים, בס מוגברת, חשמלית מוגברת, אקוסטית מוגברת, קלידים) בחדרי חזרות באיכות יחסית טובה. המליצו לי על המכשיר הזה: Zoom H2 1. רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל. 2. האם יש המלצות נוספות (זולות יותר או טובות יותר) לגבי מכשיר כזה ? תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by imac,

יש לי fortissimo 3 ו2 רמקולים 120W קקות עכשיו שיש לי כסף (כמה זמן לכך לי לחסוך) אני רוצה לקנות 4.1 טובות יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים, משתלמים ועמידים עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה לנצל את התקציב שיהיו רמקולים טובים מאוד ושיהיו משתלמים לתקציב. המטרות הן שמיעת מוזיקה ומשחקים. חשבתי בנתיים על הSBS370 שעולים 185 ש"ח, הם נראים לי אופציה טובה, אבל אני מחפש משהו טוב יותר שיהיה עמיד יותר עד 250 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guliver,

כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917 אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו... בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי. יש לי מגבר ישן של מרנץ, בלי יציאה מיוחדת לסאבוופר. הבנתי שאני יכול לחבר את הסאב אל המגבר ממש כמו רמקול (תחת System2). השאלה הראשונה היא, במגבר עצמו: האם יש חשיבות ל"שמאל" או "ימין", או שזה לא משנה לאלה מהצדדים אני מחבר אותו? ועכשיו: בקשר לסאב עצמו, יש 8 קליפסים של מינוס ופלוס (אני מניח שבשביל 2 סטים מלאים של רמקולים?), ושני חורי RCA שרשום לידם Low-level input, או משהו בסגנון. לאן אני מחבר את החוט? אם זה לקליפסים, האם יש חשיבות היכן? ואם זה ל- RCA, א איזה כבל אני צריך פה בדיוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, סוף סוף החלטתי לקחת את הסטאפ שלי צעד אחד קדימה נתחיל במה קיים: זוג מדפיים Microlab Solo 6C 2.0 זוג סראונד אחוריים של פירלס (אמנם חברה שנויה במחלוקת, אך הם מוציאים סאונד נחמד מאוד). כרטיס קול נוכחי Creative 24bit Live! 7.1 מגבר T-amp קטן שידחף את האחוריים. 1. יש לי בסביבות 200 ש"ח לשדרוג הכרטיס קול במידה ושידרג שכזה באמת יקנה לי תוצאות. אני מעדיף לקנות מחו"ל (eBay לדוגמא) יד שניה - ככה אוכל להשיג משהו יותר טוב. אשמח להמלצות שיתאימו לתקציב. 2. אני רוצה לתלות את ה Peerless בתור אחוריים, לכן יש לי כמה שאלות: א. לפירלס יש מתלה מאחורה, מה שנותן לי התקנה קלה מאוד (שני דיבלים בקיר וסיימתי). השאלה היא, האם כדאי לתלות אותם בזווית (כלומר עם הטיה כלפי מטה) או שמספיק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by דובי770,

למי שמכיר את החנות http://www.bhphotovideo.com/ יש לי אפשרות להביא משם אוזניות גיימינג ביומיים הקרובים. רק משם כי זה המקום היחיד בניויורק עם מחירים נורמלים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם אוזניות גיימינג עם מיקרופון, התקציב עד 100$ אבל גמיש, למישהו יש המלצות מהמבחר הקיים שם? הקישור לעמוד האוזניות באתר אודה לכל עזרה, במיוחד ממי שמבין בתחום ויש לו ניסיון עם אוזניות גיימינג דרישות: יש לי ראש יחסית גדול. שלא יהיה מחממות לא לוחצות סאונד גיימינג עם באסים ומיקרופון איכותי, זה למשחקים וקצת שיחות אינטרנט. חשוב שיהיו איכותיות, אחרי SHURE SRH940 קשה לשמוע אוזניות זולות רק שהSHURE לא באסיות מספיק למשחקים והם כבדות. אם יהיה עוד שאלות אשמח לענות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Pc1ko,

שלום לכולם יש לי מגבר (5.1) Denon 1404 ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי אליו (הכוונה מבחינת סאונד) ליציאה הדיגיטלית שיש לו, אפשר לעשות את זה? האם אני צריך כרטיס קול חדש עם יציאה מיוחדת או ש line out מספיק וצריך לקנות רק כבל? אם צריך כרטיס קול אז אם אפשר המלצה על כרטיס במחיר לא גבוה במיוחד. או שאם אי אפשר יציאה דיגיטלית אז האם אפשר לחבר את המחשב כמו שחיברתי את הDVD ל 5.1.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ? עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by assaf990,

דרישות: פשוטה וידידותית קלה ורק לשם גזירת השיר ושמירתו חזרה בפורמט MP3 ושאיכותו לא תיפגע. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by do_k,

הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז נתחיל, shall we? אתחיל בלציין שכרגע אין לי DAC. יש לי אחד בהשאלה, אבל אחרי שמכרתי את ה Digital Interface שממיר קואקסיאלי ל USB, אין לי איך לחבר אותו ככה זה כשמתקמצנים על לוח עם אונבורד בלי כניסה דיגיטלית. לא נורא. חיברתי את הבטא לכניסה האנלוגית עם חיבור 2 ל 1 (חח כן "מזרח תיכוני" לגמרי). ציפיתי להזדעדע. במקום זה, הסאונד שמוציא האונבורד הממזר נקי ומפורט להפליא. האם המרדף שלנו אחר DACים יקרים הוא מיותר? התשובה היא כן, אם שומעים רמקולים יוקרתיים של הארבת' ומשווים בסיבוב כפתור בין CDP של פיוניר לבין DACMAGIC לבין DACmini (הבחור שקנה ממני את המכשיר הזה). התביישתי לומר לו שאיני מבחין בהבדל בצליל בין שום מקור, אך הוא הקדים אותי ואמר לי שהוא מרגיש כך, אך שלא למטרה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. מדובר במערכת למוזיקה בלבד (לא קולנוע ביתי), הכל כולל הכל (CD, מגבר, רמקולים וכו'). החדר שעבורו היא מיועדת הוא חדר בדירה תל-אביבית טיפוסית (משהו כמו 4 מטר על 3.5 מטר). סוג המוסיקה נע בין ג'אז קל (אלה פיצג'רלד, צ'ט בייקר וכו') לרוק אלטרנטיבי. לא שומע טראנס ודומיו. המערכת תחובר גם למחשב לצורך האזנה לתחנות רדיו באינטרנט. אשמח לקבל המלצות למפרטים. כמו כן (אם זה מותר בפורום) אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות שניתן לסמוך עליהן. אם לדעתכם התקציב שרשמתי נמוך מדי למטרות שציינתי - אשמח לשמוע הערות גם בנושא זה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lambomeir,

שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם די חדש בעסק. קניתי מערכת רמקולים ורסיבר (עם דיוידי בילט אין) של פיוניר (DCS222K) במערכת יש חיבור HDMI אחד שמוציא אל הטלוויזיה את המידע (לטובת די וי די). המערכת עד עכשיו עובדת מעולה. הבעיה היא שאני רוצה להיות מסוגל להפנות את הקול מהטלוויזיה למערכת (חיבור AUX) כדי שאוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך רמקולי המערכת (אני יודע שזה לא יהיה 5.1, אבל בטח יותר נוח מווליום הטלוויזיה המעצבן). אבל אני לא מצליח לגרום לטלוויזיה "להוציא" את הקול החוצה. מדובר בטושיבה לד 42" (42HL833) מחובר אליה ממיר יס באמצעות כבל HDMI האם ייתכן כי אין אפשרות לטלוויזיה להוציא החוצה את הקול דרך audio out ? אם כן, מה באפשרותי לעשות ? האם אהיה חייב לקנות רסיבר אחר שיודע לקבל את יס (או כל מקור אחר) ומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.