אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני רוצה לקנות את ה ATP3 של Altec lansing לא תיהיה איזושהי בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחד החוטים באוזניות שלי (סוני מדגם MDR-7506) נהרס/נקרע - האם ידוע לכם היכן אפשר לתקן את האוזניות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד. דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!! עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!! דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית?? ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617 הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי?? שבת שלום לכולם.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחפש הד-סט חדש. למטרת גיימינג אבל גם(ואולי יותר בעיקר) למוסיקה ומשהו שאני יכול לנגן איתם. בגלל מגבלות תקציב (עד ה-400 ש"ח בערך) אני מעדיף לקנות סט של אוזניות+מיקרופון ולא בנפרד. כרגע אני בהתלבטות בין 3: 1.steelseries siberia v2 - כי בערך כל גיימר ממליץ עליהם והם במחיר מתאים 2. Sennheiser hd429s 3. Sennheiser hd335s יש לי חיבה לסנהייזר, כבר כמה שנים יש לי את ה- hd205 ותמיד היה להם סאונד מעולה אבל הם לא נוחות לאורך זמן וקצת קטנות. אני מעדיף over-ear שיהיו נוחות להרבה זמן, לא חשוב לי איזה תגובת באס מטורפת. בעיקר שומע רוק על כל סוגיו ולא ראפ/היפ-הופ/דאבסטפ וכל זה. יש לכם דעות על ה-3 סטים שרשמתי? או עצות למשהו אחר בתקציב? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות סטריאו חזק לרכב (אני בן 17 וחצי, עכשיו אני כנראה קונה מכונית).. אתם יודעים, כזה של צעירים שמקפיץ את המכונית אבל.. יחסית בזול.. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הזו, למשל: http://adisound.co.il/pl_product~5589~77~0.htm אני מחפש משהו מכאן: http://www.punch-s.com/HTMLs/Home.aspx או מחנות אחרת שגם מתקינה את המוצר במכונית והיא במרכז. דרישות: - חשוב מאוד שיקרא MP3 בצורה טובה, טובה מאוד. - חשוב מאוד שיקלוט דיסקים צרובים - הבנתי שהיום יש נגנים שמסוגלים גם לקרוא MP3 מדיסק DVD ואם אתם מכירים נגן כזה טוב, תיידעו אותי עליו ואולי אני יוסיף תקציב בשבילו. אני ישמח למערכת שאתם יודעים ומבינים שהיא טובה, אם לא אל תגיבו. סך הכול רוצה מערכת שתוריד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9660/cat/38 מישהו מוכן להסביר לי איך אוזניות כפתור יהיו איכתיות אשר יהיו הם אף פעם לא ישתוו לאוזניות טובות עם ריפוד אוטם איך המוכר הזה קנה ועכשיו מוכר את הזוג הזה :kopfpatsch:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-