עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dandi7,

מישהו יכול להמליץ על כבל איכותי, חילופי לאוזניות? אין ממש משמעות לחיבורים, גם כך אני מתכוון להלחים את הכבל לshure e4c. אתח האופציות היא כבל של westone, שעלותו כ44$ אבל המשלוח מאוד יקר (40$ נוספים). יש למישהו הצעות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הסתכלתי בזאפ וראיתי טלויזיה של טושיבה 32 אינצ' ב 1260 שקלים, כשהגעתי למוכר במחסני חשמל הא אמר לי שטושיבה זה ניהיה זבל ושאני אקנה LG שהיא גם יותר יקרה. (ב 200 שקלים) הייתה לי הרגשה שזה סוג של חרטוט כי בטח יש להם אינטרס שאני אקנה דווקא LG ולא טושיבה אז לא קניתי מה אתם אומרים? אני אשמח לקבל המלצה על טלויזיה טובה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, אני מעוניין לקנות קצת ציוד אודיו בחו"ל, מערכת קולנוע ואוזניות ואולי עוד מערכת.. אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שאתה מכירים..(כמובן שעושים משלוחים לארץ) אם יש אפשרות לאחריות בינלאומית, אז אני מעדיף.. וחשוב לי שמי שממליץ, מכיר את החנות ויודע שהם לא שולחים משומשים וכאלה.. יש בעיות של מכס עם ציוד כזה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב... האם זה יעבוד עם הכרטיס מסך שלי (או שזה עובד עם כל כרטיס מסך?) יש לי Radeon X1950 Pro 512 MB יעבוד? ואם כן, יש למישהו המלצה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KF,

שלום לכולם , מעוניין בהמלצה לסטרימר , שיחובר לרסיבר שלי VSX-924 ויהיה מיועד לצפייה בסרטים באיכות REMUX ואולי בעתיד גם ב-4K. להלן הדרישות : *יכולת שידור בפורמטי אודיו DD/DTS וכד'.. *ניגון חלק של סרטי REMUX / 4K *לגבי מערכת הפעלה אין לי מושג , אם יוכל לנגן MPC זה יהיה מעולה (אך לא חייב) *יכולת להציג תרגום בעברית בעת ניגון הסרט (הקובץ של הסרט והקובץ של התרגום יהיו בעלי שמות זהים באותה התיקייה) תודה מראש *לא ציינתי תקציב כי אין לי מושג מה טווח המחירים .. האם הסטרימר הזה יעשה את העבודה ומתאים לדרישות הנ"ל ? https://ksp.co.il/item/1140-38450&select=.1123..248...

7. שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RevBlue,

שלום לכולם, התחלתי לחפש הד-סט חדש. למטרת גיימינג אבל גם(ואולי יותר בעיקר) למוסיקה ומשהו שאני יכול לנגן איתם. בגלל מגבלות תקציב (עד ה-400 ש"ח בערך) אני מעדיף לקנות סט של אוזניות+מיקרופון ולא בנפרד. כרגע אני בהתלבטות בין 3: 1.steelseries siberia v2 - כי בערך כל גיימר ממליץ עליהם והם במחיר מתאים 2. Sennheiser hd429s 3. Sennheiser hd335s יש לי חיבה לסנהייזר, כבר כמה שנים יש לי את ה- hd205 ותמיד היה להם סאונד מעולה אבל הם לא נוחות לאורך זמן וקצת קטנות. אני מעדיף over-ear שיהיו נוחות להרבה זמן, לא חשוב לי איזה תגובת באס מטורפת. בעיקר שומע רוק על כל סוגיו ולא ראפ/היפ-הופ/דאבסטפ וכל זה. יש לכם דעות על ה-3 סטים שרשמתי? או עצות למשהו אחר בתקציב? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היצרן מצהיר על 12 שעות מטעינה לפריקה, השמועות אומרות שבמציאות זה יותר קרוב ל-6-8. מישהו יכול לשלול/לאמת ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך לדעת מהן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב בתקציב ה-150$ - 200$ . ואני לא מדבר איתכם על מחירים של הארץ כפי שבטח שמתם לב אלא מחירים של ארה"ב . בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Microlab FC-861 5.1 100W RMS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=32775 איך האיכויות של מקרולב בכללי? הבנתי שהם די לא פופולריים בארץ אבל דיי איכותיים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים? עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nizzan7,

היי, אני רוצה אוזניות עד 100 ש"ח. הן יחוברו לMP3. חשוב מאוד שיאטמו היטב את האוזן כי הן ישמשו לרכיבה על אופניים ויש רוח. באוזניות הזולות שבאו עם הMP3 יש איטום גרוע ושומעים רק רוח... הכוונה היא לאוזניות כפתור/IN EAR תודה, ניצן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kdani,

מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by fight club,

איך הכרטיס הזה? מה התכונות\אופציות שלו? מה זה PLATINUM? לי יש LOGITECH Z560,כרגע עם כרטיס קול על הלוח,איך זה יהיה עם הכרטיס הזה בהשוואה לעכשיו? הכרטיס הזה מומלץ? איכותי? כי הוא לא כל כך זול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ORgE,

שלום, רציתי לשאול מזה אוהם??. זה כתוב לי על הרמקול ושם כתוב 4 אוהם. תודה לכול העונה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kenny,

היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ToR,

אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by clintojpz,

שלום לכולם. אתמול ה-ATP3 שלי הלכו לעולמם,והחלטתי להתחדש בסט 2.1 חדש. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שיורש מתאים מחברת אלטק אני לא ימצא בתקציב שלי ( 400) ולכן הלכתי על חברת Microlab שנראית חברה מצויינת. ישנם שני דגמים שאני מטלבת לגביהם: Microlab FC330 Microlab FC-661 עיקר השימוש הוא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית לרוב בעוצמות גבוהות אך לא מדי. אם מישהו יוכל לומר לי מה יותר יתאים לי אני ישמח,תגובות וביקורות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yanivoz,

תקציב - מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. שימוש-מוסיקה בקטנה... נידרש- שלט ווליום חוטי\אלחוטי, בס עמוק, איכות צליל. מיועד לחדר של כ-10 מטר. אני מתלבט בין אלה: MicroLab M-200 2.1 מחיר-202 ש"ח MicroLab M-700U 2.1 מחיר- 280 ש"ח creative inspire t3130 מחיר-235 ש"ח מה הכי מומלץ ? אשמח לקבל המלצות נוספות תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום!! היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!! יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1 נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים