עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kataklystic,

היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shahar31,

אהלן, יש לי רסיבר של הרמן קרדון שבזמנו עלה סכום לא מבוטל, לפני כמה זמן הוא הפסיק לעבוד, הוא נכנס למצב סטנד ביי לכמה שניות ואז נכבה. פתחתי את המכסה כדי לראות קצת בפנים מה קורה ושניסיתי להדליק שוב(לא נגעתי באף רכיב) אחד מהקבלים עלה באש ושרף חלק מהלוח. יש אפשרות להחליף את הקבל/לוח ואם כן כמה תיקון כזה עולה? אם לא, יש אנשים שמחפשים כאלה רסיברים כחלפים? תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by assaf990,

דרישות: פשוטה וידידותית קלה ורק לשם גזירת השיר ושמירתו חזרה בפורמט MP3 ושאיכותו לא תיפגע. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, 1) מה האורך של הכבל שבא עם כל רמקול? 2) הוא יכול להתנתק מהרמקול? (חיבור רמקולים רגיל?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by XxehsomxX,

שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ndv,

אני מתכנן לתלות רמקולים בפינות החדר על הקיר ויותר מאוחר לשדרג למערכת קולנוע ביתית עם 5 רמקולים. כרגע הרמקולים יהיו של מערכת סטריאו. איזה כבל אני צריך, יש חברות או שזה לא משנה? הכבל מאריך לרמקולים האחוריים יישאר גם במערכת החדשה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. למישהו יש? שמע? יודע איך הוא נשמע? איך הוא בטווח המחירים של עד 3.5K? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים החדשים ושיש לו את כל החיבורים שאפשר לרצות (HDMI). אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו או שמע אותו... וכמו כן לדעת איך הוא בהשוואה ל1709? ההבדל הכספי ביניהם גדול...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר.. (עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html ) ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי. לאדע מה לעשות אב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הטלווזיה בחדר שלי עומדת לשבוק חיים (זה מסך CRT בן 15 שנים ). אני מתכנן לרכוש LCD בסביבות 37", רק לא יודע איזו. כמה פרטים: *מרחק הצפייה הוא 3 מטר, איזה גודל אני צריך? *הטלווזיה מתחברת למחשב ותשמש לצפייה בתכני FHD בלבד, ז"א חובה מסך 1080P. *חוץ מסרטי FHD אני גם ישחק עלייה משחקים מידי פעם ברזולוצייה גם כן של 1080P (אגב, כ.מסך HD6850). בעצם המסך יעבוד כמאט קבוע על 1080P. *סוג המשחקים שאשחק הם FPS בעיקר, אז אם זה חשוב מבחינת תדר או זמן תגובה וכ"ו. *מלבד המטרות העיקריות של המסך כפי שציינתי לעיל, יחובר גם ממיר HD מקליט של הוט בו אצפה מידי פעם (אגב גם 1080P). בעיקרון אני לא לחוץ על המסך כי הטלווזיה עוד עובדת רק עושה המון בעיות וחוץ מיזה הבנתי שבפסח יהיו מבצעים טובים על מוצ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yot,

בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yonir,

אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dmoney,

היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הLogitech Z-5500 וכרטיס הקול X-Fi XtremeMusic ... הרמקולים חוברו בחיבור אנלוגי והכל עבד אתמול ניסתי לחבר אותם דרך החיבור דיגיטלי ,ה 5500 תומכים בחיבור דיגיטלי אופטי\קוקסיאלי וה X-fi שלי תומך רק בחיבור דיגיטלי קוקסיאלי אז קניתי כבל Digital Coax במטרה לחבר את הרמקולים דיגיטלית אך כשאני מחבר אותם דרך ה Coax אני מקבל הודעת שגיאה בפנאל הבקרה של ה Z-5500 "NO DIGITAL DATA" , ניסתי להתעסק בדריוורים ולשנות שם את היציאות לדיגיטלי אך זה לא עוזר למישהו יש מושג אולי מה הבעיה ? או שאולי יכול להפנות אותי לפורומים אחרים בתחום ? ...ניסתי לחפש באתרים של logitech & Creative אך לא מצאתי שם תשובה למרות שהיו כמה דיונים על הבעיה הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by n0stredamus,

היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by m0sh,

טוב רציתי לדעת מה הוא כרגע הנגן הכי טוב שקיים עם 20 GB אני השתמשתי ב iHP-120 והייתי מאד מרוצה...חבל שהלך ההארדיסק וזה סיפור לתקן אותו תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :‎)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני נדהם מהאוזניות הללו אני היצלחתי לשמוע רעש לבן בעוצמה נמוך מה IRIVER זה לא צחוק האוזניות ההלו ...ממש אוטמים את האוזן ...משהו משהו ... אין לי מילים להשוות בין אוזניות של IPOD שיש לי לעומת האוזנית ...הללו ....זה עולם אחר ... אני ממש מופתע ... התענוג על לי בבג 300 שקל עם אחריות לשנתיים .!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים