אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7423 vs http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3007 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. שימוש-מוסיקה בקטנה... נידרש- שלט ווליום חוטי\אלחוטי, בס עמוק, איכות צליל. מיועד לחדר של כ-10 מטר. אני מתלבט בין אלה: MicroLab M-200 2.1 מחיר-202 ש"ח MicroLab M-700U 2.1 מחיר- 280 ש"ח creative inspire t3130 מחיר-235 ש"ח מה הכי מומלץ ? אשמח לקבל המלצות נוספות תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מזה אוהם??. זה כתוב לי על הרמקול ושם כתוב 4 אוהם. תודה לכול העונה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה דיון רק שיש לי שאלה באיזה מכשירים יתמוך העברית?.... ואיך אני משיג כזה דבר ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את הרקולס ויש את קראטיב...........רק ש קריאטב עולה כפול..... ואני מדבר על ה - SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM של קראיטיב.... אז הנה השאלות: מה יותר טוב? ומה ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב (השאלה אם זה באמת קשור לחומרת המחשב שלי) מעבד P4 3000 זיכרון 2GB כ.מסך ATI Radeon X300SE 256MB סרטי 720P אני עוד איכשהו מצליח להפעיל במחשב עוד איכשהו, אבל 1080P הסרטים פשוט מקרטעים לי. יש לי את המקודדים הבאים מותקנים במחשב: CoreAVC AC3Filter Divx Haali Media Splitter XViD תמונת מסך מהתוכנה GraphEdit : אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא סליחה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כבל איכותי, חילופי לאוזניות? אין ממש משמעות לחיבורים, גם כך אני מתכוון להלחים את הכבל לshure e4c. אתח האופציות היא כבל של westone, שעלותו כ44$ אבל המשלוח מאוד יקר (40$ נוספים). יש למישהו הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי בזאפ וראיתי טלויזיה של טושיבה 32 אינצ' ב 1260 שקלים, כשהגעתי למוכר במחסני חשמל הא אמר לי שטושיבה זה ניהיה זבל ושאני אקנה LG שהיא גם יותר יקרה. (ב 200 שקלים) הייתה לי הרגשה שזה סוג של חרטוט כי בטח יש להם אינטרס שאני אקנה דווקא LG ולא טושיבה אז לא קניתי מה אתם אומרים? אני אשמח לקבל המלצה על טלויזיה טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הסטרימר הזה כדי לחבר לטלוויזיה 4k בסלון אבל אני רואה שהוא כבר ותיק. מצד שני אני לא מוצא דגם חדש יותר. מישהו יודע איך ואיפה אני מברר אם עומד לצאת מכשיר חדש יותר בקרוב ואם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש? שמע? יודע איך הוא נשמע? איך הוא בטווח המחירים של עד 3.5K? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים החדשים ושיש לו את כל החיבורים שאפשר לרצות (HDMI). אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו או שמע אותו... וכמו כן לדעת איך הוא בהשוואה ל1709? ההבדל הכספי ביניהם גדול...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על הטלוויזיה הנ"ל, עלות מול תועלת. בנוסף, האם ניתן לחבר כונן חיצוני ישירות לטלוויזיה ולצפות בתכני HD בלי לפגוע באיכות הצפייה? קישור למפרט: http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=373&ArticleID=5772 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microlab FC-861 5.1 100W RMS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=32775 איך האיכויות של מקרולב בכללי? הבנתי שהם די לא פופולריים בארץ אבל דיי איכותיים, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-