עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by kdani,

מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nimrod1,

היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אפשר למצוא משהו נורמלי? אני יכול לגלוש קצת במחיר אבל מעדיף שלא..ואפילו מעדיף בפחות אם אפשר למצוא משהו נורמלי וזה לא למערכת קולנוע..אין לי רמקולים והכל זה סך הכל לטלויזיה מסכנה של 29" מלפני 8 שנים של מץ...בקיצור לא נראה לי שצריך מכשיר איכותי כלכך כי הטלויזיה די מעפנה. ואם יש משהו בדיוטיפרי תגידו..כי אני טס ביום שני אז אפשר לקנות שם אם יש משהו משתלם תודה עריכה: מצאתי באתר של הדיוטיפרי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=91 יש פה כמה מכשירים שקוראים DIVX וכתוביות ב60 דולר..זה ממש יהיה טוב אם זה כלכך זול כי אני חוסך עכשיו בכסף ואנלא יכול סתם לבזבז השאלה אם המכשירים הזולים האלה שווים משהו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OR007,

יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הLogitech Z-5500 וכרטיס הקול X-Fi XtremeMusic ... הרמקולים חוברו בחיבור אנלוגי והכל עבד אתמול ניסתי לחבר אותם דרך החיבור דיגיטלי ,ה 5500 תומכים בחיבור דיגיטלי אופטי\קוקסיאלי וה X-fi שלי תומך רק בחיבור דיגיטלי קוקסיאלי אז קניתי כבל Digital Coax במטרה לחבר את הרמקולים דיגיטלית אך כשאני מחבר אותם דרך ה Coax אני מקבל הודעת שגיאה בפנאל הבקרה של ה Z-5500 "NO DIGITAL DATA" , ניסתי להתעסק בדריוורים ולשנות שם את היציאות לדיגיטלי אך זה לא עוזר למישהו יש מושג אולי מה הבעיה ? או שאולי יכול להפנות אותי לפורומים אחרים בתחום ? ...ניסתי לחפש באתרים של logitech & Creative אך לא מצאתי שם תשובה למרות שהיו כמה דיונים על הבעיה הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עובד מהבית ורוצה לשמוע מוזיקה כמו בנאדם בפינת עבודה. יש משהו בתקציב הזה? מעדיף לכיוון ה 200, אבל אם יש משהו ממש איכותי ב 300 גם הולך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים? audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפני שלוש שבועות או יותר אני ביקשתי ממכן שתמליצו לי על דיסקמן בתקציב של 200 ש"ח, אבל אמרתם שחבל לי על הכסף ושאין בתקציב הזה משהו טוב. אז חסכתי קצת כסף, והתקציב עכשיו גדל ל-400 ש"ח. לא יודע בדיוק איזה שימושים אחרים יש לדיסקמן, אבל אני רוצה אותו בשביל להקשיב לכמה שירים MP3 כשאני לא על המחשב. לא מיועד לשימוש בזמן פעילות גופנית או משהו כזה. אם אפשר בבקשה שהתקציב לא יחרוג מ-400 ש"ח, ושמחיר המשלוח יהיה כלול ב-400 ש"ח. אני מעדיף לקנות מחנות שיש לה אתר ברשת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by T-Flash,

אהלן נגיד יש לי דיסק של מוזיקה (מקורי...) ואני רוצה להעביר אותו למחשב...: ב MEDIA PLAYER אפשר לשנות איכות של המוזיקה שאני מוריד מהדיסקים...מ 64KBPS עד ל 200 ומשהו... האם יש הבדל באיכות הדיסקים?? כלומר אם הם מוקלטים ב 64BBPS?? או שהאיכות תשתנה אם אני יעשה 200 ומשהו?? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Arziv,

שלום חברה, יש לי מיני דיסק ואני רוצה אוזניות חדשות, שמעתי שSennheiser מעולים וחשבתי על האוזניות הבאות איך הם? מומלצות? התקציב עד 50 דולר...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tavor999,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, כמה שאלות לי אליכם. בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה? וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה? אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kdani,

למישהו יש פה נסיון עם הדגמים של ה-4K ? איך רואים עליהן תמונת FULL HD ? שווה בכלל להשקיע ב-4K אם כל מה שצופים בשנתיים שלוש האחרות יהיה FULL HD ? שאלה דומה לגבי הטלביזיות ה-"קעורות" - איך רואים מהצד ? האם הם מיועדות רק לצפיה חזיתית ? (במסכים טובים אפשר לראות מ-78 מעלות עד -78 מעלות, איך זה בטלביזיות הקעורות ?)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by מוקיון1,

אז ככה עברתי שוב על המפרט של המחשב שקניתי לפני חודש בערך וראיתי שכתוב כרטיס קול 6 ערוצים ושכחתי מי זה בכלל ושמתי לב לזה אז שמתי לב שאצלי יש כרטיס קול רגיל שהוא ירוק ורוד ותכלת ואין עוד שלוש כאלו הזהוב החום אני חושב ועוד אחד אז אם אני עכשיו אלך להגיד בחנות שאני רוצה שישימו לי כרטיס קול של ה 6 ערוצים זה לא יעשה לי בעיות בכרטיס קול ובהקלטה ? מחכה לתשובה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nuke,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Michelle,

היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עדכון מאז ההודעה הקודמת - אני עכשיו מחפש טלוויזיה בגודל 37-42" (מרחק צפייה נע בין 1.5 ל3.5 מטר - עדיף 37"?) התקציב הוא 3-3.5K אבל כמובן שאני לא אתנגד לעודף. הטלוויזיה תשמש 50% מהזמן לשידורי SD, ו50% לשידורי HD (ערוצי HD של יס) פה ושם סרטים (גם בHD). לא תשמש כלל למשחקים. הדגמים שאני רואה בזאפ הם: Samsung LA40C530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 LG 37LD460 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Philips 37PFL5405 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 LG 37LH35FR - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732933 המלצות? דעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.