עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by T-Flash,

אהלן נגיד יש לי דיסק של מוזיקה (מקורי...) ואני רוצה להעביר אותו למחשב...: ב MEDIA PLAYER אפשר לשנות איכות של המוזיקה שאני מוריד מהדיסקים...מ 64KBPS עד ל 200 ומשהו... האם יש הבדל באיכות הדיסקים?? כלומר אם הם מוקלטים ב 64BBPS?? או שהאיכות תשתנה אם אני יעשה 200 ומשהו?? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by OuTsIDe,

אלו: http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-300-Headphones-Category/dp/B000E6G9RS/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198987&sr=1-36 אפשרי שיהיה זיוף באתר כזה? אגב מה אתם אומרים על אלה? http://www.amazon.com/Sennheiser-PMX-60-PMX60-Headphones/dp/B00009LI55/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198034&sr=1-1 ואיך יהיה השילוב שלהם (CX300 , PMX60) בפלאפון 6120C שהוא בעצם עם חיבור 2.5CM (יש אפשרות לחבר לחיבור של 2.5-3.5) תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היצרן מצהיר על 12 שעות מטעינה לפריקה, השמועות אומרות שבמציאות זה יותר קרוב ל-6-8. מישהו יכול לשלול/לאמת ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by n0stredamus,

היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Danits1,

אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by guliver,

כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917 אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו... בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The_overclocker,

טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ? למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…

11. יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by YarinD,

בסרטים אני תמיד שם את הטרבל על 2 ואת הבאס על 1, אבל במוזיקה על כמה כדיי לשים?

13. Started by OR007,

יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטת גיטרה, לרגע זה אין לי מגבר ואני מקליט ישירות עם כבל. חשוב לציין שאני מתחיל בכל העניין של ההקלטות ואני מחפש כרטיס קול למתחילים שיעשה את העבודה ושישמש אותי בעתיד לעבודה עם מגבר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ToR,

אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מקווה שהכותרת היתה מפורטת מספיק :-) אז ככה, הרצון - להציג סרטים באיכות HD על הטלוויזיה. הבעיה - הטלוויזיה בסלון, אבל המחשב בחדר שינה. המרחק - בין הטלוויזיה למחשב - בערך 10 מטר. השאלה - איך אפשר לחבר את הטלוויזיה למחשב? (במחשב אין HDMI, יש רק DVI לא משומש - המסך מחובר בVGA) חשבתי על מיני כבלים מאריכים , אבל כל מה שאני מקבל עבור כבלי HDMI/DVI באורכים האלה , זה מאות שקלים. חשבתי על איזה סוג של streamer שיתחבר ישירות לטלוויזיה ולרשת הביתית, אבל הבנתי שהם יקרים ואלה שתומכים בפורמט mkv הם ממש יקרים. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות... ואם בכלל יש פתרון לבעיה. אגב mkv , הייתי רוצה ליישב מחלוקת שיש לי עם עצמי. אם אני ממיר קובץ עם הסיומת mkv (וידאו באיכות 720p) לDVD וצורב (כך …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by captaincaveman,

למישהו יצא להתנסות איתם? שוקל לקנות כי כרגע אני או עם headset או עם הרמקולים של המסך

20. שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nizzan7,

היי, אני רוצה אוזניות עד 100 ש"ח. הן יחוברו לMP3. חשוב מאוד שיאטמו היטב את האוזן כי הן ישמשו לרכיבה על אופניים ויש רוח. באוזניות הזולות שבאו עם הMP3 יש איטום גרוע ושומעים רק רוח... הכוונה היא לאוזניות כפתור/IN EAR תודה, ניצן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RevBlue,

שלום לכולם, התחלתי לחפש הד-סט חדש. למטרת גיימינג אבל גם(ואולי יותר בעיקר) למוסיקה ומשהו שאני יכול לנגן איתם. בגלל מגבלות תקציב (עד ה-400 ש"ח בערך) אני מעדיף לקנות סט של אוזניות+מיקרופון ולא בנפרד. כרגע אני בהתלבטות בין 3: 1.steelseries siberia v2 - כי בערך כל גיימר ממליץ עליהם והם במחיר מתאים 2. Sennheiser hd429s 3. Sennheiser hd335s יש לי חיבה לסנהייזר, כבר כמה שנים יש לי את ה- hd205 ותמיד היה להם סאונד מעולה אבל הם לא נוחות לאורך זמן וקצת קטנות. אני מעדיף over-ear שיהיו נוחות להרבה זמן, לא חשוב לי איזה תגובת באס מטורפת. בעיקר שומע רוק על כל סוגיו ולא ראפ/היפ-הופ/דאבסטפ וכל זה. יש לכם דעות על ה-3 סטים שרשמתי? או עצות למשהו אחר בתקציב? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yot,

בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים