אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עדכון מאז ההודעה הקודמת - אני עכשיו מחפש טלוויזיה בגודל 37-42" (מרחק צפייה נע בין 1.5 ל3.5 מטר - עדיף 37"?) התקציב הוא 3-3.5K אבל כמובן שאני לא אתנגד לעודף. הטלוויזיה תשמש 50% מהזמן לשידורי SD, ו50% לשידורי HD (ערוצי HD של יס) פה ושם סרטים (גם בHD). לא תשמש כלל למשחקים. הדגמים שאני רואה בזאפ הם: Samsung LA40C530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 LG 37LD460 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Philips 37PFL5405 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 LG 37LH35FR - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732933 המלצות? דעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי לקחת את הסטאפ שלי צעד אחד קדימה נתחיל במה קיים: זוג מדפיים Microlab Solo 6C 2.0 זוג סראונד אחוריים של פירלס (אמנם חברה שנויה במחלוקת, אך הם מוציאים סאונד נחמד מאוד). כרטיס קול נוכחי Creative 24bit Live! 7.1 מגבר T-amp קטן שידחף את האחוריים. 1. יש לי בסביבות 200 ש"ח לשדרוג הכרטיס קול במידה ושידרג שכזה באמת יקנה לי תוצאות. אני מעדיף לקנות מחו"ל (eBay לדוגמא) יד שניה - ככה אוכל להשיג משהו יותר טוב. אשמח להמלצות שיתאימו לתקציב. 2. אני רוצה לתלות את ה Peerless בתור אחוריים, לכן יש לי כמה שאלות: א. לפירלס יש מתלה מאחורה, מה שנותן לי התקנה קלה מאוד (שני דיבלים בקיר וסיימתי). השאלה היא, האם כדאי לתלות אותם בזווית (כלומר עם הטיה כלפי מטה) או שמספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני מספר חודשים את המערכת 5.1 של סמסונג (HT-THX22), עכשיו, כרטיס הקול שיש לי הוא און-בורד. לוח האם שיש לי הוא של אסוס - M2N-E, עם הפירוט הזה באודיו: ADI 1988 8-channel High Definition Audio CODEC Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking S/PDIF out on back I/O port לא ממש מבין מה כל זה אומר לי. האם שווה לי לקנות כרטיס קול טוב יותר? אפשר בכלל להפיק סאונד טוב יותר מהמערכת הזאת עם כרטיס קול טוב יותר? ואם כן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות (סרטים ומוזיקה הם ההעדפה על פני משחקים). תודה רבה =]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש רסיבר לזוג רצפתיים (סטריאו) של 140W (כנראה שלא הולך להשתמש בעתיד 5.1 אז לא חשוב לי ברכישה זו). חיפשתי בעיר שלי ומצאתי רק 3 רסיברים ואלה הדגמים: Denon AVR-1509 (ראיתי שיש לו כניסת מתח 220v שזה נחמד) http://www.crazyedi.co.il/products/130540 Denon AVR-390 (שזה רסיבר שמגיע עם סט רמקולים + הוא יחסית דק) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8657 Kenwood KRF-V5300D http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5300D/ השאלה מה עדיף בהנחה שאני יכול לרכוש את כולם באותו מחיר, כי אין לי אפשרות לשמוע אותם עובדים. שאלה נוספת היא על HDMI, אם אני משתמש בטלויזיה שחיברתי לרסיבר עם HDMI , והמקור שמגיע לרסיבר הוא composite או svideo, אז אני בע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שלוש שבועות או יותר אני ביקשתי ממכן שתמליצו לי על דיסקמן בתקציב של 200 ש"ח, אבל אמרתם שחבל לי על הכסף ושאין בתקציב הזה משהו טוב. אז חסכתי קצת כסף, והתקציב עכשיו גדל ל-400 ש"ח. לא יודע בדיוק איזה שימושים אחרים יש לדיסקמן, אבל אני רוצה אותו בשביל להקשיב לכמה שירים MP3 כשאני לא על המחשב. לא מיועד לשימוש בזמן פעילות גופנית או משהו כזה. אם אפשר בבקשה שהתקציב לא יחרוג מ-400 ש"ח, ושמחיר המשלוח יהיה כלול ב-400 ש"ח. אני מעדיף לקנות מחנות שיש לה אתר ברשת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות לי אליכם. בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה? וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה? אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום הוידאו שהתקלקל להקלטה מחיבור קווסלי בלבד מלווין ישן (קנוי לא מושכר). חשבתי על DVR, סטרימר עם דיסק קשיח או כרטיס זיכרון, ובולו-ריי מקליט (תתחשבו במחירי הדיסקים הקשיחים היום). הוא רוצה רק להקליט ולא להשכיר מסיפרויות או להוריד מהאינטרטנט (למרות שיש לו נטבוק) תתחשבו גם ברק הקלטה במחיר. יש לו טלוויזית CRT (שפורפרת) עם חיבור קווסלי וסקארט. הוא גם רוצה לתזמן הקלטות שהוא לא בבית ואז לראות אותן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקול בלוטוט נייד עד 1,000 ש"ח חשבתי ללכת על הUE Megaboom שעולה לי באזור ה200 Euro מאמזון גרמניה. נתקלתי גם בJBL Xtreme שהוא נראה מצויין אבל קצת מעל התקציב וכמובן שראיתי שיש עוד חברות נוספות שיכולות לתת לי מענה ראוי. חשוב לי קודם כל שהצליל יהיה איכותי וישמע טוב, עדיפות לצליל לא מקומפרס ונקי כמה שאפשר (בלי bass boost וtreble boost למיניהם לפני הEQ), ושיהיה חזק בכל זאת אני לא שומע מוסיקה לבד בבית אלא בסביבה שעלולה ליהיות רועשת. עמידות- אני מתכוון לקחת את הרמקול איתי לטיולים ולים ובגדול מקומות שהוא עלול לההרס לכן אני מעדיף לחסוך את הדמעות ולקנות רמקול עם עמידות גבוהה יחסית (הmegaboom עונה על זה אבל השאלה עם יש מתחרה ראוי בשבילו ששווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למי שמכיר את החנות http://www.bhphotovideo.com/ יש לי אפשרות להביא משם אוזניות גיימינג ביומיים הקרובים. רק משם כי זה המקום היחיד בניויורק עם מחירים נורמלים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם אוזניות גיימינג עם מיקרופון, התקציב עד 100$ אבל גמיש, למישהו יש המלצות מהמבחר הקיים שם? הקישור לעמוד האוזניות באתר אודה לכל עזרה, במיוחד ממי שמבין בתחום ויש לו ניסיון עם אוזניות גיימינג דרישות: יש לי ראש יחסית גדול. שלא יהיה מחממות לא לוחצות סאונד גיימינג עם באסים ומיקרופון איכותי, זה למשחקים וקצת שיחות אינטרנט. חשוב שיהיו איכותיות, אחרי SHURE SRH940 קשה לשמוע אוזניות זולות רק שהSHURE לא באסיות מספיק למשחקים והם כבדות. אם יהיה עוד שאלות אשמח לענות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש פה נסיון עם הדגמים של ה-4K ? איך רואים עליהן תמונת FULL HD ? שווה בכלל להשקיע ב-4K אם כל מה שצופים בשנתיים שלוש האחרות יהיה FULL HD ? שאלה דומה לגבי הטלביזיות ה-"קעורות" - איך רואים מהצד ? האם הם מיועדות רק לצפיה חזיתית ? (במסכים טובים אפשר לראות מ-78 מעלות עד -78 מעלות, איך זה בטלביזיות הקעורות ?)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לטלויזיה של 32 אינץ LED עד 2000 ש"ח. עדיפות לקצב העברת נתונים של כ-100 הרץ.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-