אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, Fosi Audio BT30D Silver 2.1 האם ניתן לחבר למחשב iMac ואיך? האם ניתן לחבר לזוג רמקולי מדף ואיך? יש כאן שני רמקולים Mordaunt-Short MS 3.10. מה הצפי מבחינת הסאונד? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד אני קונה Reciever, מחבר לרמקולים ולמחשב, האם זה בעצם לוקח את התפקיד של הכרטיס קול וזה לא משנה כמעט איזה כרטיס קול יש לי? בנוסף, שווה לתקוע רמקולים בתקרע? על הרצפה? בקירות? מה ההבדלים? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש למוראל 2 רמקולים באותו מחיר: SP1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735289 ו Ll1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=34759 לשניהם מפרט זהה, מה ההבדלים? מה יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מגבר ישן של מרנץ, בלי יציאה מיוחדת לסאבוופר. הבנתי שאני יכול לחבר את הסאב אל המגבר ממש כמו רמקול (תחת System2). השאלה הראשונה היא, במגבר עצמו: האם יש חשיבות ל"שמאל" או "ימין", או שזה לא משנה לאלה מהצדדים אני מחבר אותו? ועכשיו: בקשר לסאב עצמו, יש 8 קליפסים של מינוס ופלוס (אני מניח שבשביל 2 סטים מלאים של רמקולים?), ושני חורי RCA שרשום לידם Low-level input, או משהו בסגנון. לאן אני מחבר את החוט? אם זה לקליפסים, האם יש חשיבות היכן? ואם זה ל- RCA, א איזה כבל אני צריך פה בדיוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי לקחת את הסטאפ שלי צעד אחד קדימה נתחיל במה קיים: זוג מדפיים Microlab Solo 6C 2.0 זוג סראונד אחוריים של פירלס (אמנם חברה שנויה במחלוקת, אך הם מוציאים סאונד נחמד מאוד). כרטיס קול נוכחי Creative 24bit Live! 7.1 מגבר T-amp קטן שידחף את האחוריים. 1. יש לי בסביבות 200 ש"ח לשדרוג הכרטיס קול במידה ושידרג שכזה באמת יקנה לי תוצאות. אני מעדיף לקנות מחו"ל (eBay לדוגמא) יד שניה - ככה אוכל להשיג משהו יותר טוב. אשמח להמלצות שיתאימו לתקציב. 2. אני רוצה לתלות את ה Peerless בתור אחוריים, לכן יש לי כמה שאלות: א. לפירלס יש מתלה מאחורה, מה שנותן לי התקנה קלה מאוד (שני דיבלים בקיר וסיימתי). השאלה היא, האם כדאי לתלות אותם בזווית (כלומר עם הטיה כלפי מטה) או שמספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ? עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש פה נסיון עם הדגמים של ה-4K ? איך רואים עליהן תמונת FULL HD ? שווה בכלל להשקיע ב-4K אם כל מה שצופים בשנתיים שלוש האחרות יהיה FULL HD ? שאלה דומה לגבי הטלביזיות ה-"קעורות" - איך רואים מהצד ? האם הם מיועדות רק לצפיה חזיתית ? (במסכים טובים אפשר לראות מ-78 מעלות עד -78 מעלות, איך זה בטלביזיות הקעורות ?)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי fortissimo 3 ו2 רמקולים 120W קקות עכשיו שיש לי כסף (כמה זמן לכך לי לחסוך) אני רוצה לקנות 4.1 טובות יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש למחשב שלי רמקולים טיפה יותר איכותיים מהנוכחים כי אני חושב שהם התחילו לגסוס לי חשבתי על משהו בסגנון של creative 6060 הם די ישנים ממה שאני הבנתי אמנם או כל 5.1 להתחשב בעניין שאני ממש אוהב מוזיקה ועדיפה חברה שיודעת להרכיב רמקול יש לי לוח אם Asus P4S800D אבל אין כרטיס קול בעקרון ככה שאין לי מושג בכלל מה תהיה הבחירה המתאימה בשבילי עשיתי חיפוש אבל התוצאות היו ישנות מדי ואני מאמין שהמחירים השתנו אז אוהד לכל אחד עם חוות דעת חדשה תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים, משתלמים ועמידים עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה לנצל את התקציב שיהיו רמקולים טובים מאוד ושיהיו משתלמים לתקציב. המטרות הן שמיעת מוזיקה ומשחקים. חשבתי בנתיים על הSBS370 שעולים 185 ש"ח, הם נראים לי אופציה טובה, אבל אני מחפש משהו טוב יותר שיהיה עמיד יותר עד 250 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר (5.1) Denon 1404 ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי אליו (הכוונה מבחינת סאונד) ליציאה הדיגיטלית שיש לו, אפשר לעשות את זה? האם אני צריך כרטיס קול חדש עם יציאה מיוחדת או ש line out מספיק וצריך לקנות רק כבל? אם צריך כרטיס קול אז אם אפשר המלצה על כרטיס במחיר לא גבוה במיוחד. או שאם אי אפשר יציאה דיגיטלית אז האם אפשר לחבר את המחשב כמו שחיברתי את הDVD ל 5.1.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות לי אליכם. בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה? וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה? אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
**פורסם גם בפורום LCD (לא יודע לאיזה פורום בדיוק זה מתאים)** קניתי לא מזמן טלווזית LCD עם תמיכה בHD READY ורציתי לדעת איך אני בדיוק מחבר את הכרטיס מסך דרך חיבור הHD לטלווזיה? יש לי את ה7600GT של לידיטק וקיבלתי איתו מן כבלים שמתחברים לכרטיס מסך ומתפצלים ל3 כבלים אחד בצבע אדום ואחד בירוק ואחד בכחול עכשיו זה חיבור נקבה איך זכר שמתחבר לטלווזיה אז עם איזה כבל בדיוק אני מחבר אותו? (לא דרך DVI או VGA רק דרך יציאה הHDTV OUT יש בכרטיס מסך) הינה תמונות מהכבל אם זה עוזר לכם http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c262.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c261.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e359781906f13.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e3…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול להזמין אותו ב 650 ש"ח. יש למישהו ניסיון עם אוזניות האלו ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-