עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

יש את הרקולס ויש את קראטיב...........רק ש קריאטב עולה כפול..... ואני מדבר על ה - SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM של קראיטיב.... אז הנה השאלות: מה יותר טוב? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Zilberberg,

שלום אני רוצה לקנות iriver h10 20gb. יש לי מספר שאלות: א)האם ניתן לראות באיזה שהוא מקום את הiriver h10 20gb בארץ? ב)מה הן התכונות שלו? ג)האם יש נגן אחר שאתם ממליצים לי לקנות(בנפח של 20gb)? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Marianim,

מה בסך הכל בקשתי ? להליף את הטלויזיה בסלון שהלכה לעולמה ! נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי טלויזיית לד 46 אינץ ומאז החיים שלי לא אותו דבר .. ים של דגמים וחברות ללא ספר הלכתי לאיבוד. ואז אישתי ( כל הרעיונות הטובים באים ממנה ) הציעה להתייעץ בפורום. חברים, אנחנו מחפשים טלויזיה איכותית בגודל 46 אינץ ( גמיש ), השימוש העיקרי שלה יהיה צפיה בסרטים באיכות HD. היא מחוברת למחשב כך שכל העניין של טלויזיה חכמה לא נחוץ. התקציב שלנו עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by pooo,

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7423 vs http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3007 מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omer1789,

שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עובד מהבית ורוצה לשמוע מוזיקה כמו בנאדם בפינת עבודה. יש משהו בתקציב הזה? מעדיף לכיוון ה 200, אבל אם יש משהו ממש איכותי ב 300 גם הולך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ashkenazone,

יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tavor999,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MW,

קיבלתי אותו היום לקחו לי מכס של 905 ש"ח אבל המכשיר הוא מצוין. מנגן קבצי וידיאו בצורה מעולה פשוט העתקה והדבקה וזהו. ניגון חלק ורמקול פנימי טוב מאוד. ניגון אודיו בצורה טובה מאוד וממש הצגת כל הפרטים אפילו הצגת השיר הבא שינוגן וכו'...יש משהו ממש מצוין בו עם ה ID3 TAGS בקבצי מוזיקה. אפשר לעשות חיפושים לפי אלבומים אמנים שנה וכו'.. ממש מגניב. גם תמונות מוצגות בצורה טובה מאוד והכל בפשטות. בקיצור.. ממליץ חבר'ה... למי שיכול להרשות לעצמו. כמה תמונות: מצטער על האיכות של חלק.. צילמתי אותם דיי מהר... http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3478-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3479-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3481-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Danits1,

אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Michelle,

היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RoNeR,

מה אומרים??!? במה שומעים יותר טוב?!? מה מבניהם יותר עוצמתי..?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by naki,

עד עכשיו היו לי שני רמקולים וסאב של חברת אלטק לסינג.. הכי טובים שיש! הבנתי שלא מייבאים אותם יותר לצערי... מחפש חדשים במחיר בסביבות 300 ש"ח, סאונד איכותי וחזק למשחקים ומוזיקה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladcohen100,

אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.