עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dmoney,

היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. רמקולים שיהיו ברמה טובה מאוד, בבקשה בלי חריגות של מעל 100 שקל.. ואם אפשר לנסות לעגל לכיוון ה-1000. תודה רבה לעוזרים (: ד"א יש את החיבורים המתאימים בלוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by pooo,

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7423 vs http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3007 מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TheDiesel,

אהלן. יש שלוש מקרנים שאני מתלבט ביניהם: JBL Harman Link Bar Bluetooth Bose TV Speaker Samsung HW-A650 430W Ch3.1 מה לדעתכם הכי מומלץ?

5. Started by Dj_Infernal,

יש את הרקולס ויש את קראטיב...........רק ש קריאטב עולה כפול..... ואני מדבר על ה - SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM של קראיטיב.... אז הנה השאלות: מה יותר טוב? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Animor,

שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KF,

שלום לכולם , מעוניין בהמלצה לסטרימר , שיחובר לרסיבר שלי VSX-924 ויהיה מיועד לצפייה בסרטים באיכות REMUX ואולי בעתיד גם ב-4K. להלן הדרישות : *יכולת שידור בפורמטי אודיו DD/DTS וכד'.. *ניגון חלק של סרטי REMUX / 4K *לגבי מערכת הפעלה אין לי מושג , אם יוכל לנגן MPC זה יהיה מעולה (אך לא חייב) *יכולת להציג תרגום בעברית בעת ניגון הסרט (הקובץ של הסרט והקובץ של התרגום יהיו בעלי שמות זהים באותה התיקייה) תודה מראש *לא ציינתי תקציב כי אין לי מושג מה טווח המחירים .. האם הסטרימר הזה יעשה את העבודה ומתאים לדרישות הנ"ל ? https://ksp.co.il/item/1140-38450&select=.1123..248...

8. Started by Tzion,

ראיתי ב- www.ksp.co.il כרטיס קול "CREATIVE 5.1 Live Player" אז האם הכרטיס באמת תומך ב5.1 ומה ההבדל בינו לבין הLIVE 5.1 (הרגיל) ומה יותר טוב מבינהם??? והאם יש להם את אותם כניסות ויציאות?? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kdani,

מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by fight club,

איך הכרטיס הזה? מה התכונות\אופציות שלו? מה זה PLATINUM? לי יש LOGITECH Z560,כרגע עם כרטיס קול על הלוח,איך זה יהיה עם הכרטיס הזה בהשוואה לעכשיו? הכרטיס הזה מומלץ? איכותי? כי הוא לא כל כך זול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kdani,

למישהו יש פה נסיון עם הדגמים של ה-4K ? איך רואים עליהן תמונת FULL HD ? שווה בכלל להשקיע ב-4K אם כל מה שצופים בשנתיים שלוש האחרות יהיה FULL HD ? שאלה דומה לגבי הטלביזיות ה-"קעורות" - איך רואים מהצד ? האם הם מיועדות רק לצפיה חזיתית ? (במסכים טובים אפשר לראות מ-78 מעלות עד -78 מעלות, איך זה בטלביזיות הקעורות ?)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kalda01,

מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by pure perfection,

מה קורה?? יש משהו מוזר שקורה לרמקולים שלי , הם מוציאים צליל כזה של רעש ציוץ כזה . חשבתי שהבעיה עם ברמקולים אז החלפתי אותם אבל נשראה אותה בעיה מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, כמה שאלות לי אליכם. בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה? וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה? אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by m0sh,

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Spiderpaz,

יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Zilberberg,

שלום אני רוצה לקנות iriver h10 20gb. יש לי מספר שאלות: א)האם ניתן לראות באיזה שהוא מקום את הiriver h10 20gb בארץ? ב)מה הן התכונות שלו? ג)האם יש נגן אחר שאתם ממליצים לי לקנות(בנפח של 20gb)? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matessim,

שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nuke,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים